موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم
یه خبر خوب براتون دارم که میتونه امید بخش باشه
یکی از دوستای من بدون اینکه توی لیست سفارت آنکارا اسمش رو اعلام کنند امروز از آنکارا ایشود شده البته من نتونستم باهاش تماس بگیرم و باهاش صحبت کنم ولی حدس میزنم تلفنی بهشون خبر دادن و میدونم که تقریبا ۵ روز پیش رفتن آنکارا حدود مارچ مصاحبه داشتن و کیسشون سه رقمی بوده و خانواده بودن ( با بچه ها)
شایعه هم نیست دوستان چون خود من پیگیر کیس ایشون بودم و امروز دیدم که ایشود شدن
امید وارم روند کار سفارت ها اینطوری باشه که حد اقل به کسانی که مصاحبه شدن و کلیرنس خودرن ویزا رو بدن و منظورشون از پر شدن سهمیه جهانی برای کسانی باشه که به مصاحبه نرسیدن... امیدوارم...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
چه جوری باور کنم که دیگه ویزایی در کار نیست و تموم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پروسه ای که 1 سال و نیمه باهاش در گیرییم؟؟؟؟؟؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014!
hope hope hope
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 15:28)janatirad نوشته: ما عادت داریم که سریع مسایل رو پیچیده کنیم!
یه برنامه ای هست ! خودتون ثبت نام کردین ، هیچی داستان هم معلوم نیست!
بخدا ما 2015 ها موضوع شما رو میبینیم، نقره داغ شدیم که چه کنیم، چه نکنیم!
کل این داستان شانس هستش و تمام!
نه بازی 30 یا 30 یه ، نه هدفش پول دراوردن برای سفارت هاشونه و نه چیز دیگه !
امیدوارم همه دوستان در تمام مراحل زندگی شون واقع بین بشوند.
عذر میخوام به عنوان یه تازه وارد ، درگیر بحث شما شدم!
منم با شما موافقم دوست عزیز
این بحثها داره به بیراهه میره متاسفانه
[/quote]
یکیتون که ویزا گرفته یکیتون هم اول راهه...پس حال ماهارو درک نمی کنید...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میتونه قسمت check visa status روتو سایت ابوظبی باز کنه ؟؟من که هر کاری کردم با فیلتر شکنم نشد؟؟حالا نمیذونم واقعا قفل شده بخاطر نبود ویزا یا هر چیزه دیگه ای؟؟
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز من هم امروز برای انکارا نامه زدم و در زمان کمتر از 2 ساعت اپ شدم ولی هیچ جوابی به من میل نشد. موندم با این کیس پایینی که دارم و دقیقا بعد 9 ماه انتضار برای کلیرنس ... چرا هنوز نوبت به من نرسیده..... نمیدنم کجای کار گیره یا حکمتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ پکیدم به خدا
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-09 ساعت 15:44)hamid.eng نوشته: (2014-09-09 ساعت 13:55)mohamad2014 نوشته: دوستان من پنج شنبه دارم میرم دوبی تمدید مدیکال و یکشنبه هم میرم سفارت...همینجوری سر خود دارم میرم .. نه ایمیلی نه تلفنی بهم نزدند...
دوست عزیز نیا...اگرم اومدی که مدیکال رو کاملا بی خیال شو بی جهت پولتو خرج نکن
ولی تصمیم نهایی با خودتونه...
مدیکالم منقضی شده..مجبورم تمدید کنم...تازه اگه 15 اگوست گفتن بهم پاشو بیا چی؟ ممکنه وقت کافی نباشه دیگه...تازه بیام وجدان درد نمی گیرم بعدا...
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-09 ساعت 16:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-09 ساعت 18:40 توسط حاجی واشنگتن.)
(2014-09-09 ساعت 15:59)spv نوشته: (2014-09-09 ساعت 15:37)teacherm نوشته: (2014-09-09 ساعت 15:15)spv نوشته: (2014-09-09 ساعت 14:32)alimomen نوشته: (2014-09-09 ساعت 14:23)spv نوشته: سلام ابوظبی هیچ خبری تا الان نشده من منتظر یکی از دوستانم رفته اگر خبری شد خبر می دم
در ضمن گویا فعلا ویزاهای که صادر شده دارن تحویل می دن چون دیروز بیش از 20 تا ویزای لاتاری تحویل کسای که کار پیکاپ می کنند تحویل دادن
چرا شایعه سازی میکنی من الان دبی هستم یکشنبه هم سفارت بودم میشه بگی منبع اطلاعات شما کجاست؟کی ویزا گرفته؟
چه شایعه ای دیروز من خودم با رسیدی که از یکی از همین اقایون تحویل گرفتم تونستم برم داخل و پاسپورت و
پاکت را که گوشش باز بود تحویل گرفتم بعد کیس خودم سوال کردم هیچ جوابی بهم نداد شما شاید بر دبی هستی
خدا اخر عاقبت مارو با این جماعت بخیر کنه. دوروزه داریم امار ابوظبی رو میدیم بعد یهو میاد میگه خبری نیست. دروغگویی هم حد داره. خجالت بکش بخدا. دل اونایی که تو خونه نشستن نلرزون اینقد. ابوظبی پریروز هرکس دیروز رفته یه برگه داده و به وضوح گفنه تمومه. هر حرفی غیر این چرت محضه
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ
ﻣﺎ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺩﻭﺯ ﮐﻠﮑﯽ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﭘﺎﺳﭙﻮﺭﺕ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻗﺎﯾﻮﻥ ﻻﺗﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﭘﺎﺳﺶ ﺍﻣﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﻗﺎﯼ ﻡ ﺹ
ﺑﻌﺪ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﯿﺲ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﯾﺎ ﮐﯿﺲ ﺧﻮﺩﻡ ﮐﻠﯿﺮﻧﺲ ﺷﺪﻩ؟
ﺍﻓﯿﺴﺮ : ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻻﺗﺎﺭﯼ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﺑﮕﻢ ﺍﺻﻼ ﻧﮕﻔﺖ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺍﻫﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﻟﮑﯽ ﻣﮑﺮﺭ ﻧﺮﯾﺪ ﺳﻔﺎﺭﺕ
ﻭ ﺑﺤﺚ ﻭ ﺟﺪﻝ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﮔﻮﯾﺎ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﯾﮑﯽ ﺩﻭﺗﺎ ﺍﺯ ﺍﻗﺎﯾﺎﻥ ﺑﯿﺨﻮﺩﯼ ﺑﺤﺚ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺷﻤﺎ ﻧﮋﺍﺩ ﭘﺮﺳﺘﯿﺪ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺣﻖ ﻣﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﯾﺪ ﺑﻪ ﮐﺴﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻫﯿﭻ ﺑﺮﮔﻪ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺤﺘﺮﻣﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻓﯿﺴﺮ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻣﻨﻢ ﺗﺸﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻣﺪﻡ ﺍﻗﯽ ﻋﺰﯾﺰ ﭼﺮﺍ ﺣﻖ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺧﺮﺍﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ؟ﯾﮑﺒﺎﺭ ﻣﺤﺘﺮﻣﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﻓﻌﻼ ﺧﺒﺮﯼ ﻧﯽ ﺳﺖ ﭼﺮﺍ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺟﻠﻮ ﺩﺭﺏ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺟﻤﻪ ﻣﯽ ﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﺑﺮﮔﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭ ﻫﯿﭻ ﺳﺮ ﺑﺮﮒ ﺳﻔﺎﺭﺗﯽ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮐﭙﯽ ﺑﮕﯿﺮﻥ ﺑﺪﻥ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ؟ ﻣﮕﺮ ﺭﻭﺯ ﺍﻭﻝ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻋﻼﻡ ﻧﺸﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﯾﺰﺍ ﻧﯿﺴﺖ ؟ ﻣﮕﺮ ﻋﻼﻡ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﺗﺎ ﻭﯾﺰﺍ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﻫﯿﭻ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺑﺮﺍ ﻓﺮﻭﺵ ﺍﻣﻮﺍﻟﺘﻮ ﻧﮑﻨﯿﺪ ؟ ﻣﮕﺮ ﺷﻤﺎ ﻃﻠﺐ ﮐﺎﺭﯾﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﭽﯿﻦ ﮐﺎﺭﯼ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﻫﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﺦ؟ﺍﻥ ﭼﻨﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﻮﺭﺩﯼ ﺑﺎ ﮐﺴﺎﯼ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﺸﻪ ؟ ﻣﻄﻤﺎ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻫﻨﻮﺯ ﻭﯾﺰﺍ ﻫﺴﺖ ﭼﻮﻥ ﻫﻢ ﺍﻣﺮﻭ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻻﺗﺎﺭﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﯾﮑﻀﺮﺏ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻫﻢ ﻓﺮﺩﺍ ﺻﺒﺢ ﮐﯿﺲ ﻻﺗﺎﺭﯼ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﻦ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﮔﺮ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﯾﻦ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﻓﺘﻦ ﻭﺍﺟﺒﻪ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﺟﻪ ﮐﯿﺲ ﻣﻦ ﮐﻠﯿﺮ ﻧﺸﻪ ﺣﺪ ﺍﻗﻞ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﺭﺯﻭﺗﻮﻥ ﺑﺮﺳﯽ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ ﺍﺯ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻻﺗﺎﺭﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮐﻢ ﻣﯽ ﺷﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﻮﺭﺩ ﻫﺎﺳﺖ
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﻫﺎﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﻔﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻧﻪ ﺧﻮﺩﻡ
حالا اون پاسپورتی که شما تحویل گرفتین ویزا توش بود ؟ آخه امروزم شوهر من رفت و میگفت حتی یک کلمه هم جواب نمیدادن و فقط نامه سفید که یک طرفشم ترجمه فارسی بود میدادن.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت