کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 12:22)ye dooste khoob نوشته:  آيا ايني كه اين زير نوشته امضاست؟؟! دوستان الان من ديدم تو برگه تمديد مديكال ما زده td و MMR ما كامل نيست،بهد با توجه به اينكه من باردارم نميتونم دوباره اينارو بزنم،نظري دارين كه چه ميشه كرد در صورت كلير شدن؟

66xx ankara 12 joun

وقتی باردار هستید که دیگه عذرتون موجه هستش
نمیشه نقص در واکسن!!
مگه شما مدیکال چک نداشتید؟
نامه مدیکالتون برای سفارت زدن،دیگه غصه چیو میخورید؟
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-02 ساعت 12:26)pari pari نوشته:  وااااااااااااااااى!!!!!!
330 روز انتظار!!!!!!!!
دلم كباب ميشه. اما همين هفته حل ميشه غصه نخورين
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
بچه ها اگر اعلام كنند كه تا فردا بايد بيايد ويزا بگيريد با توجه به اينكه ويزا امارات ٢-٣ روزه مياد و ديگه دير ميشه به نظرتون از الان ويزاي امارات رو درخواست بدم كه داشته باشم و هر وقت گفتند سري برم يا از طريق آقا مومني اينا اقدام كنم ؟؟
Case Number: 2014AS6XXX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/ زمان و مکان مصاحبه: 29 May، ابوظبی/ آخرين آپديت : 1 سپتامبر / ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 12:23)zzarin نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:17)محبت نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:05)payman115 نوشته:  به امید شنیدن خیرهای خوب از همه عزیزان
سوالی که داشتم در هنگام مراجعه به سفارت چه مدارکی باید تحویل داده بشه و ایا میشه بعد دادن پاسپورت و برگ ابی به سفارت رفت مدیکال یا برگ مدیکال رو هم باید همون روز تحویل سفارت داد
ممنون میشم دوستان عزیز و مطلع جواب بدن
سلام
پاسپورتها و برگه آبی و برگه مدیکال در صورت تمدید.

آقای محبت من برنده اصلی هستم اگر همسرم نتونه بیاد من خودم بیام میتونم پاس ایشون رو تحویل بدم از من قبول میکنند
سلام
بله میتونید و هیچ مشکلی نداره فقط یکی از اعضاء کیس بیاد کفایت میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EmJay ، pari pari ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، آلیس-1980 ، nedaba
سوالی که داشتم در هنگام مراجعه به سفارت چه مدارکی باید تحویل داده بشه و ایا میشه بعد دادن پاسپورت و برگ ابی به سفارت رفت مدیکال یا برگ مدیکال رو هم باید همون روز تحویل سفارت داد
سلام

محبت عزیز از اطلاع رسانیتون ممنونم شما کدوم سفارتید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، مارکوپولو ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 12:30)ata.bz نوشته:  
سلام

محبت عزیز از اطلاع رسانیتون ممنونم شما کدوم سفارتید؟
ایروان

تشکر کنندگان: EmJay ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:12)محبت نوشته:  سلام
خدمت تمام عزیزان محترم عرض کنم که ما رفتیم سفارت و البته همه کسانی که اومده بودن پاسشون رو بندازن از مهاجرسرا بودن.
مصاحبه شوندگان فقط توریستی و خانوادگی و یه دونه دانشجوی تنبل بودن.
من پاسهام رو انداختم و شلوغ نبود و ظاهرا فقط بچه های مهاجرسرا شلوغش کردن.
از خانم جلو در خواستم برام توضیح بده در خصوص سهمیه ویزاها که چیزی نگفت و خواستم اجازه بدن که با آفیسر صحبت کنم و بازم اجازه ندادن.
در خصوص اتمام ویزاهای لاتاری پرسیدم که ایشون بسیار مهربان و با آرامش گفت : وقتی داریم پاسهاتون رو میگیریم برای کنترل یعنی ویزا هست دیگهSmile و البته با همین لبخند امیدوارانه.
هر اتفاق بعدی هم افتاد هستم خدمتتون.
میشه امضاتونو درست کنی ؟! شما کین نامبرت چه رنجیه ؟!
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: امین 13 ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 11:53)kamranh نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 11:44)farhad9000 نوشته:  
خدمت تمام عزیزان محترم عرض کنم که ما رفتیم سفارت و البته همه کسانی که اومده بودن پاسشون رو بندازن از مهاجرسرا بودن.
از خانم جلو در خواستم برام توضیح بده در خصوص سهمیه ویزاها که چیزی نگفت و خواستم اجازه بدن که با آفیسر صحبت کنم و بازم اجازه ندادن.
در خصوص اتمام ویزاهای لاتاری پرسیدم که ایشون بسیار مهربان و با آرامش گفت : وقتی داریم پاسهاتون رو میگیریم برای کنترل یعنی ویزا هست دیگهSmile و البته با همین لبخند امیدوارانه.
سلام
از شما ممنون بابت اطلاع رسانی
آقا محبت ممنون از بابت اطلاع رسانی .
فقط نمی دونید کی می خوان لیست کلیر شده ها را اعلام کنن ؟
آقا شهریار هم اونجا هستن ؟؟
و همه پاسپورت ها را می گرفتن اعم از کلیر شده و نشده ؟
مرسی از شما
متاسفانه نه تو شرکت مشکل حادی گیش اومده هر کاری کردم راضی به مرخصی دادن نشدن....خیلی زود بتونم خودم رو برسونم 8 تا 10 سپتامبر هست.....خیلی هم حالم گرفتس
متاسفانه نشد،
خدارو شکرچقدر این پست امیدوار کننده بود .ما الان ایروانیم برای دراپ کردن پاسها و مدارک دعا میکنم برای هممون که یه پایان خوش رو تجربه کنیم و یه تجربه جدیدی از زندگی رو در یو اس
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
(2014-09-02 ساعت 12:26)NarCssuS نوشته:  
سلام

آقای محبت من برنده اصلی هستم اگر همسرم نتونه بیاد من خودم بیام میتونم پاس ایشون رو تحویل بدم از من قبول میکنند

من پدرم برنده ست، خودم هیچ کارم! یعنی جز پروندشون نیستم. پاس مامان و بابامو بیارم قبول می کنن؟ یا باید خودشون بیان؟
سلام
ایروان پاس همه رو قبول میکنه و در زمان دریافتش کنترل نمیکنن که پاس خودتونه و یا نه البته توجه داشته باشید که برای گرفتن پاس اونوقت خود شخص باید حتما باشه ( منظورم یکی از اعضاء کیس هستش) حالا چه پاس با ویزا باشه و چه بدون ویزا.

(2014-09-02 ساعت 12:33)zaheri نوشته:  
میشه امضاتونو درست کنی ؟! شما کیس نامبرت چه رنجیه ؟!
سلام
74## سفارت ایروان مصاحبه هفته آخر جون

تشکر کنندگان: EmJay ، zaheri ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 12:38)محبت نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:26)NarCssuS نوشته:  
سلام

من پدرم برنده ست، خودم هیچ کارم! یعنی جز پروندشون نیستم. پاس مامان و بابامو بیارم قبول می کنن؟ یا باید خودشون بیان؟
سلام
ایروان پاس همه رو قبول میکنه و در زمان دریافتش کنترل نمیکنن که پاس خودتونه و یا نه البته توجه داشته باشید که برای گرفتن پاس اونوقت خود شخص باید حتما باشه ( منظورم یکی از اعضاء کیس هستش) حالا چه پاس با ویزا باشه و چه بدون ویزا.

مرسی Smile
هیچ جوره قبول نمی کنه؟ حتی با وکالت نامه؟
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان یکی خلاصه توضیح میده 3 تا سفارت چند نفر رو کلیر کردند و چند نفر از دوستان منتظر کلیر شدن هستند و آیا امیدی هست؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 12:40)shhak نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 12:28)arashmanteghi نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 11:42)arashmanteghi نوشته:  لطفاً راهنمایی بفرمایید.

کسی میدونه چطور باید پاس رو به سفارت آنکارا داد؟ صندوق دارن یا باید به خودشون بدیم؟
آیا پاس رو بدون اعلام کلیر کردن، تحویل میگیرن؟

یعنی هیچکس نیست که درباره تحویل پاس به سفارت آنکارا اطلاعات داشته باشه جواب ما رو بده؟
تا اونجایی که می دونم تنها سفارتی که قانونمند عمل میکنه متاسفانه آنکاراست،که بدون کلیر شدن راه نمیدن
ولی در صورتی که کلیر شدین باید پاس و برگه رو به سفارت تحویل بدید یعنی صندوق ندارن
ممنون، حداقل یکی ما رو تحویل کرد.
پس واسه امثال ما رفتن به آنکارا فایده‌ای نداره. حالا چرا متأسفانه؟ بنظر من اینطوری بهتره.

تشکر کنندگان: soli asali ، Maryrhm ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 12:16)hessam1992 نوشته:  دوستان اين امضاء هنوز فعال نشده ...
كيس 6xxx سفارت ابوظبي ، آخرين آپ هم ١ سپتامبر يعني ديروز بوده ... احتمالا هم از سفارت بوده چون امريكا كه تعطيل بوده...
ولی اگر دیروز صبح زود بوده حتما از امریکا بود چون می خورد آخر وقت اداری امریکا، اگه اشتباه نکنم
2014AS41XX/ ابوظبی/20April
بنده دریافت ویزا: 20 آپریل همسر: بازمانده 2014
ورود به امریکا : 3 اکتبر به مقصد لس آنجلس
دریافت ssn بعد از یک هفته
بعد از 28 روز دریافت Green Card
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان