کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-03-30 ساعت 15:28)shlahni نوشته:  دوستان راستش داشتم تاپیک پارسال رو که می خوندم همه برای هم خوشحالی می کردن ولی امسال متاسفانه چیزهایی رو می خونیم که خوشایند نیست اخه عزیزان لاتاری اسمش روشه یعنی شانس حالا یه بنده خدایی هم ویزا گرفته و نمی خواد بره من فکر می کنم هر ادمی حقشه که با شانسی که در خونش رو زده هر کاری دلش می خواد بکنه واقعا کدوم یکی از ما به لاتاری جدی نگاه کردیم هممون شرکت کردیم و ولش کردیم خیلی از ما یادمون هم نبوده که سایت رو چک کنیم کدوممون برنامه ریزی کردیم حالا خداروشکر قبول شدیم
به جای اینکه فکر کنیم اونی که داره میره اصلا می دونه آمریکا کجاست یا نه کمی هم فکر کنیم که ما جزو خوش شانها هستیم و هیچ کدوممون به اون یکی برتری نداریم نه اونی که تا حالا پاش رو خارج از کشور نگذاشته و نه اونی که سفرهای خارجی زیادی داشته و اقامت کشور های دیگه رو داره
همگی یکسانیم و منتظر
به هر حال تا لحظه اخر کسی نمی دونه سرنوشتمون چی می شه باید کمی هم بتونیم مسایل رو بسپاریم

سلام بر دوست عزیزم، وقتی پستتونا خوندم پیش خودم فکر کردم اگه یک داستانی را براتون بگم شاید براتون جالب باشه و بعد از اون شاید نظرتون عوض بشه (آخه من زیاد اهل پست گذاشتن نیستم چون می بینم دیگران خیلی بهتر و قشنگتر از من بچه ها را راهنمایی می کنند و بیشتر نظرات دیگرانا می خونم) اونم این داستان بود: سال 86 بود یک پسری که درسش تموم شده بود و سربازیشم رفته بود و 3 سالی هم سر کار رفته بود و اتفاقاً درآمد و کارشم بد نبود و همه چیز OK بود یکهو مثل روزه که می گند آدم باید بگیره که به یاد گرسنگان و فقیران بیفته و اونا را درک کنه به سرش میزنه که مهاجرت کنه و خودشا به سختی بندازه ببینه مردمی که تو بحران اقتصادی و فساد اخلاقی و بی دینی زندگی می کنند چه جوریند و چه حسی دارند از همون سال 86 شروع می کنه به کلاس زبان رفتن و اتفاقاً از همون سال هم تو لاتاری شرکت می کنه و پس از بررسی های زیاد به این نتیجه میرسه که بهترین مکان برای مهاجرت با شرایط اون استرالیاست و رشته و امتیازشم خیلی بالاست و بدون هیچ دردسری می تونه مهاجرت کنه فقط باید آیلتس 4 باند 6 بگیره و اونم که خوشحال داشت کلاس زبان می رفت و بعد از یکسال رفت کلاس آیلتس و برای آیلتس ثبت نام کرد و 2 ماهی هم وقت گذاشت تا برای ارزش یابی مدرک و کارش توسط موسسه ارزشیابی استرالیا مدارک و رزومه لازم را تهیه کنه و پس از دو ماه با کلی هزینه اونا را پست کرد تا بعد از 4 ماه انتظار جوابش بیاد و امتحانشم داده باشه تا بتونه تازه ثبت نام کنه، هنوز 4 ماهه تموم نشده بود که یهو قوانین مهاجرتی استرالیا عوض شد و دیگه کلاً شرایط خیلی عوض شد و برای نمره زبان باید نمره 4 باند 7 می گرفت که باشرایط کار و.... که داشت خیلی سخت بود و 6 بار امتحان زبان داد و هی زبان خوند ولی چشمتون روز بد نبینه یکبار Reading 6.5 می شد دفعه بعدی Speaking 6 می شد و....خلاصه جوری شده بود که حالش از هرچی امتحان آیلتس و کتاب آیلتس بود به هم می خورد. سال 88 ام به سرش زد که تحصیلی بره دانشگاه OXFORD انگلیس و پذیرشم گرفت ولی دو بار که درخواست ویزا کرد مصادف شد با دستگیری کارمندای سفارت و گوجه پرونی برادرهای خود جوش به سفارت که در عوض هم کارمند های سفارت حسابی از خجالت دوستان ایرانی دراومدند و همه درخواستهای ویزا را یکجا رد کردند. القصه، همون سال 88 بود که پسر قصه ما با دختری که تو شرکتش از طرف دانشگاشون اومده بود کارآموزی آشنا شد که اونم از قضا می خواست مهاجرت کنه و ادامه تحصیل بده ولی نمی خواست تنها بره و پس از گذشت زمان کوتاهی فهمیدند که یک دل نه 100 دل عاشق هم شدند و به هم دل بستند آخه اهداف و آرزوهاشون با هم یکی بود خلاصه بالاخره پس از یکسال ماجرا و .... باهم ازدواج کردند و زندگیشونم بر مبنای رفتن بنا کردند. این پسر قصه ما که حالا مزدوج هم شده بود و در استرالیا هم یکجورایی به روش بسته شده بود با یک وکیل آشنا شد که ادعا می کرد می تونه براش مدرک کار یک رشته که جز رشته های مورد درخواست فدرال کاناداست به صورت کاملاً قانونی درست کنه و 4.5 میلیون تومانم می گیریه،آخه رشته خودش جزء رشته های مورد درخواست فدرال کانادا نبود اون به وکیله اعتماد کرد و پولم بهش داد ولی تاکید کرد که آخرین لحظه که می خواد مدارکا پست کنه خودشم اونا را چک کنه و پس از کلی اصرار فهمید که وکیل محترم کل زندگیشا جعل کرده و کلاً با مدارک جعلی یک آدم دیگه ای ازش ساخته خلاصه با کلی ترفند پول و مدرکها را از چنگ وکیل عزیز در می آره و کلاً پشت دستشا داغ می کنه که در این مورد از وکیل استفاده کنه پس از این قضیه می بینه که تنها راه مهاجرت، مهاجرت به کبک کاناداست ولی مشکلش اینه که باید فرانسه بخونه ولی پس از تحقیق می فهمه که سطح زبان فرانسه مورد نیاز اونقدر بالا نیست و یک مصاحبه خیلی ساده به زبان فرانسه داره و مدرک زبان فرانسه هم نمی خواد خلاصه با خانمش عزمشا جزم میکنه که برای کبک اقدام کنه و مدارکا آماده میکنه و برای اداره مهاجرت کبک می فرسته و دوباره کلی پول واسه ترجمه و درخواست و.... میده ولی روزی که مدارک به اداره مهاجرت کبک میرسه متوجه میشه همون روز قانون مهاجرتشون عوض شده و باید برای فرانسه امتحان TEFQ بدند و قانونم شامل حالشون می شه خلاصه این پسر قصه ما از رو نمیره و با خانمش استاد خصوصی زبان فرانسه میگیرند و هر هفته سه جلسه بعد از کار و با خستگی تمام از اینطرف شهر میرند اونطرف شهر کلاس فرانسه و کل زندگیشون فرانسوی می شه و یکبار هم امتحان میدند ببینند این امتحانه چه جوریه و این روند یکسال طول می کشه تا اینکه متوجه می شند که دوباره قوانین عوض شده و برای نمره زبان فرانسه باید B2 بگیرند که واقعاً گرفتنش کار حضرت فیله و دوباره ناامید می شند اتفاقاً اردیبهشت 92 با همدیگه می رند مشهد و تو حرم امام رضا پسره دیگه ملتمسانه از خدا می خواد که خدا گره این کار مهاجرتشونا باز کنه و خیر زندگیشونا در اون قرار بده و دقیقاً اون روز که داشته دعا می کرده 1 می بوده و پسره اصلاً یادش نبوده که نتایج لاتاری اون روز اعلان می شه خلاصه بر می گردند خونه و بعد از چند روز می بینه که می تونه برای آلمانم اقدام کنه ولی باید فقط 6 ماه آلمانی بخونه که در اون لحظه می خواد همه موهای سرشا یکی یکی بکنه ....یکشب قبل از تولد خانمش یادش می یاد که نتایج لاتاری را اعلان کردند و اون چک نکرده ببینه قبول شده یا نه برگه ثبتنامشا می زاره تو کیفش و با نا امیدی میزاره فردا تو شرکت چکش کنه آخه 6 سال بود که ثبت نام کرده بود (خودش و خانمش) و برنده نشده بودند .فرداش تو شرکت یادش می افته که چک کنه ببینه قبول شده یا نه که یکهو می بینه که صفحه ای که باز شد با سالهای پیش فرق داره و خداوند بهترینها را براش خواسته اونم شب سالگرد تولد خانمش و چه هدیه ای بهتر از این و اونجاست که با عمق وجودش این موهبتا درک می کنه و با همه سلولهای بدنش درک می کنه که خدا چه لطفی بهش کرده و پس از اینهمه سختی جوابشا داده حالا بگذریم داستانهای بعدشا که چه جوری بدون اینکه بخواد آپارتمانشا بفروشه 100 میلیون تومان برای تمکن مالیش جور شد،چه جوری رفت دبی و ابوظبی و اومد ... که خودش یک کلیله و دمنه است ولی با نثر سطح پایین من و حالام که کلیرنس خورده و 105 روزه که منتظره از ته قلبش ایمان داره که همه کاراش درست می شه و همه چیز OK می شه پس اصلاً نه نا امیده نه نگران فقط می دونه که باید کمی صبر کنه تا زمانش فرا برسه فقط دلش برای کسایی که مثل خودشند و لاتاری هم قبول نشدند می سوزه و باهاشون احساس هم دردی میکنه.
ببخش که طولانی شد و سرتا درد آوردم ولی من نتونستم خلاصه تر از این بنویسم تا بتونم احساس یکی مثل پسر قصه که وقتی می فهمه یکی لاتاری قبول شده و رفته 4 تا ویزا گرفته ولی به خاطر بچه اش که از دوستش دور می شه مهاجرت نکرده را منتقل کنم.پیروز و سر بلند باشی دوست عزیزم
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
راستش تو اين پستها همش مى خونم و نکته برمى دارم از تجارب دوستان
ولى خواستم يه چيز هم گوشزد کنم
به قول عمو سعيد اينجا يه سايت فرهنگى ه
چرا که هر کس مى تونه نظرش رو ازادانه بگه و از طرفى نظر مخالف رو بشنوه و از کوره در نرهو فکر مىکنم اين يه تمرينه نه تنها براى بودن در يو اس بلکه براى يک اتوپيا(ارمانشهر)
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
(2014-04-01 ساعت 01:58)ghafari88 نوشته:  عمو جان ما هنوز زنده ایم و صد البته که در خدمت شما ( در بغل شما! ) Tongue .... درگیر کارهای اولیه هستم و خودتون هم می دونید که ابتدای راه کلی درگیری هست برای روی روال انداختن امور ..... بهرحال ما مخلص همه بچه های گل مهاجرسرا هستم بخصوص عمو سعید عزیز ... Cool
به به. خبر نداشتم که اومدی اینور، بغل عموBig Grin. همین هم که با اون همه گرفتاری به سایت و به خصوص این تاپیک سر می زنی بیشتر معرفتت رو نشون میده. همه چی رو روال میوفته. نگران نباش.
(2014-04-01 ساعت 01:26)زیبا ح نوشته:  سلام
از کسانی که ویزای 2014 رو گرفتن کسی اوکلاهوما میره؟؟
کسی همسفر من میشه؟؟؟؟؟؟؟
:-(
سلام زیبا خانم
اینجا تاپیک کلیرنس 2014ایهاست. شما باید در تاپیک پیدا کردن همسفر پست بذاری. اوکلاهوما تاپیک مخصوص به خودش رو هم داره: زندگی و کار در ایالت اوکلاهوما. البته تاپیکش متروک هست و کسی داخلش پست نمیذارهSad. من قبل از اینجا داشتم می رفتم Tulsa که دومین شهر بزرگ ایالت بعد از اوکلاهوماسیتی هست. ولی شرایط به گونه ای رقم خورد که آشنامون در تالسا رو بی خیال شدم و اومدم به جایی که هیچ کسی رو نداشتیم. حالا اگر شما دوستی رو اونجا داری که کمکت کنه خوب چه بهتر. اگر هم نداری و مثل ما غریبی ایالت های بهتر از اوکلاهوما هم پیدا میشه. بچه هایی هم که اینجا هستند گیر کلیر شدن هستند. اگر ویزا بگیرن شاید بدشون نیاد با شما بیان اوکلاهوما. مخصوصاً که همسفرشون "زیبا" خانم هم باشه که چه بهتر! Big Grin
(2014-04-01 ساعت 02:14)mrt نوشته:  سلام بر دوست عزیزم، وقتی پستتونا خوندم پیش خودم فکر کردم اگه یک داستانی را براتون بگم شاید براتون جالب باشه و بعد از اون شاید نظرتون عوض بشه ..... ولی من نتونستم خلاصه تر از این بنویسم تا بتونم احساس یکی مثل پسر قصه که وقتی می فهمه یکی لاتاری قبول شده و رفته 4 تا ویزا گرفته ولی به خاطر بچه اش که از دوستش دور می شه مهاجرت نکرده را منتقل کنم.پیروز و سر بلند باشی دوست عزیزم
عجب سرنوشتی. ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کار بودند که قهرمان ما به جای استرالیا، انگلیس، کانادا و آلمان سر از آمریکا در بیارهRolleyes. بنازم به اون اراده پسر قصه ما. مطمئنم که با این اراده خستگی ناپذیر او در سرزمین جدید موفقیت های بزرگی خواهد داشت. با کمال احترام به نتیجه گیری شما باید بگم اون بابایی هم که 4 تا ویزا رو به هدر داده سرنوشتش در موندن در ایران رقم خورده. همه کسانی هم که اینجا هستند سعی خودشون رو برای گرفتن ویزا کردند و اگر سرنوشتشون در گرفتن ویزا باشه حتماً این اتفاق براشون خواهد افتاد. ناامید نباشین. با هم باشین. ما هم منتظر هوراهای رنگی تک تک شما هستیم. خیلی دور نیست. مطمئنم.......Rolleyes
سلام دوستان عزیز، ما شدیم ۱۶۰ روز ، به نظر شما چه حرکتی‌ بزنیم ؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، amin arefi ، soli asali ، kage.omid ، pari pari
(2014-04-01 ساعت 08:16)mehrgan نوشته:  سلام دوستان عزیز، ما شدیم ۱۶۰ روز ، به نظر شما چه حرکتی‌ بزنیم ؟

فقط صبور باش منم فک کنم 115 روز رو رد کردم ولی بهش فک نمی کنم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، saeedshafiee ، amin arefi ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-01 ساعت 01:46)شیدا2013 نوشته:  دوستان لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه،مرحله بعد چیه؟
کیس ما که2نفره یکیش ready و اون یکیprocessingیکبار 10febو یکبار27marchآپدیت شده
ممنون میشم سریعتر بهم بگید
سلام دوست عزیز
لطفا این پست رو مطالعه کنید:
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid278717
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali
ما هم به این تاپیک منتقل شدیم...امروز همه دوستان کلیرنس خوردن...دریغ از یه ویزای یکضرب...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farshad varaste ، alitab ، amin arefi ، soli asali ، pari pariaaa ، meisam14 ، kage.omid ، aaraam ، artam2
(2014-04-01 ساعت 01:47)chaymon نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 22:41)mohsenmb نوشته:  
(2014-03-31 ساعت 21:44)Saeedv13 نوشته:  سلام بر 2014ایها
کی خسته اس؟؟!!Big Grin
....
...
..
.
می بینم که نای جیغ زدن هم ندارین! یک زمانی احسان بنده خدا یک انرژی مثبتی ول می داد تو این تاپیک. اومد آمریکا بغل عمو؟!!Tongue
چند وقت پیش یکی از دوستانتون یک پستی در این تاپیک گذاشت و مدعی شد کسانی که برای مصاحبه میرن سفارت فقط به فکر کار خودشون هستند و اصلاً در مورد کیس های بقیه سئوال نمی کنندCool. من واقعاً به درستی یا نادرستی این ادعا کاری ندارم و اصلاً هم قصد طرفداری از اون دوستمون رو ندارم که اگر داشتم همون موقع این کار رو می کردم نه یک ماه بعد! فقط می خواستم بگم از لحاظ تشکیلات اداری که باهاشون سر و کار دارین شما تنها زمانی مجاز به پرسش در مورد کیس های مهاجرتی سایرین و مراحل اداری اونها هستید که از طرف اونها وکالت داشته باشید. برداشت اونها از کل جریان اینطوری هست که شما در سفارت تشریف دارین برای این که شما ...

عمو سعید بازم گلی به گوشه جمالت. هرجای تاپیک 2013 رو نگاه میکردیم صحبت از عمو سعید بود ولی با این حال که من کاری با این تاپیک ندارم هر روز پیگیری میکنم ولی انگار نه انگار. اصلاٌ انرژی مثبت به هم نمیدن از مسئولین خواهشمندیم رسیدگی کنند. Big Grin

عمو سعید عزیز این من بودم که نظری در اون موقع دادم و از طرف دوستان قیمه قیمه شدم من مخاطبم شخص خاصی نبود و من هم بعد از آن تصمیم گرفتم نظرمو کمتر بیان کنم و فقط یک بیننده باشم ...
سلام دوستان گل مهاجرسرایی
از عمو سعید عزیز که مثل همیشه به کمک ما اومد تشکر میکنم و امیدوارم دوستان به حرفاش توجه کنن و کدورتها رو کنار بزارن و از دوست خوبمون chaymon هم میخوام از این ببعد ما رو از پستهاش محروم نکنه.
بنظر من که البته حتما مخالفینی داره و دلم میخواد نظراتشون رو بشنوم، مهاجرسرا جای کمک کردنه و اگر هم کسی میخواد تحلیلی کنه باید مستند باشه مثل دوستانیکه زحمت جداول کیسهای سفارتهای مختلف رو در پستهای قدیمتر میکشیدن و همه ازشون استفاده کردیم و کاملا مستند و منطبق بر واقعیات بود. اگر غیر از این هست فقط باید تجربیات شخصی بیان بشه و گفتن نظراتیکه هیچ پایه و اساسی نداره پرهیز کرد، حالا در این راه هرکسی میتونه یه جور کمک کنه، یکی نظرات بچه های سالهای گذشته رو استفاده کنه یکی از کانکشنهایی که داره کمک بگیره یه نفر از تجربیات مهاجرتهای قبلیش بگه یکی هم از خود آفیسر کمک بگیره که این آخری کار خیلی سختیه و چون تجربه شخصیش رو دارم میدونم که در اون روز واقعا آدم استرس زیادی داره و اگر هم مثل من مشکلات غیرقابل پیش بینی هم واسش پیش بیاد که دیگه واویلاست. خدا کنه بزودی حداقل چند نفری کلیر بشن تا این جو ناامیدی از بین بره و اعصابا بیاد سرجاش.
من چند روزه که با هزار ترس و لرز چندبار در میزنم هزار بار یاالله میگم یواش یواش میام تو این تاپیک که یهو به یکی بر نخوره پاشه جلوی بقیه بزنه زیر گوشمون ضایع شیم Big GrinBig GrinBig Grin
خوش باشید و از روزهای باقیمانده اینجا بودنتون لذت ببرید
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، chaymon ، Sam2014 ، shlahni ، amin arefi ، soli asali ، saeedshafiee ، meisam14 ، lighter ، aaraam
دوستان امروز میخوام تبریک بگم به پرچمدار بچه های ابوظبی " الدورادو " عزیز که رسید به 180 روز انتظار.
امیدوارم 180 سالگیش رو جشن بگیره.
بعضیا هم یاد بگیرن، ببینید چقد ساکته Wink
تشکر کنندگان: alitab ، amin arefi ، soli asali ، arashS ، mrt ، pari pariaaa ، meisam14 ، kage.omid ، lighter ، pari pari ، aaraam ، artam2
(2014-04-01 ساعت 08:16)mehrgan نوشته:  سلام دوستان عزیز، ما شدیم ۱۶۰ روز ، به نظر شما چه حرکتی‌ بزنیم ؟
آفتاب، بالانس، مهتاب، بعدم یه پشتک واروBig Grin
اگه تا حالا ایمیلی بسفارت مربوطه نزدین اینکارو حتما بکنید در مواردی جواب داده
به امید موفقیتتون
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان من 10ساعت پیش یک ایمیل به سفارت ایروان زدم موقع مصاحبه که شغل سربازی رو اشتباه نوشته بودم افیسر ازم پرسید و من بعد از 62 روز ایمیل زدم الان جواب دادن و یک اپدیت دیگه که شمشی هست خوردم متن نامه
.......thank you al
This email is UNCLASSIFIED.
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: amin arefi ، mohamad92 ، soli asali ، 2014winner ، pari pariaaa ، Vahid2014 ، kage.omid
دوستان فکر کردم حالا که همه منتظریم و این انتظار حوصله ی همه رو سر برده و بعضی دوستان هم حسابی بی تابی می کنند!، یه سایت خوب را بهتون معرفی کنم (اگه قبلا ندیده باشید)
http://www.numbeo.com/cost-of-living/
شما در این سایت می تونید هزینه های زندگی ،امنیت،خدمات بهداشتی، آلودگی، ترافیک، کیفیت زندگی وچندین گزینه ی دیگه رو بین شهر ها و ایالتهای مختلف امریکا بررسی کنید، شاید کمکی بشه تا بتونید بهترین گزینه ی ممکن برای زندگی در امریکا را انتخاب کنید. خیلی جالبه، من خودم دیروز ساعتها مشغول بررسی بین سه شهر آتلانتا (جورجیا)، آستین (تگزاس) و سن دیگو (کالیفرنیا) بودم و به نتایج جالبی رسیدم . امیدوارم که برای شما هم جالب باشه.
برای مثال برای مقایسه بین هزینه های زندگی بین دو شهر کافیه که گزینه ی cost of living comparison را از منوی cost of living انتخاب کنید و اسم شهرهای مبدا و مقصد را وارد کنید و نتیجه را ببینید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-04-01 ساعت 10:34)farshad varaste نوشته:  
به امید موفقیتتون

دوستان زنگ بزنید به kcc وعلت طولانی شدن بیش از حد رو جویا شین پارسال یکی از اقوام ما اینجوری جواب گرفت ولشون نکنید به امان خدا
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali ، 2014winner ، H Pier ، pari pariaaa ، kage.omid ، NIKKI
(2014-04-01 ساعت 11:20)feel نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 10:34)farshad varaste نوشته:  
به امید موفقیتتون

دوستان زنگ بزنید به kcc وعلت طولانی شدن بیش از حد رو جویا شین پارسال یکی از اقوام ما اینجوری جواب گرفت ولشون نکنید به امان خدا

اول از همه ایمیل زادیم ، ۱۳ فوریه آپدیت امیلی‌ خردیم ، ۷ روز بعدش نفر دوم باز آپدیت شد، تا اینکه زنگ زدیم به کی‌ سی‌ سی‌ و کی‌ سی‌ سی‌ گفت که اینجا ما کاری نمی‌کنیم تماس بگیرید با سفارت، حالا می‌خوام ببینم کسی‌ تماس گرفته با خود سفارت یا نه؟
تشکر کنندگان: alitab ، feel ، soli asali ، H Pier ، pari pariaaa ، kage.omid ، NIKKI
132 روز تمام شد دریغ از حتی یک آپدیت
من همونم که پروندم افتاده بود زیر میز
به نظرتون ایمیل بزنم یا نه؟
البته زندگی به روال عادی خودش همچنان ادامه داره فعلا در تدارک 13 به در هستیم تا ببینیم این جمعه یه حرکتی میزنن این سفارتا یا نه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، soli asali ، 2014winner ، pari pariaaa ، kage.omid ، خسته از وطن ، NIKKI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان