موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
یک سال باهم بودیم با هم نگرانی و استرس را تجربه کردیم خدا می داند ویزا که گرفتیم حس بازی کنی را داشتم که تنها در تیم پیشتاز شده شادی قشنگی نبود یک جورهایی با غصه آمیخته شده بود تا امروز امیدوار بودم امید به یک معجزه حتی در این روزها ماندم شاید دعای من گره گشا باشد اما همه چیز آرام آرام رنگ باخت بعضی می گویند حکمت بود اما از نظر من بدشانسی مطلق سال 2014 بود بدشانسی که حداقل ما هیچ طور نمی توانستیم جلوی وقوع را بگیریم
فقط امیدوارم بخت یک بار دیگر در سال2016 یه روی دوستانم لبخند بزند امیدوارم خداوند یک طور دیگر در زندگی همگیتان جبران کند به هر حال این هم آخر قصه ما بود
دست حق یارتان و خدا نگهدارتان سربلند و پیروز باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
از بعد از ویزا نگرفتن ها، دو تا رویکرد زننده میبینیم تو بعضی از اعضای معلوم الحال این تاپیک:
یه سری ها میان خودمونو که ویزا نگرفتیم میکوبن، یه جوری که میخوان خودشونو از بقیه جدا کنن.
یه سری ها هم میان ویزا گرفته ها رو میکوبن.
کار کنید رو خودتون تو رو خدا!! لطفاً در بزرگ شدن عجله کنید!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-28 ساعت 19:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-28 ساعت 19:26 توسط lida55.)
سلام دوستان
هرچی بود اونی نبود که حتی یک لحظه تصورش رو میکردیم همش میگم اگه اون سیستمی که کیس نامبر تعیین میکرد یک رقم از شماره کیسها کم یا زیاد میکرد هر یک از ما میتونست در چه شرایطی باشه خوب من یکی هیچ وقت تجربه قرعه و شرط و شانس نداشتم که دقیق مفهوم لاتاری رو بفهمم
اماااا مهم اینه که زندگی ادامه داره دوستی که با من لاتاری اسم نوشت اما برنده نشد پرونده کانادا تشکیل داد و در کمال تعجب الان ونکور هست وقتی از پاییز زیبای این شهر عکس میزاره بهش میگم اینجا جایی بود که تو باید میرفتی !
بهر حال نمیشه تا ابد سردر گم بود باید برخاست و شروعی تازه داشت همه ما یکبار بدنیا میایم و باید زندگی کنیم
برای تک تک تون بهترینها رو ارزو میکنم و همیشه منتظرم که تو این سایت خبرهای خوب بشنوم حالا هر قدر طول بکشه من یکی به خودم قول دادم تو این سایت به پاس اونهایی که همیشه کمک کردند هر قدر میتونم کمک بکنم پس خداحافظی در کار نیست و تا شقایق هست زندگی باید کرد
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يك زن و شوهر از دوستان ما كه ٨ سپتامبر مصاحبه داشتن و چك خورده بودن امروز ايشود شدن و بهشون امروز زنگ زدن كه ما ويزاي شما را صادر ميكنيم هفته اينده سه شنبه پاستون را بياريد ويزا را بگيريد
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
متنفرم از اینهمه دورویی و پنهانکاری و دروغ که طی این پروسه از سفارت و افراد به ظاهر دوست! دیدم...
نفر دوم کیس ۴۹۵۶ امروز ایشود شد...
نفرات اول و سوم اگوست ویزاشونو گرفته بودند...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-28 ساعت 20:00)reza16 نوشته: سلام دوستان يك زن و شوهر از دوستان ما كه ٨ سپتامبر مصاحبه داشتن و چك خورده بودن امروز ايشود شدن و بهشون امروز زنگ زدن كه ما ويزاي شما را صادر ميكنيم هفته اينده سه شنبه پاستون را بياريد ويزا را بگيريد
ببخشید اطلاع دارید که این اواخر آپدیت هم داشتند یا خیر؟
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
آمار رو که دیدم بغض گلوم رو گرفت ولی نمی تونم داد بزنم گفتم حداقل یه پست بذارم،
چون مطمئن شدم سایت سیس تا حدی با واقعیت همخونی داشته و تو این 3 ماه اخیر (حتی چند روز اخیر) ویزا بوده در حالی که خودم و خیلی از دوستان ایمیل عدم وجود ویزا نامبر رو دریافت می کردیم(مخصوصا از ایروان)
تو این قضیه فقط یه نتیجه گرفتم فقط تلاش-بی خیال(گور بابای) شانس
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم