کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-04 ساعت 15:41)alimomen نوشته:  صبح با ملیکا خانم تو nmcصحبت میکردم دو تا قرار واسه مصاحبه داست که ببره ابوظبی یکی 8اگوست ویکی 13اگوست.پس امکانش هست سهمیه سپتامبر نباشه؟تا وقتی پیشش بودم 100 نفر زنگ زدن واسه ویزا پرسیدن

منظورت 8 و 13 سپتامبر نه آگوست. درسته حاجی؟ 13 سپتامبر که شنبه میشه و سفارت تعطیله. احتمالا ملیکا هم قاطی کرده
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: smpf ، کیانوش2 ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 15:52)katanaser نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 15:41)alimomen نوشته:  صبح با ملیکا خانم تو nmcصحبت میکردم دو تا قرار واسه مصاحبه داست که ببره ابوظبی یکی 8اگوست ویکی 13اگوست.پس امکانش هست سهمیه سپتامبر نباشه؟تا وقتی پیشش بودم 100 نفر زنگ زدن واسه ویزا پرسیدن

منظورت 8 و 13 سپتامبر نه آگوست. درسته حاجی؟ 13 سپتامبر که شنبه میشه و سفارت تعطیله. احتمالا ملیکا هم قاطی کرده

اره رو تاریخ زیاد تاکیدنکنید شاید من اشتباه شنیدم ولی هرچی بود همین حول وحو ش بود
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nazanin fatemi ، manamilad ، pari pari ، lighter ، smpf ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 16:01)alimomen نوشته:  

اره رو تاریخ زیاد تاکیدنکنید شاید من اشتباه شنیدم ولی هرچی بود همین حول وحو ش بود

حاجی منتظر خبریم. .....
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: مارکوپولو ، smpf ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 14:59)shazad نوشته:  وضعیت آخرین مصاحبه ها در هفته اول سپتامبر در آنکارا

همه کیس ها به جز دو کیس AP شدند.
تعداد کل نفرات AP شده در حدود 26 نفر می باشد.
دو کیس دیگر به تعداد نفرات 5 نفر در مصاحبه حاضر نشدند (به نظر اگر می شدند AP می گرفتند).
سلام - ببخشید منبع شما چی هست ؟
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 16:17)khalaf01 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 14:59)shazad نوشته:  وضعیت آخرین مصاحبه ها در هفته اول سپتامبر در آنکارا

همه کیس ها به جز دو کیس AP شدند.
تعداد کل نفرات AP شده در حدود 26 نفر می باشد.
دو کیس دیگر به تعداد نفرات 5 نفر در مصاحبه حاضر نشدند (به نظر اگر می شدند AP می گرفتند).
سلام - ببخشید منبع شما چی هست ؟

سیس عزیزم
تشکر کنندگان: اسفند89 ، smpf ، nedaba
سلام دوستان عزیزم ببخشید که اینو میگم ولی هر بار که به این سایت نگاه میکنم غم وجودمو میگیره چرا همتون ناامیدید هنوز که خبر موثقی نیومده تو یکی از برنامه های خانم اپرا یه دختر جوونی رو نشون میداد که تویه آتیش سوزی مهیب کل بدنش سوخته بود تازه بعد دویست بار جراحی زیبایی شبیه ادم فضایی شده بود ولی میگفت میخوام زندگی کنم وخوشحال بود وامیدوار وواقعا چه مون شده؟به خدا توکل کنیم.

يكي از دوستان ما هم از شيراز ٨ سپتامبر توي ابوظبي مصاحبه داره
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
سلام
یکی از اشنایان مقیم امریکا با یک وکیل در امریکا صحبت می کرده در مورد کیس های لاتاری و ایشان گفته که اگر بعد از سه ماه جواب کیس را نداده باشند می توانید از اداره مهاجرت شکایت کنید .
ایا در این زمینه اطلاعی دارید و اقدام مشابهی شده یا نه
ممنون می شوم پاسخ دهید
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، nedaba

case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Arash2013 ، lida55 ، k_nastaran ، کیانوش2 ، nedaba
.سلام دوستان عزیز اینجا فعلا خبر خاصی نیست شنیدم که امروز هم همون چواب ویزا نیست به بقیه داده شده پاس رو از هیچ کس نگرفتن و همه داغونن
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
ببينين من الان كه دارم مي نويسم دم مطب دكتر انوش هستم تا وقتم بشه اما به من گفت اين كاري كه داري مي كني يه ريسك هستش ، من پرسيدم چند درصد گفت ٩٩٪ نميشه و١٪ شانس داريد ، با اين حال من تمديد كردم ، پرسيدم من امروز اگه برم شانس بيشتري دارم به سفارت يا نه، گفت منتظر جواب از خود امريكا بايد بود.اينو گفتم كه بدونين دكتر اطلاعاتي نداره ،توكل به خدا هرچي شد شد ديگه ، اگه كسي خبري از سهميه داشت بگه ، مرسي
هر اتفاق حكمت داره، اميدوارم بهترين اتفاق برا همتون بيفته،خداوندا هيچ كدام از ما صلاح خودمونو نميدونيم،تلاشمونو كرديم و ميدونيم كه باقيش با خودته.
خود من كه الآن به درجه عرفاني بي خيالي رسيدم،اميدم هست كه خدا به همتون سلامتي و صبر و بهترين سرنوشتو بده.

66xx ankara 12 joun
منم دارم میرم دبی. برای ماموریت غیر ممکن: تقدیم به همه دوستان که امروز یکم حوصله ها سر اومد و یکم ناراحت بودن: احتمالا خیلی ها مثل من با این ترانه داریوش خاطره دارن:

آفتابی شو آفتابی شو ... که سرد سرد سردمه
باید به جنگ من برم .... این آخرین نبردمه

من از توام من نه منم ... باید طلسم و بشکنم
باید به سیم عاشقی..... به سیم آخر بزنم

گریه نکن ای من من.... به وقت جنگ تن به تن
چیزی نمونده به سحر.... به ساعت تازه شدن

کی بود کی بود من نبودم.... من که دروغ زن نبودم
شاید باید می پرسیدم.... پیش تر از این می فهمیدم

آفتابی شو آفتابی شو.... که سرد سرد سردمه
باید به جنگ من برم..... این آخرین نبردمه
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-04 ساعت 17:20)teacherm نوشته:  منم دارم میرم دبی. برای ماموریت غیر ممکن: تقدیم به همه دوستان که امروز یکم حوصله ها سر اومد و یکم ناراحت بودن: احتمالا خیلی ها مثل من با این ترانه داریوش خاطره دارن:

ایشالا دست پر بر می گردید.
موفق باشید
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: teacherm ، محبت ، SabSor ، rbrb-2015 ، عراقی ، lighter ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 17:20)teacherm نوشته:  منم دارم میرم دبی. برای ماموریت غیر ممکن: تقدیم به همه دوستان که امروز یکم حوصله ها سر اومد و یکم ناراحت بودن: احتمالا خیلی ها مثل من با این ترانه داریوش خاطره دارن:

با ارزوی موفقیت
امیدوارم با دست پر از ویزا برگردید. وبا خبرهای خوب و با روحیه ای شادSmileSmileSmile
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
تشکر کنندگان: SabSor ، rbrb-2015 ، pari pari ، pari1392 ، teacherm ، عراقی ، کیانوش2 ، sia 1306 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان