کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-09-04 ساعت 21:22)azadeh2014 نوشته:  به نظر من سفارت ها از همه چی بی خبرند و در جریان اونچه تصمیم گرفته شده یا خواهد شد نیستند مثل جولای و آگست که مدام به همه گقتند ویزا نداریم و تموم شد ولی خوب به عده ای تونستند ویزا بدن و واقعیت اینه که تا از بالا دستور نیاد و ویزا نامبر برامون آزاد نشه اینها هم کاره ای نیستند .. در مورد آپدیت ها هم کار سقارت نیست و هر چی هست از آمریکا داره انجام میشه... آمریکا هم با ما تعارف نداره اگه سهمیه ایران در این حد به پایان رسیده باشه رک و پوست کنده اعلام میکنه..سهمیه جهانی هم هنوز ادامه داره تا به 50000 برسه و در سپتامبر همه جای دنیا صدور ویزا ادامه خواهد داشت..
پس چرا من كه مدرك ناقصم رو ٢٧ مرداد تحويل دادم آپ نكردن ؟
يعني واسه من همون ٢ آپريل مونده
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-04 ساعت 19:29)kamranh نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 19:04)alialialialiali نوشته:  دوستاني كه مي خوان بيان ارمنستان تمديد كنن مديكالشون رو بدونن كه ٤٨ ساعت طول مي كشه جوابش ،اينو من خودم پرسيدم از خانم انوش ، دكتر كريستين يك روز جواب مي داد ،اگه كسي خبر از سهميه سپتامبر داره بگه لطفا، مرسي
خوب دکتر کریستین فکر کنم 10 سپتامبر بر می گرده ...
فکر کنم وقتی لیست کلیرها را اعلام کنن سریعتر جواب مدیکال ها را بدن ...

امكان داره ولي من كلير نشدم ، ولي براي من هم گفت سهميه نداريم ٢٩ مرداد حالا من جواب مديكال و گرفتم ميرم سفارت، كسي مي دونه ارمنستان قبول مي كنه پاسپورت يا نه؟
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-09-04 ساعت 21:57)alialialialiali نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 21:22)azadeh2014 نوشته:  به نظر من سفارت ها از همه چی بی خبرند و در جریان اونچه تصمیم گرفته شده یا خواهد شد نیستند مثل جولای و آگست که مدام به همه گقتند ویزا نداریم و تموم شد ولی خوب به عده ای تونستند ویزا بدن و واقعیت اینه که تا از بالا دستور نیاد و ویزا نامبر برامون آزاد نشه اینها هم کاره ای نیستند .. در مورد آپدیت ها هم کار سقارت نیست و هر چی هست از آمریکا داره انجام میشه... آمریکا هم با ما تعارف نداره اگه سهمیه ایران در این حد به پایان رسیده باشه رک و پوست کنده اعلام میکنه..سهمیه جهانی هم هنوز ادامه داره تا به 50000 برسه و در سپتامبر همه جای دنیا صدور ویزا ادامه خواهد داشت..
پس چرا من كه مدرك ناقصم رو ٢٧ مرداد تحويل دادم آپ نكردن ؟
يعني واسه من همون ٢ آپريل مونده
در حال حاضر برای هیچ کیسی ویزا نیست چه شما که نقص مدرک داشتید و باید با تحویل مدارکتون ویزا می گرفتید چه ماها که در حال گذراندن دوران کلیر هستیم چه دوستانی که احتمال زیاد تا حالا کلیر شدند... اما بالاخره این ماه هم سهمیه ویزا میاد حالا کم یا زیاد خدا میدونه..
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: majid_eng ، sonyz2 ، nedaba ، nazanin fatemi
دوستان امروز دیگه به اندازه کافی خبر بد شنیدیم. جهت تغییر جو تاپیک با حاجی خانم ما هم آشنا شوید:

[عکس: lucy-gru.jpg]
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

خوش سلیقه ای هااا آقا کیانوش. چشم علی آقا مومن دور دیدیBig Grin
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، shhak ، sonyz2 ، abbas09 ، lighter ، pari pari ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-09-04 ساعت 22:22)کیانوش2 نوشته:  دوستان جهت تغییر جو تاپیک با حاجی خانم ما هم آشنا شوید:

به به. اسم این کارتونه چیه من برم ببینمSmile
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
دوستان ساعت 10:30
امیدوارم خداوند بهترین سرنوشت را در آنسوی آبها و در سرزمین آرزوها برای همه ما منتظران ویزا مقدر کنه و در این ماه همه ما با شادی گرفتن ویزا بریم به سوی زندگی جدید ...آآآآآآممممییییین
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

مقيم لندن بود.
تعريف مي کرد که يک روز سوار تاكسي مي شود و کرايه را مي پردازد.
راننده بقيه پول را که برمي گرداند 20 سنت اضافه تر مي دهد!
مي گفت :چند دقيقه اي با خودم کلنجار رفتم که بيست سنت اضافه را برگردانم يا نه؟
آخر سر بر خودم پيروز شدم و بيست سنت را پس دادم و گفتم آقا اين را زياد دادي
گذشت و به مقصد رسيديم .
موقع پياده شدن راننده سرش را بيرون آورد و گفت: آقا از شما ممنونم .
پرسيدم بابت چي ؟ گفت مي خواستم فردا بيايم مركز شما مسلمانان و مسلمان شوم اما هنوز کمي مردد بودم.
وقتي ديدم سوار ماشينم شديد خواستم شما را امتحان کنم .
با خودم شرط کردم اگر بيست سنت را پس داديد بيايم . فردا خدمت مي رسيم!
تعريف مي کرد : تمام وجودم دگرگون شد حالي شبيه غش به من دست داد .
من مشغول خودم بودم در حالي که داشتم تمام اسلام را به بيست سنت مي فروختم.
"مردم را با عمل خود به دين خود دعوت کنيد."
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-09-04 ساعت 22:29)teacherm نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 22:22)کیانوش2 نوشته:  دوستان جهت تغییر جو تاپیک با حاجی خانم ما هم آشنا شوید:

به به. اسم این کارتونه چیه من برم ببینمSmile

کیانوش عزیز
کلی با این عکست خندیدم Big Grin
واقعاً این تاپیک به کسایی مثل شما نیاز داره.
همیشه لبخند رو لبات باشه و شادی تو زندگیت جاری (این دعا رو واسه همه کردما Cool )
(2014-09-04 ساعت 21:16)hamid.eng نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 20:54)komboze نوشته:  سلام دوستان
من امروز ابوظبي بودم متاسفانه خبراي خوبي ندارم
اينا ميخوان حق ما ايرانيهارو امثال بخورن در حاليكه هنوز كات اف نشديم زن نيكه كنسول دايما زر ميزد كه ويزا نداريم.لطفا تا ميتونيد قضيه رو اجتماعي كنيد.من شخصا خيلي اميدوار نيستم.
اینا که ویزا ندارند چرا هی اپدیت میکنند؟ بیکارن؟
به قول علی مومن برای وضعیت لاتاری امسال، باید خون گریه کرد..‌

من باید گریه کنم که یکسال به این امید همه عزیزانم رو رها کردم و اومدم آمریکا به امید آمدن پدر و مادرم ... و حالا مادرم به خاطر معلم بودن بیشتر از ۳ ماه هست که منتظر هست . فکر برگشت زده به سرم ....
تشکر کنندگان: ali_yari5 ، shhak ، sonyz2 ، ebi1988 ، milad 68 ، pari pari ، nedaba ، Ehsan171
(2014-09-04 ساعت 22:29)azadeh2014 نوشته:  خوش سلیقه ای هااا آقا کیانوش. چشم علی آقا مومن دور دیدیBig Grin

اتفاقاً علی مومن خودش خیلی هم اهل دله! ظاهر بعضاً تهاجمیشو نگاه نکن. دل شیشه ای نازک داره به اندازه صفحات موبایل!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

10:30 میگن اگه دل شکسته از عمق وجود اه بکشه دنیا میلرزه. این دلای منتظر تو این دو ماه بارها و بارها اه کشیده. یه عالمه شون الان تو کشورای غریب منتظر خبر از سفارتهان. انرژی این دلا همه چیز عوض میکنه. همونطور که پارسال قانون مسلم لاتاری شکست و دویست تا سهمیه بیشتر به ایران رسید. امسال هم معجزه میکنه. کل ویزاهای امسال فدای یه اه دل منتظر بچه های منتظر سرا. ما هنوزم امیدواریم. ما هنوزم با همیم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-09-04 ساعت 22:29)teacherm نوشته:  به به. اسم این کارتونه چیه من برم ببینمSmile

استاد جان Despicable Me 1 & 2 Wink

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، teacherm ، sonyz2 ، shhak ، ebi1988 ، nedaba ، nazanin fatemi
ویزا میگیریم....
[عکس: 47677345562108905176.jpg]
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-09-04 ساعت 22:47)teacherm نوشته:  10:30 میگن اگه دل شکسته از عمق وجود اه بکشه دنیا میلرزه. این دلای منتظر تو این دو ماه بارها و بارها اه کشیده. یه عالمه شون الان تو کشورای غریب منتظر خبر از سفارتهان. انرژی این دلا همه چیز عوض میکنه. همونطور که پارسال قانون مسلم لاتاری شکست و دویست تا سهمیه بیشتر به ایران رسید. امسال هم معجزه میکنه. کل ویزاهای امسال فدای یه اه دل منتظر بچه های منتظر سرا. ما هنوزم امیدواریم. ما هنوزم با همیم

استاد جان اینطوری باشه من تو این شش ماه کلی آه و خمیازه و ... از ته ته دل کشیدم و باید یه 500 تایی فقط بخاطر من سهمیه اضافه کنن! البته مسئولین محترم سفارت رو هم بارها از ته دل مورد عنایت کلامی قرار دادم! Big Grin

تشکر کنندگان: shhak ، ebi1988 ، teacherm ، sia 1306 ، farhad9000 ، محبت ، SabSor ، nedaba ، nazanin fatemi ، siavash877 ، Nooshinsalamat

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان