کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها من الان يه ايميل پيگيري فرستادم پيشنهاد مي كنم هر كس بيشتر از يه ماهه ايميل نزده پيگيري كنه شايد تاثيري داشته باشه
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: 2014winner ، soli asali
Dear Sir / Madam, I am one of the selectees of DV lottery 2014. My interview took place on November ...th, 2013 at U.S. Embassy in Abi Dhabi / UAE. I'm concerned why the administrative processing is taking too long as four months that makes me send you this email.Unfortunately after several months there has been no changes in my application status.I would be grateful if you kindly informed me about the latest status of my case. Sincerely yours e
اين متن ايميلي بود كه فرستادم
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: moqadam ، soli asali
بچه ها نظرتون چیه در مورد اینکه همه با هم یکدفعه تو یک روز هم به کی سی سی هم به سفارتهامون ایمیل بزنیم.
اگه همه با هم ایمیل بزنیم بی اثر نیست.
موافقید؟

to whom it may concern
I am one the winner of 2014 diversity visa with the case number 2014as**** . My interview in {Abu Dhabi/Ankara/Yeravan} embassy has been scheduled on
تاریخ مصاحبه.
I ' ve been waiting for 6 months for my visa to be ready and I'm concerned why the administrative process is taking too long that makes me send you this email in order to kindly let me know how my case is going on
thanks
YOUR NAME
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: omid05
(2014-03-31 ساعت 23:28)lida55 نوشته:  سلام در تدارک 13 بدر هستیم هیچ رقم هم بی انرژی نیستیم کلا این لاتاری همیشه و هر سا ل یه داستانی داشته

2011 درست سپتامبر که همه منتطر کلیر بودن ب.ن ل.ا.دن همه جا رو ریخت بهم
2012 که نتایج اعلامی کنسل شد دوباره 15 جولای نتایج جدید قرعه کشی اعلام شد
2013 KCC کلی رو معطل نامه دوم کرد و میگفت در گیر انتخاباتیم بعدم اتمام سهمیهSad
2014 هم که کلا با تعطیلی دولت فدرال اغاز شد و دیگه به روزهای انتظار سه رقمی عادت کردیمCool

جماعت منتطر و غیره منتطر 13 بدر برای اینکه سپتامبر همه عاقبت به خیر شیم از هیچ کمکی دریغ نکنن لطفاWink
2011 ب.ن.ل.ا.د.ن همه جا رو بهم ريخت يعنى چى؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: farshad varaste ، H Pier ، soli asali
ممنون از متن ایمیلها که گذاشتین ولی میخام یه ایمیل بزنم که اشکشونو در بیارم ! بعد از 6 ماه کلافه شدیم
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-04-01 ساعت 16:31)2014winner نوشته:  ممنون از متن ایمیلها که گذاشتین ولی میخام یه ایمیل بزنم که اشکشونو در بیارم ! بعد از 6 ماه کلافه شدیم

دوست عزیز winner2014 اندکی صبر سحر نزدیک است
اگر در ایمیل خیلی هم ابراز نگرانی بکنیم شاید درست نباشه.
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: 2014winner ، soli asali ، pari pari
(2014-04-01 ساعت 16:57)moqadam نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 16:31)2014winner نوشته:  ممنون از متن ایمیلها که گذاشتین ولی میخام یه ایمیل بزنم که اشکشونو در بیارم ! بعد از 6 ماه کلافه شدیم

دوست عزیز winner2014 اندکی صبر سحر نزدیک است
اگر در ایمیل خیلی هم ابراز نگرانی بکنیم شاید درست نباشه.
میدونم ولی تا یکماه دیگه جواب 2015 ایها میاد چقدر به ما میخندن!
همین داداش من میگه من قبول میشم میرم یه ضربم میگیرم ولی تو همینجوری میمونی !
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، mohsenmb ، reza_top60 ، kage.omid ، farshad varaste ، مهدی 2014 ، NEURON
(2014-04-01 ساعت 15:21)hamid.eng نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 12:57)soli asali نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 10:11)hamid.eng نوشته:  ما هم به این تاپیک منتقل شدیم...امروز همه دوستان کلیرنس خوردن...دریغ از یه ویزای یکضرب...

دوست من شما چطوری با کیس 5300 الان مصاحبه شدید !!!!! عجیبه

دوست عزیز ما مارچ کارنت شدیم ...

اگه مارچ کارنت شده باشید هم 2و نیم ماه بعد حداقل میرید مصاحبه ! اونم شمایی که جزو سری آخر کارنتی 5325 هستید باید روزهای آخر آپریل باشید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Vahid2014 ، مهدی 2014
سلام بچه‌ها می‌شه به من بگین ثبت نام GSS چی‌ هست؟؟؟ سفارت از من خواست در GSS ثبت نم کنم ولی‌ نمیدونم مخفف چی‌ هستش.
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
تشکر کنندگان: soli asali
سلام
فک نمیکنم ریز نمرات بخوان یعنی خود من و کساییو که من میشناسم فقط آخرین مدرکشونو بردن و مشکلی هم پیش نیومد
ناگفته نماند که معدل من 10 بود!!!!
ولی بردنش هم ضرری نداره!!یعنی از استرستون کم میکنه....
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، soli asali
دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
ايشون جواب دادن فرقي نكرده با سالهاي قبل و 9 و 10 ماه انتظار هم داشتيم فقط شما اگر تا خرداد ماه هيچ جوابي بهت ندادن بايد از دولت آمريكا شكايت كني با استفاده از يك وكيل تا به كارتون رسيدگي كنند.
خيلي خلاصه بهتون گفتم شب براتون فايل صوتي كامل جوابشون رو ميذارم.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته:  دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته
ايشون جواب دادن فرقي نكرده با سالهاي قبل و 9 و 10 ماه انتظار هم داشتيم فقط شما اگر تا خرداد ماه هيچ جوابي بهت ندادن بايد از دولت آمريكا شكايت كني با استفاده از يك وكيل تا به كارتون رسيدگي كنند.

با سلام
دوست من شما که خوب می دونید خودشون بارها گفتن لاتاری به این معنی نیست که شما ویزا رو دریافت کردید پس چجوری ایشون میفرمایند که باید شکایت کرد?????
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: hamed1286 ، farshad varaste ، soli asali
(2014-04-01 ساعت 20:03)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 19:11)kage.omid نوشته:  دوستان من يك ايميلي زدم براي دكتر طاهر كاملي كه چرا روند ويزاهاي امسال اينقدر كند شده و چرا ميانگين انتظار نسبت به سال قبل بالا رفته

با سلام
دوست من شما که خوب می دونید خودشون بارها گفتن لاتاری به این معنی نیست که شما ویزا رو دریافت کردید پس چجوری ایشون میفرمایند که باید شکایت کرد?????

خودشون گفتن قبولی به معنای گرفتن ویزا نیست این جناب وکیلهم احتمالا اطلاعاتشون در مورد ویزای گوناگونی کافی نبوده یا متوجه موضوع نشده به هر حال بعید میدونم به شکایات توجه خاصی کنن ولی بزودی همرو کلیر میکنن و از این بلا تکلیفی در خواهید آمد سهمیه ایران رو که نمیخوان قاب بگیرن بزارن تو تاقچه چون سو بیشینه از ایران ندارن یه خورده زمان بره پروسه کلیرنس فقط مختص ایران نیست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: hamed1286 ، farshad varaste ، مهدی 2014 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، taleghani
(2014-04-01 ساعت 18:57)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه‌ها می‌شه به من بگین ثبت نام GSS چی‌ هست؟؟؟ سفارت از من خواست در GSS ثبت نم کنم ولی‌ نمیدونم مخفف چی‌ هستش.

این رو قبل از مصاحبه گفتن یا بعد از مصاحبه؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-04-01 ساعت 18:57)honeybal2014 نوشته:  سلام بچه‌ها می‌شه به من بگین ثبت نام GSS چی‌ هست؟؟؟ سفارت از من خواست در GSS ثبت نم کنم ولی‌ نمیدونم مخفف چی‌ هستش.
ظاهراً از حروف اول سه کلمه Global Support Strategy تشکیل شده. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه از سایت سفارت آمریکا در آلمان مراجعه کنید.
تشکر کنندگان: mohsenmb ، farshad varaste ، amin arefi ، khder ، soli asali ، meisam14 ، lighter ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان