موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ما 27th مارچ مصاحبه داشتیم و مثل اکثر عزیزان برگه آبی گرفتیم. توی برگه آبی نوشته وقتی شماره پرونده در سایت
armenia.usembassy.gov
منتشر شد بیاید ویزا رو بگیرید
من سایت رو که چک کردم شماره ها مربوط به کیس های 2012 و 2013 هست
حتی یک شماره هم از 2014 توش نیست!
کسی می دونه دلیلش چیه؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين فال امروز شماست
مژده ايدل كه مسيحا نفسى ميايد. كه ز انفاس خوشش بوى كسى ميايد
ازغم هجرنكن ناله وفرياد كه دوش. زده ام فالى وفريادرسى ميايد
كس ندانست كه منزلگه معشوق كجاست. اين قدر هست كه بانگ جرسى ميايد
همه أعيان جهان چشم براهش دارند. هر عزيزى زپى ملتمسى ميايد
دوست را گر سر پرسيدن بيمار غم است. گو بيا خوش كه هنوزم نفسى ميايد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من به طور كامل موضوعات كليرنس 2011 رو خوندم،وضعيتشون به مراتب بدتر از ما بوده،البته همگي خدا رو شكر كلير شدن كه اميدوارم در مورد ما هم اتفاق بيافته،بچه ها 2011 از طريق فيس بوك وايميل تونسته بودن نگراني خودشون به سفارت و kcc برسونند،حالا بهتر نيست بجا غصه خوردن و بحث و جدل با همديگه وحدس و گمانهاي بي اساس حداقل واسه اروم شدن فكرمون و اينكه به گوششون برسه كه ما در مورد پروندهامون نگرانيم هر طوري شده واز هر طريقي با اونا ارتباط برقرار كنيىم،مطمئن باشيد كه اوناهم مثل ما ادم هستند و امكان داره كه با اين ابراز نگرانيها يه تجديد نظري داشته باشند در روند اداري،البته من خيلي خوشبينم كه همزمان با اعلام نتايج 2015روند كليرنسها سريعتر بشه، راستي اي دي فيسبوك خانم سارا گرو كه از كارمندهاي عالي رتبه سازمان مهاجرت ،در ابوظبي و به نظرم كسي كه احتمالا علت رو ميدونه sara kathryn grow،هست،ضرري نداره اگه واسش پيغام بزاريم يا تو صفحه اش مطلبي بزاريم و همگي اون مطلب رو لايك كنيىم،به اميد كليرنس همه دوستان
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما کیس اصلی همسرم هست، و اصلا آپدیت نشده ولی کیس من تاپ تاپ آپدیت میشه طبیعیه؟
خوشحالم.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
این جریان پیام گذاشتن تو فیسبوک به نظرم ایده خوبیه حتی میتونیم به دوستامونم که برنده لاتاری نیستن بگیم پیام بذارن
اگه دوستان به جمع بندی در این مورد رسیدن اعلام کنند تا همه اقدام کنیم
ظاهرا این کار از ایمیل کردن و تلفن زدن بهتره
وقتی طرف پروفایلشو باز کنه با تعداد زیادی کامنت و پیام مواجه بشه حداقل میفهمه یه چیزائی
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
همه منتظر یه کلیر شدن هستیم
امیدوارم هر چه زودتر چشم هممون به جمالش روشن بشه
دوستان نا امید نباشید این وضعیت برای هممونه هنوز 6 ماه دیگه وقت هست و تا پرشدن 3850 نفر خیلی باقی مونده . احساسم اینکه به خاطر اتفاقاتی که برای پرونده های 2013 بوجود اومده, دارن حساب شده تر عمل می کنن و بیگدار به اب نمی زنن. همین.
صبور باشید و انرژی خودتون رو برای اونور نگه دارین. باید خودمون رو برای یه چند ماه زندگی سخت تو اونجا آماده کنیم. یه خرده خودتون رو جای کسانی بگذارید که ماه ها تو کشورهای همسایه منتظر ویزا هستن و امکان برگشت به ایران رو هم ندارن. من خودم با چندتاشون صحبت کردم.
به امید روزهای خوب برای همه شما دوستان عزیز
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان چرا ساعت پروفایلم 1 ساعت عقبه؟؟؟؟؟؟؟؟
من ساعت18/14 دقیقه پست گذاشتم میزنه17/14؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-03 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-03 ساعت 18:27 توسط sani1348.)
سلام به همه دوستان مهاجر سرا : من يكى از دوستام سال ٢٠١٣ برنده شده و الان هم امريكاست با اطمينان تمام گفت أصلا" ايميل نزنيد كه كارتون رو عقب مى افته فقط منتظر باشيد و أصلا" حساسيت بوجود نياريد و حتي نقرات آخر هم دوره كليرنسشون كمتر ميشه و ويزا ميگيرن . به همين راحتى و حتى تاكيد مؤكد كرد كلاس زبان زبان زبان زبان ............... زبان
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير -