کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-09 ساعت 15:43)sorooosh نوشته:  درود بر همه دوستان
منم امروز ایروان برگه آبی گرفتم
خیلی خوشحالم که در کنار شمام ؛-‏)‏
سلام دوست عزيز
به جمع ما خوش اومدي. ايشالله به زودي كلير بشي.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pariaaa ، alitab ، arashS ، Sara_lphmkf ، lighter ، sani1348 ، meisam14 ، sorooosh ، soli asali ، قصه گو
منم تبریک میگم امیدوارم سری بعد من و دوستان منتظر ابوظبی کلیر شیم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، arashS ، lighter ، azadeh2014 ، sani1348 ، آلیس-1980 ، hedipes ، اصان ، soli asali ، قصه گو
راستي من يادم رفت بگم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل Smile
(2014-04-09 ساعت 15:25)pari pari نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 15:17)reza_top60 نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 14:53)pari pari نوشته:  وای باورم نمیشه !!!من اصلا خبر نداشتم تازه الان چک کردم.ممنون بابت تبریکاتون.دارم سکته میکنم.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
pari pari جان عزیز اینم تعبیر حرف دیروز من.تبریک میگم بهت و خوشحالم این الگوریتمم داره جواب میده.

واقعا مرسی.اتفاقا دیشب به همسرم گفتم که یکی از بچه ها طبق الگوریتم خودش گفته کلییرتون نزدیکه.دیشب حرفتون واقعا بهم امید داد.ممنونم.ایشالا شما هم به زودی کلییر بشید

ضمن تبریک مجدد به شما، دعا کنید ما هم این خبر خوش رو با اعلام کلیرنس های این هفته آنکارا بشنویم. اگر از روال آپدیتها بشه استنباط کرد ما هم دقیقا مثل شما آپدیت شدیم.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
الدورادو و pari pari عزیز دوران صدرنشینی به سرآمد. Wink :p
مهاجرت خوشی رو براتون آرزو می‌کنم.
دعای ما همواره همراهتون بود. مارو فراموش نکنید Wink
دوستان گل کلیر شده بهتون تبریک میگم به فکر مدیکال مجدد باشید و همچنین سفر مجدد به امارات، براتون موفقیت روزافزون آرزو میکنم Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
ضمن تبریک به همه ی دوستان کلیر شده و آرزوی موفقیت براشون و به امید اینکه دست راستشون زیر سر ما باشه...می خواستم بدونم که دوستانی که قبل از همه، شماره های کلیر شده رو دیدن، از کجا دیدن؟؟ سایت ابوظبی که جایی برای دیدن کلیر شده ها نداره! یا من اشتباه می کنم؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

١-هوراااااااااااااااااااااااااااااااا
٢- هورااااااااااااااااااااااااااااااا
دو تا هورا گفتم چون سري اولي ها رو يادم رفته بود،
دوستان كلير شده به قول اقاقيامون برين منزل بعدي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
دوستان عزیز کلیر شده
تبریک فراوان به همه شما،باور کنید الان تو راهم دارم میرم خونه وقتی خوندم اشک تو چشمام جمع شده خستگی 9ساعت کارم پرید از سرم،به امید کلیر شدن همه ،،،،
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
نوبتی هم باشه نوبت ایروان دیگه.به امید لیست بلند بالای ایروان صلوات بفرست
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تبريك به همه دوستان. آنكارا ياد بگير تو هم يه حركني بزن.
كيس نامبر : **2014as1
مصاحبه : دوم اكتبر
تعداد : دو نفر
كليرنس : 11 آپریل
ویزا : 25 آپریل
مقصد : LA
سفرنامه
ضمن تبریک به عزیزان کلیر شده؛خوشحالم که مسافرای 2014 داره تعدادشون زیاد میشه...به امید اینکه همه 2014 ها با دل خوش و لب خندون برسیم به سرزمین آرزوها؛ آمین یا رب العالمینSmile
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

دوستان بریکات من رو هم پذیرا باشید امبدوارم اتفاقات خوبی در انتظارتون باشه.... به امید روزی که همه با دلی خوش کرکره این تایپیک و پایین بکشیم....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
من هم به دوستان که کلیر شدن تبریک می گم. ای سفارت ایروان به پرونده ما هم برس. ما بیشتر از 140 روز شدیم.
سلام دوستان
الان كه تو سايت CEAS ميزنم مينويسه ADMINISTRATIVE PROCESSING
اكه كسي ايشالا كلير بشه چي مينويسه؟
و تاكي وقت داره بره ويزاشو بگيره؟
متشكرم
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل