کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-08 ساعت 20:30)reza 123 نوشته:  سلام
ببخشید من چند صفحه آخر و خوندم دیگه نتونستم ادامه بدم تا برسم به اول همینجا سوال میکنم
تا به حال به غیر از آنهایی که یک ضرب گرفتن کسی از ابوظبی بوده که کیس لاتاری 2014 بوده باشه کلیرلیست خورده باشه و کلیر شده باشه؟

فعلا که تو این ماهای اخیر نبوده کسی. آقای غفاری بودن که چند ماه پیش بوده.
http://montazersara2014.co.nf به این سایت یه نگاهی بنداز اونهایی که تعداد روزهاشون سبز شده کلرنس خورن و بعد کلیر شدن Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: artam2 ، Sara_lphmkf ، alitab ، مهدی 2014 ، pari pariaaa ، reza 123 ، kage.omid
(2014-04-08 ساعت 20:24)masuodrh نوشته:  ابوظبی به زودی تعدادی از کیس هایی که تو اکتبر مصاحبه شدند رو کلیر میکنه..
فقط مژدگانی من یادتون نره

آقا از این الهامات غیبی در مورد ایروان به کسی نشده کسی چیزی نداره بگه ما دق کردیمSad
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-04-08 ساعت 14:14)morteza.gh نوشته:  سلام دوستان
نمی دونم جای این پست اینجا هست یا نه
امروز ابوظبی تا زمانی که من بودم 3 تا یه ضرب دادکهمنم یکیش بودم
به امید کلیر زود تر همه

تبریک میگم Smile
میشه بگید کیس شما چند نفره ست؟ ظاهرا ب خانواده ها ویزا نمیدن درست حدس زدم؟
کیس: **35
سفارت : ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، قصه گو ، میما ، morteza.gh
دوستان از ایروان کسی خبری نداره؟؟؟؟؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، soli asali ، kage.omid ، قصه گو
(2014-04-08 ساعت 20:24)masuodrh نوشته:  ابوظبی به زودی تعدادی از کیس هایی که تو اکتبر مصاحبه شدند رو کلیر میکنه..

آفرين... منم موافقم، يك كيس دو رقمي ابوظبي رو صبح چك كردم ديروز آپديت شده بود و الان ديدم امروز هم آپديت شده و چند روز قبل هم آپديت شده بود...
خلاصه اينكه خبراي خووبي در رااااهه انشالا... Big Grin

جانا سخن از زبان ما میگوییCool

من هم موافقم چون يه تعدادي كه 4 آپريل آپديت شدن دوباره 7 آپريل آپديت شدن و البته مثل آپديت شدن فله اي 10 فوريه نبوده

حالا شما خواب ديدين؟ وحي دريافت كردين؟ كفتر رو پنجره تون نشست؟ ...؟ چي بود؟
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
(2014-04-08 ساعت 20:30)reza 123 نوشته:  سلام
ببخشید من چند صفحه آخر و خوندم دیگه نتونستم ادامه بدم تا برسم به اول همینجا سوال میکنم
تا به حال به غیر از آنهایی که یک ضرب گرفتن کسی از ابوظبی بوده که کیس لاتاری 2014 بوده باشه کلیرلیست خورده باشه و کلیر شده باشه؟

شما به پست شماره 5488 صفحه 366 همين تاپيك بريد.
پاسخي تقريبا موثق خواهيد يافت.
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، hamidrezapir1 ، soli asali ، reza 123 ، kage.omid ، قصه گو ، alitab
خدایا اینها رو کلیر کن ! ما رو هم برنده ...
موفق باشید . شب همه خوش
مـا هـا زندگــــــــــــی نـمـیـکـنـیــم، نفــــــــس میکشیـــــم . . .

ششمین سال شد . ملالی نیس ولی فکر میکنید چرا اینجاییم ؟
(2014-04-08 ساعت 21:42)maryam_a نوشته:  

آفرين... منم موافقم، يك كيس دو رقمي ابوظبي رو صبح چك كردم ديروز آپديت شده بود و الان ديدم امروز هم آپديت شده و چند روز قبل هم آپديت شده بود...

به نظر منم كيس هاي ابوظبي كه امروز آپديت شدن ايشالا كليير ميشن به زودي چون همه اعضا پشت سر هم آپديت شدن و فكر مي كنم به زودي سفارت استارت ميزنه
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-04-08 ساعت 22:16)ata_bros نوشته:  خدایا اینها رو کلیر کن ! ما رو هم برنده ...
موفق باشید . شب همه خوش

دوست خوبم شما هم امیدوارم امسال جزو برنده های 2015 باشی و به همه آرزوهای قشنگت بررسی ولی یادت باشه خدا همیشه بهترین ها را برای شما رقم میزنه چه در ایران چه در آمریکا .
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
با سلام به همه دوستان مهاجرسرائی :
برای چک کردن کلیر شدن کیسمون از سفارت ارمنستان از کدام قسمت باید چک کرد؟
آیا از بچه های 2014 از ارمنستان کسی کلیر شده؟
هروقت کلیر بشیم(به لطف خدا) از سایت سیس باید متوجه شد یا از سایت سفارت؟
آیا امکان داره که زمان حاضر شدن ویزا ایمیلی برایمان بیاد؟
ببخشید اگه سوالام یه خورده زیاد شد.مرسی
2014As36xx(همسرم)،4 نفر
ایروان
کلیرنس خوردیمBig Grin
همچنان منتظر کلیر شدن هستیمTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-04-08 ساعت 22:46)omid05 نوشته:  
(2014-04-08 ساعت 21:42)maryam_a نوشته:  

به نظر منم كيس هاي ابوظبي كه امروز آپديت شدن ايشالا كليير ميشن به زودي چون همه اعضا پشت سر هم آپديت شدن و فكر مي كنم به زودي سفارت استارت ميزنه

ایشالا!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
بچه ها فکر میکنم یه خبراییه! ما تو این چند روز چندبار اپدیت شدیم!!!!!!!!!
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-04-08 ساعت 23:39)Nazanin samadi نوشته:  با سلام به همه دوستان مهاجرسرائی :
برای چک کردن کلیر شدن کیسمون از سفارت ارمنستان از کدام قسمت باید چک کرد؟
آیا از بچه های 2014 از ارمنستان کسی کلیر شده؟
هروقت کلیر بشیم(به لطف خدا) از سایت سیس باید متوجه شد یا از سایت سفارت؟
آیا امکان داره که زمان حاضر شدن ویزا ایمیلی برایمان بیاد؟
ببخشید اگه سوالام یه خورده زیاد شد.مرسی

از سایت سفارت ! تو سیس فقط میتونید آپدیت شدتون رو چک کنید و وقتی رفتید برای گرفتن ویزا هر وقت ایشود شده بود تشریف ببرید و ویزا زو دریافت کنید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: kage.omid ، alitab ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان