کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان یک فرضیه اخیرا مطرح شد که سفارت ها ایمیل ها را با عبارت we do not currently have sufficient visa numbers پاسخ دادند و این را تعبیر بر کلیر شخص کردند ایا این فرضیه درست بود؟!
**2014AS00056
مصاحبه 8 می ایروان
اپدیت 13و 14 می، 4 اوت با ایمیل، 2سپتامبر، 12 سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان
کسی می تونه از روی آخرین فایل سیس بگه تو کل دنیا تا حالا چند تا ویزا تو کل دنیا صادر شده!؟!؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 21:07)alimomen نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 20:56)mjarim نوشته:  داشتم تابيك كليرنس ٢٠١٣ رو ميخوندم
طرف كيسش ٩٤٠٠ بوده هشت مرداد رفته مصاحبه
يازده سبتامبر كلير شده
امسال معلوم نيس جه خبره
ولي خبراي خوب در راهه

اين نيز بكذرد...

این که خوبه طرف کلیر شده نرفته بگیره دوباره کلیرنس بهش خورده باز هم کلیر شده بعدا احتمالا یک سفر تفریحی گذارش افتاده حوالی سفارت گفته حالا که تا اینجا امدم بزار یک ویزا هم بزنم تو این پاسپورت
کجان کسایی که شاهد اتفاقات 2013 بودن بیان ببینن که تو 2014 با کیس 4000 بعد از 6 ماه کلیر میشی میگن تمام شد ویزا نداریم یکماه هم ازسپتامبر مونده حدود 1500 سهمیه از 3500 ویزای ایران هم بلااستفاده مونده طبق امار خودشون خدایی خون باید گریه کرد

قيافه من بعد از خوندن اين پست: poker face, no comment
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، محبت ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
سلام دوستان عزیز من هم امروز به جمع شما کلیرنسی های عزیز پیوستم مصاحبم 2 سپتامبر بود در انکارا و یه قلم کلیرنس ناقابل ، خوب میشه به من بگید کدوم سایت رو چک میکنید برای کلییر شدن؟ چون این سایتی که توی برگه صورتی نوشته رفتم کیس لاتاری توش نبود یعنی کلاً هیچ کیس لاتاری از آنکارا کلییر نشده ؟ لطفاض بهم جواب بدین
شماره کیس: **70
تعداد نفرات: 2 نفر
مصاحبه: 2 سپتامبر
وضعیت: کلیرنس
آپدیت ها: 2 سپتامبر
(2014-09-02 ساعت 22:02)maryferfere نوشته:  سلام دوستان عزیز من هم امروز به جمع شما کلیرنسی های عزیز پیوستم مصاحبم 2 سپتامبر بود در انکارا و یه قلم کلیرنس ناقابل ، خوب میشه به من بگید کدوم سایت رو چک میکنید برای کلییر شدن؟ چون این سایتی که توی برگه صورتی نوشته رفتم کیس لاتاری توش نبود یعنی کلاً هیچ کیس لاتاری از آنکارا کلییر نشده ؟ لطفاض بهم جواب بدین
دوست عزیز افسر سفارت در مورد ویزای باقیمانده چیزی نگفت
تشکر کنندگان: manamilad ، قصه گو ، soli asali ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 22:02)maryferfere نوشته:  سلام دوستان عزیز من هم امروز به جمع شما کلیرنسی های عزیز پیوستم مصاحبم 2 سپتامبر بود در انکارا و یه قلم کلیرنس ناقابل ، خوب میشه به من بگید کدوم سایت رو چک میکنید برای کلییر شدن؟ چون این سایتی که توی برگه صورتی نوشته رفتم کیس لاتاری توش نبود یعنی کلاً هیچ کیس لاتاری از آنکارا کلییر نشده ؟ لطفاض بهم جواب بدین
از خدا براتون صبر میخوام .تو این قسمت از زندگی پیر شدیمSad امیدوارم به زودی همگی شاد بشیمWinkشما چه سایتی رو چک میکنید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba

https://ceac.state.gov/ceac/
CN: 2014AS69XX /کیس 1نفره/ مصاحبه:28 آگست، آنکارا>ابوظبی/ نتیجه مصاحبه: برگه آبی
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
دوستان من
مطمين باشيد خيلي از كيسا پروندشون بسته شده
كلير شدن و اماده ايشو شدن
ايشالا امروز فردا اين ويزا نامبر هاي كوفتي بياد سفارتا ويزا بدن اين تابيك بره رو هوا.
شب بخير دوستان
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-09-02 ساعت 22:09)essam نوشته:  

توی این سایت وضعیت کیس خودتونو باید چک کنیدWinkتوی سایت www.usemb-ankara.org میتونیدشماره کیس های اعلام شده از طرف سفارت آنکارا رو ببیند. البته الان هیچ کیس لاتاری اونجا نمیبینی چون خیلی وقته کیسی اعلام نشدهSad
تشکر کنندگان: smpf ، maryam_ros ، مارکوپولو ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 20:01)milad.m1986 نوشته:  ما و شماره کیسهای نزدیک ما تو ایروان از 14 اگوست اپ نشدیم؟؟؟؟ معنی اش چی می تونه باشه؟ من ایمیل زدم سفارت هنوز جواب ندادن به کسی جواب دادن؟
دوست عزیز من نزدیک شمام ، امروز آپ شدم، آخرین آپم 14 اگست بود
[/quote]

منم از 14 اگوست آپ نشدم.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: smpf ، maryam_ros ، milad.m1986 ، shahriar2002 ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 22:06)REZAMBI نوشته:  
از خدا براتون صبر میخوام .تو این قسمت از زندگی پیر شدیمSad امیدوارم به زودی همگی شاد بشیمWinkشما چه سایتی رو چک میکنید؟

توی برگه صورتی این سایتو زدن :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: smpf ، soli asali ، nedaba
(2014-09-02 ساعت 20:20)sajad7675 نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 18:38)اصان نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 18:27)Nooshinsalamat نوشته:  
(2014-09-02 ساعت 18:16)اصان نوشته:  دوستان من الان آنکارام امروز رفتم سفارت پاسارو دادم هیچ گونه صحبتی مبنی بر اتمام ویزا نیست چند نفر که ماه گذشته مصاحبه داشتن نقص مدرک داشتن که گفته بود مدارک را کامل کن آفیسر هم از اتمام ویزا اظهار بی اطلاعی میکرد

ممنون از شما،مي شه بگيد سفارت همه رو داخل راه مي دادو پاس شون رو مي گرفت يا فقط كساني كه بهشون خبر داده بودن كلير شدن رو؟

دوست عزیز با برگه صورتی و پاسپورت راه میداد چون یه آقایی بود همینطوری اومده بود ولی من دیگه اومدم بیرون نفهمیدم بعدش چی شد اما ازون بنده خدا تلفن دارم ازشون خبر بگیرم حتما اطلاع میدم
سلام اصان جان
از اون اقا که گفتی خبری شد؟

نه متاسفانه موبایلش خاموشه وایبر هم فعال نیست
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: smpf ، maryam_ros ، Nooshinsalamat ، soli asali ، nedaba
و همگی همچنان منتظریم ...
با تمام مرارت هایش ...
جزء صبر چاره ای نیست ...
آیا شاهد پیروزی را در آغوش خواهیم گرفت؟
امیدواریم تا فردائی دیگر ...
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-09-02 ساعت 22:09)essam نوشته:  

توی این سایت وضعیت کیس خودتون رو نشون میده.توی سایت www.usemb-ankara.org شماره کیس های کلیر شده سفارت آنکارا رو میذارن.ولی الان خیلی وقته کیس لاتاری اعلام نشدهSad
تشکر کنندگان: smpf ، Hassan2014 ، soli asali ، nedaba
هروقت وضعیت از ap به ready تغییر کنه یعنی کلییر شدیم؟
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، spv ، مارکوپولو ، soli asali ، nedaba ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان