کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
یه سوال. ما 4 نفر هستیم و خانمم برنده کیس است. شنیدم که در صورت قبولی گرین کارت فقط به برنده اصلی تعلق میگیره و مابقی افراد کیس ویزای دیگری می گیرند ؟
آیا این موضوع صحت دارد ؟ و اگر دارد نوع این ویزا چیست و چه خواصی دارد ؟

عاشقتم استقلال عزیز ، ممنونم از افرینش رنگ ابی...Big Grin
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: usawin2014 ، soli asali ، ali3875 ، sorooosh ، reza_top60 ، اصان ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 16:05)zigoratuae نوشته:  سلام
یه سوال. ما 4 نفر هستیم و خانمم برنده کیس است. شنیدم که در صورت قبولی گرین کارت فقط به برنده اصلی تعلق میگیره و مابقی افراد کیس ویزای دیگری می گیرند ؟

اين شنيده شما تا اونجائي كه من ميدونم كاملاً غلط و بي پايه و اساسه
همه اعضاي يك كيس گرين كارت ميگيرن. خيالتون راحت
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
سلام دوستان ١٢٠ روز گذشته از مصاحبه نه اپديت شدم نه خبري هست هنوز .... Smile)))
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan1331 ، farshad varaste ، alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، NIKKI
(2014-04-10 ساعت 16:05)zigoratuae نوشته:  سلام

نه درست نیست ! همه گیرین کارت رو دریافت میکنن !
برنده اصلی DV1 و همسر برنده DV2 دریافت میکنن
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: aghaghia ، kage.omid ، pari pariaaa ، nedali ، houmanmir ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 10:55)HELIAA نوشته:  هر سری انگار حکم یکی میاد و آزاد میشه . . . . . یاد دیالوگ مرحوم فتحی افتادم. . . .

صلوات برا سلامتی کلیرنسی ها
ما کاری به کلیرنس نداریم
کلیرنس رو کاغذ مال سفارته
اصلیت کلیرنس مال خدااااس . . . که ماومنش ریخته
گلریزون میکنیم واسه کسی که آزاد میشه و ازین چاردیواری میره . . . که همه دنیا چاردیواریه
یه مرد واسه ویزاش دوازده ماه کشیده . . . وجدانش بالاتر از این ویزاس که کاغذیه
سلامتی سه تن ...ناموس و رفیق و وطن
سلامتیه سه کس . . زندونی و سرباز و کلیرنس
سلامتی آزادی ، سلامتی منتظرای بی اپدیت
سلامتی منتظرای بالای 180
سلامتی منتظرا کلیر نشده
سلامتی منتظری که ویزاشو ازکلیرنسش بیشتر دوس داره
[عکس: 04543186346030168146.jpg]
دست مريزا رفيق ، رو سفيدم كردى ، ايشاله بزودى حكم آزادى شما رو ببيينم و كليرشى (داريوش ارجمند مهاجرسرا )
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، amjad ، HELIAA ، miladfr12 ، ALEX55 ، pari pariaaa ، hedipes
(2014-04-10 ساعت 14:43)byazdani نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 13:29)soli asali نوشته:  [quote='sani1348' pid='476933' dateline='1397117520']
[quote='armin021' pid='476922' dateline='1397116435']
soli asali عزیز
سلام
چرا توی منتظرسرا کیس مقدسی را سبز رنگ نمیکنید؟ این کیس هم کلیر شده.
ممنون

برای اینکه هنوز کسی چیزی به من اعلام نکرده !
ایشون آقا هستن کلیر شده ! ولی این کاربر عزیز خانم هستن... هر وقت به بنده اعلام کردن انجام میدم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: farshad varaste ، miladfr12 ، kage.omid ، pari pariaaa ، قصه گو
(2014-04-10 ساعت 15:29)alimomen نوشته:  تو منتظر سرا که میری آخرین کیس سفارت آنکارا 38 روزه هست-یعنی هیچ کس تو این مدت مصاحبه نرفته؟

بابا همکاری کنید دیگه اسمتونو بفرستید به منتظرسرا - همینطوریکه شما به منتظرسرای 2013 استناد میکنید چها رنفر دیگه هم در آینده میخان به منتظرسرای 2014 استناد کنن -اینقد سخته چهار تا ایتم فرستادن واسه soli asali؟

آقا باور کنید بیش از ۵۰ بار امتحان کردم براشون پیغام بفرستم و مشخصات و.بگم. ولی ارور میده و سند نمیشه. لطفا سپهبد سولی عسلی لطف کنن یه ایمیل بدن که من بتونم ایمیل کنم براشون. ظاهرا من از طریق مهاجر یرا نمیتونم پیغام شخصی بدم!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، اصان ، pari pariaaa
(2014-04-10 ساعت 16:32)soli asali نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 14:43)byazdani نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 13:29)soli asali نوشته:  [quote='sani1348' pid='476933' dateline='1397117520']
[quote='armin021' pid='476922' dateline='1397116435']
soli asali عزیز
سلام
چرا توی منتظرسرا کیس مقدسی را سبز رنگ نمیکنید؟ این کیس هم کلیر شده.
ممنون

برای اینکه هنوز کسی چیزی به من اعلام نکرده !
ایشون آقا هستن کلیر شده ! ولی این کاربر عزیز خانم هستن... هر وقت به بنده اعلام کردن انجام میدم !
جا داره كه از شما مديران اينجا همين الآن تقدير و تشكر كنم
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، ALEX55
(2014-04-09 ساعت 23:59)forgiven نوشته:  من تو وبسایت CEAC که میرم این پیغام رو میده :
Application Error

An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
چرا؟چیکار کنم؟

نگران نباش درست میشه
بعضی مواقع این ارور رو میده
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، forgiven
من هم جندين بار مشخصاتمو برا سولي عسلي فرستادم ولي اعمال نشده
تشکر کنندگان: اصان ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 15:58)melina132 نوشته:  سلام به همه منتظران
بچه ها من نميتونم سايت ارمنستان رو واسه چك كردن كلير شدن باز كنم؟ يعني دارن آپديت ميكنن سايت شونو آيا؟
تا نيم ساعت پيش باز ميشد اما الان نه. شايد خبراييه

من ارمنستانم دقیقا تو همین ساعت آپدیت شدم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، pari pariaaa ، houmanmir ، nedaba
فردا میتونه برای من یک روز رویائی و فراموش نشدنی باشه کلیر شدنم و قهرمانی استقلال...................

دقیقا مثل پارسال 12 اردیبهشت فهمیدم لاتاری برنده شدم و 15 اردیبهشت استقلال قهرمان شد............
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-04-10 ساعت 17:00)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  من هم جندين بار مشخصاتمو برا سولي عسلي فرستادم ولي اعمال نشده

منم همینطور. فرستادم ولی ثبت نشده.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: pari pariaaa
مال من تو منتظر سرا ثبت شده ولي به جاي شش ابريل خورده شش مارج
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: alitab ، miladfr12 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان