کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستای عزیز اگه ویزا تموم شده پس چرا کیس یکی از دوستای من دیروز و امروز آپدیت شده؟؟؟؟
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: NarCssuS ، manamilad ، nedaba
توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?

اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.

من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????

5- در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2

6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on the website of Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!

(6)---poni

7- به نظر من این رو هم بگید که طبق جدولی که خودتون هر ماه میگذارید تنها حدود 2200 ویزا برای ایرانیها صادر شده در حالی که سهمیه ایران 3500 ویزا است و حدود دو ماه است که همه ایرانیها معطل هستند و هیچ جوابی از هیج جایی به ما داده نمی شود. الان هم سفارتها اعلام کردند که ویزا کلا تمام شده است؟
اگر برنامه بر این اساس بود پس چرا با احساسات 1300 نفر ایرانی منتظر بازی شد و این همه متحمل هزینه های مالی و معنوی شدند؟
(مجبور شدم متن سوالتون رو قدری تغییر بدم که حساسیت برانگیز نشه، قانونا اونا باید در زمان تعیین شده و با محدوده ی ویزاهای موجود این کار رو به پایان برسونن)
There are 2200 VISA's issued for Iranian DV-2014 winners, According to 3500 VISA numbers limits for each country, what will happen to 1300 VISA's. today Yerevan embassy called some of the cleared winners and noticed there is no VISA for 2014 Lottary any more. why did you do this in the middle of the process ?

(7)---kaaren

دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، farhad9000 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 08:00)NIKKI نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 00:56)freddyflientstone نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 00:36)hamideftex2014 نوشته:  ما تو این تاپیک غصه داریم که بعد این همه مدت باید فکر ویزا رو از سرمون بیرون کنیم و با این همه ضرر روحی و جانی و مالی و عصبی که بهمون وارد شده چکار کنیم .... اونوقت تو تاپیکای دیگه غصه شون اینه که چقدر واسه کارای ادری ی مر بوط به مهاجرت ممکنه تو فرودگاه مقصد انتظار بکشن یا اینکه اگه ویزا 20 روزه نیومد و شد 25 روز باید چی کار کرد.... نمیدونم من خودم رو میگم با این همه شانس باید چی کار کنم اصلا شده وبال گردن ... هر کی خواست بیاد باهاش قسمت کنم.... نمیدونم شاید واقعا قسمت نیست و خیرم توش نیست ولی ایکاش از همون اول تکلیفم معلوم میشد و این همه اسیب نمیدیدم ... خدایا مثل همیشه اشکال نداره من بنده توام تو که بنده من نیستی ... پس خودت میدونی. . شب خوش دوستان.

تورو خدا آهِتون رو به سمت ما فوت نکنید. ما هم سهم خودمونو از انتظار کشیدیم. من خودم 4 ماه کامل رو منتظر بودم، مهدی 2014 عزیز، مامان خانم،قصه گو،و.... دیگه همه میدونند که هرکدوم چقدر دعا کردند و انتظار کشیدند. تقصیر ما نیست که ویزای ما اومد و بقیه هنوز منتظرند. من خودم حداقل روزی 4 بار میام به این تاپیک سرمیزنم فقط به این امید که خبر خوشی از طرف شما دوستان بشنوم، اگه چیزی نمیویسم فقط به این دلیله که نمیخوام خدای نکرده حضورم دلِ کسی رو بسوزونه. برای همه تون بهترین آرزو ها رو دارم. دعای خیر شماهم بدرقه راه ما

زدی تو خال. به خدا
من هم هر روز میام ببینم خبر خوبی شده باشه ایشالا.
آخه کشیدیم این روزها ی سخت انتظار و بلاتکلیفی و دلهره و هزار جور فکر نامربوط... را 7 ماه و اندی
خدایا خیرت را در خواسته‌ها همه دوستان قرار بده

دوستان راست میگن به خدا منهم با اینکه ویزای یکضرب گرفتم اما همسرم هنوز نه واقعا دوست ندارم تنها برم و هیچ ذوقی ندارم چون اون مریضه و نمیتونم تنهاش بذارم
زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد
بازمانده از لاتاری 2014، ورود به آمریکا 22 سپتامبر،ارسال مدارک همسر 3 اکتبر، pd همسر 6 اکتبر،اپروو 13مارچ
تشکر کنندگان: majid_eng ، manamilad ، Nooshinsalamat ، jojo_hami ، pari pari ، aidaz ، pari1392 ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 13:59)afra198 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:50)Farshid1976 نوشته:  دوستان فکر می کنید خوبه در مورد اینکه چرا سیاست سفارت ایروان با انکارا و ابوظبی متفاوته و به هیچ کس تو اگوست ویزا نداد سوال بسه؟؟؟؟

دوست عزيز مطابق آخرين فايل CEAC ، ايروان در ماه آگوست 117 ويزا ISSUED كرده.

این ویزا برای مصاحبه شونده ها بوده یا برای ap خورده ها؟ مرسی
[/quote]

87 ويزا براي كيسهاي تا 6000 بوده و 30 ويزا براي رنج 6000 تا8000 صادر شده.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: afra198 ، NarCssuS ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: abbas09، afra198، ah1004*، aidaz، Ala123، ali3600، alireza2001، arffx، atial، avayebahar، Bandi، eng.civil.81، essam، Farnoodh، Farshid1976، freddyflientstone، hamid.eng، I2AFSHIN، j_morteza@yahoo.com، kaaren، kamearb، kami_kami، kamranh، katanaser، khor_maah، kooshamostofi، majid_eng، manamilad، MatinLA، mehdi16، mehrzad2013، mjarim، NarCssuS، narin، pari1392، peyman55، phsadeghi، reza 2014، S.gh، sahar66، sbh، shahrzad001، shhak، shilan، soheil_zk، sorooosh، tabrizi، termeh_med، مارکوپولو، مرلی، zaaraa، zepehr، آنا پورایمانی، رامین اهوازی، عراقی، 13 مهمان
تشکر کنندگان: smpf ، pari pari ، pari1392 ، nedaba
کسی برای سوال 4 کاندید نمیشه؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: avayebahar ، smpf ، nedaba
درود به همه بزرگواران
من که فک میکنم ویزا هنوز هست
پیروز باشید و به همه آرزوهاتون برسید
تشکر کنندگان: NarCssuS ، majid_eng ، رامین اهوازی ، smpf ، Nooshinsalamat ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 13:57)pari1392 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 12:53)محبت نوشته:  سلام
همین الان به 8 نفر از بچه ها زنگ زدن که بیاید و پاسهاتون رو بگیرید چون شما کلیر نشدید و ویزا هم نداریم اما اینکه کلا ویزا ندارن یا فعلا نداریم رو مشخص نکردن.

سلام
من پرسیدم احتمالش هست تا آخر سپتامبر خبری بشه گفت امیدی نیست

به کسایی که کلییر نشده بودن گفتن بیاید پاساتونو ببرید یا مشخص نبود کلییر شدید یا نه؟؟؟؟ چون یکی از دوستان تو ارمنستان گفته بود به اونایی که کلییر شده بودن گفته بودن پاساتونو ببرید؟؟؟؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: m_me789 ، smpf ، pari1392 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 13:58)abbas09 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:50)m_me789 نوشته:  هوووورااااا
دوستان خوبمون از آنکارا الان ایشو شدن
تبریک بهشوون

میشه دقیق بگید یعنی چی اگر میشناسین کاملتر بگین چجوری

دوستان ما با کیس حدود 3700 چهارشنبه پاسپورت ها رو تحویل دادن. امروز توو سیس ایشو شدن
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: NarCssuS ، azadeh2014 ، manamilad ، pari pari ، smpf ، Nooshinsalamat ، pari pariaaa ، nedaba
https://www.facebook.com/travelgov ساعت 6 ونیم عصر امروز طرح سوالاتون از افسر اداره مهاجرت. شاید پاسخ مناسبی دریافت کنیم.

(2014-09-05 ساعت 14:10)AB2014 نوشته:  کسی برای سوال 4 کاندید نمیشه؟
یکی از دوستان هست. بذارید من باهاش تماس بگیرم خبر بدم
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 13:42)kaaren نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:24)AB2014 نوشته:  توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?

اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.

من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????

5- در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2

6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on the website of Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!

(6)---poni
دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق

به نظر من این رو هم بگید که طبق جدولی که خودتون هر ماه میگذارید تنها حدود 2200 ویزا برای ایرانیها صادر شده در حالی که سهمیه ایران 3500 ویزا است و حدود دو ماه است که همه ایرانیها معطل هستند و هیچ جوابی از هیج جایی به ما داده نمی شود. الان هم سفارتها اعلام کردند که ویزا کلا تمام شده است؟
اگر برنامه بر این اساس بود پس چرا با احساسات 1300 نفر ایرانی منتظر بازی شد و این همه متحمل هزینه های مالی و معنوی شدند؟
ترجمه:
According to your monthly visa issuance statistics, only 2200 visas have been issued for the Iranian lottery applicants so far, meanwhile this should at least reach up to 3500 for them! It has been nearly 3 months that the Iranian applicants have been kept waiting with no single convincing response from any respective authority! At the moment, Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies announced that the visa limits for the 2014 lottery program have been reached!! Thus, why did you set more than 1000 Iranians up and did not issue their visas?!!
یه خورده تغییر دادم که رسمی شه!
همسرم برنده لاتاری 2014. خودم در پروسه پس از جاماندگی!
Priority date: November 2014; Approval date: April 2015; NVC Welcome Letter (PAOSF): 1 September 2015
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 13:46)sonnnna نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:40)afra198 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:39)sonnnna نوشته:  بچه ها ما 5 روز ارمنستان بودیم سفارت گفت ویزا تموم شده منتظر نباشید برا 2015 ثبت نام کنید، 2014 باطل شد. نرین سفارت بی نتیجه است

پاستون را برگردوندن؟؟؟ چرا پس ویزای 5801 ایشیود شده؟؟؟؟؟ مرسی
بله پاسو پس دادن. ما 4900 بودیم. پاس 50 نفر دیگه رو هم که دم سفارت بودن پس دادن. اونا هم مثه ما کلیر شده بودن

از کجا فهمیده بودید که کلیر شده بودید؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: afra198 ، smpf ، nedaba
سلام من این مطلب را در صفحات قبلی از برخی از دوستان مطلع و با تجربه و قدیمی شنیدم. اگر این دوستان بتوانند مرجع ان را بگویند به استناد ان می توان سوال کرد. این مطلب با سوال 2 که برای تمدید زمان لاتاری سوال شده کاملا متفاوت است
کیس دو نفر 2014AS4**7 تاریخ مصاحبه 26 مارچ و نفر اول ویزا یکضرب و نفر دوم Ap , اخرین اپدیت 8 اگوست و سپس با ایمیل 12 اگوست.اخیرا اپدیت نفر اصلی 2 سبتامبر

خدایا به من آن ده که مرا آن به Rolleyes
(2014-09-05 ساعت 14:10)AB2014 نوشته:  کسی برای سوال 4 کاندید نمیشه؟

من می پرسم، ولی بچه ها میگن تو آگوست هم ویزا دادن...
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: Nooshinsalamat ، smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 14:06)Farshid1976 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:59)afra198 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:50)Farshid1976 نوشته:  دوستان فکر می کنید خوبه در مورد اینکه چرا سیاست سفارت ایروان با انکارا و ابوظبی متفاوته و به هیچ کس تو اگوست ویزا نداد سوال بسه؟؟؟؟

دوست عزيز مطابق آخرين فايل CEAC ، ايروان در ماه آگوست 117 ويزا ISSUED كرده.

این ویزا برای مصاحبه شونده ها بوده یا برای ap خورده ها؟ مرسی

87 ويزا براي كيسهاي تا 6000 بوده و 30 ويزا براي رنج 6000 تا8000 صادر شده.
[/quote]

ممنون دوست عزیز ایا ایروان هم مثله انکارا و ابوظبی به کسی زنگ زده که بیاین ویزا ببرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان