کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-21 ساعت 12:38)kamranh نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:25)atriana نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:19)kamranh نوشته:  سلام
میشه بگید چرا 15 نفر در مصاحبه رد شدن و این 15 نفر توی مهاجر سرا نیستن ببینیم مشکل چی بوده ...

من یک نفر را که رد شده می شناسم و آن هم به علت عدم ثبت مشخصات کلیه افراد خانواده در هنگام ثبت نام بوده
منظورتون اطلاعات همسر و فرزندانشون هست دیگه

يک نفرم که من ميشناسم هنگام ثبت نام اوليه کشورشو به جاى اينکه ايران بزنه زده بود فرانسه چون فکر مىکرد اىن لاتارى الکيه
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، محبت ، lighter ، قصه گو ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-02-21 ساعت 12:38)kamranh نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:25)atriana نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:19)kamranh نوشته:  سلام
میشه بگید چرا 15 نفر در مصاحبه رد شدن و این 15 نفر توی مهاجر سرا نیستن ببینیم مشکل چی بوده ...

من یک نفر را که رد شده می شناسم و آن هم به علت عدم ثبت مشخصات کلیه افراد خانواده در هنگام ثبت نام بوده
منظورتون اطلاعات همسر و فرزندانشون هست دیگه

بله
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، amirrbco ، soli asali ، قصه گو ، farshad varaste
تا امروز 120 روز از زمان مصاحبم میگذره ولی این پرونده ما یه بار هم واسه دلخوشی ما اپدیت نشدSad
با اینکه دیگه داره بهار میاد... همچنان پروندم تو خواب زمستونیه...
امیدوااااارم به زودی همه پرونده ها از این خواب بیدار شن و ما یه عیدی خوب از خدا بگیریمSmile
دوستان باز هم امروز هر دو نفر ما آپدیت شدیم.از خدا میخوام که امروز همه اونایی که چشم انتظار هستن یه خبر خوب بشنون.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
سلام بر همه. روز مصاحبه ما آفیسر به ما گفت حدودا 5 ماه طول میکشه تا مراحل اداری تموم بشه. این مدت زمان رو به نفر قبل از ما که مصاحبه شد هم گفت و به همسفرهای ما که روز قبل از ما مصاجبه داشتن هم گفت. میخواستم ببینم به بقیه دوستان که کلیرنس خوردن هم این زمان رو گفتن؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
امروزم خبری نشد
امیدوارانه چشم به روزهای آتی داریم
به امید شنیدن خبرای خوب.................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: محبت ، sal0811 ، lighter ، alitab ، pari pariaaa ، امین 13 ، 2014winner ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، behfaza
(2014-02-21 ساعت 02:52)NIKKI نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 23:27)محبت نوشته:  
(2014-02-18 ساعت 17:48)alimomen نوشته:  اگر از منتظرسرا به عنوان یک نمونه آماری استفاده کنیم و با فرض اینکه هر کیس 2.2 نفر رو تشکیل میده(361/163=2.2) پس تعداد کل افرادی که تا حالا تو کل سفارتها به مصاحبه رفتن برابر هست با:
3.7*2.2*(29+30)+361=841نفر
هر کس به صحت این دیتا بیس شک داره میتونه تو پیام خصوصی اسم و فامیلشو بگه تا من شماره کیسشو بفرستم واسش[/size]

[b]سلام
خدمت تمام دوستان عرض کنم مطابق اعلام خود سایت سیس در اینجا :
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...UMWc#gid=2

و بررسی تمام سفارتهایی که ایرانیها رو مصاحبه میکنن و البته تمام جزئیات کیسها این آمار رو در نهایت بدست آوردم و امیدوارم بتونه کمکی بکنه ...

آقا!/خانم! فوق العاده است! اطلاعات کامل و دقیق و موثق
واقعا ممنونم
دیگه با این data بساط حدس و گمان -و- تخمین و تقریب کلا جمع میشه
ارزش این اطلاعات تو ماههای آخر چند برابر خواهد بود چون به راحتی میشه آمار ایران و کل دنیا را ازش در آورد.
(البته اگر دوستان ماهر باز هم بتونن دستبرد بزنن به این data! و منتشرش کنن!)

راستی شما اطلاع دارین هر چند وقت آپدیت میشه؟ (یا بهتره بپرسم که آیا باز هم این اتفاق خواهد افتاد؟! )

باز هم سپاسگذارم از طرف خودم و همه دوستان
به امید خبرها و روزهای خوش به زودی برای همه همراهان گرامی
سلام
دوست خوبم این سایت کلا 2بار آپدیت شده و همونطور که میبینی 2-2-2014 آپدیت جدیدشه ولی من معمولا کنترلش میکنم و اگر مجدد آپدیت شد حتما اطلاع خواهم داد Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: alitab ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، kage.omid ، meisam14 ، soli asali ، NIKKI ، قصه گو ، behfaza
(2014-02-21 ساعت 02:30)reza_top60 نوشته:  سلام دوستان عزیز.ما الان از ایروان برگشتیم و از اونجا هم نمیشد وارد مهاجرسرا یشم و ما سه شنبه مصاحبه داشتیم که خوشبختانه همسر و پسرم یک ویزای ضرب گرفتن اما خودم کلیرنس خوردم.آفیسر گفت پاس ها رو نگه دارم؟ما گفتیم میخواهیم با هم بریم که آفیسره به من گفت پرونده خودت فکر میکنم بین دو تا سه ماه دیگه کامل بشه و گفت بنظر من صبر کنید با هم ویزا بگیرید و گفت از حالا تا 30 سپتامبر هر وقت خواستید میتونید بیایید این دوتا ویزا رو بگیرید و اگر هم ویزا با اعتبار 6 ماه کامل میخواهید گفت مدیکال تون رو تمدید کنید و بیایید.
حالا دیگه نمیدونم کار درستی کردیم یا نه؟
در ضمن دوستان چرا توی سایت ceac جلوی اسمم هر سه نفر Aministrative processing خورده؟ برای خانومم و پسرم که ویزاشون اکی هست نباید چیز دیگه ایی بخوره؟ و یا نباید رسیدی یا برگه ایی مبنی بر اینکه این دوتا ویزا اکی هست آفیسر به ما میداد؟

اقا رضا تبریک میگم واسه ویزای یکضرب همسرتون و امیدوارم شما هم هرچه زودتر کلیر بشید نگران نباش نهایتا هزینه یک مدیکال مجدد رو داری ولی مطمئن باش ویزاتو گرفتی داداش وانشالله به اتفاق خانواده محترم راهی سرزمین فرصتها میشی .
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، امین 13 ، kage.omid ، reza_top60 ، soli asali ، محبت ، قصه گو ، behfaza ، mohamad92
(2014-02-21 ساعت 13:19)sal0811 نوشته:  دوستان باز هم امروز هر دو نفر ما آپدیت شدیم.از خدا میخوام که امروز همه اونایی که چشم انتظار هستن یه خبر خوب بشنون.

مبارک باشه انشاءله من امروز بعد از ظهر سایت رو چک میکنم و امید وارم که شماره شما رو تو لیست کلیر شده ها ببینم...... به امید خبر های خوب برای همه بچه ها
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، sal0811 ، reza_top60 ، soli asali ، محبت ، pari pari ، قصه گو ، behfaza ، mohamad92
(2014-02-21 ساعت 13:40)mehdi2014 نوشته:  سلام بر همه. روز مصاحبه ما آفیسر به ما گفت حدودا 5 ماه طول میکشه تا مراحل اداری تموم بشه. این مدت زمان رو به نفر قبل از ما که مصاحبه شد هم گفت و به همسفرهای ما که روز قبل از ما مصاجبه داشتن هم گفت. میخواستم ببینم به بقیه دوستان که کلیرنس خوردن هم این زمان رو گفتن؟
با سلام
به من گفت 2 تا 3 ماه ولی فکر میکنم افسری که با شما مصاحبه کرده آدم صادق تری بوده جون الان ما 86 صبر کردیم ولی فعلا خبری نیست Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mehdi2014 ، reza_top60 ، soli asali ، محبت ، قصه گو ، behfaza ، mohamad92
(2014-02-21 ساعت 14:48)پائیز نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 13:19)sal0811 نوشته:  دوستان باز هم امروز هر دو نفر ما آپدیت شدیم.از خدا میخوام که امروز همه اونایی که چشم انتظار هستن یه خبر خوب بشنون.

مبارک باشه انشاءله من امروز بعد از ظهر سایت رو چک میکنم و امید وارم که شماره شما رو تو لیست کلیر شده ها ببینم...... به امید خبر های خوب برای همه بچه ها

درود
مگه جایی لیست میزنن؟کجا؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، sal0811 ، behfaza
(2014-02-21 ساعت 15:02)mahdii نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 13:40)mehdi2014 نوشته:  سلام بر همه. روز مصاحبه ما آفیسر به ما گفت حدودا 5 ماه طول میکشه تا مراحل اداری تموم بشه. این مدت زمان رو به نفر قبل از ما که مصاحبه شد هم گفت و به همسفرهای ما که روز قبل از ما مصاجبه داشتن هم گفت. میخواستم ببینم به بقیه دوستان که کلیرنس خوردن هم این زمان رو گفتن؟
با سلام
به من گفت 2 تا 3 ماه ولی فکر میکنم افسری که با شما مصاحبه کرده آدم صادق تری بوده جون الان ما 86 صبر کردیم ولی فعلا خبری نیست Big Grin

سلام بر شما
افیسر دقیقا به من گفت از 3ماه دیگه سایت رو چک کن

(2014-02-21 ساعت 15:02)mahdii نوشته:  
با سلام
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، soli asali ، behfaza ، pari pariaaa
سلام بر دوستان عزیز
ما امروز همگیمون آپدیت شدیم، کیس اصلی ما بار هشتم داره آپدیت میشه و فاصله آپدیتها کمتر شده . (3 و14و19و 21 فوریه).دوستائی که تجربه دارن میشه بگن خبری هست یا نه؟
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -

والا افيسر اصلا به من زمانو نگفت!!! ...وقتى مى خواست برگه صورتى رو به من بده گفت شما برو و اين سايتو كه اينجا نوشته چك كن هر وقت شمارتو ديدى تو اين ساعتها بيا اينجا.....الان يه 4 ماهى هست كه ما روزى صدبار اين سايتو چك مى كنيم....
ومنو دقيقا ياد اين جك مياندازه كه يكى مىره قايم باشك بازى كنه ...الان 10 ساله كه ازش خبرى نيست
آنکارا آپدیت شد. یه کیس فقط
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: reza_top60 ، alitab ، kage.omid ، soli asali ، محبت ، pari pari ، behfaza ، pari pariaaa ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان