کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها بهم نخندینا
ولی نمیدونم چرا فکر میکنم همه اینا که ویزا تموم شده و ... یه جورایی fake هستش؟
شاید من امید الکی دارم؟ شاید زیادی خوشبینم؟
فکر میکنم از یکشنبه صدور ویزاها شروع میشه.
اگه کسی با من موافقه دکمه تشکر رو بزنه.
یا رتبه بدد.(اصفهانی خونده بشد. خخخخخ)
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
(2014-09-05 ساعت 14:57)m_nikparvaz نوشته:  پس این مابقی سهمیه ایران چی شد ؟

بخشی خیلی خیلی عذر می خوام از این بی ادبی ام اما فکر می کنم که :

[font=Arial] [/font]گربه ممو را برد
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 14:46)pendleton نوشته:  از مزایای ایرانی بودن اینه که
این خانواده ی 9 نفره آفریقایی
6تاشون ایشودن وبقیه شون ایشالا همین روزا ایشو میشن2014AF550
و این 8 نفره2014AF5227 که ماشالا 8 تاشونم ایشودن
و این 6 نفره ها:
2014AF648
2014AF1049
2014AF1119
2014AF1357
2014AF1549
2014AF1645
2014AF2065
2014AF3595
2014AF300
2014AF366
2014AF488
و.....................
پیشنهاد می کنم یه رب محسن هم بخرن نفری یه لیفان هم برنده بشن .آخه تو " یو اس"
داشتن وسیله ی نقلیه از اوجب واجباته

خلاصه فکر کنم تکلیف بقیه ی ویزاهای باقیمونده از 50000 تا روشنه!!!

نکته جالبی بود! من که دیگه دارم میکشم بیرون از لاتاری. سر کار بودیم این همه مدت. یه زمانی ایمیل میومد بچه ها میگشتن دنبال غلط تو ایمیله. حالا که دیگه چشم تو چشم اعضای باسابقه هم گفتن که آقا برید خونه هاتون تمومه.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: smpf ، hosseinmm ، pendleton ، nedaba
دوستان
هنوز که سوت پایان رو نزدن!!

پس ناراحت نباشید و به داشته هامون فکر کنیم!..............................
چند تا حالت داره
1-سوت پایان(که امیدوارم پیش نیاد)
2-تمدید پروسه و اعلام گروهی (بدلیل نقص سیستم دیتای خودشون که رسما هم اعلام کرده بودن)
3-اعلام 400 کیس تا چن روز دیگه تو هر سه سفارت
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود!!
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: kaaren ، Bandi ، L_haam ، smpf ، avayebahar ، NarCssuS ، sonyz2 ، mehrzad2013 ، Nooshinsalamat ، nazanin fatemi ، zaaraa ، shhak ، majid_eng ، rezasadeghi ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 11:52)teacherm نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 11:39)alimomen نوشته:  از ما گذشت چه خوب چه بد داره اگر خدا بخاد داره تموم میشه دلم واسه 2015 ها میسوزه که چه انتظارا چه زجرها چه هزینه ها چه سرابهایی رو پیش رو دارن واقعا خدا صبرتون بده جوونها از همین الان خدا قوت
خدا یک آشی گذاشته تو کاستون نخورید گرسنه میمونید بخورید دهنتون میسوزه خوشحالم 30 سپتامبر نزدیکه

واقعا. مخصوصا اونایی که سربازی رفتن یا کار دولتی دارن و مخصوصا کیس نامبر بالای 4000 دارن بهتره کلا روش فک نکنن. دیگه سهمیه و آنالیز جواب نمیده. عزیزانمون تو سفارت کلا سیستم علی اصغری ( فوتبالی ها میدونن چیه) رو در پیش گرفتن
راستش رو بخواین بالای 3400 که مشمول AP می شند هم زیاد فکرش رو نکنند با این تفاسیر!!!!
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: jojo_hami ، smpf ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 15:08)farhad9000 نوشته:  دوستان

چند تا حالت داره
2-تمدید پروسه و اعلام گروهی (بدلیل نقص سیستم دیتای خودشون که رسما هم اعلام کرده بودن)

دوست عزیز دیگه باید چجوری سوت پایان را بزنن وقتی گفتن بیاین پاسهاتون را ببرید و دوشنبه توی سایت اعلام میکنیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: farhad9000 ، سعید پ ، smpf ، a.rahaa ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 14:34)hosseinmm نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:55)mjarim نوشته:  من فکر میکنم (البته امیدوارم اینطوری نباشه) دارن از امسال تعداد کل ویزاهای ایرانو کم میکنند.
همونطور که برا 2015 تعداد برنده های کمتری رو اعلام کردند.
انگار قرار نیست کل 3500 تا ویزا به ایرانیا بدن. مثلا میخان 2300 تا بدن.
یه دلیل دیکه برا حرفم اینه که تو فایل ceas تو تب اخرش تعداد کل
ویزاهای ایشو شده تو اگوست حدودا 6000 تا بوده که این نشون میده سیستم صدورویزا مشکل نداره. قراره برا ایرانیا کمتر صادر بشه.

البته این نظر شخص منه که امیدوارم درست نباشه.
خب اگه قرار بوده کم کنن کمتر برنده اعلام میکردن مثل ۲۰۱۵، چرا با اعصاب و روان ۱۵۰۰ نفر بازی میکنن؟ امسال ۳۵۰۰ تا رو بدن از سال دیگه کم کنن، اصلا قطع کنن، نبرن دم چشمه تشنه برگردونن

اصلا از همون اول پذیرش از ایرانو کم کنن یعنی آمار قبولی ایرانو کم کنن نه اینکه 6027 نفر قبولی ایران اعلام کنن بعد 2000 تا ویزا بدن...خیلی از انسانیت بدوره که با روح و روان اینهمه ادم بازی کنن.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: mjarim ، milad.m1986 ، avayebahar ، smpf ، p.fereidouni ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 14:59)mjarim نوشته:  بچه ها بهم نخندینا
ولی نمیدونم چرا فکر میکنم همه اینا که ویزا تموم شده و ... یه جورایی fake هستش؟
شاید من امید الکی دارم؟ شاید زیادی خوشبینم؟
فکر میکنم از یکشنبه صدور ویزاها شروع میشه.
اگه کسی با من موافقه دکمه تشکر رو بزنه.
یا رتبه بدد.(اصفهانی خونده بشد. خخخخخ)

بنده خوشبین نیستم اما مخالفتی هم ندارم!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
من که دعا میکنم زودتر تموم شه چه با ویزا چه بی ویزا، خسته شدیم به خدا
دندون طمعو کندم انداختم دور، اون چند میلیونم که هزینه کردیم کوفتشون بشه
تشکر کنندگان: avayebahar ، m_nikparvaz ، abbas09 ، smpf ، pari pari ، pari1392 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 15:13)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 15:08)farhad9000 نوشته:  دوستان

چند تا حالت داره

دوست عزیز دیگه باید چجوری سوت پایان را بزنن وقتی گفتن بیاین پاسهاتون را ببرید و دوشنبه توی سایت اعلام میکنیم
ما بنا رو میزایم که زدن ...حا لاتا دوشنبه هزار تا اتفاق ممکنه بیفته...مگه 2013 به سهمیه 200 تا هم اضافه نکردن؟
شاید از اون بالا ی تصمیم دیگه گرفتن...آخه طبق آمار خودشون هنوز 1200 تا ایران سهمیه داره!!
سفارت:ایروان
افراد کیس:1 نفر***6
تاریخ مصاحبه:اوایل جون
برگه آبی
سربازی:س پ
شغل:آزاد
آپ دیت ها:8 و 11 آگوست بدون ای میل
تاریخ کلیر:با خداست
ویزا....
مقصد:ال ای
تشکر کنندگان: sonyz2 ، avayebahar ، smpf ، nedaba
من از سفارت وضعيت كيسم رو استعلام كرده بودم، جواب دادن كه ديگه ويزا تموم شده و جواب قطعي رو دادن:

Dear Applicant:

We regret to inform you that we are unable to approve your diversity visa application. This year, DV applicants worldwide have had a higher than expected qualification rate, which means that the diversity visa numerical limits have been reached earlier than expected. Unfortunately, this means that there are no more diversity visa numbers are available to applicants with pending cases.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: mjarim ، hamid.eng ، a.rahaa ، smpf ، nedaba
دوستان یه پیشنهاد! قطعا تعدادی ویزا سهمیه سپتامبر میدن. کم و زیاد داره اما من مطمئنم میدن. حالا من نذر کردم اگه ویزای منو بدن! من با یکی از آقایوم مهاجرسرایی ازدواج کنم برم . خب حالا اگه ویزای شما هم دادن منو با خودتون ببریدBig Grin پیشنهاد خوب و عملی است. رتبه بدین بهم!
خل نشدم اما خیالپرداز شدم بعد یکسال امیدواری و بیم و امید
تشکر کنندگان: essam ، kazemP ، smpf ، farhad9000 ، p.fereidouni ، SabSor ، sahar66 ، آيلار ، armina-2014 ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 14:59)farhad9000 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 12:24)eror نوشته:  دوستان من یک ایمیل زدم و اونا هم جواب دادن . اگه می شه دوستان مطلع یه تفسیری یا توضیحی بدن ممنون می شم .

متن ایمیل من

Dear Sir,

I wanted to know whether our process is finished or still pending.
And I'd be really happy if you help me with that.

جواب اونا

Dear K, M;

Your administrative process is still pending. Please be assured that the case number will be announced on our web site as soon as the result is received.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit
US Embassy, Ankara, Turkey
Before you send an inquiry to the Immigrant Visa Unit, please consult the updated Frequently Asked Questions (FAQ) section of our site.
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
سلام
دوست عزیز تفسیرش اینه که چون هنوز پروسه پرونده تان معلق هست منتطر باشید
جالبه که از اتمام پروسه 2014 حرفی نزده و برخلاف دو سفارت دیگه توش هنوز امید هست!
کی نامه زدید؟
سه شنبه ایمیل زدم ساعت 12 و ساعت 16 ایمیل چک کردم دیدم جواب دادن . ولی آپ دیت نشده بودم . فرداش به تاریخ 2 sep آپ دیت شدم
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: abbas09 ، smpf ، nedaba
تموم..
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، smpf ، pari pariaaa ، سعید پ ، nedaba
(2014-09-05 ساعت 15:23)khapaleh نوشته:  من از سفارت وضعيت كيسم رو استعلام كرده بودم، جواب دادن كه ديگه ويزا تموم شده و جواب قطعي رو دادن:

Dear Applicant:

We regret to inform you that we are unable to approve your diversity visa application. This year, DV applicants worldwide have had a higher than expected qualification rate, which means that the diversity visa numerical limits have been reached earlier than expected. Unfortunately, this means that there are no more diversity visa numbers are available to applicants with pending cases.
خپله جان کی ایمیل زدی؟ کی جواب دادن؟ خوب نباید این رو به طور رسمی توی سایت شون بزنن؟
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: smpf ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان