کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
منم این رو شنیدم که میشه وکیل بگیری شکایت کنی چند روز پیش هم مطرح کردم ولی دوستان با شوخی رد کردن.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، کیانوش2 ، sia 1306 ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 22:52)hoda sebt نوشته:  سلام
منم این رو شنیدم که میشه وکیل بگیری شکایت کنی چند روز پیش هم مطرح کردم ولی دوستان با شوخی رد کردن.

متاسفانه الان هم با شوخی رد میشه! مثالش مشابه گوشت قربونیه که نمیشه زیاد در موردش مدعی شد! برای این وکلای عزیز هم اینجوری توضیح بدیم فکر می کنم متوجه بشن! Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: shhak ، ebi1988 ، azadeh2014 ، محبت ، hamid_fs3 ، nedaba ، nazanin fatemi ، ebrahim1e
(2014-09-04 ساعت 18:35)مارکوپولو نوشته:  [quote='مارکوپولو' pid='545978' dateline='1409832009']
سلام
یکی از اشنایان مقیم آمریکا با یک وکیل در آمریکا صحبت می کرده در مورد کیس های لاتاری و ایشان گفته که اگر بعد از سه ماه جواب کیس را نداده باشند می توانید از اداره مهاجرت شکایت کنید .
ایا در این زمینه اطلاعی دارید و اقدام مشابهی شده یا نه
ممنون می شوم پاسخ دهید

نظر دوستان با تجربه تر وقديميتر چيست؟ لطفا راهنمايي كنيد
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، ebrahim1e
(2014-09-04 ساعت 23:03)manijoon نوشته:  [quote='مارکوپولو' pid='545978' dateline='1409832009']
سلام
یکی از اشنایان مقیم آمریکا با یک وکیل در آمریکا صحبت می کرده در مورد کیس های لاتاری و ایشان گفته که اگر بعد از سه ماه جواب کیس را نداده باشند می توانید از اداره مهاجرت شکایت کنید. ایا در این زمینه اطلاعی دارید و اقدام مشابهی شده یا نه؟ ممنون می شوم پاسخ دهید. نظر دوستان با تجربه تر وقديميتر چيست؟ لطفا راهنمايي كنيد

آقا اصلاً بنده جدید و بی تجربه هستم. شما برید شکایت کنید. با هواپیمای بدون سرنشین که تو دستشویی هنگام رفع حاجت ب م بارانتون کرد بهتون میگم شکایت از اداره مهاجرت یعنی چی! Big Grin
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: teacherm ، sia 1306 ، aghamilad ، reza_norouzi ، aidaz ، nedaba
جواب ابمیل ما رو دادن :
Thank you for your electronic mail message of the diversity visa applications

Unfortunately, this year’s Diversity Visa program has reached its worldwide annual numerical limit. More information can be found at http://abudhabi.usembassy.gov/diversityvisas.html. Because of this, we are not able to approve visas

We realize that the case has been undergoing required processing and that the extended time required for this work causes frustration to many individuals. The U.S. Embassy in Abu Dhabi, like all U.S. embassies and consulates, must adjudicate visas in accordance with the provisions of the law, including the requirements that diversity visas to be issued to applicants as they become eligible to receive them and that the number of visas issued globally must not exceed the annual program limits.

We hope this information is useful in responding to your inquiry.

Immigrant Visa Unit, Abu Dhabi
کیس:70xx
تعدا افراد : 3 نفر
تاریخ مصاحبه 19 جولای
آخرین آپدیت 2 سپتامبر[/align]
تشکر کنندگان: ebi1988 ، ESMAEILI_K ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 23:11)کیانوش2 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 23:03)manijoon نوشته:  [quote='مارکوپولو' pid='545978' dateline='1409832009']
سلام
یکی از اشنایان مقیم آمریکا با یک وکیل در آمریکا صحبت می کرده در مورد کیس های لاتاری و ایشان گفته که اگر بعد از سه ماه جواب کیس را نداده باشند می توانید از اداره مهاجرت شکایت کنید. ایا در این زمینه اطلاعی دارید و اقدام مشابهی شده یا نه؟ ممنون می شوم پاسخ دهید. نظر دوستان با تجربه تر وقديميتر چيست؟ لطفا راهنمايي كنيد

آقا اصلاً بنده جدید و بی تجربه هستم. شما برید شکایت کنید. با هواپیمای بدون سرنشین که تو دستشویی هنگام رفع حاجت ب م بارانتون کرد بهتون میگم شکایت از اداره مهاجرت یعنی چی! Big Grin

شما لطف کن حق الوکاله این وکیل محترم بپرس اون موقع متوجه میشی که بهتره بیخیال شین
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، smpf ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-09-04 ساعت 22:51)کیانوش2 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 22:47)teacherm نوشته:  10:30 میگن اگه دل شکسته از عمق وجود اه بکشه دنیا میلرزه. این دلای منتظر تو این دو ماه بارها و بارها اه کشیده. یه عالمه شون الان تو کشورای غریب منتظر خبر از سفارتهان. انرژی این دلا همه چیز عوض میکنه. همونطور که پارسال قانون مسلم لاتاری شکست و دویست تا سهمیه بیشتر به ایران رسید. امسال هم معجزه میکنه. کل ویزاهای امسال فدای یه اه دل منتظر بچه های منتظر سرا. ما هنوزم امیدواریم. ما هنوزم با همیم

استاد جان اینطوری باشه من تو این شش ماه کلی آه و خمیازه و ... از ته ته دل کشیدم و باید یه 500 تایی فقط بخاطر من سهمیه اضافه کنن! البته مسئولین محترم سفارت رو هم بارها از ته دل مورد عنایت کلامی قرار دادم! Big Grin
الان واسه چی تو سایت نمیزنن که سهمیه تموم شده؟ شما اثر خمیازه ات دست کم نگیر :دی

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، smpf ، pari pari ، anahita 62 ، nedaba ، nazanin fatemi ، آيلار ، Nooshinsalamat
(2014-09-04 ساعت 20:23)khalaf01 نوشته:  سلام دوستان . با توجه به اینکه سایت سفارت الان چند ماه که کلیر کیس لاتاری آنکارا اعلام نمی کنه .پس چگونه میشه فهمید ؟
سلام لطفا یک نفر پاسخ بدهد !!؟؟
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba
(2014-09-04 ساعت 23:29)khalaf01 نوشته:  
(2014-09-04 ساعت 20:23)khalaf01 نوشته:  سلام دوستان . با توجه به اینکه سایت سفارت الان چند ماه که کلیر کیس لاتاری آنکارا اعلام نمی کنه .پس چگونه میشه فهمید ؟

خوب نمیشه فهمید! مگه کسی فهمیده کلیر شده؟؟

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، smpf ، محبت ، nedaba
راستی ما که نرفتیم ولی میگن ایروان انارهای خوبی داره. راسته؟

(2014-09-04 ساعت 23:31)teacherm نوشته:  

خوب اگر کسی کلیر بشه چطوری باید خبر دار بشه و پیگیری کنه ؟
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba

دوست من اگه به این راحتی ها می شد فهمید که صفحات این تاپیک به 2300 نمیرسید! این همه آدم ساعت 10:30 هر شب هر چی از صبح انرژی مثبت ذخیره کرده بودند به سمت سفارتشون دَر نمی کردند! رتبه من به 57 نمی رسید! تعداد تشکر ها به 3000 نمی رسید! علفهای زیر پای من جنگل نمی شدند! و ... Wink

(2014-09-04 ساعت 18:47)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 22:36)milad.m1986 نوشته:  
(2014-08-24 ساعت 22:25)bobo_ir نوشته:  نوشتم:
I found an update of my spouse's administrative process in CEAC web site in 19 Aug 2014. We've been waiting to get result of his AP for a long time (more than 5 months). Please inform us if he cleared so we can plan our trip to U.S embassy in Yerevan. thank you so much.
جواب آمد:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
چرا ایروان جواب منو صریح نداده؟ به نظر شما نتیجه چی میتونه باشه؟
دوست عزیز این جواب و مدتیه واسه همه کپی پیست میکنه ایروان

(2014-08-25 ساعت 15:07)shazad نوشته:  [عکس: 9a0010514863-793256800764033-856728492-n.jpg]

(2014-09-04 ساعت 18:40)farhoud نوشته:  سلام بر دوستان و هموطنای عزیزم.منم مثل همه شما از این وضعیت هم از نظر روحی وهم مالی وهم زمانی لطمه خوردم.ولی دوستان اگر خدائی نکرده نشد دنیا به اخر نرسیده .آمریکائیا دلشونم بخواد که ما بریم به کشورشون .نیروی کار جوان.مغز های متفکر.انسانهایی شرافتمند که با این همه فشار خودمونو از خیلی زشتیها حفظ کردیم.دوستانم ما هایی که میخوایم از این کشور بریم در اخر میریم.ولی بدا به اشخاصی که خانه وکاشانه ما رو جوری خراب کردند که ما تصمیم به ترک خانه کنیم.دوستان آمریکا نشد کانادا.اروپا جائی که در ان عزت وکسوت انسان قابل احترام باشه.من پسرم 4 روز دیگه بدنیا میاد بیشتر اینکه میخوام برم بخاطر اینده بچمه واگر نه من30 سال از بهترین روزهای زندگیم در این کشور تباه شد.میخوام 20 ساله دیگه بهم نگه چرا منو اینجا بوجود اوردی.ولی ناامید نباشید هنوز تا اخر 26 روزه مونده.همیشه مرد وزن لحظه های اخر باشیم و اگر هم قراره ویزا بگیریم با عزت بگیریم.ببخشید همتونو خیلی خیلی دوستدارم 90 درصدمون ویزا میگیریم.
دوست عزيز، قدمش مبارك بأشه، أميد وإرم هر جه زودتر ويزا بگيريد.
برايتان بهترين ها رو أرزو مي كنم.

وضعيت سخته ولي خدا هميشه پشت و پناه ما بوده وهست.قدم كوچولو مبارك باشه براتون و مطمينم بهترين براش پيش مياد.من هم به خاطر بچه اي كه تو راه دارم دوست دارم برم ولي خدا ميدونه در آخر صلاح همه توي چيه.به اميد بهترين ها

66xx ankara 12 joun
تشکر کنندگان: teacherm ، کیانوش2 ، shhak ، sonyz2 ، abbas09 ، pari1392 ، pari pari ، smpf ، nedaba ، آيلار ، Nooshinsalamat
(2014-09-04 ساعت 23:35)khalaf01 نوشته:  

الان که ویزا نامبر ندارن . اخر اگوست یه چنتایی گیرشون اومد که زنگ زدن به بعضی خوش شانس ها ( که من هنوز متحیرم چطوری اونارو انتخاب کردن) که برن سفارت

(2014-09-04 ساعت 23:35)khalaf01 نوشته:  

اصلا الان به کسی اعلام نمیکنن وقتی هیچ جوره اعلام نمیکنن پس بنابراین ما خبر دار نمیشیم البته الان خبر دار شدن هم بدرد نمیخوره چون ویزا ندارن که بدن
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: shhak ، sonyz2 ، محبت ، smpf ، nedaba ، ebrahim1e

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان