موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما نمیدونیم قراره چه اتفاقی بیوفته اما اینو بدونین سیاستهای کلی اداره مهاجرت بدلیل صحبت این و ان تغییر نمیکنه پس خودتونو نبازین ما نمیدونیم روند اماری طی هفت ماه اینده چه تغییری میکنه
اگر اونها بدلیل حرف کسی یا کسانی میخواستن تصمیم بگیرن که بدلیل خیلی چیزها که از مدتها پیش اتفاق افتاده باید جلوی ورود هر ایرانی رو میگرفتن .نترسین ما یه شانس 50 /50 داشتیم و داریم و این راهی هست باید تا 7 ماه دیگه با هم بریم .
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
2014-02-23 ساعت 15:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-23 ساعت 17:14 توسط banafsh14.)
دوستان خوب منتظر کلیر، سلام
ما و خیلی های دیگه هنوز کارنت نشدیم و بی صبرانه منتظریم وارد گود بشیم
۱ - می خواستم از شما خواهش کنم لطف کنید هم مراعات حال خودتون رو بکنید و هم مراعات حال ماها رو که هر از گاهی به خونتون سر می کشیم ببینیم خبرای جدید چی دارید. وقتی پست های خوب می بینیم حرف های خوب می خونیم شاد می شیم وقتی حرف های سخت و نگران کننده می خونیم حسابی ناراحت می شیم
۲ - دوم اینکه مشکل از ماست نه از اونهایی که ما رو برنده کردن. اونا دارن کار خودشون رو می کنن، برا کشورشون برنامه دارن و هر تصمیمی که می گیرن پشتش چندین دلیل و استدلال منطقی وجود داره. نیاز داشتن لات اری داشته باشن گذاشتن و با یک سیستم قطعا حساب شده دارن اجرا می کنن. اگه دونه دونه دارن کلیر می کنن و چک می کنن کاره خوبی دارن انجام می دم ما هم بودیم همین کارو می کردیم! به فکره امنیت و بهترین انتخاب ها هستن!
مشکل کجاست؟ مشکل از ماست که کارامون و حرفامون حساب کتاب نداره! تو کل دنیا بی اعتمادی و بی اعتباری راه انداختیم و ... چرا باید یکی از ترکیه و اتیوپی چند روزه کلیر بشن و ویزا بگیرن ما چند ماهه!!! عزیزانم لطفا موقعیت و وضعیت رو فراموش نکنید و درک کنید!
من ایمان دارم ما هممون خوبیم اما گرفتار یک درد سخت علاجیم! داستان ما داستان از اینجا رانده از آنجا مانده هست!
۳ - من حدودا ۱/۵ سال پیش بصورت غیر دانشجویی یکجای دیگه هم برای مهاجرت اقدام کردم و تا حدی در این رابطه اطلاعات خوبی دارم.
هر جایی بخواین شما اقدام کنید بلااستثنا حداقل باید ۱۲ ماه منتظر جواب بمونید. بنده الان ۱۷ ماه گذشته ولی هنوز جوابی نگرفتم. وقتی از لاتاری قبول شدیم (خانم خوش شانس من! خوش شانس بوده که با من ازدواج کرده!) واقعا تعجب کردم جایی مثل آم ریکا برای لاتاری در کمتر از چند ماه کلیر می کنه و معمولا خیلی ها کلیر می شن و ویزا می گیرن. خیلی خوشحال شدم که حداقل این فرصت راحت رو بدست آوردم جایی برم که از لیست درآورده بودم اما آرزو داشتم اونجا زندگی کنم. پس اگر چند ماه هست منتظرید صبور باشید و انقدر خودتون رو عذاب ندید. ما از یکجای دیگه داریم چوب می خوریم و متاسفانه چاره ای جز این نداریم! چه برای آمر یکا و چه برای هر جای دیگه!
۴ - می خوام ازتون یک خواهش دیگه ای بکنم:
اگر مصمم هستید برای رفتن یعنی مهاجرت و اگر مطمئن هستید که جای دیگه ای بهتر می تونید زندگی کنید و کارهایی که دوست دارید رو انجام بدید و به چیزایی که آرزو دارید برسید پس شما باید مهاجرت کنید.
اگر اینطور هستید بیایید به مهاجرت به عنوان یک شغل نگاه کنیم که باید داشته باشیم و باید در بهترین شرکتها کار کنیم. اگه شرکت اول به شما جواب نه داد اگه شرکت دوم هم به شما جواب نه داد و اگه ... ناامید نشید شما باید یک شغل خوب داشته باشد و حتما بهش می رسید.
پس اگه مهاجرت می تونه مثل پیدا کردن یک شغل خوب در یک شرکت خوب باشه خودتون رو بزارید جای شرکتهای خوب! چه کسایی رو انتخاب می کنید؟!؟
حالا این وسط اون بهترین شرکت یک گزینه شانسی هم برامون در نظر گرفته!
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
اينجا انرژي منفي موج ميزنه از بس همه نگران هستن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
هشدار : این پست پر از انرژی منفیه اگه اذیتت میکنه نخونش.
ببخشید که زود زود نمیام ، همه ی نظرات رو می خوندم aseman abi عزیز خیلی ناراحت شدم همینطور خانوم mehrgan . میخوام یه خورده از خودم بگم بعد دوسال میخواستم عروسی بگیرم که اردیبهشت قبول شدم و گفتم نمیخاد ولش کن ! مهرماه رفتم مصاخبه بعد از مصاحبه با اعصاب خورد برگشتم تهران سرکارم که دیدم میزم سر جاش نیست ! البته به کسی چیزی نگفته بودم و بدون اینکه دلم بخاد مجبور شدم بشینم خونه ! اینم در نظر داشته باشین که 2_3 هفته از عمل مامانم میگذشت و شرایط روحی مساعدی نداشتم.نشستم خونه نمیدونستم حرص کارمو بخورم یا لاتاریمو که معدم ریخت بهم و گفتن مال اعصابه یه هفته پیش هم که آپاندیسمو عمل کردم.گفتم اشکال نداره زود کلیر میشم الانم دقیقا" رو هوام فقط کسایی مثلbyazdani masoudsadry الدرادو mrpahlevani paripari farazz از اول این تاپیک با ما بودند و دیدند سایت آنکارا یکماه تموم هیچ تکونی نخورد. اونموقع نه کسی دلداری میداد نه کسی نظری میداد نه انرژی مثبتی در کار بود.
خوشحال نیستم که اینو مینویسم اما با نظر farshadm999 عزیز موافقم اختمالا تا مرداد حالو روزمون ازین بهتر نمیشه آخر سر هم نمیدونم مارو چی فرض کنن و از لابلاموناونایی که بهترن رو جدا کنن
2014AS000007$$ (٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرمها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY
دریافت شیرین ویزا 19 JUN
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من اینجا بس دلم تنگ است
و هر سازی که میبینم..بد آهنگ است
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-23 ساعت 18:43)2014winner نوشته: سلام به همه
هشدار : این پست پر از انرژی منفیه اگه اذیتت میکنه نخونش.
ببخشید که زود زود نمیام ، همه ی نظرات رو می خوندم aseman abi عزیز خیلی ناراحت شدم همینطور خانوم mehrgan . میخوام یه خورده از خودم بگم بعد دوسال میخواستم عروسی بگیرم که اردیبهشت قبول شدم و گفتم نمیخاد ولش کن ! مهرماه رفتم مصاخبه بعد از مصاحبه با اعصاب خورد برگشتم تهران سرکارم که دیدم میزم سر جاش نیست ! البته به کسی چیزی نگفته بودم و بدون اینکه دلم بخاد مجبور شدم بشینم خونه ! اینم در نظر داشته باشین که 2_3 هفته از عمل مامانم میگذشت و شرایط روحی مساعدی نداشتم.نشستم خونه نمیدونستم حرص کارمو بخورم یا لاتاریمو که معدم ریخت بهم و گفتن مال اعصابه یه هفته پیش هم که آپاندیسمو عمل کردم.گفتم اشکال نداره زود کلیر میشم الانم دقیقا" رو هوام فقط کسایی مثلbyazdani masoudsadry الدرادو mrpahlevani paripari farazz از اول این تاپیک با ما بودند و دیدند سایت آنکارا یکماه تموم هیچ تکونی نخورد. اونموقع نه کسی دلداری میداد نه کسی نظری میداد نه انرژی مثبتی در کار بود.
خوشحال نیستم که اینو مینویسم اما با نظر farshadm999 عزیز موافقم اختمالا تا مرداد حالو روزمون ازین بهتر نمیشه آخر سر هم نمیدونم مارو چی فرض کنن و از لابلاموناونایی که بهترن رو جدا کنن
امیدورام کلیر بشین ... زودتر از اینکه نا امیدی تموم وجودمونو بگیره ...
اگه نمی خواستن ویزا بدن همون موقع ریجکتمون میکردن، پس بهترین حالت اینه که وضعیت خودمونو درک کنیم ... من توقع درک از کسی که هنوز مصاحبه نرفته و دلش خوشه که 90 درصد یکضرب میگیره ندارم ... حتی هنوز نمیدونم منی که 95 روز منتظر بودم شمایی که 50 روز بیشتر از من انتظار کشیدی رو درک میکنم یا نه !؟
واقعا شرایط سختی دارید !؟ امیدوارم زودتر همه چیز به حالت عادی برکرده
من که خودم رو بدون ویزا تصور کرده ام ... نه دیگه میخوام ناله کنم و نه غرغر
اگه ویزا بدن خوشحالمون میکنن وگرنه من زندگی حال حاضرم هم دوست دارم ... فقط استرس ناشی از این قضیه امیدوارم زودتر تموم شه
ای کاش نخوان بدن همین الان ریجکتم کنن نزارن تا اون آخر
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C