موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
اینا اگر بخوان ویزا هم بدن نمیتونن تو این مدت کوتاه 1800 نفر رو ایشو کنن سفارت ارمنستان که کارمنداش تو خوابن اون دو تای دیگه هم دارن سر هم گول میزنن ویزا ها رو از هم دیگه قایم قایمکی ایشو میکنن. الان هم همشون نشستن دارن هم دیگه رو میبینن . کلی هم ما اینور و اونور کوبیدیم آخرش هیچی
شماره کیس : 50XX / تاریخ مصاحبه : آپریل / تعداد 1 نفر /آپدیت : 14 آگوست 8 آگوست / 15 می / محل مصاحبه : ایروان / تو ماه آگوست با سیس و مهاجر سرا آشنا شدم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شرایط وحشتناکیه بلای جونمون شد این لاتاری
تشكيل پرونده: jan 2015 اپرو:٦ April2015
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
از ماست که برماست ما هرچی میکشیم نتیجه کارهای خودمان هستش از یک طرف تحولات منطقه ازیک طرف ایرانی هایی که با بی ادبی با سفارت برخورد کردن و ازطرفی ادم های دورو که در زبان یک چیز بودن و در باطن چیز دیگه
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-12 ساعت 17:06)zzarin نوشته: دوستان کسی هست که توی این چند روز به ایروان ایمیل زده باشه ، آیا آپدیت شدید یانه من به تابرخ 11 سپتامبر آپدیت شدم ، همسرم میگه به خاطر ایمیل هستش ، لطفا اگر برای کسی دیگه هم این اتفاق افتاد اطلاع دهد
امروز ایمیل زدم، بدون جواب، بدون آپدیت...
شما کی ایمیل زدید؟ چند روز طول کشید ا آپ شدید؟
مرسی
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سرنوشت اونها که بالا رفتن به........خوردن رسید.اما سر ما هم خراب شد. اونوقت که اونها از دیوار بالا می رفتند من عکس کتاب قصه هامو نگاه می کردم و نمی دونستم چه کسانی رویاهایی را از من می گیرند که توی این قصه ها پیداشون می کنم. اونها بارها و بارها اعتراف کردند اشتباه کردند اما خیلی دیر.خیلی خیلی دیر.خیلی خیلی دیر
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
فقط کاش رفتار و کارا حساب شده باشه و تاثیر منفی رو کار بقیه نداشته باشه.
حواسمون باشه پل رو واسه آدمایی که قراره بعد از ما از روش رد بشن خراب نکنیم.
این داستان های دعوا و بگو مگو ها نه تنها کار رو راه نمیندازه بلکه کارو از چیزی که الان هست بدتر میکنه
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-12 ساعت 22:21)نسرین ظ نوشته: (2014-09-12 ساعت 22:12)rezasadeghi نوشته: فقط کاش رفتار و کارا حساب شده باشه و تاثیر منفی رو کار بقیه نداشته باشه.
این داستان های دعوا و بگو مگو ها نه تنها کار رو راه نمیندازه بلکه کارو از چیزی که الان هست بدتر میکنه
شما دارید در مورد گذشته حرف می زنید.. !!!! اون بی فرهنگهایی که جدیدا رفتن و تو سفارت ارمنستان ازدحام بی مورد و آشوب بوجود آوردن، این ربطی به گذشته نداره....
دیگه ارمنستان پاسپورتی هم قبول نمی کنه.. تو کشور خودشون زبون ندارن، میرن سفارت ها طلبکار میشن... شرم آوره....
نخیر دوست من
من در مورد حال دارم صحبت میکنم.
اونا همه مارو به یک چشم میبینن.خراب کاری یه سری افراد میتونه رو کار بقیه تاثیر منفی بزاره و دید منفی نسبت به همه به وجود بیاره
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-12 ساعت 22:21)نسرین ظ نوشته: (2014-09-12 ساعت 22:12)rezasadeghi نوشته: فقط کاش رفتار و کارا حساب شده باشه و تاثیر منفی رو کار بقیه نداشته باشه.
شما دارید در مورد گذشته حرف می زنید.. !!!! اون بی فرهنگهایی که جدیدا رفتن و تو سفارت ارمنستان ازدحام بی مورد و آشوب بوجود آوردن، این ربطی به گذشته نداره....
دیگه ارمنستان پاسپورتی هم قبول نمی کنه.. تو کشور خودشون زبون ندارن، میرن سفارت ها طلبکار میشن... شرم آوره....
من در عین حال که معتقدم بی دلیل سفارت رفتن کار خوبی نبود، این رو هم معتقدم که اگه بچه ها نرفته بودن هم چیزی تغییر نمیکرد. خونسرد باشید
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان آپدیت شدم به تاریخ 12 سپتامبر. و به احتمال زیاد هم از آمریکاست چون عصر چک کردم نشده بودم. یا از آمریکاست یا از آخر وقت سفارت.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)