کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با عرض معذرت از بعضی از دوستان که فکر میکنن دارن هشدار میدن من معتقدم دارید انرژی منفی میدین، چون روند کلیر شدن ممکنه وابسته به عوامل بسیاری باشه که با توجه به گوناگونی کیسها مثل راههای رسیدن بخداست،به همون تنوع،پس مسائل رو تعمیم ندین. من از دوستانیکه وقت میزارن تلاش میکنن و با بررسی سایتهای مختلف آمار مستند ارایه میدن واقعا ممنونم و فقط برای مطالعه اونها به این تاپیک سر میزنم وگرنه اونقدر استرس در کارهای روزانم وجود داره که دیگه حوصله این استراسها و حرفهای احساسی رو ندارم البته با این موضوع موافقم که اگر بی گدار به آب بزنیم و ندونیم کجا میریم و شرایط اونجا چطوره حتما با مشکل مواجه میشیم ولی بقول دوستیکه زیاد به آمریکا رفت و آمد داره: "آمریکا کشور فرصتهاست" و از اونجاییکه ما ایرانیها آدمای فرصت شناسی هستیم موفقیتهای بزرگی بدست آوردیم. پس لطفا به زندگی عادیتون برگردین واگه مقداری از اون منحرف شدین تا جاییکه میتونین برگردین و اگر وقت دارین زبان بخونید که هم اونجا هم اینجا بدردتون میخوره و یا اگه مثل من وقت ندارین به کمک خدا امید داشته باشین. اگر مشکل خاصی ندارین گرفتن ویزاتون حتمیه نگران نباشید و مسایل پارسالو فراموش کنید...Wink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، nedali ، godot ، Hadi2014 ، ffrfar ، aghaghia ، abloom_ma ، قصه گو ، behfaza ، mohamad92 ، amirrbco ، nedaba ، farshadm999 ، محبت ، Saeedv13 ، pari pari ، sal0811 ، NIKKI
دوستان ما نمیدونیم قراره چه اتفاقی بیوفته اما اینو بدونین سیاستهای کلی اداره مهاجرت بدلیل صحبت این و ان تغییر نمیکنه پس خودتونو نبازین ما نمیدونیم روند اماری طی هفت ماه اینده چه تغییری میکنه

اگر اونها بدلیل حرف کسی یا کسانی میخواستن تصمیم بگیرن که بدلیل خیلی چیزها که از مدتها پیش اتفاق افتاده باید جلوی ورود هر ایرانی رو میگرفتن .نترسین ما یه شانس 50 /50 داشتیم و داریم و این راهی هست باید تا 7 ماه دیگه با هم بریم .
(2014-02-22 ساعت 17:40)Bisi نوشته:  من دیگه واقعااااا خسته شدم از این همه ناشکری و انرژی منفی که بعضی دوستان میدهند تا حالا فقط بعضی وقتل میومدم از تجربه دوستان استفاده میکردم ولی دیگه صبرم به سر اومد

من نمیدونم اخه چرا اینقدررر ناشکری میکنید اینقدر خدا به ما لطف کرده و شانس داشتیم که یک در هزار اسممون برای این قرعه کشی درامده که خیلیا ارزوشو دارن
یعنی واقعا حالا نمیتونین فقط چهار پنج ماه صبر کنید تا ویزاتونو بگیرین کمی دندون رو جیگر بذارین
اگه جای کسایی بودین که سرمایه گذاری اقدام کردن دو میلیار. سرمایشونو الان 4 5 سال خوابوندن هنوز هیچی به هیچی

چه توقعی دارین شما یعنی ارزش فوقش 4 5 ملیون خرج کردن هم نداره که گرين کارت آمریکا رو بگیرین

همش نگران دادن پول دوباره برای مدیکال و سفر دوباره به امارت ابوظبی دارین اگه واقعا از لحاظ مالی مشکل دارین که باید قبل از پر کردن فرم ها به فکر اینجاش هم کرده بودین

اینقدر دارین قررر ر رر میزنید و انرژی منفی میدید که الان بچه ها نزیک شش ماه داره میشه کلیر نشدن
موقعی که ما رفتیم مصاحبه از افیسر پرسیدم امسال مثل پارسال نشه به یه عده ویزا نرسه گفت 2013 که خیلی خوب بود اکثرن ویزا گرفتن امسال فکر نکنم مثل پارسال بتونیم ویزا بدیم

اونجا بود که واقعا تاثیر این ناشکری بعضی از دوستان ناشکر رو دیدم که داره گریبان گیر همه میشه

یعنی واقعا

من که نفهمیدم رابطه administrative processing افسران ویزای آمریکا با نگرانیه بچه ها دقیقا چیه! ولی شما نپرسیدین منظور آفیسر ازین جوابش چیه؟ ِِیکم کاملتر توضیح بدین لطفا
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، farshadm999 ، farshad varaste
دوستان عزیز و گرامی 2014 سلام

امروز وقتی نوشته های بعضی از دوستان را خوندم واقعا متاثر شدم...درست است که بعضی ها مدت زمان زیادی هست در انتظار کلیر شدن هستند و این انتظار گاها طاقت فرسا خواهد بود و کم کم با کمال تاسف منجر به نوشته هائی میشود که هرگز در شان شما سروران عزیز نیست...فراموش نکنید که اگر در اینجا صبور و امیدوار نباشید دوران سختی را خواهید گذراند....خود را به خواندن زبان که برای شما از هر چیزی مهمتر است مشغول کنید و از زمانی که دارید بهترین استفاده را ببرید..امید خود را هرگز از دست ندهید...از دوستانی که به هر دلیل پست های مایوس کننده مینویسند خواهش میکنم مراعات دیگران را بکنند زیرا در این تاپیک اگر شروع به نگارش متن های نا امید کننده کنید تا سپتامبر فقط و فقط اعصاب خود و دیگران را نابود کرده اید..من نیز این ایام سخت را با صبوری و امید و یک انتظار 204 روزه سپری کردم....پس خوش بین باشید و به فردای بهتر دل ببندید و با پست های شاد خود دیگران را نیز دلگرمی دهید....به امید کلیر شدن تک تک شما سروران عزیزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2014-02-22 ساعت 19:14)aseman abi نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 17:46)Bisi نوشته:  دوست ه
خوب شما که اینقدر نگرانی مگر توصیه بچه های 2013 رو بارها بارها نشنیدی که گفتن تا اخرین لحظه ای که ویزا رو نگرفتین هیچ اقدامی نکنید و کار و زندگی خودت ن را رها نکنید
حالا شما با چه جراتی از شهریور همه چی رو رها کردین که فردا به قول دوستمون ویزا رو دو دستی میذارن تو سینی تقدیم میکنن واللااااااااااا

با این اوضاع بهتره به جای نگرانی و چکنم چه کنم بازم ناشکری کمی بیشتر به حرف پیشکسوتان گوش میکردین که نتیجش این نشه
سلام دوست عزیز و مهربون
اینجا کسی منکر لطف بیکران خداوند نسبت به لاتاری قبول شدن نیست... اینجا کسی نگران پول تمدید مدیکال دوباره نیست....
اینجا یه تاپیکی هست مخصوص کسانی که کلیر بهشون خورده.....کسانی که شاید خودشون هم به درستی ندونن چرا بهشون چک خورده....حالا ما ها تو این تاپیک جمع شدیم که با احترام به هم از چیز هایی صحبت کنیم که شاید همشو نشه به نزدیک ترین افراد زندگیمون هم بگیم....از دغدغه هامون ....از صبر های طولانیمون....از سفرنامه هامون....از شرایطمون......از اپدیتامون......از کلیرامون.....از این که به خوشی های هم بخندیم و همچنین مرهمی برای ناراحتی های هم باشیم......اینجا همه یه موضوع مشترک داریم...
کاش به هم فرصت ventilation of feeling بدیم....شاید یه جمله " نگران نباش "از طرف دوستان اینجا اب روی اتیشی باشه برای همه نگرانی هایمان
اینجا افرادی هستن که 4-5 ماهه بدون هیچ خبری منتظرن ....بلاتکلیف از زندگی عادیشون....ما برندگان لاتاری هستیم با زمان و سهمیه محدود....همانطوری که کسی که تو مرداد ماه میره مصاحبه حقشه که کمی بیشتر نگران باشه...کسی هم که جز نفرات اول مصاحبس طبیعیه که نگران این کندی کلیرنس باشه....این که چرا به خاطر کم کاری باید هم کلی صبر کنه هم از اول بره مدیکال...اینجا تاپیک سرمایه داران میلیاردی نیست.... اینجا تاپیک منو توء....با دل مشغولیهای مخصوص من و تو....
کاش در این تاپیک همه با احترام به هم گوش کنیم و بهم فرصت بدیم...به دغدغه های هم نخندیم....تواناییهمونو به رخ هم نکشونیم و دیگرانو به خاطر ضعف هاشون مسخره نکنیم....توهین نکنیم..... کاش چشمان من شاهدی باشه برای خنده های تو و کاش دستان تو مرهمی باشد برای گریه های من
من اینجا بعد 4 ماه انتظار از نگرانیهام صحبت کردم....بدون این که بخوام انرژی منفی بدم...حالا اگه سهوا این طوری شده از تمام دوستان عزیز معذرت می خوام
به امید کلیرنس سریعتر تمام دوستان
در ضمن این که این موضوع باعث شد شما که به عنوان مهمان این همه این تاپیکو دنبال می کردین و جالبه همه نظراتو که برای افراد عضو فقط مشخصه رو هم می خوندین و دیگه خسته شده بودین امروز تازه عضو مهاجرسرا بشین و به جمع ما بپیوندین .... حضورتونو تبریک می گم

یعنی دمت گرم هر چی که تو دل من و امثال من منتظر بود گفتی
نخونین اقا نخونین اگه حس ناامیدی و انرژی منفی میگیرین نخونین این حرف دیگه از کجا درومد که به خاطر منفی بودن دوستان امسال قراره بدتر از پارسال بشه مسخره است بس نیست اینقدر واسه همه چی دیگران و مقصر میدونیم???!
اقا اگه فکر میکنی درد و دل بچه های منتظر ما که نزدیک یه 150 روزه به غیر از این سایت و صحبت با بقیه منتظرانی مثل من 100 روزه یه شما انرژی منفی میده مطالبمون رو نخونین از ابتدای جمله هر کسی معلومه داره درددل میکنه یا داره اظلاعات کاربردی این جهان و هستی رو در اختیار شما میذاره با انرررررژی مثثثثبت البته!!! هر وقت هم مطالب منفی دوستان رو خوندین بشینین جلو آینه هی به خودتون انژی مثبت بدین هی ... شاید فرستادن این انرژی های جلوی ایینه ایی بتونه به گرفتن ویزاهای یه ضرب به بعدیها کمک کنه جالبه والا!!!!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: alitab ، mattin ، mohamad92 ، aseman abi ، parmisv ، hamed1286 ، soli asali ، farshadm999 ، محبت ، elnazgh ، Saeedv13 ، pari pari ، sal0811
دوستان عزیز، لطفا این بحث انرژی مثبت و منفی رو خاتمه بدین، ما باید یاد بگیریم که از کنار چیزهایی که دوست نداریم ببینم یا بشنویم عبور کنیم بدون این که بهش اهمیت بدیم! همین امریکایی که ما داریم واسه رفتن به اونجا لحظه شماری میکنیم خیلی مسائل درش وجود داره که ما باید فقط از کنارشون رد بشیم! پس بیاید از الان تمرین کنیم، اگر مطلبی باب طبعتون نیست، اهمیت ندید و نخونید! این که جبهه بگیریم در برابر همدیگه اصلا خوب نیست، ناسلامتی ما هموطنیم! هنوز که نرفتیم بخوایم اینطوری برخورد کنیم وای به روزی که بریم اونور... دوستان عزیزم میدونم این انتظار فشار زیادی بهتون میاره از لحاظ روحی و اگر کسی مثل من هم حرفی بزنه شاید فکر کنید، خب این آدم که بهش کلیرینس نخورده که حال ما رو بفهمه! ولی اصلا اینطور نیست، ماهایی که کیس نامبر بالا داریم هم منتظریم به یه نحو دیگه! همه مون توی یه کشتی در حال حرکتیم و مقصدمون و اهداف مون تقریبا به هم نزدیکه، پس بیاید همدیگه رو درک کنیم و از این بحث های تشنج زا دوری کنیم، امیدوارم سفارت ها برای عید نوروز عیدی خوبی به شما دوستان بدن، فراموش نکنید که در ناامیدی بسی امید است... هنوز بیش از 7 ماه فرصت هست و خیـــــــــــــــــلی زوده که بخواید ناامید بشید، همه تون رو دوست دارم، همیشه شاد باشید Smile Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-02-23 ساعت 14:16)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیز و گرامی 2014 سلام

امروز وقتی نوشته های بعضی از دوستان را خوندم واقعا متاثر شدم...درست است که بعضی ها مدت زمان زیادی هست در انتظار کلیر شدن هستند و این انتظار گاها طاقت فرسا خواهد بود و کم کم با کمال تاسف منجر به نوشته هائی میشود که هرگز در شان شما سروران عزیز نیست...فراموش نکنید که اگر در اینجا صبور و امیدوار نباشید دوران سختی را خواهید گذراند....خود را به خواندن زبان که برای شما از هر چیزی مهمتر است مشغول کنید و از زمانی که دارید بهترین استفاده را ببرید..امید خود را هرگز از دست ندهید...از دوستانی که به هر دلیل پست های مایوس کننده مینویسند خواهش میکنم مراعات دیگران را بکنند زیرا در این تاپیک اگر شروع به نگارش متن های نا امید کننده کنید تا سپتامبر فقط و فقط اعصاب خود و دیگران را نابود کرده اید..من نیز این ایام سخت را با صبوری و امید و یک انتظار 204 روزه سپری کردم....پس خوش بین باشید و به فردای بهتر دل ببندید و با پست های شاد خود دیگران را نیز دلگرمی دهید....به امید کلیر شدن تک تک شما سروران عزیزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دوستان توجه داشته باشین abloom_ma هفت ماه یعنی 210 روز انتظار کشیدن پس امید داشته باشین بابا
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: قصه گو ، aghaghia ، behfaza ، mohamad92 ، abloom_ma ، میما ، meisam14 ، soli asali ، nedaba ، farshadm999 ، pari pari ، محبت
دوستان خوب منتظر کلیر، سلام

ما و خیلی های دیگه هنوز کارنت نشدیم و بی صبرانه منتظریم وارد گود بشیم

۱ - می خواستم از شما خواهش کنم لطف کنید هم مراعات حال خودتون رو بکنید و هم مراعات حال ماها رو که هر از گاهی به خونتون سر می کشیم ببینیم خبرای جدید چی دارید. وقتی پست های خوب می بینیم حرف های خوب می خونیم شاد می شیم وقتی حرف های سخت و نگران کننده می خونیم حسابی ناراحت می شیم

۲ - دوم اینکه مشکل از ماست نه از اونهایی که ما رو برنده کردن. اونا دارن کار خودشون رو می کنن، برا کشورشون برنامه دارن و هر تصمیمی که می گیرن پشتش چندین دلیل و استدلال منطقی وجود داره. نیاز داشتن لات اری داشته باشن گذاشتن و با یک سیستم قطعا حساب شده دارن اجرا می کنن. اگه دونه دونه دارن کلیر می کنن و چک می کنن کاره خوبی دارن انجام می دم ما هم بودیم همین کارو می کردیم! به فکره امنیت و بهترین انتخاب ها هستن!
مشکل کجاست؟ مشکل از ماست که کارامون و حرفامون حساب کتاب نداره! تو کل دنیا بی اعتمادی و بی اعتباری راه انداختیم و ... چرا باید یکی از ترکیه و اتیوپی چند روزه کلیر بشن و ویزا بگیرن ما چند ماهه!!! عزیزانم لطفا موقعیت و وضعیت رو فراموش نکنید و درک کنید!
من ایمان دارم ما هممون خوبیم اما گرفتار یک درد سخت علاجیم! داستان ما داستان از اینجا رانده از آنجا مانده هست!

۳ - من حدودا ۱/۵ سال پیش بصورت غیر دانشجویی یکجای دیگه هم برای مهاجرت اقدام کردم و تا حدی در این رابطه اطلاعات خوبی دارم.
هر جایی بخواین شما اقدام کنید بلااستثنا حداقل باید ۱۲ ماه منتظر جواب بمونید. بنده الان ۱۷ ماه گذشته ولی هنوز جوابی نگرفتم. وقتی از لاتاری قبول شدیم (خانم خوش شانس من! خوش شانس بوده که با من ازدواج کرده!) واقعا تعجب کردم جایی مثل آم ریکا برای لاتاری در کمتر از چند ماه کلیر می کنه و معمولا خیلی ها کلیر می شن و ویزا می گیرن. خیلی خوشحال شدم که حداقل این فرصت راحت رو بدست آوردم جایی برم که از لیست درآورده بودم اما آرزو داشتم اونجا زندگی کنم. پس اگر چند ماه هست منتظرید صبور باشید و انقدر خودتون رو عذاب ندید. ما از یکجای دیگه داریم چوب می خوریم و متاسفانه چاره ای جز این نداریم! چه برای آمر یکا و چه برای هر جای دیگه!

۴ - می خوام ازتون یک خواهش دیگه ای بکنم:
اگر مصمم هستید برای رفتن یعنی مهاجرت و اگر مطمئن هستید که جای دیگه ای بهتر می تونید زندگی کنید و کارهایی که دوست دارید رو انجام بدید و به چیزایی که آرزو دارید برسید پس شما باید مهاجرت کنید.
اگر اینطور هستید بیایید به مهاجرت به عنوان یک شغل نگاه کنیم که باید داشته باشیم و باید در بهترین شرکتها کار کنیم. اگه شرکت اول به شما جواب نه داد اگه شرکت دوم هم به شما جواب نه داد و اگه ... ناامید نشید شما باید یک شغل خوب داشته باشد و حتما بهش می رسید.
پس اگه مهاجرت می تونه مثل پیدا کردن یک شغل خوب در یک شرکت خوب باشه خودتون رو بزارید جای شرکتهای خوب! چه کسایی رو انتخاب می کنید؟!؟
حالا این وسط اون بهترین شرکت یک گزینه شانسی هم برامون در نظر گرفته!
(2014-02-23 ساعت 14:59)elnazgh نوشته:  7 دسامبر توی همین تاپیک نوشتم:
بنظرتون امکان داره که دلیل کند طی شدن پروسه کلیرینس امسال، تمام شدن ویزاهای لاتاری 2013 قبل از موعد باشه؟ یعنی اینکه کندتر کلیر کنند تا افراد بیشتری مصاحبه شوند و بعد انتخابی تر در مورد صدور ویزا تصمیم بگیرند؟
فقط یه نفر جواب داد اونم نوشت نه امکان نداره.............
الان هنوزم سر همون حرفمم!

الناز جان، هر نوع احتمالی میشه داد و حرف شما هم متین هست ولی مسئله اینه که ما هیچ نوع قدرتی در این پروسه نداریم! و اگر هم گیریم قضیه همینطور باشه چه کاری میتونیم انجام بدیم!!! ولی من مطمئنم امسال اگر هم بخواد بد تموم بشه باز هم مثل پارسال خواهد بود، چون تعداد برندگان که تقریبا یکیه، تازه امسال 2 نفر هم کمتره و ویزا ها هم که تعدادشون ثابته، پس فرق آنچنانی بین امسال و پارسال وجود نداره، هر چند هنوز همه مون امیدواریم داستان پارسال تکرار نشه ولی خب همه ما باید این امادگی روحی رو داشته باشیم که اگر به فرض خیلی خیلی پایین این مسئله اتفاق افتاد خودمون رو از نظر روحی نبازیم، البته تو پست قبلی هم گفتم هنوز 7 ماه تاپایان لاتاری امسال باقی مونده و خیلی زوده واسه ناامیدی...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
اينجا انرژي منفي موج ميزنه از بس همه نگران هستن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، محبت ، قصه گو ، behfaza ، sal0811
(2014-02-23 ساعت 17:55)shirin_n نوشته:  اينجا انرژي منفي موج ميزنه از بس همه نگران هستن

انرژی مثبت منفی‌ هیچ تاثیری تو گرفتن ویزا یا نگرفتن ویزا نداره، بهتره این قضیه انرژی دادن زود تر تموم شه یه کم حقیقت رو ببینیم که مثل همه کارای دیگمون غافلگیر نشیم! مگه شما بخاطر انرژی مثبت لاتاری برنده شدید، که الان بخاطر انرژی منفی‌ ویزا نگیرید؟ کل فرایند یک شانس بوده نه بیشتر.

در حال حاضر هم همه چیز اثبات می‌کنه اوضاع از سالهای قبل علی الخصوص پارسال بسیار بسیار بد تر هست و امکان اینکه کاملا امار بر عکس بشه و به جا اینکه ۸۰% ویزا بگیرن ۸۰% ویزا نگیرن هست.

کلا تا پایان لاتاری امسال ۶ ماه وقت مونده فکر می‌کنید ماهی‌ چند نفر باید کلیر بشن تا این روند تموم شه؟ حتا اگه از همین امروز ماهی‌ ۵۰ نفر هم کلیر کنند باز تموم نمیشه!! یعنی‌ از الان باید ماهی‌ حداقل ۱۰۰ تا کیس رو کلیر کنن که خیلی‌ دور از انتظار هست.

اینم اضافه کنم یه ضربل مثل قدیمی‌ میگه با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه. انرژی انرژی کردن برا هیچ کس ویزا نمیشه تا صبح هم انرژی مثبت بدید اگه نخان ویزا بدن به راحتی‌ نمیدان. من هنوز مصاحبه نرفتم و آمریکا رو هم قیدشو زدم و روز مصاحبه خیلی‌ راحت حرفامو به آفیسر میزنم، سیستمی‌ که اینقدر نفهم تشریف داره که نمی‌فهمه من اگه تروریست باشم سربازی نمیرم! برا یه تروریست جور کردن یه پاسپورت جعلی یا کارت جعلی کار ۲۴ ساعته!

من شخصاً کار خودمو می‌کنم و بهش توضیح میدم که برا چی‌ سربازی رفتم ، برا اینکه کل فکو فامیلمون یه کارمند دولت هم ندشیتم که منو حداقل تو تهران بندازه برام زور داره و نمیزارم بخاطر کار نکرده با زندگیم بازی بشه.

این پست منو داشته باشید اسم انرژی منفی‌ اصلا بذارید اسممو آقای انرژی منفی‌ ، ولی‌ نگاه دارید ۳۰ سپتامبر بهش نگاه کنید، من که کلا قید لاتاریو زدم ویزام رو هم تو همین جا که هستم تمدید کردم و کلا پرونده آمریکارو برا خودم بسته میدونم. ولی‌ اگه دوستان هنوز فکر می‌کنن با فرستادن انرژی مثبت ویزا میگیرن حتما اینکارو بکنن.
خوشحالم.
سلام به همه
هشدار : این پست پر از انرژی منفیه اگه اذیتت میکنه نخونش.
ببخشید که زود زود نمیام ، همه ی نظرات رو می خوندم aseman abi عزیز خیلی ناراحت شدم همینطور خانوم mehrgan . میخوام یه خورده از خودم بگم بعد دوسال میخواستم عروسی بگیرم که اردیبهشت قبول شدم و گفتم نمیخاد ولش کن ! مهرماه رفتم مصاخبه بعد از مصاحبه با اعصاب خورد برگشتم تهران سرکارم که دیدم میزم سر جاش نیست ! البته به کسی چیزی نگفته بودم و بدون اینکه دلم بخاد مجبور شدم بشینم خونه ! اینم در نظر داشته باشین که 2_3 هفته از عمل مامانم میگذشت و شرایط روحی مساعدی نداشتم.نشستم خونه نمیدونستم حرص کارمو بخورم یا لاتاریمو که معدم ریخت بهم و گفتن مال اعصابه یه هفته پیش هم که آپاندیسمو عمل کردم.گفتم اشکال نداره زود کلیر میشم الانم دقیقا" رو هوام فقط کسایی مثلbyazdani masoudsadry الدرادو mrpahlevani paripari farazz از اول این تاپیک با ما بودند و دیدند سایت آنکارا یکماه تموم هیچ تکونی نخورد. اونموقع نه کسی دلداری میداد نه کسی نظری میداد نه انرژی مثبتی در کار بود.
خوشحال نیستم که اینو مینویسم اما با نظر farshadm999 عزیز موافقم اختمالا تا مرداد حالو روزمون ازین بهتر نمیشه آخر سر هم نمیدونم مارو چی فرض کنن و از لابلاموناونایی که بهترن رو جدا کنن
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
من اینجا بس دلم تنگ است
و هر سازی که میبینم..بد آهنگ است
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aseman abi ، soli asali ، alirezaghodrat ، محبت ، behfaza ، NIKKI ، aaraam
(2014-02-23 ساعت 18:43)2014winner نوشته:  سلام به همه
ببخشید که زود زود نمیام ، همه ی نظرات رو می خوندم aseman abi عزیز خیلی ناراحت شدم همینطور خانوم mehrgan . میخوام یه خورده از خودم بگم بعد دوسال میخواستم عروسی بگیرم که اردیبهشت قبول شدم و گفتم نمیخاد ولش کن ! مهرماه رفتم مصاخبه بعد از مصاحبه با اعصاب خورد برگشتم تهران سرکارم که دیدم میزم سر جاش نیست ! البته به کسی چیزی نگفته بودم و بدون اینکه دلم بخاد مجبور شدم بشینم خونه ! اینم در نظر داشته باشین که 2_3 هفته از عمل مامانم میگذشت و شرایط روحی مساعدی نداشتم.نشستم خونه نمیدونستم حرص کارمو بخورم یا لاتاریمو که معدم ریخت بهم و گفتن مال اعصابه یه هفته پیش هم که آپاندیسمو عمل کردم.گفتم اشکال نداره زود کلیر میشم الانم دقیقا" رو هوام فقط کسایی مثلbyazdani masoudsadry الدرادو mrpahlevani paripari farazz از اول این تاپیک با ما بودند و دیدند سایت آنکارا یکماه تموم هیچ تکونی نخورد. اونموقع نه کسی دلداری میداد نه کسی نظری میداد نه انرژی مثبتی در کار بود.
خوشحال نیستم که اینو مینویسم اما با نظر farshadm999 عزیز موافقم اختمالا تا مرداد حالو روزمون ازین بهتر نمیشه آخر سر هم نمیدونم مارو چی فرض کنن و از لابلاموناونایی که بهترن رو جدا کنن

امیدورام کلیر بشین ... زودتر از اینکه نا امیدی تموم وجودمونو بگیره ...
اگه نمی خواستن ویزا بدن همون موقع ریجکتمون میکردن، پس بهترین حالت اینه که وضعیت خودمونو درک کنیم ... من توقع درک از کسی که هنوز مصاحبه نرفته و دلش خوشه که 90 درصد یکضرب میگیره ندارم ... حتی هنوز نمیدونم منی که 95 روز منتظر بودم شمایی که 50 روز بیشتر از من انتظار کشیدی رو درک میکنم یا نه !؟

واقعا شرایط سختی دارید !؟ امیدوارم زودتر همه چیز به حالت عادی برکرده

من که خودم رو بدون ویزا تصور کرده ام ... نه دیگه میخوام ناله کنم و نه غرغر
اگه ویزا بدن خوشحالمون میکنن وگرنه من زندگی حال حاضرم هم دوست دارم ... فقط استرس ناشی از این قضیه امیدوارم زودتر تموم شه
ای کاش نخوان بدن همین الان ریجکتم کنن نزارن تا اون آخر
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2014-02-23 ساعت 19:12)hamed1286 نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 18:43)2014winner نوشته:  سلام به همه

امیدورام کلیر بشین ... زودتر از اینکه نا امیدی تموم وجودمونو بگیره ...
اگه نمی خواستن ویزا بدن همون موقع ریجکتمون میکردن، پس بهترین حالت اینه که وضعیت خودمونو درک کنیم ... من توقع درک از کسی که هنوز مصاحبه نرفته و دلش خوشه که 90 درصد یکضرب میگیره ندارم ... حتی هنوز نمیدونم منی که 95 روز منتظر بودم شمایی که 50 روز بیشتر از من انتظار کشیدی رو درک میکنم یا نه !؟

واقعا شرایط سختی دارید !؟ امیدوارم زودتر همه چیز به حالت عادی برکرده

من که خودم رو بدون ویزا تصور کرده ام ... نه دیگه میخوام ناله کنم و نه غرغر
اگه ویزا بدن خوشحالمون میکنن وگرنه من زندگی حال حاضرم هم دوست دارم ... فقط استرس ناشی از این قضیه امیدوارم زودتر تموم شه
ای کاش نخوان بدن همین الان ریجکتم کنن نزارن تا اون آخر
کاملا درست گفتین این یه واقعیتیه که کساییکه منتظرن با اوناییکه هنو مصاحبه نرفتن فرق میکنن اگه به پستا نگاه کنین کمتر کسی رو میبینیم با تعداد روزای بالا روحیه جالبی داشته باشه انتظار روح ادمو میخوره باید یه هدف موقت واسه خودمون درست کنیم این قضیه واسه من جواب داده از الان فکر اینو بکنین که اگه نشد میخواین واسه زندگیتون چیکار کنین امتحان کنین با اینکار فکر کنم یکم ز استرستون کم شه واسه من و همسرم که جواب داده دوستای منتظرم
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان