موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 12:07)محبت نوشته: سلام
.
دوست ندارم این متن رو بذارم اما ظاهرا لازمه که این کار رو بکنم:
.
هموطن متاسفانه بیمارم که ذهنت سرشار از عقده هاست حالا به چه دلیل نمیدونم و نمیخوام که بدونم، مهاجرسرا جائی نیست که بخوای عقده های روانیت رو بروز بدی اینجا عده ای آدم نگران هستن که بعضی هاشون از فرط نگرانی به مرز جنون رسیدن و من از نزدیک باهاشونم و میدونم استرس داره باهاشون چکار میکنه و خدا کنه که حرکت زشت تو باعث فقط گریه کردنشون بشه.
با تو هستم که چند تا آیدی داری و خوب میدونی باید چطور رفتار کنی تا مثلا عده ای نیان تا به فکر بیمارت سهمت حفظ بشه و یا عده ای رو سرخورده کنی یا عقده های درونیت رو آروم کنی.
متاسفم که هم وطنمی اما یادت باشه که با خلق خدا اینطور میکنی اما میتونی حکمت پروردگار رو هم تغییر بدی؟
و آیا میتونی تو سفارت و دولت آمریکا و سیاستهاشون هم بواسطه همین بیماری تغییر ایجاد کنی؟
دوستان خوب مهاجرسرائیم لطفا شما هم در مقابل شایعات اینچنینی واکنش نشون ندید و ندیده بگیرید این بهترین گزینه ست در مقابل این افراد.
در پایان در سفارت خبری از اتمام ویزا نیست و فقط سفارت خودشم بلاتکلیفه و در خصوص ویزاهای لاتاری هنوز تصمیمی گرفته نشده و ابلاغ نشده به سفارت ها و مطمئن باشد چه خوب و چه بد به محض اطلاع دوستان کاردرست اعلام میکنن من الان با حدود 20 نفر از بچه های مهاجرسرا که تو ایروانیم در ارتباطم و هر حرکتی رو اطلاع رسانی میکنیم.
حق نگهدارتون.
خدا به شما خیر و سلامتی بده آ امین عزیز
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 13:15)sonyz2 نوشته: (2014-09-04 ساعت 13:08)avayebahar نوشته: سلام بچه ها من تلفن سفارت ابوظبی می خواهم.please give me it!
971-4-309-4000+
Give it to me please!
please give me it is Gramatically wrong
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 13:30)zaheri نوشته: (2014-09-04 ساعت 13:00)آنا پورایمانی نوشته: سلام دوستان من الان این ایمیل رو از سفارت در جواب ایمیلی که زده بودم دریافت کردم. نظر شما چیه؟ یعنی همه چی تموم شد؟
Thank you for your electronic mail message of Aug. 31, 2014 regarding the your diversity visa application. Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas for you.
We realize that your case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.
We hope this information is useful in responding to your inquiry.
کیس نامبر شما 3900 هستش !؟ اخه تو امضا نوشتی جالبه که CEAC میگه این کیس نامبر وجود نداره نه !؟
نه حدودشو نوشتم. دقیقش این نیست.به تاریخ امروزم آپدیت شدم. قبلا ایمیل زده بودم جواب نداده بودن ولی اینو 31 آگست فرستادم خمین امروز جواب دادن.
case number:2014as3900
interview:1w march
ABD
برگه آبی[/quote]
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
صرفا جهت تغییر جو...
دوستان ابوظبی از آپدیت خبری نیست؟؟!!
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امیدوارم همه خوب باشید
من چندروزی نبودم جه خبر جدید؟
تو سپتمبر ویزا صادر کردن یا نه ؟
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم
من مدتیه که خیلی خیلی کم پست میزارم
دلیلش هم اینه که هیچ اظهارنظر و خبری ندارم
لطفا شما هم اگه منبع معتبری ندارین همیت کارو بکنین
در این زمان خاصی که به سر می بریم همگی پر از استرس هستیم، پس خواهشا نوشته ای نزارین که استرس بچه ها رو بیشتر کنه. لطفا شزایط سخت ما رو درک کنین.
اعتقادم اینه که اگه صرفا جهت اختلال در اعصاب و روان دوستان پست می زارین، خدا حواسش بهتون هست.
پس خواهشا از قهر خدا بترسین که ممکنه در روبروی شما قرار بگیره.
به امید روزهای خوب، به زودی زود...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-04 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-04 ساعت 14:10 توسط m.mirzaee.)
بچه ها از ماهان خبری نشده چرا؟
اونا رفته بودن برای تحویل پاسپورتشون ابوظبی اما چند روزه ازشون خبری نشده
به نظرتون چرا؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خبر خبر خبر دست اول
دوستان کیس 2014as7075 بررسی کنید
4سپتامبر آپ شدند و برای دوتاشوم ویزا صادر شده بر اساس فایل سیس 13 آگوست هر سه نفرشون APبودند
به نظر می رسه سفارت با وجود ویزا نداشتن داره ویزا صادر می کنه.
ببینید ظاهرا ما شلوغ کردیم و اونها دارند مقابله به مثل می کنند به مرگ می گیرند تا به تب راضی بشیم
صبور باشیم و آرام
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
نظر شخصي :
من فكر ميكنم اين 30 سپتامبر هم وحي منزل نيست و همونطور كه ميشه سيستم خراب بشه و همونطور كه ميشه ويزا بيشتر صادر بشه ويا به جاي ليست تلفن بزنن و بگن 2 روزه اينجا باشيد ، امكان اينم هست كه قضيه طولاني تر هم بشه ، به هر حال جبران مشكلات خودشون رو بكنن
به هر حال تا اعلام رسمي نه دعوا كنيد و نه به سفارتها (با تكنيكهاي گوناگون ) مراجعه كنيد .
انقدر رفتن به بهانه تمديد مديكال وارد سفارت بشن كه با دكتر هماهنگ كردن كه اون ايميل رو ارسال كنه در غير اين صورت دكتر كه از پول بدش نمياد ...
موفق باشيد دوستان نگران
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان حواستون به پست های بی محتوای تازه وارد باشه , جواب ندید فقط از دکمه گزارش استفاده کنید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 14:06)avayebahar نوشته: (2014-09-04 ساعت 13:48)آنا پورایمانی نوشته: (2014-09-04 ساعت 13:30)zaheri نوشته: [quote='آنا پورایمانی' pid='545875' dateline='1409819449']
ا
نه حدودشو نوشتم. دقیقش این نیست.به تاریخ امروزم آپدیت شدم. قبلا ایمیل زده بودم جواب نداده بودن ولی اینو 31 آگست فرستادم خمین امروز جواب دادن.
من 24 آگوست ایمیل زدم . هنوز به من جواب نداده اند. چرا؟ نگرانم.
منم فکر نمی کردم جواب بدن چون قبلا ایمیل زده بودم جواب نداده بودن.الانم یه جواب برای این ایمیلی که فرستادن دادم.منتظر بشم ببینم چیزی می گن یا نه.
به نظر شما این متنی که نوشتن چیو نشون می ده میشه گفت کلیر شدم اما ویزا ندارن؟
case number:2014as3900
interview:1w march
ABD
برگه آبی[/quote]
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-04 ساعت 14:17)phsadeghi نوشته: خبر خبر خبر دست اول
دوستان کیس 2014as7075 بررسی کنید
4سپتامبر آپ شدند و برای دوتاشوم ویزا صادر شده بر اساس فایل سیس 13 آگوست هر سه نفرشون APبودند
به نظر می رسه سفارت با وجود ویزا نداشتن داره ویزا صادر می کنه.
ببینید ظاهرا ما شلوغ کردیم و اونها دارند مقابله به مثل می کنند به مرگ می گیرند تا به تب راضی بشیم
صبور باشیم و آرام
دوست عزیز این کیس من قبلا رصد میکردم دو نفر این کیس در آگوست ایشود شده بودند از اول هم ردی بودند و یکنفر همچنان منتظرن
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014