موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-10 ساعت 11:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 12:03 توسط sani1348.)
سلام دوستان : بخدا الآن با اين انرژى مثبتى كه اين بچه ها ميدن دارم زندگى ميكنم و با روحيه تمام منتظر كلير ميمونم .واقعا" آ م ر ي ك ا ي ى ه ا ميگردن بهترين و باحالترين و باكلاسترين افراد رو از ايران انتخاب ميكنن ، دوستان شماها بهترينيد همتونو عاشقانه دوست دارم وبراتون بهترينها رو آرزو دارم به اميد اينكه همه تا پايان فرودين كلير بشيم و خداوند متعال به دوستان كلير شده صبر بده تا ارديبهشت همه با هم چند تا هواپيما چارتر كنيم همه با هم بپريم . فداى همتون . ?چراغ روشن ?زنگ زده شد ?شيپور بزن انرژى مثبت بده++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++كلير بشى
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير -
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-10 ساعت 10:49)sjb نوشته: سلام دوستان من که دیگه دارم دق میکنم پس ما کی کلیر میشیم 70روزه شدیم
دوست عزیز، ما هم هفتاد روزه ایم
چرا انقدر نگران هستید و عجله دارید؟ وقتی دوستانی هستند که 150 روزه منتظر هستند، ما نباید خیلی عجله داشته باشیم. به جنبه ی مثبتش نگاه کنید : اینکه هنوز حدود شش ماه به 30 سپتامبر مونده و چهار ماه هم مونده تا مدیکالمون نیاز به تمدید داشته باشه. ایشالا حدود خرداد نوبت به ما هم میرسه. برای خودتون dead line نذارید و به خودتون تشویش وارد نکنید. روند زندگی و شغلیتون را هم به هیچ وجه تغییر ندید. همه چی درست میشه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-09 ساعت 18:45)vistac نوشته: (2014-04-09 ساعت 15:10)pari pari نوشته: دوستای عزیزم از همتون ممنونم.مرسی بابت تبریکای قشنگتون.ایشالا شما هم به زودی کلییر بشید.من از وقتی فهمیدم فقط دارم گریه میکنم.بازم ممنون
تبریک میگم تازه کارتون شروع شده دوست عزیز پاشنه هاتونو برای یه راه سخت بکشید
واقعا بهتون تبریک میگم ! به همه دوستایی که بعد از این همه انتظار بالاخره کلیر شدن !
خدا رو شکر خوشحالیتون رو میبینم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست خوبم حرفاتون امید بهم میده امیدوارم زودتر کلییر شیم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-10 ساعت 12:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-10 ساعت 12:29 توسط armin021.)
سلام
از یه طرف استرس دارم، از یه طرف میخوام ریلکس باشم.
از خواب و خوراک افتادم. شبا خوابم نمیبره. چشمام داره ضعیف میشه. حوصله کار کردن ندارم. اعصابم داغونه. به خودم نمیرسم، انگار یه روح سرگردون شدم. دیگه اون آدم با انرژی سابق نیستم. کم حرف شدم. اسم سپتامبر میاد تن و بدنم میلرزه. انگار کلا شات دان شدم! خدا لعنت کنه باعث و بانیه این چک لعنتی رو. بابا من تا حالا یه مورچه رو لگد نزدم! به کی بگم؟
آقا یکی نیست بگه یه جایزه میخواین بدین چرا آدم و جون به لب میکنین!
ببخشین بچه ها این حرفا رو فقط به شما میتونستم بگم. آخه به جز شما با کی میتونم درد دل کنم. بعضی موقع ها هست آدم چیزی و نداره و نداشتنش آدم و عذاب نمیده، ولی این بدترین نمونه ی ممکنه! چون از یه طرف داریش، از یه طرف هنوز نداریش! شوق اولیه خیلی قشنگ بود. میدونین از وقتی یادم میاد از رنگ آبی خوشم نمیومد! چون پرسپولیسیم! آخرش این برگه ی بد رنگ آبی رو دادن به ما!
ولی در آخر انگار یکی آروم داره تو گوشم میگه بچه جون کسی که این شانس و بهت داده و خواست خودش بوده که تقدیر اینطوری برات رقم بخوره، خودشم تا آخر این مسیر باهاته و رفیق نیمه راه نیست. میگه نگران نباش و همه چیزو بسپر به خودش.
دوستان تنها این ندای ذهنی هستش که باعث شده خول نشم!
این شب لعنتی آخرش صبح میشه. بعضی وقتا فکر میکنم این چک لعنتی باعث میشه وقتی ویزا گرفتیم بیشتر بهمون مزه بده!
دعا کنید، نذر کنید، کارای خیر بکنید، دست کسی و بگیرید. و از خدا بخواهیدوقتی کلیر شدیم یکی از بنده های خوبش بشیم و کارای خیر و فراموش نکنیم. آدم خوب بودن اینور آب و اونور آب نداره.
در آخر سپاس فراوان از مدیران عزیز سایت و پیشکسوتان ودوستان گلم که بدون چشم داشت این اطلاعات گرانبها رو در اختیارمون گذاشتن و بسیار دلسوزانه راهنمایی و کمکمون کردن. این همدلی و سخاوت رو تحسین میکنم و بهترین ها رو براتون آرزومندم.
دوستون دارم...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دستان من قراره ويزام آماده بشه با يكى از اين وسيله ها برم ويزامو بگيرم به بيام سرزمين آرزوها باهم جشن بگير ??????++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++?++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++?????????
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير -
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
[quote='armin021' pid='476922' dateline='1397116435']
سلام
از یه طرف استرس دارم، از یه طرف میخوام ریلکس باشم.
از خواب و خوراک افتادم. شبا خوابم نمیبره. چشمام داره ضعیف میشه. حوصله کار کردن ندارم. اعصابم داغونه. به خودم نمیرسم، انگار یه روح سرگردون شدم. دیگه اون آدم با انرژی سابق نیستم. کم حرف شدم. اسم سپتامبر میاد تن و بدنم میلرزه. انگار کلا شات دان شدم! خدا لعنت کنه باعث و بانیه این چک لعنتی رو. بابا من تا حالا یه مورچه رو لگد نزدم! به کی بگم؟
آقا یکی نیست بگه یه جایزه میخواین بدین چرا آدم و جون به لب میکنین!
ببخشین بچه ها این حرفا رو فقط به شما میتونستم بگم. آخه به جز شما با کی میتونم درد دل کنم. بعضی موقع ها هست آدم چیزی و نداره و نداشتنش آدم و عذاب نمیده، ولی این بدترین نمونه ی ممکنه! چون از یه طرف داریش، از یه طرف هنوز نداریش! شوق اولیه خیلی قشنگ بود. میدونین از وقتی یادم میاد از رنگ آبی خوشم نمیومد! چون پرسپولیسیم! آخرش این برگه ی بد رنگ آبی رو دادن به ما!
ولی در آخر انگار یکی آروم داره تو گوشم میگه بچه جون کسی که این شانس و بهت داده و خواست خودش بوده که تقدیر اینطوری برات رقم بخوره، خودشم تا آخر این مسیر باهاته و رفیق نیمه راه نیست. میگه نگران نباش و همه چیزو بسپر به خودش.
دوستان تنها این ندای ذهنی هستش که باعث شده خول نشم!
این شب لعنتی آخرش صبح میشه. بعضی وقتا فکر میکنم این چک لعنتی باعث میشه وقتی ویزا گرفتیم بیشتر بهمون مزه بده!
دعا کنید، نذر کنید، کارای خیر بکنید، دست کسی و بگیرید. و از خدا بخواهیدوقتی کلیر شدیم یکی از بنده های خوبش بشیم و کارای خیر و فراموش نکنیم. آدم خوب بودن اینور آب و اونور آب نداره.
در آخر سپاس فراوان از مدیران عزیز سایت و پیشکسوتان ودوستان گلم که بدون چشم داشت این اطلاعات گرانبها رو در اختیارمون گذاشتن و بسیار دلسوزانه راهنمایی و کمکمون کردن. این همدلی و سخاوت رو تحسین میکنم و بهترین ها رو براتون آرزومندم.
دوستون دارم...
نصف این درد و مرضات مال پرسپولیسی بودنته افتخار کن قابل دونستنت بهت برگه آبی دادن آبی سرورته حیف اون ویزا که به تو بدن
ضمنا استرستم مال جدول لیگ برتره که با این همه هوچی بازی تیمت هنوزم زیر سرورش استقلاله.........برو از خدا بترس استقلالی شو
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما هم کیسمون سه نفره که 24 مارچ مصاحبه و کارت آبی گرفتیم که دیرو 9 اپریل در سایت سیس آپدیت شد و جلو کیس شماره 03 ما Readyنوشته که مضمون متن اینو میرسونه که مصاحبه و ابن صحبتهاست کسی اطلاع داره مارا هم از نگرانی در بیاره در ضمن آفیسر یا همون کنسول فقط به سایت سفارت ایروان و آدرس اون اشاره کرد و از ما خواست اون سایتو چک کنیم و اگه نیاز به چک سایت سیس بود قطعا در فرم آبی اشاره ای به اون سایت میشد البته من فکر میکنم لطفا توضیح بفرمایید به امید موفقیت همه دوستان