کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-03 ساعت 12:32)amaka747 نوشته:  
(2014-04-03 ساعت 12:28)freddyflientstone نوشته:  خب دوستان، ظاهرا پستهای قبلی من و معرفی سایتهای http://esl-lab.com/ و http://www.numbeo.com/cost-of-living/ مورد استقبال دوستان قرار گرفت. یه سایت دیگه هم هست که من خودم استفاده کردم و خیلی مفید بوده.
سری به سایت http://fa.talkenglish.com/ بزنید. این سایت روی صحبت کردن شما تمرکز می کنه. شما مکالمات یا متنهایی را گوش می کنید، بعد از شما خواسته میشه تا با صدای خودتون اون چیزی که شنیدید را تکرار کنید. خیلی از ما ممکنه زبان انگلیسیمون بد نباشه، اما توی حرف زدن مشکل داشته باشیم. این سایت میتونه به اصطلاح "قفل" دهان شما رو باز کنه و کمک کنه که با اعتماد به نفس بیشتری انگلیسی را "صحبت" کنید.
همه ی ما منتظریم، دیر یا زود تعداد زیادی از ما کلیر خواهیم شد و راهی سرزمین رویاهامون میشیم. مطمئن باشید هر دقیقه ای که صرف یاد گرفتن زبان یا هر نکته ی دیگری در مورد آمریکا بکنیم، سرمایه گذاری بزرگیه که برای آینده مون کردیم. پس محکم باشید، فراموش نکنید هرکدوم از ما یک انسان "مستقل" و "متفاوت" از دیگران هستیم و قرار نیست همه ی ما سرنوشتی شبیه دیگران داشته باشیم. شاید نفر بعدی که کلیر میشه هر کدوم از ما باشیم. به قول معروف "چرا که نه؟"

فدایی داری داداش فداییBig Grin

فدا مدا CoolWink
تشکر کنندگان: soli asali ، freddyflientstone ، pari pariaaa
(2014-04-02 ساعت 17:12)2014winner نوشته:  دوستان همین الان با سفارت تماس گرفتم که بعد از کلی شماره های 1و2 آخرش میگه به سایت ما مراجعه کنین و هیچکس جوابگو نیست. KCC هم زنگ زدم یه سره میگه خطامون اشغالن و صبر کنین. دلم خوش بود بعد از 6 ماه یه جواب درست درمون میدن بهم. خلاصه گفتم بیخودی زنگ نزنین به اینا که فعلا هیچکس جوابگو نیست

دوست عزیز همونطور که یادت میاد وقتی ژانویه سیس کیسهای ما رو شناخت ما هیچکدوم از روز مصاحبه یا یک روز بعد از اون اپدیت نشده بودیم. برای ما که اکتبر بودیم سه ماه روی پرونده کاری انجام نشده پس هر زمانی که برای کلیرنس لازم بود رو به علاوه 3 ماه کنید. حالا دیگه برامون مشخصه که این توقف تقریبی کلیر تا حالا برنامه ریزی شدس. من واقعا امید دارم ته این برنامه کلیر شدن تک تک کیسها هست. من فکر نمیکنم آفیسر ها هم چیزی بدونن چون زمان مصاحبه به اکثر ما در چند ماه اول حرف از چک کردن سایت طی یکی دو ماه میزدن یا به بعضی دوستا ن گفتن صبر کن بلیط رو برای برگشت تغییر بده تا بهت خبر بدیم که خبر ندادن. بهر حال هر کدوم ار ما باید اون کاری که لازمه رو انجام بده تا بتونه این زمان رو تحمل کنه. ولی نباید تردید کرد که ویزا ها ی زیادی هنوز صادر نشدن که مال ما هستن.Big Grin
سلام به همه دوستان
ما 27th مارچ مصاحبه داشتیم و مثل اکثر عزیزان برگه آبی گرفتیم. توی برگه آبی نوشته وقتی شماره پرونده در سایت
armenia.usembassy.gov
منتشر شد بیاید ویزا رو بگیرید
من سایت رو که چک کردم شماره ها مربوط به کیس های 2012 و 2013 هست
حتی یک شماره هم از 2014 توش نیست!
کسی می دونه دلیلش چیه؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: soli asali ، Vahid2014 ، pari pariaaa ، shahryar7021
دوستان اين فال امروز شماست
مژده ايدل كه مسيحا نفسى ميايد. كه ز انفاس خوشش بوى كسى ميايد
ازغم هجرنكن ناله وفرياد كه دوش. زده ام فالى وفريادرسى ميايد
كس ندانست كه منزلگه معشوق كجاست. اين قدر هست كه بانگ جرسى ميايد
همه أعيان جهان چشم براهش دارند. هر عزيزى زپى ملتمسى ميايد
دوست را گر سر پرسيدن بيمار غم است. گو بيا خوش كه هنوزم نفسى ميايد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
سلام دوستان من به طور كامل موضوعات كليرنس 2011 رو خوندم،وضعيتشون به مراتب بدتر از ما بوده،البته همگي خدا رو شكر كلير شدن كه اميدوارم در مورد ما هم اتفاق بيافته،بچه ها 2011 از طريق فيس بوك وايميل تونسته بودن نگراني خودشون به سفارت و kcc برسونند،حالا بهتر نيست بجا غصه خوردن و بحث و جدل با همديگه وحدس و گمانهاي بي اساس حداقل واسه اروم شدن فكرمون و اينكه به گوششون برسه كه ما در مورد پروندهامون نگرانيم هر طوري شده واز هر طريقي با اونا ارتباط برقرار كنيىم،مطمئن باشيد كه اوناهم مثل ما ادم هستند و امكان داره كه با اين ابراز نگرانيها يه تجديد نظري داشته باشند در روند اداري،البته من خيلي خوشبينم كه همزمان با اعلام نتايج 2015روند كليرنسها سريعتر بشه، راستي اي دي فيسبوك خانم سارا گرو كه از كارمندهاي عالي رتبه سازمان مهاجرت ،در ابوظبي و به نظرم كسي كه احتمالا علت رو ميدونه sara kathryn grow،هست،ضرري نداره اگه واسش پيغام بزاريم يا تو صفحه اش مطلبي بزاريم و همگي اون مطلب رو لايك كنيىم،به اميد كليرنس همه دوستان
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
خوب در این صورت اگر میتونستیم دقیقا تاریخ شروع کلیر شدن در سالهای قبل رو پیدا کنیم و باهم مقایسه کنیم شاید به نتیجه نسیتا دقیقتری برسیم

(2014-04-03 ساعت 16:58)omid05 نوشته:  سلام دوستان من به طور كامل موضوعات كليرنس 2011 رو خوندم،وضعيتشون به مراتب بدتر از ما بوده،البته همگي خدا رو شكر كلير شدن كه اميدوارم در مورد ما هم اتفاق بيافته،بچه ها 2011 از طريق فيس بوك وايميل تونسته بودن نگراني خودشون به سفارت و kcc برسونند،حالا بهتر نيست بجا غصه خوردن و بحث و جدل با همديگه وحدس و گمانهاي بي اساس حداقل واسه اروم شدن فكرمون و اينكه به گوششون برسه كه ما در مورد پروندهامون نگرانيم هر طوري شده واز هر طريقي با اونا ارتباط برقرار كنيىم،مطمئن باشيد كه اوناهم مثل ما ادم هستند و امكان داره كه با اين ابراز نگرانيها يه تجديد نظري داشته باشند در روند اداري،البته من خيلي خوشبينم كه همزمان با اعلام نتايج 2015روند كليرنسها سريعتر بشه، راستي اي دي فيسبوك خانم سارا گرو كه از كارمندهاي عالي رتبه سازمان مهاجرت ،در ابوظبي و به نظرم كسي كه احتمالا علت رو ميدونه sara kathryn grow،هست،ضرري نداره اگه واسش پيغام بزاريم يا تو صفحه اش مطلبي بزاريم و همگي اون مطلب رو لايك كنيىم،به اميد كليرنس همه دوستان
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: mohsenmb ، محبت ، reza_top60 ، soli asali ، KIMIA2005 ، pari pariaaa
دوستان ما کیس اصلی‌ همسرم هست، و اصلا آپدیت نشده ولی‌ کیس من تاپ تاپ آپدیت میشه طبیعیه؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، الدورادو ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-04-03 ساعت 17:29)saeedshafiee نوشته:  خوب در این صورت اگر میتونستیم دقیقا تاریخ شروع کلیر شدن در سالهای قبل رو پیدا کنیم و باهم مقایسه کنیم شاید به نتیجه نسیتا دقیقتری برسیم

(2014-04-03 ساعت 16:58)omid05 نوشته:  سلام دوستان من به طور كامل موضوعات كليرنس 2011 رو خوندم،وضعيتشون به مراتب بدتر از ما بوده،البته همگي خدا رو شكر كلير شدن كه اميدوارم در مورد ما هم اتفاق بيافته،بچه ها 2011 از طريق فيس بوك وايميل تونسته بودن نگراني خودشون به سفارت و kcc برسونند،حالا بهتر نيست بجا غصه خوردن و بحث و جدل با همديگه وحدس و گمانهاي بي اساس حداقل واسه اروم شدن فكرمون و اينكه به گوششون برسه كه ما در مورد پروندهامون نگرانيم هر طوري شده واز هر طريقي با اونا ارتباط برقرار كنيىم،مطمئن باشيد كه اوناهم مثل ما ادم هستند و امكان داره كه با اين ابراز نگرانيها يه تجديد نظري داشته باشند در روند اداري،البته من خيلي خوشبينم كه همزمان با اعلام نتايج 2015روند كليرنسها سريعتر بشه، راستي اي دي فيسبوك خانم سارا گرو كه از كارمندهاي عالي رتبه سازمان مهاجرت ،در ابوظبي و به نظرم كسي كه احتمالا علت رو ميدونه sara kathryn grow،هست،ضرري نداره اگه واسش پيغام بزاريم يا تو صفحه اش مطلبي بزاريم و همگي اون مطلب رو لايك كنيىم،به اميد كليرنس همه دوستان
من سال 2013 رو نگاه کردم در ماه مارچ چند نفری کلیر شدن ولی اکثرا در ماه می بوده Wink
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، saeedshafiee ، Vahid2014 ، pari pariaaa
(2014-04-03 ساعت 17:31)farshadm999 نوشته:  دوستان ما کیس اصلی‌ همسرم هست، و اصلا آپدیت نشده ولی‌ کیس من تاپ تاپ آپدیت میشه طبیعیه؟
برای اینکه مشکل اصلی ظاهرا شما هستید فرشاد جان Wink
بنظر من آپدیت هرجورش خوبه ولی بعد از آپدیتهای خودت اگه دوبار همه اعضای کیس آپ شدن منتظر خبرای خوب باش
به امید رسیدن هرچه زودتر روز موعود Smile
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، farshadm999 ، Vahid2014 ، pari pariaaa ، pari pari
این جریان پیام گذاشتن تو فیسبوک به نظرم ایده خوبیه حتی میتونیم به دوستامونم که برنده لاتاری نیستن بگیم پیام بذارن
اگه دوستان به جمع بندی در این مورد رسیدن اعلام کنند تا همه اقدام کنیم
ظاهرا این کار از ایمیل کردن و تلفن زدن بهتره
وقتی طرف پروفایلشو باز کنه با تعداد زیادی کامنت و پیام مواجه بشه حداقل میفهمه یه چیزائی
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، saeedshafiee ، pari pariaaa ، artam2
همه منتظر یه کلیر شدن هستیم
امیدوارم هر چه زودتر چشم هممون به جمالش روشن بشه
دوستان نا امید نباشید این وضعیت برای هممونه هنوز 6 ماه دیگه وقت هست و تا پرشدن 3850 نفر خیلی باقی مونده . احساسم اینکه به خاطر اتفاقاتی که برای پرونده های 2013 بوجود اومده, دارن حساب شده تر عمل می کنن و بیگدار به اب نمی زنن. همین.
صبور باشید و انرژی خودتون رو برای اونور نگه دارین. باید خودمون رو برای یه چند ماه زندگی سخت تو اونجا آماده کنیم. یه خرده خودتون رو جای کسانی بگذارید که ماه ها تو کشورهای همسایه منتظر ویزا هستن و امکان برگشت به ایران رو هم ندارن. من خودم با چندتاشون صحبت کردم.
به امید روزهای خوب برای همه شما دوستان عزیز
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

دوستان چرا ساعت پروفایلم 1 ساعت عقبه؟؟؟؟؟؟؟؟
من ساعت18/14 دقیقه پست گذاشتم میزنه17/14؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-04-03 ساعت 18:19)ali3875 نوشته:  دوستان چرا ساعت پروفایلم 1 ساعت عقبه؟؟؟؟؟؟؟؟
من ساعت18/14 دقیقه پست گذاشتم میزنه17/14؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از اینکه ساعت کشور یک ساعت به جلو کشیده شده ظاهرا ساعت مهاجرسرا حال نداره بره جلو
بیاید همه با هم حلش بدیم Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari
سلام به همه دوستان مهاجر سرا : من يكى از دوستام سال ٢٠١٣ برنده شده و الان هم امريكاست با اطمينان تمام گفت أصلا" ايميل نزنيد كه كارتون رو عقب مى افته فقط منتظر باشيد و أصلا" حساسيت بوجود نياريد و حتي نقرات آخر هم دوره كليرنسشون كمتر ميشه و ويزا ميگيرن . به همين راحتى و حتى تاكيد مؤكد كرد كلاس زبان زبان زبان زبان ............... زبان
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
(2014-04-03 ساعت 18:13)ali3875 نوشته:  این جریان پیام گذاشتن تو فیسبوک به نظرم ایده خوبیه حتی میتونیم به دوستامونم که برنده لاتاری نیستن بگیم پیام بذارن
اگه دوستان به جمع بندی در این مورد رسیدن اعلام کنند تا همه اقدام کنیم
ظاهرا این کار از ایمیل کردن و تلفن زدن بهتره
وقتی طرف پروفایلشو باز کنه با تعداد زیادی کامنت و پیام مواجه بشه حداقل میفهمه یه چیزائی

به نظرم منتظر توافق جمعي نباشيم،چون همه هم نظر نيستيم طبيعتا ،فقط هركي لطفا كاره مثبتي در اين ضمينه انجام ميده اطلاع بده به ديگران واسه حمايت بيشتر ،
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، kage.omid ، ali3875 ، Sara_lphmkf ، farshad varaste ، Saeedv13 ، mahdii

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان