کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-09 ساعت 18:15)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 17:16)mjarim نوشته:  سلام دوستان
الان كه تو سايت CEAS ميزنم مينويسه ADMINISTRATIVE PROCESSING
اكه كسي ايشالا كلير بشه چي مينويسه؟
و تاكي وقت داره بره ويزاشو بگيره؟
متشكرم

وقتی که انشاللا کلیر بشید، توی سایت ceas تغییری داده نمیشه تا زمانی که به سفارت برید و ویزاتون رو دریافت کنید. بعد از اون ، صفحه تون در ceas از ADMINISTRATIVE PROCESSING تغییر می کنه و تبدیل میشه به Issued
سلام دوست عزیز,
پس ما باید سایت سفارت تو ایروان را چک کنیم؟ سایت سیس که میفرمائید تغییر نمیکنه!!!؟؟؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali
سلام قشنگترين روز هاى زندگى من امروزه كه شماهارو رو خوشحال ميبينم
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، lighter ، farshad varaste ، soli asali ، الدورادو ، arashS ، kage.omid
(2014-04-09 ساعت 18:10)mrpahlevani نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزیز .
امروز ما هم به لطف خدا کلیر شدیم و اتفاقی که مدت ها همه در کنار هم انتظارش رو می کشیدیم برای ما افتاد و واقعا امیدوارم برای همه دوستان هم منشاء خیر و برکت بشه .
ولی حقیقت اینجاست که یه جورایی آدم نگران هم میشه و احساس می کنه شوخی شوخی همه چیز داره جدی میشه.
به هر حال قطعا این مسیر رو دیگری برای ما رقم زده و همه ما تسلیم خواست و اراده خودش هستیم.
از صمیم قلب آرزودارم دوستان دیگه هم هرچه سریعتر کلیر بشن و به ادامه مسیر بپردازند.
موفق و پیروز باشید

هووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به افتخار آقاي پهلواني عزيز Big Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
يك سوال ، من الان سايت ceac رو چك كردم وبه تاريخ امروز براي من آپ زده، ولي من كه هنوز مصاحبه نرفتم
مي گم شايد مي خوان بدون مصاحبه بهم ويزا بدن
جدا از شوخي ولي من نه ايميل زدم بهشون و نه كار خاصي انجام دادم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، nedaba ، shadi79
باریکلاااااااااا ابوظبی ! Smile
تبریک به دوستان عزیز و آرزوی سعادتمندی برای همشون ! مبارکتون باشه دوستان کلیر شده مخصوصا الدرادو و پری پری ... و آقای پهلوانی ...
اگه کسی کلیر شده به غیر از این دوستان بگه تا سبزش کنم Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

دوستانی که میخوان متوجه بشن کلیر شدن یا نه باید سایت سفارتی که در اون مصاحبه شدند چک کنند و همون آدرسی که روی برگه رنگی بهشون دادن، سایت سیس حتی اگر کلیر بشین تغییری نمیکنه تا زمانی که شما اقدام کنید برای گرفتن ویزا و ویزای شما در پاسپورت چاپ بشه، بعد سایت سیس از Administrative processing به Issued تغییر میکنه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2014-04-09 ساعت 18:34)Sara_lphmkf نوشته:  يك سوال ، من الان سايت ceac رو چك كردم وبه تاريخ امروز براي من آپ زده، ولي من كه هنوز مصاحبه نرفتم
مي گم شايد مي خوان بدون مصاحبه بهم ويزا بدن
جدا از شوخي ولي من نه ايميل زدم بهشون و نه كار خاصي انجام دادم

سارا جان این نشون میده که چک کردن پرونده از قبل از مصاحبه شروع شده، واسه ما هم آپدیت شده منتها چند روز پیش، موفق باشید Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، alitab ، nedaba ، pari pariaaa ، soli asali ، Saeedv13 ، lida55 ، زری وحدتی
(2014-04-09 ساعت 15:10)pari pari نوشته:  دوستای عزیزم از همتون ممنونم.مرسی بابت تبریکای قشنگتون.ایشالا شما هم به زودی کلییر بشید.من از وقتی فهمیدم فقط دارم گریه میکنم.بازم ممنون

تبریک میگم تازه کارتون شروع شده دوست عزیز پاشنه هاتونو برای یه راه سخت بکشید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
دوستان گل كلير شده من ميشه لطف كنيد بگين قبل از اينكه كلير بشين براتون ايميل زدن يا نه ؟
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، mahan1331 ، lighter
کابران گرامی اگه کلیر میشید یا کلیرنس دریافت میکنید خواهشن خبر بدید با پیام خصوصی خیلیا چشمشون به منتظرسراس .
بنده هم با 1 یا 2 تا رقم اول کیس نامبرتون نمیتونم تشخیص بدم که ! علم غیب هم ندارم به خدا ! Smile
[font=Tahoma]لطفا همکاری کنید ! متشکرم[/font]

کابران گرامی اگه کلیر میشید یا کلیرنس دریافت میکنید خواهشا خبر بدید با پیام خصوصی خیلیا چشمشون به منتظرسراس .
بنده هم با 1 یا 2 تا رقم اول کیس نامبرتون نمیتونم تشخیص بدم که ! علم غیب هم ندارم به خدا ! Smile
[font=Tahoma]لطفا همکاری کنید ! متشکرم[/font]
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-04-09 ساعت 18:10)mrpahlevani نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزیز .
امروز ما هم به لطف خدا کلیر شدیم و اتفاقی که مدت ها همه در کنار هم انتظارش رو می کشیدیم برای ما افتاد و واقعا امیدوارم برای همه دوستان هم منشاء خیر و برکت بشه .
ولی حقیقت اینجاست که یه جورایی آدم نگران هم میشه و احساس می کنه شوخی شوخی همه چیز داره جدی میشه.
به هر حال قطعا این مسیر رو دیگری برای ما رقم زده و همه ما تسلیم خواست و اراده خودش هستیم.
از صمیم قلب آرزودارم دوستان دیگه هم هرچه سریعتر کلیر بشن و به ادامه مسیر بپردازند.
موفق و پیروز باشید
اینطور که من متوجه شدم، کیلیریهای امروز بالای 180 روزه بودن.
شما هم مثه دوستای دیگه این روزای آخر تند تند آپدیت می شدین؟
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: alitab ، nedali ، pari pariaaa ، soli asali ، lighter ، kage.omid ، قصه گو ، Narvan ، 20142ddc ، ALEX55
با سلام به دوستان ما امروز مصاحبه داشتيم وكليرنس خورديم .ميشه لطف كنيد سايت ceacرو بزاريد. ممنون ميشم.
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، soli asali ، lighter ، قصه گو ، amin arefi
(2014-04-09 ساعت 18:55)farhoud نوشته:  با سلام به دوستان ما امروز مصاحبه داشتيم وكليرنس خورديم .ميشه لطف كنيد سايت ceacرو بزاريد. ممنون ميشم.
از صمیم قلب برای دوستای خوب کلیر شده خوشحالم. به امید حرکتای خوب از ایروان تنبل!!
اینم سایت سیس دوست عزیز:
ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
تشکر کنندگان: alitab ، artam2 ، pari pariaaa ، soli asali ، sani1348 ، lighter ، kage.omid ، pari pari ، قصه گو ، reza_top60
(2014-04-09 ساعت 18:24)rezahoorjandi نوشته:  
متشكرم

وقتی که انشاللا کلیر بشید، توی سایت ceas تغییری داده نمیشه تا زمانی که به سفارت برید و ویزاتون رو دریافت کنید. بعد از اون ، صفحه تون در ceas از ADMINISTRATIVE PROCESSING تغییر می کنه و تبدیل میشه به Issued
سلام دوست عزیز,
پس ما باید سایت سفارت تو ایروان را چک کنیم؟ سایت سیس که میفرمائید تغییر نمیکنه!!!؟؟؟
بله سایت سیس تا زمانی که که مجددا به سفارت نرفتید تغییری نمی کنه، برای مصاحبه به هر سفارتی که رفتید، از طریق سایت همون سفارت می فهمید که کلیر شدید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، lighter ، قصه گو ، ALEX55
متشكرم

بس از كجا بفهميم؟
ميل ميزنن؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: alitab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان