موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من فردا صبح دارم میرم یه قرارداد کاری واسه تدریس یه دوره آموزشی ببندم، میخوام تو متن قرار داد یه بند به عنوان امکان فسخ قرارداد تاا مدت یک ماه رو هم اضافه کنم .
اگه تاا آخر sep کارامون درست شد که میگیم خدایا شکرت و اگه اینطور که دوستان میگن که کلا ویزا تموم شده ، اول باز هم میگیم خدایا شکرت ، بعدشم فدای سر بچهها و پدر مادر خودم و تمام بچههای مهاجر سرا
تازه شدیم مثل پارسالمون بعلاوهٔ کلی اطلاعات و دوستان جدید
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 14:16)poni نوشته: (2014-09-05 ساعت 13:42)kaaren نوشته: (2014-09-05 ساعت 13:24)AB2014 نوشته: توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
سوالاتی که امروز باید پرسیده بشه:
1-آیا ویزایی برای برندگان 2014 که مراحل AP اونها به پایان رسیده موجود است؟
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?
اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
"برای ویزاهای باقیمانده های ایرانیها چه فکری دارید؟ "
فکر می کنم سوالات 3و 4 این مفهوم رو میرسونند.
من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????
5- در صورت وجود سهمیه برای ماه سپتامبر، از چه تاریخی صدور ویزاها آغاز میشه؟
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2
6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on the website of Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!
(6)---poni
دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق
به نظر من این رو هم بگید که طبق جدولی که خودتون هر ماه میگذارید تنها حدود 2200 ویزا برای ایرانیها صادر شده در حالی که سهمیه ایران 3500 ویزا است و حدود دو ماه است که همه ایرانیها معطل هستند و هیچ جوابی از هیج جایی به ما داده نمی شود. الان هم سفارتها اعلام کردند که ویزا کلا تمام شده است؟
اگر برنامه بر این اساس بود پس چرا با احساسات 1300 نفر ایرانی منتظر بازی شد و این همه متحمل هزینه های مالی و معنوی شدند؟
ترجمه:
According to your monthly visa issuance statistics, only 2200 visas have been issued for the Iranian lottery applicants so far, meanwhile this should at least reach up to 3500 for them! It has been nearly 3 months that the Iranian applicants have been kept waiting with no single convincing response from any respective authority! At the moment, Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies announced that the visa limits for the 2014 lottery program have been reached!! Thus, why did you set more than 1000 Iranians up and did not issue their visas?!!
یه خورده تغییر دادم که رسمی شه!
سلام بهتره تو متن بالا اضافه کنید اگه سقف ویزای جهانی یا اسیایی اتمام شده چرا برای اتباع سایر کشورهای اسیایی و همچنین افریقا در ماه سپتامبر قرار مصاحبه تنظیم کرده اند و در حال صدور ویزا هستند در حالی که برای ایرانیهایی که حتی کلیر شدن اعلام کردن ویزا تمام شده!!!
بهتره یکی دو سوال اساسی و در عین حال مختصر و مفید نوشته بشه که انتظار پاسخ مناسب داشته باشیم.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 14:34)lucky star نوشته: (2014-09-05 ساعت 14:30)سعید پ نوشته: (2014-09-05 ساعت 14:23)avayebahar نوشته: دوستی الان میگفت وضعیت aos ها را توی سیس نمی زنند. و حدود 2000 تا هستند.پس از اون 3500 تایی که میگیم از ویزای کلی مونده 2000 کم میشه. و 1500 می مونه درسته؟
Aos چیه؟
Aosاونهایی هستن که تو آمریکان و با یک ویزای دیگه که حالا لاتاری برنده شدن
اره رفتم سرچ کردم و دیدم. ممنون. اما بعیده که تعدادشون زیاد باشه...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 14:35)kaaren نوشته: (2014-09-05 ساعت 14:16)poni نوشته: (2014-09-05 ساعت 13:42)kaaren نوشته: (2014-09-05 ساعت 13:24)AB2014 نوشته: توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
how many VISA numbers remained for DV-2014 winner whose AP processing has been finished
2- آیا تحت هیچ شرایطی امکان تعویق زمان پایان لاتاری 2014 ممکن است؟ (با توجه به مشکل نرم افزار صدور ویزا در دو ماه قبل)
According to VISA Software Problems during last two months is there any chance for DV-2014 Winner to extend heir VISA Issuance after 30 Sep limit
3- آیا فکر میکنید در ماه سپتامبر امکان صدور بیش ار 1500 عدد ویزا از سهمیه ایران برای سفارتهای ایروان، آنکارا و ابوظبی ممکن است؟
Do you think if it is possible for three ABD, ANK, YRV embassies to issue the 1500 VISA's who are waiting winners of DV-2014 and mostly might be cleared!?
اگر سوالی به ذهنتون میاد همین زیر بنویسی تا شماره سوالات رو دست آخر بین دوستان تقسیم کنیم
azadeh2014
4- به نظر من بپرسید چرا از جولای به بعد روند صدور ویزا برای ایرانی ها تقریبا متوقف شده و پاسخی به ap ها داده نمیشه و برنامه برای سپتامبر چیه؟
After July the rate of VISA's issued for Iranians who are under AdministratingProcessing has become few, what is your view for this last month of DV-2014?
Avayebahar
من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????
When do embassies start the Sep VISA numbers for the last DV-2014 winners who might be cleared
(5)---Sonyz2
6-As of June 2014, there has been no update for the 2014 DV Lottery interviewees on the website of Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies! This issue has raised a lot of questions regarding lack of systematicity in visa issuance by the aforementioned U.S. Embassies as well as Kentucky Consular Center! How do you respond to this as lots of people are waiting to obtain their visas and get contradictory responses in their emails?!!
(6)---poni
دقت کنیم که این روش نگرانی اون افسر رو بسمت وضعیت ایرانیهایی که پیگیر این وضعیت هستند جلب میکنه... مخصوصا نفرات بیشتربا سوالات دقیق
به نظر من این رو هم بگید که طبق جدولی که خودتون هر ماه میگذارید تنها حدود 2200 ویزا برای ایرانیها صادر شده در حالی که سهمیه ایران 3500 ویزا است و حدود دو ماه است که همه ایرانیها معطل هستند و هیچ جوابی از هیج جایی به ما داده نمی شود. الان هم سفارتها اعلام کردند که ویزا کلا تمام شده است؟
اگر برنامه بر این اساس بود پس چرا با احساسات 1300 نفر ایرانی منتظر بازی شد و این همه متحمل هزینه های مالی و معنوی شدند؟
ترجمه:
According to your monthly visa issuance statistics, only 2200 visas have been issued for the Iranian lottery applicants so far, meanwhile this should at least reach up to 3500 for them! It has been nearly 3 months that the Iranian applicants have been kept waiting with no single convincing response from any respective authority! At the moment, Ankara, Abu Dhabi, and Iravan Embassies announced that the visa limits for the 2014 lottery program have been reached!! Thus, why did you set more than 1000 Iranians up and did not issue their visas?!!
یه خورده تغییر دادم که رسمی شه!
من میپرسم اون ترجمه قبلی رو بپرسم یا این جدیده رو؟
جدیده بهتره
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
از مزایای ایرانی بودن اینه که
این خانواده ی 9 نفره آفریقایی
6تاشون ایشودن وبقیه شون ایشالا همین روزا ایشو میشن2014AF550
و این 8 نفره2014AF5227 که ماشالا 8 تاشونم ایشودن
و این 6 نفره ها:
2014AF648
2014AF1049
2014AF1119
2014AF1357
2014AF1549
2014AF1645
2014AF2065
2014AF3595
2014AF300
2014AF366
2014AF488
و.....................
پیشنهاد می کنم یه رب محسن هم بخرن نفری یه لیفان هم برنده بشن .آخه تو " یو اس" داشتن وسیله ی نقلیه از اوجب واجباته
خلاصه فکر کنم تکلیف بقیه ی ویزاهای باقیمونده از 50000 تا روشنه!!!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
توضیح برای دوستانی که الان این مطلب رو میخونند.... در صفحات قبل راجع به ارتباط مستقیم با یکی از آفیسرهای اداره مهاجرت آمریکا است که امروز حدود ساعت 6:30 به سوالات ما میتونه پاسخ بده.... برای اینکه سیستماتیک روی موضوع ایران متمرکزش کنیم سوالات رو بین خودمون تقسیم میکنیم و متن زیر:
azadeh2014
Avayebahar
من خودم سوال 1 رو میپرسم
(1)---AB2014
(2)---Avayebahar
(3)---Azadeh2014
(4)---????????
(5)---Sonyz2
(6)---poni
7- به نظر من این رو هم بگید که طبق جدولی که خودتون هر ماه میگذارید تنها حدود 2200 ویزا برای ایرانیها صادر شده در حالی که سهمیه ایران 3500 ویزا است و حدود دو ماه است که همه ایرانیها معطل هستند و هیچ جوابی از هیج جایی به ما داده نمی شود. الان هم سفارتها اعلام کردند که ویزا کلا تمام شده است؟
(7)---kaaren
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 14:49 توسط afra198.)
(2014-09-05 ساعت 14:35)Farshid1976 نوشته: (2014-09-05 ساعت 14:29)afra198 نوشته: (2014-09-05 ساعت 14:22)Farshid1976 نوشته: (2014-09-05 ساعت 14:18)afra198 نوشته: (2014-09-05 ساعت 14:06)Farshid1976 نوشته: این ویزا برای مصاحبه شونده ها بوده یا برای ap خورده ها؟ مرسی
87 ويزا براي كيسهاي تا 6000 بوده و 30 ويزا براي رنج 6000 تا8000 صادر شده.
ممنون دوست عزیز ایا ایروان هم مثله انکارا و ابوظبی به کسی زنگ زده که بیاین ویزا ببرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا الان نشنيدم كه به كسي از ايروان تلفني شده باشه كه كلير شديد و بيايد ويزاتون رو ببريد.
پس این 117 نفر همه یکضربی بودن و 87 تا برای زیر 6000؟ عجیب نیست؟؟؟؟؟
Total Issued at AUG:117
Under 6000:87
Above 6000 & Under 8000 :30
[/quote]
پس شما چطوری ویزا گرفتین؟ چطوری متوجه شدین کلییر شدید؟ ایمیل زدن یا شانسی رفتین؟؟؟؟ ممنونم
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چرا لقمه رو میچرخون اینا؟
اون زمان که کلیرنسها طولانی شده بود (منظورم یکی دو ماه پیشه) گفتند عمدا کیسها رو نگهداشتن تا عدالت بین کیس های با شماره بالا و پایین برقرار بشه، حالا هم که همه رفتند مصاحبه دیگه ویزا نمونده، این که بی عدالت تر از اون حالتیه که مثل بچه آدم بعد یکی دو ماه کلیر میکردن به ترتیب ویزاها رو میدادن
خودشونم نمیدونن چیکار دارن میکنن
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-05 ساعت 14:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-05 ساعت 14:53 توسط avayebahar.)
از دوستان خواهش می کنیم . عصر فیس بوک باشید و سوالات را لایک کنید تا مشخص بشه دغدغه افراد زیادی هست و افراد زیادی دارن موضوع را دنبال می کنند. به دوستان در ابوظبی و آنکارا و ایروان هم اطلاع بدید. من به دو سه نفرشون اطلاع دادم. هر چند جای دل بستن نداره این کارها، اما باید تلاشمون بکنیم. اول شاید اوضاع عوض بشه ثانیا : برای بچه های 2015 خوبه و شاید ما خواستیم لاتاری بعدی شرکت کنیم. سوم: ما انسانیم لازمه حرفهای حقمون را بزنیم. سیستم های انسانی ضعف دارند . با گفتن و اعتراض ضعف ها برطرف میشه و کارها بسامان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یکی از آنکارا اطلاعات بیشتر بده
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 14:50)hosseinmm نوشته: چرا لقمه رو میچرخون اینا؟
اون زمان که کلیرنسها طولانی شده بود (منظورم یکی دو ماه پیشه) گفتند عمدا کیسها رو نگهداشتن تا عدالت بین کیس های با شماره بالا و پایین برقرار بشه، حالا هم که همه رفتند مصاحبه دیگه ویزا نمونده، این که بی عدالت تر از اون حالتیه که مثل بچه آدم بعد یکی دو ماه کلیر میکردن به ترتیب ویزاها رو میدادن
خودشونم نمیدونن چیکار دارن میکنن
نباید مصاحبه ها رو لغو می کردن تا به ما هم ویزا نامبر برسه؟ شنیدم تو 2013 این کارو کردن چرا امسال این کارو نکردن؟؟؟؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
بنظرم ترتیب سوالات برای پرسیدن مناسب نیست.
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
پس این مابقی سهمیه ایران چی شد ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-05 ساعت 12:24)eror نوشته: دوستان من یک ایمیل زدم و اونا هم جواب دادن . اگه می شه دوستان مطلع یه تفسیری یا توضیحی بدن ممنون می شم .
متن ایمیل من
Dear Sir,
I wanted to know whether our process is finished or still pending.
And I'd be really happy if you help me with that.
جواب اونا
Dear K, M;
Your administrative process is still pending. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
سلام
دوست عزیز تفسیرش اینه که چون هنوز پروسه پرونده تان معلق هست منتطر باشید
جالبه که از اتمام پروسه 2014 حرفی نزده و برخلاف دو سفارت دیگه توش هنوز امید هست!
کی نامه زدید؟
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای