کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان
سایت ارمنستان بازم طبق معمول 3 تا کیس غیر لاتری رو اعلام کرد. من میگم این برادرا و خواهرای شاغل در سفارت خسته نباشن که اینقدر زحمت میکشن. حالا به ببینیم از اون 2 تا سفارت دیگه چه خبری می رسه.
اما از همه اینها گذشته اندکی صبر سحر نزدیک است.
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
سایت ارمنستان هم اپدیت شد اما دریغ از یک کیس لاتاری .... Sad
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mohamad92 ، hamidrezapir1 ، kage.omid ، alitab ، Sara_lphmkf ، artam2 ، soli asali ، pari pariaaa ، قصه گو
دوست عزيز منظورت از 3850 نفر باقيمونده چيه؟
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
سلام دوستان
يه سوال داشتم
اين درسته كه هر كي كه سربازي رفته باشه (سباه يا ارتش) كليرنس ميخوره؟
من خانومم برنده اصلي هستش و منم سربازي ارتش بودم.

لطفا راهنمايي كنيد.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: mohamad92 ، alitab ، soli asali ، قصه گو
سال نو همگي مبارك
اميدوارم سال ديگه موقع سال تحويل پاي اسكايپ باشيد

من پيشنهادي دارم براي دوستاني كه ميخواهند پيگير روند كيسشون بشن
پيشنهاد جديدي نيست، ما از سالهاي قبل از خودمون ياد گرفتيم و بكار برديم ولي ظاهرا داره فراموش ميشه
خب طبيعيه كه كليرنس يك پروسه اداريه و بايد طي بشه، و براي همه طي ميشه.
"بهترين" روش پيگيري كيستون اينه كه يك ايميل آماده كنيد و هر يكماه يكبار اون رو براي سفارت ارسال كنيد، خب كاريه كه خيلي هاتون داريد انجام ميديد و در جواب بهتون ميكن هنوز كيستون پندينگ هست، ولي با اينحال اين مثبت ترين كاري هست كه فقط از شما برمياد، اينطوري هر ماه بهشون يادآوري مي كنيد كه شما هنوز كلير نشديد.

كمپين هاي اينترنتي و طومار ها هيچ نتيجه مثبتي براي شما نخواهد داشت، يك به اين دليل كه در هيچ كجاي دنيا به هيچ كمپين اينترنتي اهميت داده نميشه، كه اگر داده ميشد دنيا جاي خيلي بهتري براي زندگي بود
دليل دوم اينه كه حتي اگر هم قرار بود كمپين يا طوماري ديده شود و بهش اهميت داده شود، بايد افراد حقيقي پشت اون طومار باشن، براي درك اين موضوع كافيه يك ايميل با همين ايميلي كه هميشه به سفارت ميفرستيد بدون كيس نامبر و اطلاعات خودتون و فقت با نام و نام خانوادگي بفرستيد، ببينيد آيا جواب خواهيد گرفت يا خير، اونوقت تصور كنيد همين كار رو با پروفايل فيسبوك انجام بديد!!! اعتبار شما براي kcc و سفارت فقط بر پايه كيس نامبر شماست
دليل سوم اينه كه تجربه همين يكسال گذشته نشون داده كه متاسفانه در هر حركت اعتراضي فيسبوكي ما ايراني ها ترول هايي پيدا شدن كه با مسخره بازي و بعضا حرفهاي ركيك فضا رو متشنج كردن، تصور كنيد همان اتفاق هايي كه براي كاپيتان واليبال ايتاليا، ليونل مسي، وزيرخارجه لهستان،و غيره افتاد(اينها تازه افرادي هستن كه بنده خداها كاري با ما نداشتن) ، اينبار در پيج اشخاصي بيفته كه شما قراره اعتراضتون رو به گوششون برسونيد، نتيجه نه تنها مثبت نخواهد بود بلكه ممكنه نتيجه عكس هم ببار بياره

اين جمله رو يكي از بچه هاي 2011 به من گفت و هميشه آويزه گوشم كردم: افراد باهوش در "سكوت" مصاحبه ميرن ، كلير ميشن و ميرن امريكا
اين "سكوت" فقط در قضيه لاتاري صدق نميكنه، همه جا افرادي كه خيلي نرم و آهسته و بدون اطلاع ديگران و بدون استرس دنبال هدفشون ميرن زودتر به هدف ميرسن.
(2014-04-04 ساعت 10:47)mjarim نوشته:  سلام دوستان
يه سوال داشتم
اين درسته كه هر كي كه سربازي رفته باشه (سباه يا ارتش) كليرنس ميخوره؟
من خانومم برنده اصلي هستش و منم سربازي ارتش بودم.

لطفا راهنمايي كنيد.
معمولا به کسی که سربازی رفته باشه کلیرینس میخوره
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
(2014-04-04 ساعت 10:36)melina132 نوشته:  سلام دوستان
سایت ارمنستان بازم طبق معمول 3 تا کیس غیر لاتری رو اعلام کرد. من میگم این برادرا و خواهرای شاغل در سفارت خسته نباشن که اینقدر زحمت میکشن. حالا به ببینیم از اون 2 تا سفارت دیگه چه خبری می رسه.
موفق باشید
یعنی با این تفاسیر ما باید فقط جمعه ها منتظر کلیر شدن باشیم اونم تازه اگه زحمت آپدیت کردن سایتو بکشن ............
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، Sara_lphmkf
از آنکارا چه خبر؟ آپدیت نکرد؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-04 ساعت 11:59)kamranh نوشته:  
موفق باشید
یعنی با این تفاسیر ما باید فقط جمعه ها منتظر کلیر شدن باشیم اونم تازه اگه زحمت آپدیت کردن سایتو بکشن ............
سلام میتونم بپرسم شما از کجا متوجه آپدیت یایت ارمنستان میشید.مرسی
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-04 ساعت 12:34)shahryar7021 نوشته:  
موفق باشید
سلام دوست عزیز
شما میتونی هر هفته معمولاً جمعه ها به این سایت
(http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html) مراجعه کنی و از آپدیت شدن سایت باخبر بشی.
موفق باشی
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، soli asali
(2014-04-04 ساعت 03:07)hamidrezapir1 نوشته:  عرض سلام خدمت همه دوستان مهاجرسرایی. بنده از وقتی کلیرنس خوردم هر روز سایتو چک میکنم و مطالب این فروم رو میخونم و انتظار و کم حوصلگی دوستان و میبینم و تا حالا سعی کردم ریلکس باشم و به کاراهای دیگم بپردازم . نمیخام منفی بافی کنم اما امشب بعد از خوندن یکسری سفرنامه های دوستان که یکضرب گرفتن همین امسال و سوالاتی که ازشون شده یکم نگران شدم برا کلیرنس شدنم آخه همون سوالات از ما هم شد و هیچ فرقی نداشته و مشکلی نبوده ولی ظاهرا آفیسر به هر کی خوشش اومده و حال کرذه ویزا داده و بقیه رو فرستاده نخود سیاه!!!!!

این پروسه چند ماه قبل از وقت مصاحبه شما آغاز شده و در اکثر مواقع (بیش از ۹۰ درصد) از قبل مشخص شده که شما یک ضرب میگیری ویزا رو یا نیاز به کلیرنس خواهی داشت . آفیسر میتونه اگر دلش خواست شما رو رجکت کنه یا حتی اگر از قبل قرار بوده یک ضرب بگیرید شما رو وارد مراحل کلیرنس کنه ولی حق نداره اگر دلش خواست بهتون یک ضرب ویزا بده . پروسه کلیرنس پیچیده هست و کسی هم نمیدونه دقیقا چه فاکتور هایی روش تاثیر گذاره ولی به هر حال ویزای بالای ۹۰٪ متقاضیان ایرانی یک ضرب نیست....
سايت ارمنستان با سه شماره جديد ويك شماره كيس ٢٠١٤ آپديت شد.
(2014-04-04 ساعت 12:48)melina132 نوشته:  
موفق باشید
سلام دوست عزیز
(http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html) مراجعه کنی و از آپدیت شدن سایت باخبر بشی.
موفق باشی
پخیلی ممنون من این سایتو چمک میکنم ولی نتونستم بفهمم اپدیتش رو از کجا ببینمSad
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: alitab ، amohammadiazar ، soli asali ، Sara_lphmkf ، NIKKI
(2014-04-04 ساعت 13:03)Elahvision نوشته:  سايت ارمنستان با سه شماره جديد ويك شماره كيس ٢٠١٤ آپديت شد.
اين يك شماره كيس 2014 ميشه بگين چه شماره اي هست؟
ما كه هر چي نگاه ميكنيم لاتاري توش نيست
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، 5ina ، 2014winner ، soli asali ، Sara_lphmkf ، alitab
(2014-04-04 ساعت 13:03)shahryar7021 نوشته:  
(2014-04-04 ساعت 12:48)melina132 نوشته:  
موفق باشید
سلام دوست عزیز
موفق باشی
پخیلی ممنون من این سایتو چمک میکنم ولی نتونستم بفهمم اپدیتش رو از کجا ببینمSad
برادر اين پست رو بخون كارت حل ميشه
http://www.mohajersara.com/thread-6845-p...#pid462437
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، Sara_lphmkf ، shahryar7021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان