کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان
کیس ما امروز بعداز 12 اگوست اپدیت شد البته نفر اصلی که ویزای یکضرب گرفته بود. من که اپ بودم اپدیت نشدم. مدت کوتاهی است که این اپدیت انجام شده. چون صبح چک کردم همان 12 اگوست بود. البته من 29 اگوست با ایمیل شماره تلفن و ایمیلم را دوباره فرستادم. که امروز جواب روتین نبود ویزا را در پاسخ دادند. نمی دانم اپدیت برای ایمیل بوده یا کلی و از کجا؟؟؟ ایا می توانم بفهمم اپدیت از کجا و چه ساعتی و کلی بوده یا در جواب ایمیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
راستی دیدم دوستانی دنبال رتبه هستند. اهمیتش چیست؟ چگونه می توان رتبه گرفت؟؟؟؟؟
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: EmJay ، soli asali ، milad 68 ، nedaba
دوستان کیس ما هم آپدیت شد همین الان ... ولی واقعا نمیدونم برای ایمیل بوده یا نه . هرچند جواب ایمیل رو هم ندادن
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
(2014-09-02 ساعت 12:57)مارکوپولو نوشته:  راستی دیدم دوستانی دنبال رتبه هستند. اهمیتش چیست؟ چگونه می توان رتبه گرفت؟؟؟؟؟
مارکوپولو رتبه هیچ اهمیتی نداره و بدرد نمیخوره
فقط اینجوری میتونیم به کسی بگیم پستاش برامون مهمه و دوستش داریم
Cool
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، nedaba
جناب محبت، امین خان براتون زووووود زووود آرزوی خبرهای خیلی خوب داریم

منتظران
abbas09، alimomen، azadeh2014، babak80242، batigoal_189، EmJay، eror، fatima65، hamidrezapir1، hosseini_1983، hosseinmm، j_morteza@yahoo.com، m.mirzaee، mahan L، mahdavi_lili، marjan123، marzban1360، milad.m1986، MOHAMMADKHANI، monda، nahiddee، Nooshinsalamat، pari1392، Ro_Sedighi، SabSor، sami8000، shhak، tabrizi، Touraj2014، م.ق، مارکوپولو، محبت، مرلی، نام کاربری somi، zaaraa، zaheri، آلیس-1980، آيلار، امین 13، رامسین دهقان، 6 کاربر مخفی، 9 مهمان

برای دیگران هم دعا کنیم Wink
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
(2014-09-02 ساعت 13:00)pari pari نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:30)m.mirzaee نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:26)pari pari نوشته:  وااااااااااااااااى!!!!!!
330 روز انتظار!!!!!!!!

پری پری اینجا وااااااااااایییییییییییییییییی نکش
پاشو برو سفارتت

چشم. منتظر ويزاى دوبى هستم جناب

پری پری عزیز اگه ویزاتون در بیاد انشاالله کی تشریف می برین
زحمت داشتم واستون
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، کیانوش2 ، nedaba
2 سپتامبر ساعت 13.00 من آپدیت شدم.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2014-09-02 ساعت 12:53)مارکوپولو نوشته:  سلام دوستان
کیس ما امروز بعداز 12 اگوست اپدیت شد البته نفر اصلی که ویزای یکضرب گرفته بود. من که اپ بودم اپدیت نشدم. مدت کوتاهی است که این اپدیت انجام شده. چون صبح چک کردم همان 12 اگوست بود. البته من 29 اگوست با ایمیل شماره تلفن و ایمیلم را دوباره فرستادم. که امروز جواب روتین نبود ویزا را در پاسخ دادند. نمی دانم اپدیت برای ایمیل بوده یا کلی و از کجا؟؟؟ ایا می توانم بفهمم اپدیت از کجا و چه ساعتی و کلی بوده یا در جواب ایمیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز کدوم سفارت بودید؟
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام
من و اکثر دوستانی که پاسهاشون رو تحویل دادن الان آپدیت خوردیم و به تاریخ 2 سپتامبر هر خبر دیگه ای بشه میگم خدمتتون و به امید شنیدن خبرهای خوب.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

330 روز انتظار!!!!!!!!
الهی پری جان تو دو سه برابر ما انتظار کشیدی امیدوارم یه خبری بشه
نمی دونم اینا می خوان به ما صبر رو یاد بدن بابا ما دیگه چرا کم تو این ایران صبوری کردیم
فقط امیدوارم که هر چه زودتر به پرونده های قدیمی رسیدگی کنندSad
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
سلام اصان عزيز
به سلامتي آنكارا هستيد ديگه ؟چه خبر از سفارت ؟پاس همه رو راحت مي گرفتند يا فقط كلير شده ها رو؟
تشکر کنندگان: soli asali ، abbas09 ، zepehr ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 13:17)محبت نوشته:  سلام
من و اکثر دوستانی که پاسهاشون رو تحویل دادن الان آپدیت خوردن و به تاریخ 2 سپتامبر.
دوست عزیز به خاطر این که پرونده شما رو دارن چک میکنند نا وضعیت تون رو ببینند Big Grin امیدوارم کلیر شده باشیدطی امروز و فردا با شما تمای میگیرند اما آقای محبت شما از همه کسایی که رفتن ایروان با مرام تر هستید دشت شما درد نکنه به خاطر اطلاع رسانی تون
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
من و اکثر دوستانی که پاسهاشون رو تحویل دادن الان آپدیت خوردیم و به تاریخ 2 سپتامبر هر خبر دیگه ای بشه میگم خدمتتون و به امید شنیدن خبرهای خوب.
اين يعني چي آقا امين؟؟!!
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، کیانوش2 ، nedaba
من هم آپدیت شدم الان.....
متاسفانه نشد،
(2014-09-02 ساعت 13:05)newparmis نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 13:00)pari pari نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:30)m.mirzaee نوشته:  
330 روز انتظار!!!!!!!!

پری پری اینجا وااااااااااایییییییییییییییییی نکش
پاشو برو سفارتت

چشم. منتظر ويزاى دوبى هستم جناب

پری پری عزیز اگه ویزاتون در بیاد انشاالله کی تشریف می برین
زحمت داشتم واستون

به سلامتی
منم 4 شنبه هفته آینده میرم دوبی که 5شنبه مدیکال چک برم و شنبه جوابشو بگیرم و یکشنبه هم برم دم در سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، teacherm ، pari pari ، zepehr ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان