موضوعها: 0
رتبه:
16
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان ناامىدم
به ياد داشته باشيد که طلوع خورشيد پس از تاريکترين لحظه اتفاق ميفتد...
به اميد طلوع هرچه زودتر دوستان کليرنس خورده...
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم
با خوندن این همه مطلب سرم گیج رفت....
هرچی خواستم چیزی نگم و بگذرم ولی دلم نیومد...
دلم میخاد یه دلگرمی بدم به همتون که حالتون بهتر بشه....
یکم طولانی نوشتم ببخشید ولی دلم میخاد یه کاری کرده باشم که موثر باشه و حال بچه ها رو بهتر بکنه... کاری که خودم کردم و حالم خیلی خیلی بهتر از گذشته هست. من براتون وقت گذاشتم و این مطالب رو نوشتم شما هم وقت بزارین و بخونیدش امیدوارم که موثر باشه ...
همه ما برای این در مهاجرسرا جمع شدیم که به همدیگه کمک کنیم وگرنه تمام اطلاعات مورد نیاز رو میشه مثل خیلی سایت های دیگه بصورت مجتمع تایپ کرد و تو سایت قرار داد و دیگه این همه مطلب و بحث رو دنبال نکرد
ما واسه این اینجا هستیم که حال همدیکه رو بهتر کنیم .... یکی ممکنه حالش بد باشه یا بی صبر شده باشه دلش بخاد یه حرفی بزنه که با کسای دیگه که درک نمیکنن چه موقعیتی داره نمیتونه در میون بگذاره ما که همه حدودا در یک وضعیت هستیم باید سعی کنیم درکش کنیم و اون رو در احساس بهتری که در وجودمون هست شریک کنیم. این درد دلها و صحبت های برآمده از دل و ذهن خسته نیاز به یه دلداری داره یه دلداری که پایه و اساس منطقی داشته باشه و باعث آرامش بشه نه اینکه الکی و بی پایه و اساس حرفهای امیدوار کننده ای بزنیم که طرف نخواد بشنوه یا بشنوه ولی اثری روش نداشته باشه.
انرژی مثبت دادن یعنی سهیم کردن دیگران در احساس خوبی که داری ... حقایق و واقعیت های شیرینی رو که وجود داره براش بازگو کنیم تا احساس بهتری داشته باشه چون همه ما وقتی چیز های خوب رو فراموش میکنیم احساس بد به سراغمون میاد. یکی باید باشه که حقایق خوب رو یادمون بیاره و ما دقیقا به این خاطر اینجا هستیم که به این موضوع کمک کنیم.
نمیخام از لطف بعضی از دوستان که هر روز صبح میان تو سایت و ۲۰۰ ۳۰۰ تا ++ تایپ میکنن که انرژی مثبت بدن و با این + تایپ کردن مثل جادو جمبل میخان روند کلیرنس رو تند تر بکنن ایراد بگیرم چون واقعا هدفشون بهتر کردن حال بقیه هست ولی دوستان دل بستن به چیز هایی که بنیان حقیقی ندارند ویه جورایی خرافات حساب میشن باعث میشه که وقتی ازشون نتیجه گرفته نمیشه برعکس عمل کنن و بیشتر باعث بی صبری وناراحتی و یا حتی بی تفاوتی بچه بشن. انرژی مثبت دادن در حقیقت همین دلجویی ها و دلگرمی هاییه که به همدیگه میدیم تا حال همه ما بهتر بشه همین راهنمایی ها هست که فرم ها رو چطوری پر کنیم هتل از کجا بگیریم زمان مصاحبه چی بگیم و موقع کلیرنس خودمون رو چطور آماده رفتن کنیم یا اینکه اگر خدای نکرده به مشکل برخوردیم یه همفکر داشته باشیم.
دوستانی که خسته شدید.... دوستانی که بی تاب شدید... تحمل داشته باشید اونایی که سربازی رفتن که باید خوب یاد گرفته باشن تحمل کردن رو و باید خوب یاد گرفته باشن تحمل کردن بلا تکلیفی رو فکر نمیکنم تحمل روز های کلیرنس از تحمل روز های سربازی سخت تر باشه.
این سیستم لاتاری سالهای سال هست که داره کار میکنه و خیلی ها از خیلی جا های دنیا رو به آمریکا برده. از خیلی کشور های داغون خیلی داغون تر از اونی که شما فکر میکنید ایران هست. بنا بر این خیلی ساده انگاری که فکر کنیم امسال یه اتفاق عجیب و غریب میفته که ۸۰٪ بچه ها نتونن ویزا بگیرن. خداییش این دیگه آخر منفی بافیه. اگر قرار باشه که بخان گلچین بکنن که دیگه بهش نمیگن لاتاری... اون هایی که انگلیسیشون به اندازه کافی خوب هست یه سر بزنن به سایت سفارت آمریکا در هند و در مورد کلیرنس مطالبش رو بخونن نوشته اصولا اگر آفیسر مطمئن نباشه که کیس شما کلیر میشه اصلا فرم شما رو ریجکت میکنه و برای کلیرنس ارسال نمیکنه. این پروسه کلیرنس بیشتر برای این هست که پروسه ای انجام بشه که یکم خیال آمریکایی ها رو راحت کنه از اینکه اطلاعات حساس علمی آمریکا به سرقت نمیره وگرنه بحث تروریسم اونقدر ها هم در پروسه کلیرنس مطرح نمیشه خوب حق بدین بهشون که بخان امنیت کشورشون رو حفظ کنن هر چی باشه شما هم فردا میخاین برین اونجا زندگی کنید و به این امنیت نیاز دارید.
من خودم حدود ۷۰ روزه منتظرم. اوایل خیلی بی تاب میشدم چون فکر میکردم همین امروز و فردا کلیر میشم. دنبال اجاره دادن خونه ام بودم و داشتم برای وسایل منزلم مشتری پیدا میکردم. روزی ۱۰ بار سیس رو چک میکردم و ۱۰ بار هم سایت سفارت رو و همینطور مهاجر سرا رو. خلاصه هر دفعه که سایت رو باز میکردم میگفتم الان شماره من توش هست و همون استرسی که همه شما باهاش آشنا هستین... نشستم شماره های کیس هاس سیس رو در آوردم تو فایل اکسل ریختم تجزیه و تحلیل آماری کردم از اطلاعات خوبی که بچه های مهاجر سرا در این تاپیک آورده بودن استفاده کردم خلاصه بعد از کلی بررسی به این نتیجه رسیدم که بابا من دارم دنبال اتفاقی میگردم که قراره ۴ ماه دیگه بیفته و از دست من هم بابت دیر یا زود شدنش کاری بر نمیاد. مثل اینکه ملا نصرالدین پولش رو تو خونه گم کرده بود اومده بود تو حیاط دنبال پولش میگشت بهش گفتن توکه پول رو تو خونه گم کردی چرا تو حیاط دنبالش میگردی؟ گفت آخه تو خونه تاریکه نمیتونم ببینم اینجا روشنه میتونم ببینم. ما هم دقیقا داریم دنبال اتفاقی میگردیم که قراره ۳ ۴ ماه دیگه بیفته. خوب پس برای چی هی سایت رو چک میکنید که اعصابتون خورد بشه؟؟؟؟؟؟ هر جمعه بعد از ظهر چک کنید کافیه بخدا بیشترش نیاز نیست هر دفعه که خواستید غیر از جمعه ها سایت رو چک کنید به خودتون بگید نتیجه رو که میدونم چرا بیخود چک کنم؟؟؟ آپدیت نشده!!!! و بی خیال بشین
برای اینکه حالتون بهتر باشه:
اول اینکه خودتون رو با کسی مقایسه نکنید که فلانی سربازی رفته و شغل دولتی و اینها داشته و من نداشتم چرا من کلیرنس بخورم یا از این حرفها ... دنیا پر است از همه این نا برابریها و شما باید تحمل اونها رو داشته باشید و اصلا وارد این مقوله نشید چون به جایی جز سرخوردگی نمیرسید. به همون دلیلی که هزاران نفر الکی الکی از سربازی معاف شدن ولی خیلی ها مثل خودم من ۲۷ ماه از بهترین روز های عمرشون رو صرف خدمت بی مصرف سربازی کردن و یا خیلی بد تر کسانی که اجبارا به جبهه جنگ فرستاده شدن و هزار بلا به سرشون اومده و یا اینکه شما لاتاری برنده شدید و من ۱۲ سال شرکت کردم و آخرش هم برنده نشدم یا اینکه به همون دلیلی که شما تو ایران به دنیا اومدی و نه تو آمریکا یا توی دور افتاده ترین روستای افغانستان به همون دلیل هم ممکنه دقیقا همه مسائل بر طبق عدالت بین آدمها تقسیم نشه... یه چیزی نصیب تو میشه و نصیب دیگری نمیشه و یه چیزی نصیب اون میشه و نصیب تو نمیشه. از این نا برابریها شکوه نکنید توی زندگی همه ما این نابرابریها بوده و هست و خواهد بود و شما و من هیچ چاره ای جز قبول کردن این قوانین نا عادلانه نداشته و نداریم. پس شکوه کردن تعطیل!!!
دوم اینکه آفیسر ها در مورد چهارچوب کاری خودشون اطلاعات و اختیار عمل دارند. من مطمئن هستم خیلی از حرفهایی که آفیسر ها میزنند هیچ منبع دقیقی نداره و خیلی از حرفهای اونها برای سر دواندن سوالهای زیادی هست که ما از اونها می پرسیم و میدونید که اونها مجاز به جواب دادن به خیلی از سوال های ما نیستند و قوانین کاریشون اونها رو نسبت به انتشار بسیاری از اطلاعات محدود میکنه بنا بر این فکر نکنید هر چی آفیسر میگه دقیق و درسته و بقول معروف وحی منزل هست حرفهای امسال نمیتونیم مثل پارسال ویزا بدیم و خیلی طول میکشه و این جور حرف ها رو خیلی جدی نگیرید .... یک آفیسر یک کارمند هست با محدودیت های اطلاعاتی و کاری و مثل خیلی از کارمند های دیگه هستن. کلا همیشه و در همه جای زندگیتون نسبت به قبول حرفهایی که حاکی از تغییرات شدید هستن خیلی خوش بین نباشین. این لاتاری سالیان ساله که داره کار میکنه مطمئنا امسال هم کار خواهد کرد سال بعد هم کار خواهد کرد. پس قبول کردن شایعات تعطیل!!!
سوم اینکه آمار امسال نسبت به پارسال خیلی بهتر نیست ولی خوب خیلی هم بد تر نیست... طبق محاسبات آماری من اگر هم شرایط بخاد مثل پارسال باشه ۵ ماه زمان برای کلیر شدن بچه های سری اول کارنتی یه امر طبیعی بحساب میاد یعنی اگر رو ۵ ماه کلیر بشید نه خوش شانس هستین نه بد شانس بیشتر بچه های پارسالی در ماههای اگوست و سپتامبر کلیر شدن بنا بر این وعده بی خودی به خودتون ندین که این ماه کلیر میشم یا مثلا ۹۰ روزه شدم چرا کلیر نمیشم.... آهای بچه های کارنتی سری اول خودتون رو برای حد اقل۱۵۰ تا ۱۸۰ روز آماده کنید نه برای ۱۰۰ روز و ۱۳۰ روز و یادتون باشه ممکنه ۲۰۰ یا ۲۵۰ روز هم منتظر بمونید بچه های کارنتی سری دوم و سوم انتظار کمتری میکشن ولی بیشتر ما ها در ماه آگوست و سپتامبر کلیر میشیم بنا بر این اصلا تا ماه می کلیر شدن رو فراموش کنید. شاید هر ماه ۳ ۴ نفر کلیر بشن ولی با توجه به آمار هایی که دوستای خوبمون در آورده بودن حدود ۴۰۰ نفر در انتظار کلیر شدن هستن و این یعنی شانس شما حدود ۱٪ هست. بنا بر این بر طبق آماری که منتشر شده و نتیجه زحمت زیاد دوستای خوبمون هست(که جا داره تشکر کنیم ازشون بابت اطلاعات موثقی که در آوردن) نباید به این زودی انتظار کلیر شدن داشته باشیم. پس بی صبری هم تعطیله !!!
روند کار های اداری و قانونی بخصوص در کشور های قانون مدار مثل آمریکا به سلیقه شخصی افراد وابستگی خیلی کمی داره و اگر هم نظر شخصی بخاد اعمال بشه مثلا آفیسر بخاد واسه یکی کلیرنس بزنه یا واسه یکی کلیرنس نزنه در حد گروهی نیست و در حد فرد یا افرادی که اون آفیسر در موردشون تصمیم میگیره باقی میمونه. تازه اگه از طرف مراجع بالاتر به اون افسر بخاطر تصمیمات شخصی تذکر داده نشه. به همین خاطر هست که میگن فلان کشور قانون مداره وگرنه اگر میخاست به سلیقه شخصی اداره بشه که میشد کشور جهان سوم. به همین خاطر نگران نباشید که مثلا فلان کار فلان اثر رو روی روند ویزا ها داره یا اینکه فلان کس فلان چیز رو گفت و اینطور شد. الگوی کاری سالهای گذشته نشون میده که امسال هم تقریبا همون داستان تکرار میشه.
من فکر میکنم دلیل اصلی اینکه ما همه اینقدر بی صبر شده ایم این هست که بعد از شنیدن خبر برنده شدن لاتاری از زندگی معمولی که داشتیم فاصله گرفته ایم و خودمون رو بلاتکلیف می بینیم. میخایم بریم امریکا و همه کار ها رو اونجا شروع کنیم در حالیکه خیلی کار ها هست که قبل از رفتن باید انجام بدیم و اونهم باید در ایران انجام بدیم. مثلا چیزی که همه میگن ... یاد گیری زبان... آماده کردن رزومه کاری .... جمع کردن پول برای پس انداز .... و خیلی خیلی چیز های دیگه. اصلا فرض کنید که ویزای شما آماده و در دستتون هست و هروقت که بخاین میتونید برید نمیخاین قبل از رفتن خودتون رو آماده کنید؟؟؟ فکر میکنید چند ماه زمان لازم دارید تا به مهمترین مسافرت زندگیتون برید؟؟ ۲ ماه ؟ ۳ ماه؟ یا شاید هم بیشتر؟ فراموش نکنید بچه ها شما از روزی که پاتون رو توی آمریکا بگذارید حد اقل ماهی ۱۵۰۰ دلار هزینه خورد و خوراک و پوشاک و مسکن و غیره دارید و تا زمانیکه کار پیدا نکنید باید از جیب بخورید و تا زبان خوب نداشته باشید کار خوب هم نمیتونید پیدا کنید. پس با حساب دلار ۳۰۰۰ تومان شما روزی ۱۵۰ هزار تومان هزینه زندگی دارید در حالیکه در ایران خیلی خیلی کمتر هزینه میکنید و خیلی کار ها که میخاین تو آمریکا انجام بدین تا راه بیفتین همینجا انجام بدین با هزینه خیلی کمتر و اینطوری آماده تر برید آمریکا... فکر میکنم همینطوری تا ۶ ۷ ماه دیگه وقت کم داریم درسته؟؟؟
دوستان چه در سال ۲۰۱۳ چه در سال ۲۰۱۲ چه قبل از اون تعدادی از برنده ها موفق به اخذ ویزا نشدن. این موضوع صرفا مختص ایران نبوده و نیست و هیچ ربطی هم به شماره کیس نداره خیلی ها با شماره کیس سه رقمی و مصاحبه هفته اول اکتبر نتونستن ویزا بگیرن خیلی ها هم با شماره کیس ۹۷۰۰ و مصاحبه سپتامبر ویزا گرفتن. امسال هم قطعا همین داستان برای ایران و غیر ایرانی ها تکرار میشه ولی این نباید باعث نا امیدی و استرس بشه باید امید داشت که همه چیز خوب پیش میره و اگر خدای نکرده هم نشد.... خوب نشد دیگه مگه تا حالا برای شما موقعیت خوب پیش نیومده که از دستتون پریده باشه؟ دنیا به آخر رسیده؟؟ نه زندگی ادامه داشته و داره بنا بر این عدم موفقیت در گرفتن ویزا پایان دنیا نیست
شرمنده ام که اینقدر پر چونگی کردم دلم میخاست که این بچه ها این جو بد رو فراموش کنن و با امید به زندگی روزشون رو آغاز کنند
همتون رو دوست دارم
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 00:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 00:28 توسط behfaza.)
سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان فعال و غیر فعال در بحث های گرم و گاهی سوزاننده ی این روزها .
وبا تشکر ویژه از عموسعید عزیز بخاطر یادآوری مطالبی که انصافا گاهی فراموش میکنیم :
1. یکی از خصوصیات نهادینه شده ملت ما اعتقاد به تئوری توطئه در تمام امور هست.
2. شما یه شانس 10/90 داشتین و هنوزم دارین
3. اگر سقفی برای سهمیه ویزای ملیت های مختلف وجود نداشت حق داشتین که نگران بشین
4. مهاجرت کردن پیک نیک رفتن نیست: جنگیدنه
5. اگر قراره با اولین ناملایمات از پا دربیاین خیلی نازک نارنجی تشریف دارین. شما اصلاً کلیر نشی و ویزا نگیری خیلی بهتره که متحمل هزینه بشی و از آمریکا برگردی به جای اولت و سهمیه ویزای یک آدم واجد شرایط و نیازمند واقعی رو از بین ببری.
6. این روزهای آخر به دوستان و اقوام و خویشانتون مخصوصاً پدر و مادرتون بیشتر سر بزنین.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
اين همه استرس و ناراحتي مربوط به پروسه كليرنس نيست، بايد ريشه يابي بشه كه چرا هرسال آستانه تحمل بچه ها به جاي اينكه بيشتر بشه كمتر ميشه
چندين پست اخير اين تاپيك رو خوندم، يك لحظه به خودم و تقويم شك كردم، مگه الان فوريه نيست؟
منم با اين پست بالا موافقم اگر توي اين مرحله كم آورديد بايد بگم در امريكا روزگار بسيار بسيار سخت خواهد گذشت
بصورت رندوم از دوستاني كه الان امريكا هستن در مورد سختي دوران كليرنس بپرسيد، مطمعن باشيد از ١٠ نفر كه بپرسيد هر ١٠ نفر ميگن بايد بياي امريكا تا متوجه شي استرس و سختي كليرنس پيش استرس و مشكلات زندگي در امريكا مثل يه شوخي ميمونه
بعلاوه الان دور هم هستيد تعداد زيادي دوست هستيد كه در وضعيت مشابه قرار داريد، ولي در امريكا فقط خودتون هستيد و مشكلاتتون
پس شكيباتر باشيد، الان زمانيه كه بايد تمرين كنيد به استرس تون غلبه كنيد.
منبع: تعداد زيادي از بچه هاي مهاجرسرا كه سختي هاي زندگي در امريكا رو تاب نياوردند و برگشتن به ايران
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 01:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 07:15 توسط Saeedv13.)
(2014-02-23 ساعت 14:59)elnazgh نوشته: 7 دسامبر توی همین تاپیک نوشتم:
بنظرتون امکان داره که دلیل کند طی شدن پروسه کلیرینس امسال، تمام شدن ویزاهای لاتاری 2013 قبل از موعد باشه؟ یعنی اینکه کندتر کلیر کنند تا افراد بیشتری مصاحبه شوند و بعد انتخابی تر در مورد صدور ویزا تصمیم بگیرند؟
فقط یه نفر جواب داد اونم نوشت نه امکان نداره.............
الان هنوزم سر همون حرفمم!
من از این فرضیه بدم نمیاد چون به خودم مطمئنم
ولی کاملا باش مخالفم
دلیل محکمی هم براش دارم.
ببینید ... ما نباید ....فکر کنیم که مرکز توجه دنیاییم و همه برنامه ریزیها و کارها هدفش ایرانه! پس فرضمون اینه که اگه برنامه جدیدی باشه برا همه هست نه فقط برا ما
خب حالا بریم یه مقایسه بین آمار ما ایرانیا با یه ملت دیگه بکنیم. من نپال را انتخاب کردم چون آمار کلیشون هم خیلی زیاده و هم اتفاقا رقمش با ایران برابر.
در مورد ایران هم آمار خیلی دقیق نداریم ولی فرضمون اینه که همه ما در سه سفارت معروف مصاحبه میشیم و همچنین همه کیسای این سه تا ماییم که خیلی به واقعیت نزدیکه چون امارات که کل کیساشون کمتر از 3% کیسای ایرانیاست اون دو تای دیگه هم که کیسای خودشون AS نیست.
بنابراین با فرض اینکه تنها ملت ویلون خاورمیانه (البته فقط در این زمینه) ماییم در نتیجه این آمار بیش ار 2% خطا نداره
حالا
--------------------------------------ایران----------------نپال
کل پذیرفته شدگان------------------6027---------------6082
مصاحبه رفته ها تا 2فوریه (کیس)----615---------------581
مصاحبه رفته ها تا 2فوریه (نفر)------1242--------------1104
(به احتمال زیاد یک ضرب - یعنی اونایی که کلیرنس خوردن مثل ما منتظرن با همون آپدیتای شبیه ما)
ولی این آمار برای ما حدود 38% کیسها و 31% نفرات هست.
من نتیجه میگیرم که عقب افتادن ما در دریافت ویزا فقط به علت کلیرنسه و نه برنامه ای دیگه خب علت تعداد بیشتر کلیرنس ما هم دلایلی داره که برای اونا applicable نیست.
اگه قرار بود "انتخابی تر در مورد صدور ویزا تصمیم بگیرند" خب برا نپالیها یا هر ملیت دیگه ای هم همین کار را میکردن! اونا هم که دست بالا 3500-3700 تاشون (از 6082 تا) ویزا بهشون میرسه!
به امید پیروزی و شادکامی برای همه همراهان
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 01:01)NIKKI نوشته: (2014-02-23 ساعت 14:59)elnazgh نوشته: 7 دسامبر توی همین تاپیک نوشتم:
بنظرتون امکان داره که دلیل کند طی شدن پروسه کلیرینس امسال، تمام شدن ویزاهای لاتاری 2013 قبل از موعد باشه؟ یعنی اینکه کندتر کلیر کنند تا افراد بیشتری مصاحبه شوند و بعد انتخابی تر در مورد صدور ویزا تصمیم بگیرند؟
فقط یه نفر جواب داد اونم نوشت نه امکان نداره.............
الان هنوزم سر همون حرفمم!
من از این فرضیه بدم نمیاد چون به خودم مطمئنم
ولی کاملا باش مخالفم
دلیل محکمی هم براش دارم.
ببینید ... ما نباید ....فکر کنیم که مرکز توجه دنیاییم و همه برنامه ریزیها و کارها هدفش ایرانه! پس فرضمون اینه که اگه برنامه جدیدی باشه برا همه هست نه فقط برا ما
خب حالا بریم یه مقایسه بین آمار ما ایرانیا با یه ملت دیگه بکنیم. من نپال را انتخاب کردم چون آمار کلیشون هم خیلی زیاده و هم اتفاقا رقمش با ایران برابر.
در مورد ایران هم آمار خیلی دقیق نداریم ولی فرضمون اینه که همه ما در سه سفارت معروف مصاحبه میشیم و همچنین همه کیسای این سه تا ماییم که خیلی به واقعیت نزدیکه چون امارات که کل کیساشون کمتر از 3% کیسای ایرانیاست اون دو تای دیگه هم که کیسای خودشون AS نیست.
بنابراین با فرض اینکه تنها ملت ویلون خاورمیانه (البته فقط در این زمینه) ماییم در نتیجه این آمار بیش ار 2% خطا نداره
حالا
--------------------------------------ایران----------------نپال
کل پذیرفته شدگان------------------6027---------------6082
مصاحبه رفته ها تا 2فوریه (کیس)----615---------------581
مصاحبه رفته ها تا 2فوریه (نفر)------1242--------------1104
(به احتمال زیاد یک ضرب - یعنی اونایی که کلیرنس خوردن مثل ما منتظرن با همون آپدیتای شبیه ما)
ولی این آمار برای ما حدود 38% کیسها و 31% نفرات هست.
من نتیجه میگیرم که عقب افتادن ما در دریافت ویزا فقط به علت کلیرنسه و نه برنامه ای دیگه خب علت تعداد بیشتر کلیرنس ما هم دلایلی داره که برای اونا applicable نیست.
اگه قرار بود "انتخابی تر در مورد صدور ویزا تصمیم بگیرند" خب برا نپالیها یا هر ملیت دیگه ای هم همین کار را میکردن! اونا هم که دست بالا 3500-3700 تاشون (از 6082 تا) ویزا بهشون میرسه!
به امید پیروزی و شادکامی برای همه همراهان
مرسی از پاسختون. من قانع شدم و برای همین پستم رو پاک کردم. موفق باشین.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم كليير خورديم گفت تا ٣ ماه ديگه اما به يه پسره يك ضرب دادن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-24 ساعت 13:19)shirin_n نوشته: ما هم كليير خورديم گفت تا ٣ ماه ديگه اما به يه پسره يك ضرب دادن
ایشالا زودتر کلیر میشین
به جمع ما خوش اومدین
اطلاعات خودتون رو جهت درج در منتظرسرا
به دوست خوبمون soli asali عزیز ارسال کنید ...
با تشکر
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.بچه ها اونایی که سربازی رفتن همه fbiچک میخورن.من بچه ام شهریور به دنیا میاد فروردین مصاحبه دارم.شغلمم عکاسم.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-24 ساعت 14:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-24 ساعت 14:12 توسط rava.)
با سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز سایت Ceac چک کردم و دیدم آخرین آپدیت کیس شماره 898 روز 19 فوریه بوده، در صورتیکه اگه اشتباه نکنم این کیس در تاریخ 12 فوریه کلیر شده.حالا سوال من اینه که آپدیت بعد از کلیر یعنی چی؟
با تشکر
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبی دیگه واقعا رو اعصابه با این آپدیت های مسخره هیأتی...کلاً قضیه در حاله ای از ابهام حفظ شده امسال
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار