موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ولی خودمونیم بلاتکلیفی هم بد دردیه
میخوایم بریم سفر میگیم ولش کن پولشو دلار کنیم بهتره
میخوایم کادو بگیریم برای دوستمون میگیم ولش کن شرایط مارو درک میکنه باید پس انداز کنیم
میخوایم کاغذ دیواری بخریم بعدش میگیم ما که باید این خونه رو بدیم بره
شخصا میخوام بمیرم میگم ولش کن بذار برم آمریکا بمیرم
آخه تو ای آمریکا چه به سر ما آوردی؟؟؟؟؟؟؟
از اردیبهشت هر .....= اشتباهی که میخایم بکنیم همین بساطه
ببخشید من هم باید یک مقدار ناله میکردم.
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 11:36)lot2014 نوشته: ولی خودمونیم بلاتکلیفی هم بد دردیه
میخوایم بریم سفر میگیم ولش کن پولشو دلار کنیم بهتره
میخوایم کادو بگیریم برای دوستمون میگیم ولش کن شرایط مارو درک میکنه باید پس انداز کنیم
میخوایم کاغذ دیواری بخریم بعدش میگیم ما که باید این خونه رو بدیم بره
شخصا میخوام بمیرم میگم ولش کن بذار برم آمریکا بمیرم
آخه تو ای آمریکا چه به سر ما آوردی؟؟؟؟؟؟؟
از اردیبهشت هر .....= اشتباهی که میخایم بکنیم همین بساطه
ببخشید من هم باید یک مقدار ناله میکردم.
ناله نکن دوست عزیزم
تو داری قدم به راهی میگذاری که نه تنها خودت بلکه تمام نسل بعد از تو سرنوشتشون تغییر میکنه
کادو و مسافرت و کاغذ دیواری زود میگذره .... قوی باش همش ۷ ماه دیگه مونده ... قوی باش...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نظر شخصي من اينه ، بهتون ميگم أصلا" نگران نباشيد سال گذشته اونا اشتباهى كردن كه ديگه تا زمانيكه لاتاري هست تكرار نميشه ، مطمئن باشيد وضعيت همه نهايتا"تا سپتامبرمشخص ميشه، اگر شخصي مورد خاصى نداشته باشه . ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. همه اين انژى مثبت براى شما
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-25 ساعت 13:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 15:26 توسط aghaghia.)
(2014-02-25 ساعت 01:33)rastashah نوشته: تکلیف کلیرنس اونایی که ازشون فرم 9 سوالی و CV می خوان تازه برا هر دو نفر چیه؟ فکر کنم ما حالا حالا مهمون این تاپیک هستیم...... امسال کسی بوده که ازش این فرم رو درخواست کنند؟
سلام دوست عزیز. از منم CV خواستن بعد از مصاحبه و 2 هفته بعد مصاحبه 2 داشتم... نگران نباشید، چیز مهمی نیست...
دوست عزیز فینگلیش تایپ نکنید وگرنه پستتون عدم تایید میشه... اقاقیا.
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بابا اعصابم خراب شد بعد 74 روز هنوز فقط یه بار اپدیت شدم... تمام برنامه زندگی ادم بهم میریزه با این لاتاری.... درسته خیلی باهاش کار ندارم و فقط بعضی وقتها چکش میکنم و لی خوب نمیشه بهش فکر نکرد و ناخدا گاه ادم کاراش با این گره میخوره.... خوش به حال دوستانی که حد اقل یه چند باری اپدیت شدن حد اقل یه صفحه تکراری بعد این همه مدت نمیدیدن... من رفتم انکارا برای مصاحبه ولی نه فرم 9 سوالی نه سی وی ازم خواستم... دیگه داره کفرم در میاد.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه اونایی که برای پیگیری کارشون به سفارت نامه زدن من رو هم راهنمایی کنن که کی و چه متنی رو باید براشون بفرستم تا حد اقل به واسطه این نامه یه بار اپدیت شیم دلمون به چوب بستنی خوش بشه تا بعد در اینده خود بستنی
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز Soli جان آیا مشخص هست که درهای منتظرسرا کی باز میشه دوباره؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 14:23)mattin نوشته: (2014-02-25 ساعت 14:01)hamideftex2014 نوشته: دوستان میشه اونایی که برای پیگیری کارشون به سفارت نامه زدن من رو هم راهنمایی کنن که کی و چه متنی رو باید براشون بفرستم تا حد اقل به واسطه این نامه یه بار اپدیت شیم دلمون به چوب بستنی خوش بشه تا بعد در اینده خود بستنی
با سلام و احترام
Dear Madam/Sir,
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely
ممنون دوست عزیز از لطف شما فقط اگه میشه بگید دقیقا من این متن رو بعد از تکمیل باید به کدوم ادر میل سفارت بفرستم...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان میل زدم ببینم چه جوابی بهم میدن.... امدوارم کارا زودتر پیش بره و انتظارها به اخر برسه.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آپدیتی که به خاطر ایمیل پیگیری باشه فقط برای برنده اصلی هست یا همه اعضای کیس؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 14:47)farshad varaste نوشته: (2014-02-25 ساعت 13:59)hamideftex2014 نوشته: بابا اعصابم خراب شد بعد 74 روز هنوز فقط یه بار اپدیت شدم... تمام برنامه زندگی ادم بهم میریزه با این لاتاری.... درسته خیلی باهاش کار ندارم و فقط بعضی وقتها چکش میکنم و لی خوب نمیشه بهش فکر نکرد و ناخدا گاه ادم کاراش با این گره میخوره.... خوش به حال دوستانی که حد اقل یه چند باری اپدیت شدن حد اقل یه صفحه تکراری بعد این همه مدت نمیدیدن... من رفتم انکارا برای مصاحبه ولی نه فرم 9 سوالی نه سی وی ازم خواستم... دیگه داره کفرم در میاد.
دوست عزیز نگران نباش منم 75 روزه فقط یکبار آپدیت شدم. آپدیت شدن مهم نیست،دعا کن زودتر کلیر بشی تا کار یکسره بشه
راست میگه آپدیت شدن مهم نیست من یکی رو میشناختم که در سالهای قبل کیسش خیلی پیجیده بود و خیلی زیاد هم اپدیت شد ولی آخرش کلیر نشد آپدیت شدن زیاد متونه خیلی خوب باشه میتونه خیلی هم بد باشه آپدیت نشدن نشونه بدی نیست نگران نباشید .... بیاد داشته باشید آپدیت شدن زیاد و کلیر نشدن از آپدیت نشدن خیلی بد تره
نگران نباشید ما همه حد اقل تا ماه جون همینطوری در همین وضعیت خواهیم بود کلیر ها از ماه جون شروع میشه جولای زیاد میشه و آگوست و سپتامبر به بالاترین حد خودش میرسه. بیش از نصف کسانی که امسال برنده لاتاری هستن فقط در ماه آگوست و سپتامبر کلیر خواهند شد اینه که نگران نباشید.. منبع میخاین؟؟ آمار پارسالی ها...
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان آدرس ایمیل سفارت آنکارا رو میخوام
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA