کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-21 ساعت 23:47)aseman abi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 23:40)lot2014 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 18:11)parsab نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 13:40)mehdi2014 نوشته:  سلام بر همه. روز مصاحبه ما آفیسر به ما گفت حدودا 5 ماه طول میکشه تا مراحل اداری تموم بشه. این مدت زمان رو به نفر قبل از ما که مصاحبه شد هم گفت و به همسفرهای ما که روز قبل از ما مصاجبه داشتن هم گفت. میخواستم ببینم به بقیه دوستان که کلیرنس خوردن هم این زمان رو گفتن؟

آفیسره به ما هم گفت حدود 5 ماه طول میکشه. راست و دروغش بر عهده خودش!

به ما که گفت 3 ماه ولی تا چند روز دیگه میریم تو 5 ماه
اینجا کسی هست که حتی یک بار هم از بعد از مصاحبه آپدیت نشده باشه؟
دارم نگران میشم

اره دوست عزيز ..من....من...من....من
چرا ؟ یخورده از شرایط کیست بگو.والا من برات خیلی غصه میخورم،مگه یه دختر مجرد نیستی؟بی انصافیه همه رفتن گرفتن که!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، pari pariaaa ، reza_top60
[font=Arial]سلام دوست عزیز،

بسیار ممنون، خیلی کمک می کنه این سایت، ولی اجازه بده من به شکل دیگه ای این آمار رو بگم:

- در تاریخ Feb-07-2014 تعداد 5350 کیس در آسیا کارنت شدند.
- آخرین کیس نامبری که فرماش رو به KCC تا این تاریخ میفرسته کیس شماره 4324 هست.
- ولی در این بین فقط تعداد 2391 کیس فرماشون رو به KCC فرستادن! (یعنی حدود: 45%)
- این تعداد (2391 کیس) با همراهاشون 4713 نفرند.
- از تعداد 4713 نفر 1699 نفر موفق به دریافت ویزا شدند.
- تعداد 91 نفر در مصاحبه خودشون رد شدند.
- تعداد 1051 نفر مراحل اداری رو طی می کنند.
- و نهایتا 1872 نفر خودشون رو برای مصاحبه آماده می کنند.

توجه اینکه آمارهای فوق در قاره آسیا می باشد.

و اما کیس های ایران در سفارت های آنکارا، ابوظبی و ایروان:
(این آمار با ضریب خطای 3% می باشد)

- تا تاریخ 2014-Feb-02 تعداد 1000 کیس از ایران فرماشون رو به KCC فرستادند و برای آنها تعیین وقت شده است.
- از این تعداد 231 کیس و حدود 350 نفر موفق به دریافت ویزا شدند.
- تعداد 374 کیس و حدود 835 نفر مراحل اداری سفارت رو طی می کنند.
- تعداد 384 کیس و حدود 845 نفر خودشون رو برای مصاحبه آماده می کنند.
- و نهایتا 11 کیس و 15 نفر در مصاحبه خودشون رد شدند.

توجه اینکه سفارتهای آمریکا در دنیا مجازند تا برای ایرانیها تا حدود 3700 ویزا صادر کنند.

دوستان هیچ جای نگرانی نیست، پس خوش باشین.
[/font]
[/quote]
ببخشید، نمیدونم فقط من ریاضیم خیلی ضعیفه یا بقیه هم سر در نیاوردن!
میشه نتیجه ی اخلاقی این داده ها رو به زبان ساده تر بیان کنید؟Rolleyes
[/quote]

با تشکر از دوستان عزیز که این آمار امیدوار کننده رو فرستادن. نتیجه اخلاقی موضوع اینه که کلا از ایران تا کنون برای 1000 کیسی که فرماشون رو فرستادن معادل (350+835+845) 2030 عدد ویزا باید صادر بشه. از اونجائیکه سهمیه ایرانیها در حدود 3700 عدد ویزا هست چیزی در حدود 1670 عدد ویزا هم اضافه میاد. با این اوصاف باید گفت امسال همه کسایی که فرماشون رو فرستادن ویزا دریافت خواهند کرد.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
(2014-02-22 ساعت 01:02)mehdi2014 نوشته:  [font=Arial]سلام دوست عزیز،

بسیار ممنون، خیلی کمک می کنه این سایت، ولی اجازه بده من به شکل دیگه ای این آمار رو بگم:

- در تاریخ Feb-07-2014 تعداد 5350 کیس در آسیا کارنت شدند.
- آخرین کیس نامبری که فرماش رو به KCC تا این تاریخ میفرسته کیس شماره 4324 هست.
- ولی در این بین فقط تعداد 2391 کیس فرماشون رو به KCC فرستادن! (یعنی حدود: 45%)
- این تعداد (2391 کیس) با همراهاشون 4713 نفرند.
- از تعداد 4713 نفر 1699 نفر موفق به دریافت ویزا شدند.
- تعداد 91 نفر در مصاحبه خودشون رد شدند.
- تعداد 1051 نفر مراحل اداری رو طی می کنند.
- و نهایتا 1872 نفر خودشون رو برای مصاحبه آماده می کنند.

توجه اینکه آمارهای فوق در قاره آسیا می باشد.

و اما کیس های ایران در سفارت های آنکارا، ابوظبی و ایروان:
(این آمار با ضریب خطای 3% می باشد)

- تا تاریخ 2014-Feb-02 تعداد 1000 کیس از ایران فرماشون رو به KCC فرستادند و برای آنها تعیین وقت شده است.
- از این تعداد 231 کیس و حدود 350 نفر موفق به دریافت ویزا شدند.
- تعداد 374 کیس و حدود 835 نفر مراحل اداری سفارت رو طی می کنند.
- تعداد 384 کیس و حدود 845 نفر خودشون رو برای مصاحبه آماده می کنند.
- و نهایتا 11 کیس و 15 نفر در مصاحبه خودشون رد شدند.

توجه اینکه سفارتهای آمریکا در دنیا مجازند تا برای ایرانیها تا حدود 3700 ویزا صادر کنند.

دوستان هیچ جای نگرانی نیست، پس خوش باشین.
[/font]
ببخشید، نمیدونم فقط من ریاضیم خیلی ضعیفه یا بقیه هم سر در نیاوردن!
میشه نتیجه ی اخلاقی این داده ها رو به زبان ساده تر بیان کنید؟Rolleyes
[/quote]

با تشکر از دوستان عزیز که این آمار امیدوار کننده رو فرستادن. نتیجه اخلاقی موضوع اینه که کلا از ایران تا کنون برای 1000 کیسی که فرماشون رو فرستادن معادل (350+835+845) 2030 عدد ویزا باید صادر بشه. از اونجائیکه سهمیه ایرانیها در حدود 3700 عدد ویزا هست چیزی در حدود 1670 عدد ویزا هم اضافه میاد. با این اوصاف باید گفت امسال همه کسایی که فرماشون رو فرستادن ویزا دریافت خواهند کرد.
[/quote]
دوست گرامی ظاهرا فراموش کردید که خیلی از کیسها هنوز به مصاحبه نرفتند و این آمار فقط تا ماه فوریه هست اگر اینجور بود که خیلی خوب بود
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، pari pariaaa ، محبت ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، maryam_a ، mohamad92
(2014-02-22 ساعت 01:01)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 13:40)mehdi2014 نوشته:  سلام بر همه. روز مصاحبه ما آفیسر به ما گفت حدودا 5 ماه طول میکشه تا مراحل اداری تموم بشه. این مدت زمان رو به نفر قبل از ما که مصاحبه شد هم گفت و به همسفرهای ما که روز قبل از ما مصاجبه داشتن هم گفت. میخواستم ببینم به بقیه دوستان که کلیرنس خوردن هم این زمان رو گفتن؟

دارم نگران میشم

چرا ؟ یخورده از شرایط کیست بگو.والا من برات خیلی غصه میخورم،مگه یه دختر مجرد نیستی؟بی انصافیه همه رفتن گرفتن که!

تنها علتش اينه كه چون منم اينطوريه
من وقتى دانشگاه قبول شدم دومين نفرى بودم كه تو رشته خودم تو دانشگاهمون قبول شدم ولى چون شماره دانشجوييم زوج بود تو روز ثبت نام همه ماها رو انداختن نيمه بهمن ....واخرين فرد قبول چون شمارش فرد بود افتاد نيمه مهر.....
الانم طرف خانوادس يه ضرب مى گيره من بدون سابقه كار دولتى بدون نقص مدرك مجرد بدون هيچ مشكلى بايد كلير بخورم......تازه اپديت هم نشم......دلمم خوشه كه اكتبر رفتم مصاحبه.....بازم چون منم
سلام به همگي و با آرزوي خبرهاي خيلي خيلي خوب، به ويژه براي دوستاني که خيلي وقت هستش که منتظر هستن.

اين هم خلاصه‌ي بررسي‌هاي انجام شده‌ي من بر روي فايل آمار CEAC که لينکش رو دوست خوبمون محبت برامون گذاشته بودن.

[عکس: edit?usp=sharing]

و اين هم لينک:
https://drive.google.com/file/d/0B6IySrB...sp=sharing

شاد و پاينده باشيد.
]]]]]
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، hamed1286 ، soli asali ، behfaza ، kage.omid ، pari pariaaa ، aseman abi ، jnouri
(2014-02-22 ساعت 01:16)alimomen نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:07)hamed1286 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 23:52)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 18:11)parsab نوشته:  آفیسره به ما هم گفت حدود 5 ماه طول میکشه. راست و دروغش بر عهده خودش!

دارم نگران میشم

همچنین ما!

می خواستم بگم نگران نباشید ... دیدم خودم نگرانم
ما هم مثل شما هستیم ....................................

اگه واقعا عدالت به این میگن که ما که کیسمون زودتر اینقدر صبر کنیم تا بقیه هم به ما برسن و همه با هم ویزا بگیریم این عین بی عدالتیه
انگار سر گردنست .... دوباره باید پول مدیکال تقدیمشون کنیم ...
خاک بر سر این مملکت که واسه کار سفارتی سه تا کشور باید آواره این کشور اون کشور شیم
واقعا خاک بر سرمون (اسمایلی خاک بر سر)
اولا که ظلم علی السویه عین عدله
ثانیا اسمش باهاش هست لاتاری=شانس
شما واقعا خیلی ناشکری که اقامت آمریکا رو میخان بذارن تو سیننی تقدیمت کنن اونوقت واسه پول مدیکال ...........
اونوقتم تا میشه گل به سرت باشه چرا خاک؟

این شانس واسه همه دنیا هست فقط واسه ما اینهمه دردسر داره

بحث چیز دیگه ایه نه ناشکری.... همه دنیا سفارت دارن.. اگه سفارتها داخل کشورمون بود حداقل میتونستیم پیگیری کنیم ...
در ضمن بحث عدالت بود نه شانس

یه بار دیگه لطف کن بخون
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، kage.omid ، pari pariaaa ، mohamad92
(2014-02-22 ساعت 01:21)aseman abi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 18:11)parsab نوشته:  آفیسره به ما هم گفت حدود 5 ماه طول میکشه. راست و دروغش بر عهده خودش!

دارم نگران میشم

من وقتى دانشگاه قبول شدم دومين نفرى بودم كه تو رشته خودم تو دانشگاهمون قبول شدم ولى چون شماره دانشجوييم زوج بود تو روز ثبت نام همه ماها رو انداختن نيمه بهمن ....واخرين فرد قبول چون شمارش فرد بود افتاد نيمه مهر.....
الانم طرف خانوادس يه ضرب مى گيره من بدون سابقه كار دولتى بدون نقص مدرك مجرد بدون هيچ مشكلى بايد كلير بخورم......تازه اپديت هم نشم......دلمم خوشه كه اكتبر رفتم مصاحبه.....بازم چون منم
نه،اینطوری نگو... درست میشه..
انقد بهشون ایمیل بزن که یادشون بیاد!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، aseman abi ، mohamad92
(2014-02-22 ساعت 02:26)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 23:40)lot2014 نوشته:  به ما که گفت 3 ماه ولی تا چند روز دیگه میریم تو 5 ماه
دارم نگران میشم

سلام خانم asemane abi Smile به نظر من این همه صبر کردید بازم صبوری کنید تا این پروسه راه خودش رو طی کنه، خدا رو شکر می کنیم همگی ما که اسممون واسه لاتاری در اومده، بقیه اش هم درست می شه ان شاءالله. من چهره شما رو کاملا به خاطر دارم. تقریباً شما دونفر قبل از من و شوهرم بودید واسه مصاحبه و واقعاً برای شما و همه منتظرین این سایت آرزو دارم که زودتر این انتظار به سر بیاد، از نظر من ایمیل نزنید بهتره بازم خودتون بهتر می دونید Smile
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aseman abi ، Sara_lphmkf ، behfaza ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92
(2014-02-22 ساعت 02:59)sal0811 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 02:26)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 23:47)aseman abi نوشته:  اره دوست عزيز ..من....من...من....من

سلام خانم asemane abi Smile به نظر من این همه صبر کردید بازم صبوری کنید تا این پروسه راه خودش رو طی کنه، خدا رو شکر می کنیم همگی ما که اسممون واسه لاتاری در اومده، بقیه اش هم درست می شه ان شاءالله. من چهره شما رو کاملا به خاطر دارم. تقریباً شما دونفر قبل از من و شوهرم بودید واسه مصاحبه و واقعاً برای شما و همه منتظرین این سایت آرزو دارم که زودتر این انتظار به سر بیاد، از نظر من ایمیل نزنید بهتره بازم خودتون بهتر می دونید Smile

سلام1sal081 عزيز
من هر موقع مىبينم كه شما اپديت مىشين از صميم قلبم خوشحال مىشم و اميدوارم هر چه زودتر كلير بشيد
در مورد خودمم بايد بگم كه من به خيال اينكه تو مهر ماه يه ضرب مى گيرم يا حداقل خيلى زود كلير مى شم از شهريور استعفاء دادم و امسال ارشد تو يه رشته غير خودم قبول شدم كه خيلى شيك نرفتم چون گفتم كه من حداكثر تا بهمن مى رم و چه بهتر كه با ارامش خودمو تو اين مدت واسه رفتن اماده كنم..
حالا سال هم داره تموم مىشه من 4 ماهه كه روز به روز دارم زندگى مىكنم واقعا بلاتكليفم......
واقعا چاره اى جز صبر ندارم......لطفا همه براىمن دعا كنيد...من خيلى خسته شدم.......
ببخشيد كه سرتونو درد اوردم........
(2014-02-22 ساعت 05:45)aseman abi نوشته:  سلام1sal081 عزيز
من هر موقع مىبينم كه شما اپديت مىشين از صميم قلبم خوشحال مىشم و اميدوارم هر چه زودتر كلير بشيد
در مورد خودمم بايد بگم كه من به خيال اينكه تو مهر ماه يه ضرب مى گيرم يا حداقل خيلى زود كلير مى شم از شهريور استعفاء دادم و امسال ارشد تو يه رشته غير خودم قبول شدم كه خيلى شيك نرفتم چون گفتم كه من حداكثر تا بهمن مى رم و چه بهتر كه با ارامش خودمو تو اين مدت واسه رفتن اماده كنم..
حالا سال هم داره تموم مىشه من 4 ماهه كه روز به روز دارم زندگى مىكنم واقعا بلاتكليفم......
واقعا چاره اى جز صبر ندارم......لطفا همه براىمن دعا كنيد...من خيلى خسته شدم.......
ببخشيد كه سرتونو درد اوردم........
سلام
آسمان آبی عزیز از صمیم قلب بنده و تمام دوستان دعا میکنیم شما زودتر کلیر بشید Smile و قطعا آفتاب امید شما طلوع خواهد کرد و فقط صبوری لازمه کار شماست. امید که سلامت و تندرست باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-02-22 ساعت 02:08)hamed1286 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:16)alimomen نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 01:07)hamed1286 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 23:52)usafirststeps نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 23:40)lot2014 نوشته:  به ما که گفت 3 ماه ولی تا چند روز دیگه میریم تو 5 ماه
دارم نگران میشم

همچنین ما!

می خواستم بگم نگران نباشید ... دیدم خودم نگرانم
ما هم مثل شما هستیم ....................................

اگه واقعا عدالت به این میگن که ما که کیسمون زودتر اینقدر صبر کنیم تا بقیه هم به ما برسن و همه با هم ویزا بگیریم این عین بی عدالتیه
انگار سر گردنست .... دوباره باید پول مدیکال تقدیمشون کنیم ...
خاک بر سر این مملکت که واسه کار سفارتی سه تا کشور باید آواره این کشور اون کشور شیم
واقعا خاک بر سرمون (اسمایلی خاک بر سر)
اولا که ظلم علی السویه عین عدله
ثانیا اسمش باهاش هست لاتاری=شانس
شما واقعا خیلی ناشکری که اقامت آمریکا رو میخان بذارن تو سیننی تقدیمت کنن اونوقت واسه پول مدیکال ...........
اونوقتم تا میشه گل به سرت باشه چرا خاک؟

این شانس واسه همه دنیا هست فقط واسه ما اینهمه دردسر داره

بحث چیز دیگه ایه نه ناشکری.... همه دنیا سفارت دارن.. اگه سفارتها داخل کشورمون بود حداقل میتونستیم پیگیری کنیم ...
در ضمن بحث عدالت بود نه شانس

یه بار دیگه لطف کن بخون
بله شما درست میگی اصلا اگر هم ایران مثل آمریکا بود دیگه نیازی به شرکت تو لاتاری و مهاجرت نبود
آخه با اگر اگر گفتن که کار درست نمیشه
شما گفتی عدالت نیست که شماره های اول کارشون طول بکشه و ویزا گیرشون نیاد منم در جوابتون گفتم اینم قسمتی از شانس هست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، aaraam ، NIKKI ، soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92

دارم نگران میشم

دوست عزيزم سلام
اصلاً خودت و ناراحت نكن، اينجوري كه ميگي انگار فكر ميكني خيلي بد شانس هستي اما به نظرم اصلاً اينطور نيست. مطمئن باش ي حكمتي تو اين قضايا هست كه به مخيله من و شما نمي گنجه.انشالله به زودي خبراي خوبي مي شنوي.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: aseman abi ، Sara_lphmkf ، behfaza ، قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، mohamad92 ، pari pari

دارم نگران میشم

و ما
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa
دوستان میشه بفرمایبد در کدوم سایت وضعیت تمام نفرات کیس جداگانه مشخص میشه؟
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-22 ساعت 01:28)Mirhosseini نوشته:  سلام به همگي و با آرزوي خبرهاي خيلي خيلي خوب، به ويژه براي دوستاني که خيلي وقت هستش که منتظر هستن.

اين هم خلاصه‌ي بررسي‌هاي انجام شده‌ي من بر روي فايل آمار CEAC که لينکش رو دوست خوبمون محبت برامون گذاشته بودن.

[عکس: edit?usp=sharing]

و اين هم لينک:
https://drive.google.com/file/d/0B6IySrB...sp=sharing

شاد و پاينده باشيد.
سلام دوست عزیز میشه بگیدسهمیه ایران رو چه جوری استخراج کردید ؟ آخه سهمیه آسیا رو یک جا داده است . لطفا میشه توضیح بدید چه جوری سهمیه ایران رو تفکیک کردید ؟ چون لینکی که شما این اطلاعات رو استخراج کردید کل آسیا رو داده است .
تشکر کنندگان: reza_top60 ، S.gh ، behfaza ، قصه گو ، soli asali ، mohamad92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان