کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-12 ساعت 17:31)mahan1331 نوشته:  دوستان میشه راهنمایی کنید چطوری میشه تو سایت کلیرینس رو چک کرد و آپ شدن یعنی چی من ابوظبی بودم . . . .ممنون

دوست عزیز به این ادرس مراجعه کنید
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

و بعد کیس نامبر رو بدون صفرهای و سط بزنین تاریخ آخرین باری که کیس شما بررسی شده همون اپدیت هست توضیح کامل در امضای اقاقیا مدیر هم هست
تشکر کنندگان: soli asali
ا من 5 همین ماه اپدیت شدمره

اره من 5 همین ما اپ شدم
تشکر کنندگان: amirrbco ، soli asali ، قصه گو ، الدورادو
(2014-03-12 ساعت 20:24)sani1348 نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 20:14)lida55 نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 20:04)الدورادو نوشته:  دوستاني كه از ابوظبي ١٠ فوريه آپديت شده بودند بعد از اون باز هم دوباره آپديت شدند؟

خیر من حتی با ایمیل هم اپدیت نشدم آپدیتها 5 روز بعد از مصاحبه و 16 ژانویه و 10 فوریهRolleyes
بله بنده پنجم مارس آپديت شدم

منم چهارم و پنجم مارچ آپدیت شدم. چهارم مارچ بخاطر ایمیلی بود که به سفارت ( ابوظبی) زده بودم و پنجم مارچ، مثل بقیه دوستان، خودبخود آپدیت شدم!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: AZAR 1335 ، amirrbco ، soli asali ، قصه گو ، الدورادو ، میما
(2014-03-12 ساعت 16:41)kamranh نوشته:  سلام دوستان کیس کسی هست که هر روز اپدیت بشه برای من که ایمجوری شده هروز ساعت 3.30 دقیقه سایتو چک میکنم اپدیت شده به نطرتون چی می تونه باشه
معمولاً تا یک هفته، ده روز بعد از مصاحبه تاریخ وضعیت پرونده تو سیس فِرت و فِرت آپدیت میشه. بعد کیس میره تو کما. ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند تا کیس از کما در بیاد. بعد باز چند تا آپدیت دیگه به صورت فِرت و فِرت و در نهایت هورررررررااااااااااااااااااااااااا................ .
از بس که امسال هورا نکشیدیم عقده ای شده بودم. به بهانه شرح داستان انتظار یک گلویی تازه کردیمTongue.
(2014-03-12 ساعت 17:31)mahan1331 نوشته:  ... آپ شدن یعنی چی من ابوظبی بودم . . . .ممنون
ما پارسال یک پستی رو پاسخ به پرسش جنابعالی قلمی کرده بودیم. هنوزم سرجاشه: اینجا.

@2014ایها:
کی خسته اس؟!
.
.
.
.
نوجوون که بودیم یا به قول اینا "تین ایجر" یه درسی داشتیم تو راهنمایی به اسم آموزش نظامی! خیز 3 ثانیه و 5 ثانیه و نظام جمع و قسمت دوست داشتنی ترش کار با اسلحه! (اینا دوران نوجوونی رو چه جوری می گذرونن و ما چه جوری گذروندیمSad). هر وقت که خسته می شدیم معلممون صداشو مینداخت تو گلوش و سرمون فریاد می زد: "کی خسته اس؟!". ما هم همه با هم عربده می کشیدیم: "دُش...من!!!!". حالا هر وقت که من اومدم تو تاپیک عربده کشیدم کی خسته اس؟! همتون باید جیغ بزنین: "دُش...من"!
هر کی هم جیغ نکشه با خطر اخطار و محرومیت از طرف فرمانده مواجه خواهد شدTongue. سرفرماندهی لشکر منتظران 2014Big Grin
[size=medium] دوستان کسی راجع به ارسال نقص مدرک بعد از مصاحبه در سفارت ایروان اطلاعاتی داره؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-12 ساعت 21:54)Saeedv13 نوشته:  @2014ایها:
کی خسته اس؟!
.
.
.
.
نوجوون که بودیم یا به قول اینا "تین ایجر" یه درسی داشتیم تو راهنمایی به اسم آموزش نظامی! خیز 3 ثانیه و 5 ثانیه و نظام جمع و قسمت دوست داشتنی ترش کار با اسلحه! (اینا دوران نوجوونی رو چه جوری می گذرونن و ما چه جوری گذروندیمSad). هر وقت که خسته می شدیم معلممون صداشو مینداخت تو گلوش و سرمون فریاد می زد: "کی خسته اس؟!". ما هم همه با هم عربده می کشیدیم: "دُش...من!!!!". حالا هر وقت که من اومدم تو تاپیک عربده کشیدم کی خسته اس؟! همتون باید جیغ بزنین: "دُش...من"!
هر کی هم جیغ نکشه با خطر اخطار و محرومیت از طرف فرمانده مواجه خواهد شدTongue. سرفرماندهی لشکر منتظران 2014Big Grin

عمو سعید من از تاپیک بغلی میام Big Grin من موقع این درس همیشه تو پیچ بودم! حتی یه امتحانی داشت که باید میرفتیم تیرندازی! من مسابقه داشتم نرفتم! خدمتم که هییییچچ نرفتم Big Grin برا همین کسی به ما نگفت ، اونجا هم کسی به ما نمیگه Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، lighter ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali
مرسی از عمو سعید..ممنون از اینکه همیشه کنار ماست..و پست هات واقعا ما رو دلگرم میکنه..
ولی من واقعا دیگه خسنه شدم....اصلا قصد منفی بافی ندارم..خیلی هم مثبت ام ولی خسته ام..چه کنم..دیگه این قضیه فرسایشی شد..دیگه اصلا نمیدونم شوقی برام مونده یا نه..شاید تعطیلات نوروز یه حال خوب به همه مون بده ..شاید..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: hamed1286 ، artam2 ، Saeedv13 ، lighter ، pari pari ، قصه گو ، kage.omid ، pari pariaaa ، houmanmir ، soli asali ، میما ، NIKKI
(2014-03-12 ساعت 22:28)sally86 نوشته:   دوستان کسی راجع به ارسال نقص مدرک بعد از مصاحبه در سفارت ایروان اطلاعاتی داره؟

وقتی ایشالله کلیر شدید همون مدارکی که افیسر موقع مصاحبه گفته باید بیارید و تو برگه ای که بهتون دادن و تیک زدن رو میبرید!! البته بچه هایی بودن که به محض اومدن به خونه مدارکو فرستادن
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-03-12 ساعت 16:29)aghaghia نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 16:24)sjb نوشته:  یه سوال دارم لطفا جواب بدید. من برنده هستم ولی تو سایت ابوظبی اسم شوهرم واسه پروسه اداری مییاد این طبیعیه

کسی نیست جواب بده

بله این مورد طبیعی هست و جای نگرانی نداره، فقط باید منتظر باشید. 42 روز زمان زیادی نیست برای انتظار، دوستانی هستن که 4-5 ماهه منتظرن...

دوست عزیز پیر انتظار شدم من..دارم 5 ماه را تمام مکنم ..و هنوز خبری نیست
تشکر کنندگان: masuodrh ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali
(2014-03-12 ساعت 22:32)masuodrh نوشته:  مرسی از عمو سعید..ممنون از اینکه همیشه کنار ماست..و پست هات واقعا ما رو دلگرم میکنه..
ولی من واقعا دیگه خسنه شدم....اصلا قصد منفی بافی ندارم..خیلی هم مثبت ام ولی خسته ام..چه کنم..دیگه این قضیه فرسایشی شد..دیگه اصلا نمیدونم شوقی برام مونده یا نه..شاید تعطیلات نوروز یه حال خوب به همه مون بده ..شاید..

دوست عزیز این خستگی برا همه هست!! ولی بزن به بیخیالی Smile به عنوان دوست کوچیکت و پییییشششکسوت ابوظبی میگم Big Grin
من الان نصفم اونوره!! شماها خدا رو شکر کنید همتون اینورید ، تو سختی ها مشکلات باهمید، ما چی بگیم که واقعا هیچ کاری نمیتونیم بکنیم ، همین چند روز پیش اگه پیش نامزدم بودم یه کاری میتونستیم باهم انجام بدیم که تو زندگیمون خیلی تاثیر مثبتی داشت ، ولی خوب نشد! امیدوارم که هم من هم شما دوستای گل هرچی زودتر کلیر بشید و اعتقاد داشته باشید که میشید Smile
این هیپ هیپ هورای آخرم بگم که حالشو ببریم Wink
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، masuodrh ، artam2 ، lighter ، H Pier ، pari pari ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، NIKKI
(2014-03-12 ساعت 22:32)masuodrh نوشته:  مرسی از عمو سعید..ممنون از اینکه همیشه کنار ماست..و پست هات واقعا ما رو دلگرم میکنه..

ما هم اوضاع جالبی نداریم ... از انتظار و بلاتکلیفی خسته ایم ولی امیدواریم ... کمتر مینویسم چون میترسم فاز منفی بدم Big Grin
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: masuodrh ، artam2 ، lighter ، Saeedv13 ، pari pari ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، soli asali

ღღღ با آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای « masoudrh » عزیز ღღღ
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: masuodrh ، H Pier ، Saeedv13 ، pari pari ، قصه گو ، pari pariaaa ، tenese ، soli asali ، میما ، aaraam
می دونم بابا. واقعاً خسته کننده استSad
این هومن رو ببینین که از تاپیک ازدواجی ها میاد تو لاتاری ها و وسط عرایض ما پارازیت میندازه! Tongue. دویست و شصت و هفت روزه که منتظرهSad. تازه قراره بیاد رالی پیش خودم و ما به خاطر این موضوع کلی سفارشش رو به دوستان کردیمBig Grin. ولی:
در کف شیر نر خونخواره ای ...غیر تسلیم و رضا کو چاره ای ؟!
فعلاً دارن فرت فرت ازدواجی ها رو کلیر می کنن. وقتی هم اراده کنن کاری رو انجام بدن بد انجام میدن. 65 تا 70 تا کیس اعلام می کنن!
من برای یک کار سطح پایین ایالتی اپلای کردم 5 ماه و نیمه که منتظر بکگراند چک هستم. یه جورایی حرف شما رو می فهمم. تازه دوره انتظار وقتی سخت تر میشه که ببینی حساب بانکیت روز به روز مثل برف در برابر آفتاب تموز در حال آب رفتن هستSad. دیگه واقعاً اعصاب برای آدمیزاد نمیذارن اینا.
عید بهتون خوش بگذره. اولین عیدی که ما ایران نیستیم. البته دروغ چرا؟! شخص خودم از این نظر خیلی هم خوشحالمBig Grin.
(2014-03-12 ساعت 22:33)houmanmir نوشته:  
(2014-03-12 ساعت 22:28)sally86 نوشته:   دوستان کسی راجع به ارسال نقص مدرک بعد از مصاحبه در سفارت ایروان اطلاعاتی داره؟

وقتی ایشالله کلیر شدید همون مدارکی که افیسر موقع مصاحبه گفته باید بیارید و تو برگه ای که بهتون دادن و تیک زدن رو میبرید!! البته بچه هایی بودن که به محض اومدن به خونه مدارکو فرستادن

راستش برای ما تو اون برگه جایی که نوشته وقتی اسمتون تو سایت اومد با مدارک و گذرنامه بیاین سفارت، تیک نزده، ایمیل هم دادیم گفتن شما نیازی نیست صبر کنید کیس نامبرتون تو سایت بیاد، این یعنی چی؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-03-12 ساعت 17:31)mahan1331 نوشته:  دوستان میشه راهنمایی کنید چطوری میشه تو سایت کلیرینس رو چک کرد و آپ شدن یعنی چی من ابوظبی بودم . . . .ممنون

دوستان کسی کمک نمی کنه به ما ؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان