کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-02-25 ساعت 16:17)ali3875 نوشته:  دوستان آدرس ایمیل سفارت آنکارا رو میخوام

CA-Ankara@state.gov
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: ali3875 ، soli asali ، behfaza
(2014-02-25 ساعت 01:24)masuodrh نوشته:  الان داشتم تاپیک کلیرنس بچه های 2013 رو میدیدم..بعضی از چیزا جالبه ..مثلا یه کیس تو آنکارا که هفته دوم نوامبر مصاحبه شده و اولین آپدیتش 15 مارچ بوده.. و 26 مارچ هم کلیر میشه
و یه کیس که حدود 20 بار آپدیت شده و آخرش هم کلیر نشده
پس همونطور که قبلا هم دوستان با تجربه تر گفتن..خیلی به آپدیت ها دل نبندیم و از آپدیت نشدن ناامید نشیم

من با نظر شما دوست عزیز کاملا موافقم.از این آپدیتها هیچی در نمی یاد.و هیچی هم نمی شه نتیجه گرفت.
چون در مورد ما به نظر میرسه درسته،برنده اصلی ما تا قبل از 21 فوریه 7 بار آپدیت شده بود و بقیه 3 بار.اما روز 21 و 25 فوریه همگی دوباره آپدیت شدیم.اصلا نمیدونیم برای چی اینهمه اپدیت می خوریم.والا ما سربازی مونو مثل خیلیها خریدیم و یه کار نیمه دولتی که ربطی به هیچی هم نداره داریم.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
(2014-02-25 ساعت 13:01)nasim نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 11:36)lot2014 نوشته:  ولی خودمونیم بلاتکلیفی هم بد دردیه
میخوایم بریم سفر میگیم ولش کن پولشو دلار کنیم بهتره
آخه تو ای آمریکا چه به سر ما آوردی؟؟؟؟؟؟؟
از اردیبهشت هر .....= اشتباهی که میخایم بکنیم همین بساطه
ببخشید من هم باید یک مقدار ناله میکردم.

دوست عزیز توی امضاتون زدین مصاحبه اکتبر 2012 . مگه از برندگان 2014 نیستین ؟ پس می شه اکتبر 2013 Smile
البته با عرض پوزش

درست فرمودید امان از این پرتی حواس .
درستش کردم
جدیدا یه جورایی به مهاجر سرا اعتیاد پیدا کردم . یه هو مهاجرسرای خونم میاد پایین سریع دنبال یه رگ میگردم و ... بعدش آروم میشم .به به. Rolleyes
کیس نامبر :زیر پونصد ، دو نفر ، مصاحبه: اکتبر 2013 نتیجه : مراحل اداری و آپدیت : یکبار بعد از فرستادن ایمیل و بعد 4و 7و 8و 9 ایپریل بعدشم کلیر
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، 2014winner ، soli asali ، meisam14 ، mohamad92
دوستان عزیزم یکی از دوستان من امسال بعد از ده سال انتظار ویزای کاناداش درست شد و داره آخر اسفند میره راستش تمام این دهسال هروقت می خواست کاری بکنه می گفت دارم میرم و از زندگی افتاده بود این اواخر حتی افسرده شده بود
حالا من از روزی که اسمم دراومده هیچ کاری نمی تونم بکنم ولی خوب در مقابل ده سال یکسال منتظر بودن اون هم برای آمریکا نه کانادا می ارزه مگه نه؟
(2014-02-25 ساعت 15:35)masuodrh نوشته:  دوستان آپدیتی که به خاطر ایمیل پیگیری باشه فقط برای برنده اصلی هست یا همه اعضای کیس؟

براي ما كه فقط برنده اصلي آپديت ميشه بعد از هر بار ايميل زدن .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: lighter ، alitab ، masuodrh ، Sara_lphmkf ، soli asali ، reza_top60
سلام به دوستان منتظر،يه سوال دارم،من ودخترم تا روزى كه ويزامون مهر بخوره،تو سيس كه چك ميكردى همچنان در حالتapبود،در حالى كه ما از حدود دو هفته قبل از طريق ايميل ميدونستيم كه ويزاها امادس و تو سيس تو حالت readyنبود،واقعا اين ديگه اخر بى نظميه،بالاخره ادم بىنوايي مثل ما كه حدود ٥ ماه كه منتظريم تكليف چيه،يعنى ممكنه ويزاى يه بنده خدا اماده باشه ولى ندونه
!!!؟؟؟
شماره كيس سه رقمي سفارت ابوظبي مصاحبه هفته اول اكتبر كليرنس فقط همسرم ، برنده خودم ويزا براي خودم و دخترم صادر شد
تشکر کنندگان: masuodrh ، Sara_lphmkf ، soli asali ، peidaye penhan ، reza_top60
(2014-02-25 ساعت 18:10)Beni2050 نوشته:  سلام به دوستان منتظر،يه سوال دارم،من ودخترم تا روزى كه ويزامون مهر بخوره،تو سيس كه چك ميكردى همچنان در حالتapبود،در حالى كه ما از حدود دو هفته قبل از طريق ايميل ميدونستيم كه ويزاها امادس و تو سيس تو حالت readyنبود،واقعا اين ديگه اخر بى نظميه،بالاخره ادم بىنوايي مثل ما كه حدود ٥ ماه كه منتظريم تكليف چيه،يعنى ممكنه ويزاى يه بنده خدا اماده باشه ولى ندونه
!!!؟؟؟
تو سایت سفارت‌تون هم وضعیت به همین‌شکل بود (Administrative processing) ؟
تشکر کنندگان:
ما شنبه شب ایمیل زدیم سفارت..امروز جواب دادند..همون جواب همیشگی..یعنی به کلمه regret که میرسه قلب آدم میاد تو دهنش
بعدشم جالبه که بعد از غیب گویی و دادن اطلاعات بسیار ارزنده از اینکه درخواست شما داره مراحل اداری رو طی میکنه و شما سایت رو چک کنید
آخرش گفته امیدوارم اطلاعات ارائه شده براتون مفید واقع بشه..روشون زیاده دیگه..
در ضمن هر سه مون امروز آپدیت شدیم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-02-25 ساعت 18:51)masuodrh نوشته:  ما شنبه شب ایمیل زدیم سفارت..امروز جواب دادند..همون جواب همیشگی..یعنی به کلمه regret که میرسه قلب آدم میاد تو دهنش
بعدشم جالبه که بعد از غیب گویی و دادن اطلاعات بسیار ارزنده از اینکه درخواست شما داره مراحل اداری رو طی میکنه و شما سایت رو چک کنید

حالت ready یعنی‌ ویزات آمادس یا یعنی‌ آماده مصاحبه؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-25 ساعت 18:57)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 18:51)masuodrh نوشته:  ما شنبه شب ایمیل زدیم سفارت..امروز جواب دادند..همون جواب همیشگی..یعنی به کلمه regret که میرسه قلب آدم میاد تو دهنش

ready آماده مصاحبه و issued صدور ویزا
(2014-02-25 ساعت 18:10)Beni2050 نوشته:  سلام به دوستان منتظر،يه سوال دارم،من ودخترم تا روزى كه ويزامون مهر بخوره،تو سيس كه چك ميكردى همچنان در حالتapبود،در حالى كه ما از حدود دو هفته قبل از طريق ايميل ميدونستيم كه ويزاها امادس و تو سيس تو حالت readyنبود،واقعا اين ديگه اخر بى نظميه،بالاخره ادم بىنوايي مثل ما كه حدود ٥ ماه كه منتظريم تكليف چيه،يعنى ممكنه ويزاى يه بنده خدا اماده باشه ولى ندونه
!!!؟؟؟

ببخشید مگه ready توی سایت همون معنیه AP رو نمیده؟ اگر ویزا اماده باشه مگه نمیزنه print یا issued ؟ لطفا میشه یکی دقیقا توضیح بده ...
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
(2014-02-25 ساعت 18:57)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 18:51)masuodrh نوشته:  آخرش گفته امیدوارم اطلاعات ارائه شده براتون مفید واقع بشه..روشون زیاده دیگه..

این پیغام رو به اشتباه برای من زدین..ولی ready همون آمادگی برای مصاحبه میشه
و نکته جالب سایت سیس هم اینه که تا زمانی که ویزاتون مهر نخوره تغییر وضعیت به ایشود پیدا نمیکنه..نتیجه اخلاقی اینکه تنها مرجع برای فهمیدن کلیر شدن همون سایت سفارت هست..سیس بیشتر برای آپدیت بازی خوبه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، alitab ، reza_top60 ، pari pariaaa
(2014-02-25 ساعت 14:30)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 14:23)mattin نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 14:01)hamideftex2014 نوشته:  دوستان میشه اونایی که برای پیگیری کارشون به سفارت نامه زدن من رو هم راهنمایی کنن که کی و چه متنی رو باید براشون بفرستم تا حد اقل به واسطه این نامه یه بار اپدیت شیم دلمون به چوب بستنی خوش بشه تا بعد در اینده خود بستنی

با سلام و احترام
Dear Madam/Sir,
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely

ممنون دوست عزیز از لطف شما فقط اگه میشه بگید دقیقا من این متن رو بعد از تکمیل باید به کدوم ادر میل سفارت بفرستم...
با سلام
دوست من برای کدوم سفارت می خوای ؟
سلام به همگي دوستان منتظر
يك سوال و اينكه به نظر شما ايا ايميل زدن براي پيگيري فايده اي داره؟
تشکر کنندگان: soli asali ، aseman abi ، mohamad92
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام دوستان
تاحالا افسر به این خوش قولی دیده بودید. درست سر سه ماه.....
بیاید بیاید یکی از آنکاراییا میخاد بگه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
منتظر سرا دوباره سبز شد
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان