کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-13 ساعت 01:12)الدورادو نوشته:  اون چيزي كه بيش از همه ما كليرنسيهاي امسال رو پريشون كرده داستان كليرنس ٢٠١٣ بوده...هر كسي ته ذهنش نگرانه كه اون وضعيت واسش تكرار نشه...اميدوارم زودتر همه كيسهاي نامزدي و خانوادگي ويزاشونو بگيرند تا زودتر نوبت به ما برسه و كليرها گروهي لاتاري شروع بشه....به اميد اينكه عاقبت همه دوستانم در اينجا هورا و شادي باشه ...

خیلی ببخشید که من اینجوری میگم ، خواهش میکنم کسی به خودش نگیره ، من صحبتم رفاقتیه ، دوست من الدورادو عزیز ، لاتاری به اصطلاح خود امریکاییا ینی بخت آزمایی و قمار ،اگه با همین تیکه کنار بیایید دیگه مشکلی ندارید ، تو این قمار هم تا اینجا شما برنده بودید و هستید ،
بچه های 2013 منم باهاشون بودم ، شرایطشون خیلی ناراحت کننده بود، 28 سپتامبر که بچه ها رفته بودن سفارت و اومده بودن برامون تعریف کردن من هنوز یادمه، یکی از خانما را مامور سفارت با وضع بدی بیرون کرد، حتی تا خود اکتبر هم من یکی باورم نمیشد به یه سریا ویزا نرسید، به نظر من خوبه که الان شماها ترس دارید و مثله بچه های 2013 ، 100% امیدتون به رفتن نباشه ، باید یه پاتون اینور گود باشه ، یه پای دیگتونم اونور گود که اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد از قبل آمادگی داشته باشید، ایشالله که امسال مثله سال پیش نباشه و نیست ،
مشکل خیلی از بچه های 2013 این بود که هنوز کلیر نشده خونه و زندگی رو فروختن ، خیلی از دوستامون از کار استعفا دادن، خواهشم از شماها اینه که این کارو به هیچ وجه نکنید ، ایشالله ویزا رو میگیرید بعدش تا 6 ماه که وقت دارید ، با خیال راحت این کارا رو انجام میدید Smile
خیلی حرف زدم ، ببخشید
رالی، کارولینای شمالی
(2014-03-13 ساعت 01:27)sally86 نوشته:  ما گفتیم دیگه هم برای دادن مدارک نریم هم بعدا برای گرفتن ویزا، اما حالا که اینجوری گفتن شک کذدیم، حالا به نظر شما پست مطمئنه؟ میشه مدارک رو با پست فرستاد؟ کسی بوده با پست فرستاده باشه؟

بله ، با پست فرستادن ولی نه کسایی که بهشون گفتن نواقصی رو بیارید ویزا رو بگیرید، تازه در این صورت شما باید پاستونم تحویل سفارت بدید!!
بهترین کار اینه که یکی از افراد خانواده با نواقصی مدارک و پاسپورتا بره سفارت و ایشالله ویزا رو بگیره و بیاد ، یه خورده از نظر هزینه ریسک داره که اونم لازم نیست عیونی سفر کرد ولی میارزه چون گفتن مدارکو بیارید ویزا تحویل بگیرید Smile
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: H Pier ، kage.omid ، soli asali ، alitab
فکر کنم سوالام خیلی‌ تکراریه ولی‌ به خدا همه صفحات رو دنبال کردم متن سایت ابوظبی بعد از کلییر شدن چی‌ می‌شه و سفارت ایمیل می‌زنه یا نه ؟ یا اینکه سایت ceas چه تغییری می‌کنه بعد از کلییر شدن ؟ خنگ نیستما دیگه واقعا گیج شدم . کی‌ این انتظار تموم شه حداقل وارد مرحلهٔ بعدیa ۷ خان بشیم تا تموم شه این بازی سخت که تهش امید دارم خوب برا هممون
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: H Pier ، houmanmir ، soli asali
با اينکه به نظرم اپديتا مهم نيستند فقط واسه اعلام کردن بگم ۴ و ۱۱ مارچ اپ شدم

به اميد شادى همه دوستان
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، soli asali ، farshad varaste ، nedali ، pari pari
(2014-03-13 ساعت 01:40)nedali نوشته:  فکر کنم سوالام خیلی‌ تکراریه ولی‌ به خدا همه صفحات رو دنبال کردم متن سایت ابوظبی بعد از کلییر شدن چی‌ می‌شه و سفارت ایمیل می‌زنه یا نه ؟ یا اینکه سایت ceas چه تغییری می‌کنه بعد از کلییر شدن ؟ خنگ نیستما دیگه واقعا گیج شدم . کی‌ این انتظار تموم شه حداقل وارد مرحلهٔ بعدیa ۷ خان بشیم تا تموم شه این بازی سخت که تهش امید دارم خوب برا هممون

والله متن دقیقشو نمیدونم ولی یه تبریک که اولشه و بعدشم میگن روزهای یکشنبه یا سه شنبه از ساعت 1 تا نمیدونم چند ( فکر کنم 4) پاستونو بیارید سفارت ، سایت سیس هم از اون حالت میشه Ready برا یه سریا هم رو همون Administrative Processing میمونه تا ویزا که صادر شد میشه Issued
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، aaraam ، nedali
(2014-03-13 ساعت 01:37)houmanmir نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 01:27)sally86 نوشته:  ما گفتیم دیگه هم برای دادن مدارک نریم هم بعدا برای گرفتن ویزا، اما حالا که اینجوری گفتن شک کذدیم، حالا به نظر شما پست مطمئنه؟ میشه مدارک رو با پست فرستاد؟ کسی بوده با پست فرستاده باشه؟

بله ، با پست فرستادن ولی نه کسایی که بهشون گفتن نواقصی رو بیارید ویزا رو بگیرید، تازه در این صورت شما باید پاستونم تحویل سفارت بدید!!
بهترین کار اینه که یکی از افراد خانواده با نواقصی مدارک و پاسپورتا بره سفارت و ایشالله ویزا رو بگیره و بیاد ، یه خورده از نظر هزینه ریسک داره که اونم لازم نیست عیونی سفر کرد ولی میارزه چون گفتن مدارکو بیارید ویزا تحویل بگیرید Smile

بله اما ما چون شک کردیم که این جواب واقعا درسته یا نه نمیدونستیم حضورا بریم یا پست کنیم، به هر حال خیلی خیلی ممنون از کمکتون، موفق باشید
تشکر کنندگان: houmanmir ، soli asali
(2014-03-13 ساعت 01:33)houmanmir نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 01:12)الدورادو نوشته:  اون چيزي كه بيش از همه ما كليرنسيهاي امسال رو پريشون كرده داستان كليرنس ٢٠١٣ بوده...هر كسي ته ذهنش نگرانه كه اون وضعيت واسش تكرار نشه...اميدوارم زودتر همه كيسهاي نامزدي و خانوادگي ويزاشونو بگيرند تا زودتر نوبت به ما برسه و كليرها گروهي لاتاري شروع بشه....به اميد اينكه عاقبت همه دوستانم در اينجا هورا و شادي باشه ...

خیلی ببخشید که من اینجوری میگم ، خواهش میکنم کسی به خودش نگیره ، من صحبتم رفاقتیه ، دوست من الدورادو عزیز ، لاتاری به اصطلاح خود آمریکاییا ینی بخت آزمایی و قمار ،اگه با همین تیکه کنار بیایید دیگه مشکلی ندارید ، تو این قمار هم تا اینجا شما برنده بودید و هستید ،
بچه های 2013 منم باهاشون بودم ، شرایطشون خیلی ناراحت کننده بود، 28 سپتامبر که بچه ها رفته بودن سفارت و اومده بودن برامون تعریف کردن من هنوز یادمه، یکی از خانما را مامور سفارت با وضع بدی بیرون کرد، حتی تا خود اکتبر هم من یکی باورم نمیشد به یه سریا ویزا نرسید، به نظر من خوبه که الان شماها ترس دارید و مثله بچه های 2013 ، 100% امیدتون به رفتن نباشه ، باید یه پاتون اینور گود باشه ، یه پای دیگتونم اونور گود که اگه خدایی نکرده مشکلی پیش اومد از قبل آمادگی داشته باشید، ایشالله که امسال مثله سال پیش نباشه و نیست ،
مشکل خیلی از بچه های 2013 این بود که هنوز کلیر نشده خونه و زندگی رو فروختن ، خیلی از دوستامون از کار استعفا دادن، خواهشم از شماها اینه که این کارو به هیچ وجه نکنید ، ایشالله ویزا رو میگیرید بعدش تا 6 ماه که وقت دارید ، با خیال راحت این کارا رو انجام میدید Smile
خیلی حرف زدم ، ببخشید

صحبت شما كاملا درسته،بعد پايان كليرنس سال گذشته فكر ميكنم همه ما آمادگي هر پيشامدي رو داريم ولي اتفاقي كه امسال افتاده طولاني شدن روند كليرنسه كه باعث شده اين انتظار چند ماهه در كنار يك آينده مبهم بدجوري روي اعصاب آدم راه بره!
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، houmanmir ، pari pariaaa ، masuodrh ، kage.omid ، Saeedv13 ، soli asali ، usawin2014 ، arashS ، قصه گو ، nedali ، lighter ، artam2
(2014-03-13 ساعت 02:05)الدورادو نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 01:33)houmanmir نوشته:  خیلی ببخشید که من اینجوری میگم ، خواهش میکنم کسی به خودش نگیره ، من صحبتم رفاقتیه ، دوست من الدورادو عزیز ، لاتاری به اصطلاح خود آمریکاییا ینی بخت آزمایی و قمار ،اگه با همین تیکه کنار بیایید دیگه مشکلی ندارید ، تو این قمار هم تا اینجا شما برنده بودید و هستید ،
خیلی حرف زدم ، ببخشید

صحبت شما كاملا درسته،بعد پايان كليرنس سال گذشته فكر ميكنم همه ما آمادگي هر پيشامدي رو داريم ولي اتفاقي كه امسال افتاده طولاني شدن روند كليرنسه كه باعث شده اين انتظار چند ماهه در كنار يك آينده مبهم بدجوري روي اعصاب آدم راه بره!

قبول دارم ولی اگه رو همون جمله ی اول یه خورده تمرکز کنید اعصابتون دیگه خورد نمیشه، لاتاری ینی قمار ، چه بهتر که شما این قمارو موازی با زندگیه حالتون ببینید ، نه نیاز زندگیه الانتون
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، NEURON ، H Pier ، Saeedv13 ، soli asali ، قصه گو ، nedali ، lighter
سلام مدیران عزیز،

جا داره از زحمات شما دوستان تشکر کنم، باز کردن سایت مهاجرسرا برام آرامش بخش.

واقعا خسته نباشید و امیدوارم سال جدید سرشار از شادی، سلامتی و ثروت ارمغان راهتون باشه.

پیشاپیش سال نو رو به همه عزیزان تبریک میگم.
شماره کیس: 2014AS2xxx#هفته چهارم ژانویه، ایروان#
آپدیت ها: سه، چهار و شش فوریه/پنج مارچ/شش جون، نه جون/بعد ‎135‎ روز کلیر#
دوستان سايت ابوظبي باز نميشه شايد دارن آپديت ميكنن يعني ميشه فردا پاشيم ببينيم چند تا كيس كلير شدن؟
تشکر کنندگان: usawin2014 ، soli asali ، alitab ، zepehr ، قصه گو ، EKAM ، pari pari ، pari pariaaa
(2014-03-13 ساعت 02:37)Arash2013 نوشته:  دوستان سايت ابوظبي باز نميشه شايد دارن آپديت ميكنن يعني ميشه فردا پاشيم ببينيم چند تا كيس كلير شدن؟

برا ما که باز میشه و همون پیغام AP رو میده ، ایشالله طفای شما رو برا فردا باز میکنن و فرت و فرت کلیر میندازن بیرون که منم باشم Smile
ئوست من باز شدن یا نشدن سایت ربطی به کلیر کردن نداره
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: H Pier ، Saeedv13 ، soli asali ، zepehr ، nedali ، lighter ، pari pari ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf
(2014-03-13 ساعت 01:49)houmanmir نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 01:40)nedali نوشته:  فکر کنم سوالام خیلی‌ تکراریه ولی‌ به خدا همه صفحات رو دنبال کردم متن سایت ابوظبی بعد از کلییر شدن چی‌ می‌شه و سفارت ایمیل می‌زنه یا نه ؟ یا اینکه سایت ceas چه تغییری می‌کنه بعد از کلییر شدن ؟ خنگ نیستما دیگه واقعا گیج شدم . کی‌ این انتظار تموم شه حداقل وارد مرحلهٔ بعدیa ۷ خان بشیم تا تموم شه این بازی سخت که تهش امید دارم خوب برا هممون

والله متن دقیقشو نمیدونم ولی یه تبریک که اولشه و بعدشم میگن روزهای یکشنبه یا سه شنبه از ساعت 1 تا نمیدونم چند ( فکر کنم 4) پاستونو بیارید سفارت ، سایت سیس هم از اون حالت میشه Ready برا یه سریا هم رو همون Administrative Processing میمونه تا ویزا که صادر شد میشه Issued

سایت ابوظبی تغیر می کنه به حالت زیر
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport
اما سیس هیچ تغییری نمی کنه و هر حالتی چه Ready یا Administrative Processing بوده باقی می مونه تا شما پاسپورتتون را ببرید سفارت تحویل دهید و بعد از چاپ ویزا به حالت Issued تبدیل می شه.موفق باشید
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
(2014-03-13 ساعت 00:22)Saeedv13 نوشته:  
(2014-03-13 ساعت 00:05)mahan1331 نوشته:  دوستان کسی کمک نمی کنه به ما ؟
یکی این ماهان رو روشن کنه تا خاموشش نکردیمTongue. دور از جونش یاد یکی از 2013ایها افتادم. هر 2-3 روزی 10 دقیقه میومد تو تاپیک کلیرنس یا بقیه تاپیک ها، یک سئوالی می کرد و بعد هم به سرعت فرار می کرد. هر کسی هم که جوابش رو میداد تحویل نمی گرفتTongue. 2-3 روز بعد دوباره داستان تکرار میشد. اینقدر این کار رو کرد که آخرشم ....Sad

باسلام
خیلی خوبه که بعضیها خط در میان میان سایت من که 24 ساعته آنلاين هستم
کاشکی من هم میتوانیم اونجوري بیام
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan1331 ، قصه گو ، lighter ، pari pari ، reza_top60 ، الدورادو ، meisam14
سلام
صبح روز زيباي زمستاني - بهاري شما دوستان بخير باشه
اميدوارم اين روز براي شما پر از موفقيت و انرژي ++++++++++++++++ باشه
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
(2014-03-13 ساعت 02:37)Arash2013 نوشته:  دوستان سايت ابوظبي باز نميشه شايد دارن آپديت ميكنن يعني ميشه فردا پاشيم ببينيم چند تا كيس كلير شدن؟
براي ما هم از ديشب باز نميشه
الان هم همينطوره
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
تشکر کنندگان: soli asali ، usawin2014 ، zepehr ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان