موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 15:27)alimomen نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:24)mira250 نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:08)masuodrh نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:01)alimomen نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:45)byazdani نوشته: سلام
من هم فکر میکنم که با توجه به آماری که دوستان زحمت کشیدند و در آوردن، 6025 نفری که گفتن از ایران در مرحله اول قبول شدن با آمار مصاحبه شده ها جور در نمیاد. مگر اینکه تو این حدود 6 ماه باقیمانده سرعت مصاحبه ها رو خیلی زیاد کنن که خیل بعیده. یا اینکه خیلی از قبول شده ها مدارکشونو به هر دلیلی نفرستادن که دعوت به مصاحبه بشن.و یا 6025 با احتساب نفرات کیسها اعلام شده و اگر این آخریش باشه با اون جمله سایت مهاجرت که از مجموع نفرات حدود نصف ویزا میگیرن هم سازگارتره و احتمال قبولی را هم بالا میبره.
دوستان اتفاقا خیلی آمار جور در میاد چون 6025 تعداد کل نفرات قبولی در لاتاری 2014 ایران هستش نه تعداد کیس-اینجور حساب کنید که الان تقریبا وسط برنامه لاتاری 2014 هستیم وتا الان مجموع نفرات(اعم از کلیر خورده-رد شده-ویزا گرفته و منتظر مصاحبه تا کیس نامبر 6500)برابر شده با حدود 3000 نفر تا 5 ماه آینده هم دوباره 3000 تا که مجموعش میشه 6000 نفر
ولی من فکر نمیکنم مجموع مصاحبه شونده ها به 6000 نفر برسه..چون طبق نظرسنجی مهاجرسرا اکثر کیس های ایرانی کیس نامبرشون زیر 8000 هست ..بنابراین من فکر میکنم با احتساب کارنتی های ماه های بعد نهایتاً 4000 نفر به مصاحبه برن ..این آمار امید ما رو برای گرفتن ویزا بیشتر میکنه
اما به شرطی که سفارت ها هم کم کاری نکنن تو دادن ویزا تا سقف مجاز..در غیر اینصورت..ممکنه زمان به پایان برسه و ما اصلا کلیر نشیم..
جدا امکانش هست کلیر نشیم ؟همچین موردهایی بوده..حتی کیسی مانند من که دو تن از اعضا خانواده ویزا گرفتند و وارد آمریکا شدند؟
دوست عزیز شما که باید کلاتو بندازی بالا نهایتش کلیر نمیشی خانوادگی اقدام میکنی نهایت میری-ما رو چی که هیچ کدوم کلیر نشدیم
باور کن دیگه انرژی نموده که همین پروسه ها را از طریق دیگه ای طی کنم..بحث زمان هم مطرح هست همینجوریش دخترم دلتنگ..خودم دلتنگ..همسرم دلتنگ......بد وضعیه بلاتکلیفی..
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با آرزوي موفقيت براي همه منتظتران اين تاپيك
در سايت سفارت ارمنستان كجا بايد وضعيت ويزا رو چك كنيم؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 14:14)morteza.gh نوشته: سلام دوستان
نمی دونم جای این پست اینجا هست یا نه
امروز ابوظبی تا زمانی که من بودم 3 تا یه ضرب دادکهمنم یکیش بودم
به امید کلیر زود تر همه
آقا تبريك ميگم. مباركتون باشه و ايشالا به سلامتي و شادي
قدر اين ويزاي يه ضربو بدونين ما كه نصفه عمر شديم نزديك 6 ماهه!
و ضمن تشكر و سپاس از اطلاع رسانيتون از طرف خودم و بقيه دوستان ازتون يه خواهشي دارم
اينكه
شما اونجا هستين اگه ميشه لطف كنين و از سفارت يا NMC بپرسين كه اعتبار مديكال NMC چه قدره و تكليف ماها كه اكتبر و نوامبر مصاحبه رفتيم پس از ايشالا كلير شدن چيه؟ چون قبلا (برا 2013 ايها) ميگفتن 1 ساله هست ولي الان ميگن 6 ماهه است. هيچكس "مطمئن" و "مستند" و "به روز" نيست.
از دوستان ديگه هم اگه كسي اطلاع موثقي داره لطفا ما را هم در جريان قرار بده.
با تشكر
موفق باشين
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
باور کن دیگه انرژی نموده که همین پروسه ها را از طریق دیگه ای طی کنم..بحث زمان هم مطرح هست همینجوریش دخترم دلتنگ..خودم دلتنگ..همسرم دلتنگ......بد وضعیه بلاتکلیفی..
[/quote]
آره حق داری -ولی اولش سخته گذشت زمان باعث میشه هم خودت عادت کنی هم اونا در ضمن چاره ای نداری مجبوری اگر کلیر نشدی از طریق دیگه اقدام کنی
شما نصف راهو رفتی-واقعا که سیستمشون خیلی نقص داره یکی از دوستان من با خانمش واسه آمریکا توریستی اقدام کرده بود کلیرنس خودش یک هفته بعد اومد واسه خانمش تا چند ماه نیومد بعد از کلی پیگیری معلوم شد که خانمش هم یک هفته بعد کلیر شده بوده ولی توی سایت یادشون رفته بوده اعلام کنن که نهایتا مسافرتشون هم کنسل شد
وقتی اسم آمریکا میاد آدم فکر میکنه همه چیز بی نقص هست و درصد اشتباه کمه در صورتی که اصلا اینتور نیست-از وضعیت درهم برهم بودن سفارت معلومه که بقیه سیستم چطوره واسه همینه که من توصیه میکنم دوستان بالای 6ماه حتما اون فرم dhs7001رو بفرستن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 15:38)NIKKI نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:14)morteza.gh نوشته: سلام دوستان
به امید کلیر زود تر همه
و ضمن تشكر و سپاس از اطلاع رسانيتون از طرف خودم و بقيه دوستان ازتون يه خواهشي دارم
اينكه
شما اونجا هستين اگه ميشه لطف كنين و از سفارت يا NMC بپرسين كه اعتبار مديكال NMC چه قدره و تكليف ماها كه اكتبر و نوامبر مصاحبه رفتيم پس از ايشالا كلير شدن چيه؟ چون قبلا (برا 2013 ايها) ميگفتن 1 ساله هست ولي الان ميگن 6 ماهه است. هيچكس "مطمئن" و "مستند" و "به روز" نيست.
با تشكر
موفق باشين
دوست گرامی نیازی نیست که از nmcبپرسید این متن سایت سفارت که میگه 6 ماهه و اگر تموم شد باید تجدید بشه:
All immigrant visa applicants are required to undergo a medical examination by a panel physician at one of the clinics on the following list. The exam should conducted a few days before the immigrant visa interview. Medical exams are only valid for 3-6 months, so the results might expire in the event that the case requires administrative processing or has missing documents. Having the medical exam completed shortly before the interview this reduces the risk of having to do it a second time
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 15:41)alimomen نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:30)mira250 نوشته:
آره حق داری -ولی اولش سخته گذشت زمان باعث میشه هم خودت عادت کنی هم اونا در ضمن چاره ای نداری مجبوری اگر کلیر نشدی از طریق دیگه اقدام کنی
شما نصف راهو رفتی-واقعا که سیستمشون خیلی نقص داره یکی از دوستان من با خانمش واسه آمریکا توریستی اقدام کرده بود کلیرنس خودش یک هفته بعد اومد واسه خانمش تا چند ماه نیومد بعد از کلی پیگیری معلوم شد که خانمش هم یک هفته بعد کلیر شده بوده ولی توی سایت یادشون رفته بوده اعلام کنن که نهایتا مسافرتشون هم کنسل شد
وقتی اسم آمریکا میاد آدم فکر میکنه همه چیز بی نقص هست و درصد اشتباه کمه در صورتی که اصلا اینتور نیست-از وضعیت درهم برهم بودن سفارت معلومه که بقیه سیستم چطوره واسه همینه که من توصیه میکنم دوستان بالای 6ماه حتما اون فرم dhs7001رو بفرستن
[/quote]
ممنونم از راهنماییتون..ولی در ایمیل آخری گفتند pendding هست و لطفا به ما اطمینان داشته باشید که پروسه این کیس را خیلی سریع انجام خواهیم داد..به نظرتون حرفاشون مثبت هست ؟
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 16:03)mira250 نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:41)alimomen نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:30)mira250 نوشته:
ممنونم از راهنماییتون..ولی در ایمیل آخری گفتند pendding هست و لطفا به ما اطمینان داشته باشید که پروسه این کیس را خیلی سریع انجام خواهیم داد..به نظرتون حرفاشون مثبت هست ؟
[/quote]
امیدوارم شما هم امیدوار باش
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 14:43)farshad varaste نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:27)morteza.gh نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:22)lida55 نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:14)morteza.gh نوشته: سلام دوستان
به امید کلیر زود تر همه
تبریک فراوان از طرف همه ما
اعتبار ویزاتون از تاریخ صدور چقدر هست؟
به محض اینکه ویزا رو بگیرم خدمتتان عرض می کنم تا چه تاریخی اعتبار داره
سلام واقعا تبریک میگم بهتون
میشه یه اطلاعات مختصر در مورد کیستون و مصاحبه بدین
2 نفر
برنده اصلی خودم / سربازی معاف/ لیسانس/کار آزاد/
همسرم شغل آزاد/ ازدواج قبل قبولی در لاتاری/
مصاحبه انکارا---->ابوظبی
قبل از هر چیز اطمینان قلبی توست که آینده را برایت می سازد[/font][/b][/i][/font][/size][/size[font=Courier]][/font][/size]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 15:38)NIKKI نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:14)morteza.gh نوشته: سلام دوستان
به امید کلیر زود تر همه
اينكه
با تشكر
موفق باشين
تشکراز ابراز لطف شما
حتما وقتی رفتم برای گرفتن پاس ها میپرسم
قبل از هر چیز اطمینان قلبی توست که آینده را برایت می سازد[/font][/b][/i][/font][/size][/size[font=Courier]][/font][/size]
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 15:49)alimomen نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:38)NIKKI نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:14)morteza.gh نوشته: سلام دوستان
به امید کلیر زود تر همه
اينكه
با تشكر
موفق باشين
دوست گرامی نیازی نیست که از nmcبپرسید این متن سایت سفارت که میگه 6 ماهه و اگر تموم شد باید تجدید بشه:
All immigrant visa applicants are required to undergo a medical examination by a panel physician at one of the clinics on the following list. The exam should conducted a few days before the immigrant visa interview. Medical exams are only valid for 3-6 months, so the results might expire in the event that the case requires administrative processing or has missing documents. Having the medical exam completed shortly before the interview this reduces the risk of having to do it a second time
اين متن رو سفارت در ابوظبي تازه گذاشته؟
چون قبلا من چك كرده بودم نبود و دوستان 2013 هم كه كليرشون بالاي 6 ماه بوده بدون تمديد مديكال گرفته بودن (همين چند صفحه پيش يه كيس گفته شده)
البته سفارت در آنكارا از همون اول واضح اين مورد را كه اعتبار 6 ماهه هست و پس از اون بايد تكرار بشه نوشته بود
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 16:13)NIKKI نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:49)alimomen نوشته: (2014-04-08 ساعت 15:38)NIKKI نوشته: (2014-04-08 ساعت 14:14)morteza.gh نوشته: سلام دوستان
به امید کلیر زود تر همه
اينكه
با تشكر
موفق باشين
اين متن رو سفارت در ابوظبي تازه گذاشته؟
چون قبلا من چك كرده بودم نبود و دوستان 2013 هم كه كليرشون بالاي 6 ماه بوده بدون تمديد مديكال گرفته بودن (همين چند صفحه پيش يه كيس گفته شده)
البته سفارت در آنكارا از همون اول واضح اين مورد را كه اعتبار 6 ماهه هست و پس از اون بايد تكرار بشه نوشته بود
کاری به سفارت نداره کلا واسه ویزای مهاجرتی اعتبار 6 ماهه توی سفارت آمریکا در ریاض هم تو وب سایتش برید همینه-1 سال که شما میفرمایید شاید با مدیکال کانادا دارید اشتباه میکنید
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-08 ساعت 13:06)masuodrh نوشته: کیس هایی که ابوظبی 4 آوریل آپدیت کرده بود..دوباره امروز آپدیت شدند..
کلا آپدیت های ابوظبی دیگه جک شده..نمیشه خیلی روش حساب کرد.. مخصوصا آپدیت 10 فبریه ..من به شخصه نظرم اینه که کیس ما اصلا آپدیت واقعی نشده بعد از 140 روز متأسفانه..ولی خب کماکان امیدواریییییییییییییم
ما آخرین آپدیتمون 5 مارچ بوده. من نا امید نمیشم.نا امیدی رو می ذارم برای 30
سپتامبر
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبی به زودی تعدادی از کیس هایی که تو اکتبر مصاحبه شدند رو کلیر میکنه..
فقط مژدگانی من یادتون نره
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من چند صفحه آخر و خوندم دیگه نتونستم ادامه بدم تا برسم به اول همینجا سوال میکنم
تا به حال به غیر از آنهایی که یک ضرب گرفتن کسی از ابوظبی بوده که کیس لاتاری 2014 بوده باشه کلیرلیست خورده باشه و کلیر شده باشه؟
2014AS36xx (٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ