کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-02 ساعت 20:41)essam نوشته:  دوستان، شما از کجا میفهمید که از کجا آپدیت شدین؟ توی سایت CEAC که نمینویسه از کجا آپیدت شدیم
تو سایت https://ceac.state.gov/ceac وقتی کیس نامبرت رو بدون صفرمثلا 2014AS3450 وارد کنی جلوی Status Updated Date یک تاریخ هست که به شما آپدیت هاتون رو نمایش میده.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 20:38)khalaf01 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:18)amir rad نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:10)khalaf01 نوشته:  سلام دوستان .شاید سوال تکراری باشه ولی لطفا راهنمایی بفرمایید. که انهای مه AP چک میخورن بعد از کجا باید چک کنند که آپ شدن یا کلیر ؟
از این سایت
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
شماره کیسو میزنید

سلام وتشکر مجدد . لطفا بفرمایید که بایدچی بزنه که مشخص بشه کلیر شدم یا اپ شدم ؟
ببینید کیس نامبرو که زدید یه صفحه باز میشه بالاش به ترتیب شماره کیستون هست به اضافه عدد 01 که برای فرد برنذه هست بعدش تاریخ تشکیل کیستون هست از همون روز اول که برا لاتاری ثبت نام کرذید وتشکیل پرونده دادن براتون مثلا 2سال پیش وسومیش همون تاریخ آپدیت هست که میخواین بذونید.پایین هم اگه کیستون بیشتر از یک نفر باشه به ترتیب شماره های 02و03و04.... هست که میتونید کلیک کنید وتاریخ آپدیت و وضعیتشونو توی صفحه بزرگ وسط توضیح داده بخونید
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
تشکر کنندگان: essam ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 20:49)zepehr نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:41)essam نوشته:  دوستان، شما از کجا میفهمید که از کجا آپدیت شدین؟ توی سایت CEAC که نمینویسه از کجا آپیدت شدیم
تو سایت https://ceac.state.gov/ceac وقتی کیس نامبرت رو بدون صفرمثلا 2014AS3450 وارد کنی جلوی Status Updated Date یک تاریخ هست که به شما آپدیت هاتون رو نمایش میده.

آره، ولی منظورم اینه که چطور میفهمین از کجا آپدیت شدین؟ از آمریکا یا مثلا از آنکارا؟
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
سلام
این لینک رو باز کنید کیس نامبررو با این فرمت2014AS12345 بدون صفر هاش
وارد کنید سومین ردیف سمت چپ در بالا نشانگر آخرین آپ دیت شماست
آپ های قبلی ازش رکوردی نیست مگر خودتون قبلا چک کرده باشید
پیروز باشید
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: essam ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 20:29)alimomen نوشته:  هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
ماشالا سفارت برای تمام سالها یک سورپرایزی داره اینم از امسال که کلیر میشی حتی نمیگن صبر کن میگن تمام شد
کل داستان اعلام کلیری امسال خلاصه شد از 23 می تا 10 جون
2015 بدونه حتی کلیر هم بشی باز امید نداشته باش

تورو خدا نگید اینجوری SadSadSad
شماره کیس:*** 2015AS4
تاریخ رویت قبولی:1may
کنسولگری:ankara>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :1
کارنت شدن کیس: january 9
مصاحبه: هفته آخر MARCH
دریافت کلیرنس:قسمت نشد.
دریافت ویزا:2 آپریل ساعت دو بعد از ظهر Smile
ورود به آمریکا:22 می
دریافت گرین کارت:40 روز بعد
جمع تقریبی هزینه‌ها: خیلی !!!

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
داشتم تابيك كليرنس ٢٠١٣ رو ميخوندم
طرف كيسش ٩٤٠٠ بوده هشت مرداد رفته مصاحبه
يازده سبتامبر كلير شده
امسال معلوم نيس جه خبره
ولي خبراي خوب در راهه

اين نيز بكذرد...
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-09-02 ساعت 20:55)aidaz نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:29)alimomen نوشته:  هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
ماشالا سفارت برای تمام سالها یک سورپرایزی داره اینم از امسال که کلیر میشی حتی نمیگن صبر کن میگن تمام شد

عملکرد سفارت ملموس داره نشونتون میده بز حاضر دزد هم حاضر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: مارکوپولو ، abbas09 ، teacherm ، rezasadeghi ، soli asali ، pari pari ، nedaba
زندگی پره از چالش؛ نه زن داره نه مرد و نه کوچیک و نه بزرگ. باخدا یا بی خدا گاهی به نقطه ای میرسی که فقط به خودت ایمان داری خودت و خودت.
من امروز پس از دیدن این پاسخهای نا امید کننده بیشتر عزمم برای مهاجرت جزم شد. البته نا امید نشدم و هنوز تا آخر ماه امیدوار هستم اما افسرده نخواهم شد. یا شانس
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-09-02 ساعت 21:01)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:55)aidaz نوشته:  

عملکرد سفارت ملموس داره نشونتون میده بز حاضر دزد هم حاضر

امسال شاهکار بودن. شاهکار
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-02 ساعت 20:56)mjarim نوشته:  داشتم تابيك كليرنس ٢٠١٣ رو ميخوندم
طرف كيسش ٩٤٠٠ بوده هشت مرداد رفته مصاحبه
يازده سبتامبر كلير شده
امسال معلوم نيس جه خبره
ولي خبراي خوب در راهه

اين نيز بكذرد...

این که خوبه طرف کلیر شده نرفته بگیره دوباره کلیرنس بهش خورده باز هم کلیر شده بعدا احتمالا یک سفر تفریحی گذارش افتاده حوالی سفارت گفته حالا که تا اینجا امدم بزار یک ویزا هم بزنم تو این پاسپورت
کجان کسایی که شاهد اتفاقات 2013 بودن بیان ببینن که تو 2014 با کیس 4000 بعد از 6 ماه کلیر میشی میگن تمام شد ویزا نداریم یکماه هم ازسپتامبر مونده حدود 1500 سهمیه از 3500 ویزای ایران هم بلااستفاده مونده طبق امار خودشون خدایی خون باید گریه کرد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام و شب بخیر خدمت همراهان و منتطران عزیز
ما که اینهمه صبر کردیم این یک ماه را هم صبر می کنیم یقین بدونید سیل عظیم کلیر ها در راه است ویزا هست چون الان 3 ماهی میشه که درست و حسابی ویزا به ایرانیها ندادند و بدون شک با توجه به اینکه ایران بیشترین آمار شرکت کننده را داشتن نمیان ویزای ایرانو به بقیه کشورها بدهند امار هم حاکی از اینه که حدود 2500 تا 2800 ویزا به ایران بیشتر ندادن.از طرف دیگه اگه ویزا تموم بشه با کسی که شوخی ندارن مثل کشور نپال میگن تموم شده...از طرفی وقتی دوستان بدون کلیر شدن پا میشن میرن سفارت منم جای مامور سفارت باشم یه لحطه ممکنه عصبانی بشم و بگم اصلا ویزا تموم شده!! ولی واقعا اینطور نیست و همه چیز حاکی از وجود میزا می باشد. اینقدر خودتونو عذاب ندین. اونها تا بیان جمع بندی نهایی کنن برای ویزاهای باقیمانده میشه هفته دوم سپتامبر و به همه میدن.

هر چیز در وقت و زمان خودش روی خواهد داد ...باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ... درختان خارج از فصل میوه نخواهند داد.
به امید روزهای خوش تغییر و شروع فصل نوین زندگی برای تمامی دوستان منتظر
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
:به، چه خبره اینجا
کاربران در حال بازدید این موضوع: AB2014، achal123، afrand، Ala123، alimomen، amohammadi348، arashmanteghi، asemane111، ata.bz، Darious، eng.civil.81، esmail_babadi_0611، exxedus، fatima65، hamid_fs3، kamranh، Kamyar.A، kazemP، MatinLA، moein_sg، mohamad2014، mohammad111، NarCssuS، nazanin fatemi، poni، pooya aghaiipour، rasool750، REZAMBI، rezasadeghi، sadegh3524، saeedhei، sajad7675، Sara_am57، Shahabm58، SHirakt1991، sia 1306، sina2652، tari، مارکوپولو، کیانوش2، zaaraa، ارشا، بهنامي، علی مقدم، 6 کاربر مخفی، 9 مهمان
ایشاللاااااااااا هممون ویزا می گیریم، هرکی اینجا هست یا نیست، هرکی منتظره و رفتن واقعا براش اهمیت داره... ویزا می گیریم همه
Smile
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
دوست من الان تو امريكا تو صف مستقيم با كنتاكي صحبت كنه همه سوالها رو گفتم بپرسه بچه ها الان بم زنگ ميزنه
ش ک 44xx سفارت انکارا مصاحبه 16 آپریل
(2014-09-02 ساعت 18:24)H Pier نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:56)hadi472 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:45)H Pier نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 17:37)Sara_lphmkf نوشته:  قصد جسارت ندارما، اما بعضي از دوستان اينجا رو با دفترچه خاطراتشون اشتباه گرفتند

یکی از دلایلشون اینه که میخوان بازخورد نگرانی هاشون رو از طرف دیگران ببینن.
منم قصد جسارت ندارم اما خوبه که تو ارسالها کمی انصاف داشته باشیم.
راستی من ایروان هستم. من محروم بودم و نشد که بیام اینجا چیزی بگم.
آرزوی موفقیت دارم.

آقا چه خبر از ایروان؟ پاسپورتونو دادید به سفارت؟ خاله سارا که روزه ی سکوت گرفته چیزی نمیگه. البته امیدوارم حدسم درست باشه و ویزاشو گرفته باشه Big Grin

سلام من دیروز مدیکال رفتم و امروز سفارت خوشبختانه شلوغی آزار دهنده و قابل توجهی ندیدم. البته روی هم رفته احتمالا امروز 20 کیس پاس هاشون رو دراپ کردند. تمام کارها بدون مشکل انجام شد. سفارت هم به راحتی پاسهامون رو گرفت. دکتر کریستین تا 10 روز نیست. دوستانی که میخوام بیان برای تمدید مدیکال برای ایروان خواستید وقت بگیرین با دکتر انوش برای ایروان مکاتبه کنین. و یا به کریستین میل بزنین ببینید چی میگه. چیز دیگه ای که به نظرم اومد اینه که چیز غیر عادی ندیدم در مورد سهمیه و یا هرچیزی نگرفتن ویزا. براتون آرزوی موفقیت دارم.
من قصد داشتم هفته آخر آگست برم ایروان و کمی عقب هم انداختم سفرم رو و این هفته اومدم ایروان. و سفرم جنبه تفریحی هم داره و اگر هم اتفاقی نیفته تا اخر سپتامبر میمونم. ویزا گرفتیم که چه بهتر اگر هم نگرفتم فدای سرم.

در ضمن رفتن یا نرفتن هرکسی به خودش مربوطه و حتی خبر دادن یا ندادنش. فقط و فقط دروغ بده. نه کسی طلبکاره اینجا و نه بدهکار. یک سری از بچه های معتمد اطلاعات گذاشتن هر چند شاید خیلی نشه روی این اخبار تصمیم گرفت. تصمیمتون رو بگیرین.
ریسک یا هزینه و یا هر چیزی رو درنظر بگیرین.
باز خدارو شکر ایروان آقای h.pier و محبت هستند که واقعا بهشون اعتماد کامل داریم ، و اطلاع رسانی میکنن.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
دوستان ببخشید همه استرس دارن ....اما یه سوالی برا من پیش اومده...........من وارد سیس شدم کیس مارو در حال بررسی نشون میده...اما یکی از کیسای مارو به ready نوشته و تغییر نمیکنه.....این چه معنی میده......؟
Case Number Status
2014AS46&& 01 ABD
Administrative Processing
2014AS46&& 02 ABD
Administrative Processing
2014AS46&& 03 ABD
Ready
امید و بلند پروازی حق ماست
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان