کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان : بخدا الآن با اين انرژى مثبتى كه اين بچه ها ميدن دارم زندگى ميكنم و با روحيه تمام منتظر كلير ميمونم .واقعا" آ م ر ي ك ا ي ى ه ا ميگردن بهترين و باحالترين و باكلاسترين افراد رو از ايران انتخاب ميكنن ، دوستان شماها بهترينيد همتونو عاشقانه دوست دارم وبراتون بهترينها رو آرزو دارم به اميد اينكه همه تا پايان فرودين كلير بشيم و خداوند متعال به دوستان كلير شده صبر بده تا ارديبهشت همه با هم چند تا هواپيما چارتر كنيم همه با هم بپريم . فداى همتون . ?چراغ روشن ?زنگ زده شد ?شيپور بزن انرژى مثبت بده++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++كلير بشى
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
(2014-04-10 ساعت 10:49)sjb نوشته:  سلام دوستان من که دیگه دارم دق میکنم پس ما کی کلیر میشیم 70روزه شدیم

دوست عزیز، ما هم هفتاد روزه ایم Wink چرا انقدر نگران هستید و عجله دارید؟ وقتی دوستانی هستند که 150 روزه منتظر هستند، ما نباید خیلی عجله داشته باشیم. به جنبه ی مثبتش نگاه کنید : اینکه هنوز حدود شش ماه به 30 سپتامبر مونده و چهار ماه هم مونده تا مدیکالمون نیاز به تمدید داشته باشه. ایشالا حدود خرداد نوبت به ما هم میرسه. برای خودتون dead line نذارید و به خودتون تشویش وارد نکنید. روند زندگی و شغلیتون را هم به هیچ وجه تغییر ندید. همه چی درست میشه.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، sani1348 ، sorooosh ، soli asali ، moqadam
(2014-04-09 ساعت 18:45)vistac نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 15:10)pari pari نوشته:  دوستای عزیزم از همتون ممنونم.مرسی بابت تبریکای قشنگتون.ایشالا شما هم به زودی کلییر بشید.من از وقتی فهمیدم فقط دارم گریه میکنم.بازم ممنون

تبریک میگم تازه کارتون شروع شده دوست عزیز پاشنه هاتونو برای یه راه سخت بکشید
واقعا بهتون تبریک میگم ! به همه دوستایی که بعد از این همه انتظار بالاخره کلیر شدن !
خدا رو شکر خوشحالیتون رو میبینم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
ممنون دوست خوبم حرفاتون امید بهم میده امیدوارم زودتر کلییر شیم
تشکر کنندگان: Hadi2014 ، freddyflientstone ، usawin2014 ، soli asali ، pari pariaaa
سلام
از یه طرف استرس دارم، از یه طرف میخوام ریلکس باشم.
از خواب و خوراک افتادم. شبا خوابم نمیبره. چشمام داره ضعیف میشه. حوصله کار کردن ندارم. اعصابم داغونه. به خودم نمیرسم، انگار یه روح سرگردون شدم. دیگه اون آدم با انرژی سابق نیستم. کم حرف شدم. اسم سپتامبر میاد تن و بدنم میلرزه. انگار کلا شات دان شدم! خدا لعنت کنه باعث و بانیه این چک لعنتی رو. بابا من تا حالا یه مورچه رو لگد نزدم! به کی بگم؟
آقا یکی نیست بگه یه جایزه میخواین بدین چرا آدم و جون به لب میکنین!
ببخشین بچه ها این حرفا رو فقط به شما میتونستم بگم. آخه به جز شما با کی میتونم درد دل کنم. بعضی موقع ها هست آدم چیزی و نداره و نداشتنش آدم و عذاب نمیده، ولی این بدترین نمونه ی ممکنه! چون از یه طرف داریش، از یه طرف هنوز نداریش! شوق اولیه خیلی قشنگ بود. میدونین از وقتی یادم میاد از رنگ آبی خوشم نمیومد! چون پرسپولیسیم! آخرش این برگه ی بد رنگ آبی رو دادن به ما!
ولی در آخر انگار یکی آروم داره تو گوشم میگه بچه جون کسی که این شانس و بهت داده و خواست خودش بوده که تقدیر اینطوری برات رقم بخوره، خودشم تا آخر این مسیر باهاته و رفیق نیمه راه نیست. میگه نگران نباش و همه چیزو بسپر به خودش.
دوستان تنها این ندای ذهنی هستش که باعث شده خول نشم!
این شب لعنتی آخرش صبح میشه. بعضی وقتا فکر میکنم این چک لعنتی باعث میشه وقتی ویزا گرفتیم بیشتر بهمون مزه بده!
دعا کنید، نذر کنید، کارای خیر بکنید، دست کسی و بگیرید. و از خدا بخواهیدوقتی کلیر شدیم یکی از بنده های خوبش بشیم و کارای خیر و فراموش نکنیم. آدم خوب بودن اینور آب و اونور آب نداره.
در آخر سپاس فراوان از مدیران عزیز سایت و پیشکسوتان ودوستان گلم که بدون چشم داشت این اطلاعات گرانبها رو در اختیارمون گذاشتن و بسیار دلسوزانه راهنمایی و کمکمون کردن. این همدلی و سخاوت رو تحسین میکنم و بهترین ها رو براتون آرزومندم.
دوستون دارم...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-04-10 ساعت 11:14)aseman abi نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 10:55)HELIAA نوشته:  هر سری انگار حکم یکی میاد و آزاد میشه . . . . . یاد دیالوگ مرحوم فتحی افتادم. . . .

صلوات برا سلامتی کلیرنسی ها
ما کاری به کلیرنس نداریم
کلیرنس رو کاغذ مال سفارته
اصلیت کلیرنس مال خدااااس . . . که ماومنش ریخته
گلریزون میکنیم واسه کسی که آزاد میشه و ازین چاردیواری میره . . . که همه دنیا چاردیواریه
یه مرد واسه ویزاش دوازده ماه کشیده . . . وجدانش بالاتر از این ویزاس که کاغذیه
سلامتی سه تن ...ناموس و رفیق و وطن
سلامتیه سه کس . . زندونی و سرباز و کلیرنس
سلامتی آزادی ، سلامتی منتظرای بی اپدیت
سلامتی منتظرای بالای 180
سلامتی منتظرای کلیر نشده
سلامتی منتظری که ویزاشو ازکلیرنسش بیشتر دوس داره
[عکس: 04543186346030168146.jpg]
سلامتی منتظرای بی اپدیت و سلامتی منتظرای بالای 180 رو خیلیییییییییی خوووووووووب اومدی.....Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خواهش واقعا صبر عیوبم کمه واسشون
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: aseman abi ، mohsenmb ، farshad varaste ، soli asali ، mrpahlevani ، pari pariaaa
(2014-04-10 ساعت 12:12)sjb نوشته:  ممنون دوست خوبم حرفاتون امید بهم میده امیدوارم زودتر کلییر شیم

دوست عزيز بنده هم حدودا" ٨٠ روزه شدم با ٧ بار آپديت ولى دوستان ارشدم رو ميبينم پا ميچسبونم و اداى احترام دارم بايد سلسله مراتب طى بشه تا قدر ويزا رو بدونيم بايد جلوتريها برن تا راه براى ما باز بشه اصلا" نگران نباشيد آسياب نوبت به نوبت البته من براتون آرزو ميكنم زودتر كليرشيد و در جلوى صف قرار بگيريد ، يك دونه بدون نوبت ?قفل باز شد و كلير شروع ??????
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، soli asali ، hedipes ، shadi79 ، pari pariaaa ، amin arefi
(2014-04-10 ساعت 01:15)sally86 نوشته:   آیا ممکنه کسی دوبار بره مصاحبه؟؟ برای من تو سایت ceac بعد اینکه یه مدت AP بود امروز بعد آپدیت شدن دوباره زده برای مصاحبه Ready!!!!! کسی میدونه معنیش چیه؟
سالی عزیز حتی بعضی ا کیسهایی که از انکارا کلیر شدن جلو یکی از اعضا زده ردی که گمانم مهم نباشه اما شما با سفارت تماس بگیرین و موضوع رو شرح بدین
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980
(2014-04-10 ساعت 12:23)armin021 نوشته:  سلام
از خواب و خوراک افتادم. شبا خوابم نمیبره. چشمام داره ضعیف میشه. حوصله کار کردن ندارم. اعصابم داغونه. به خودم نمیرسم، انگار یه روح سرگردون شدم. دیگه اون آدم با انرژی سابق نیستم. کم حرف شدم. اسم سپتامبر میاد تن و بدنم میلرزه. انگار کلا شات دان شدم! خدا لعنت کنه باعث و بانیه این چک لعنتی رو. بابا من تا حالا یه مورچه رو لگد نزدم! به کی بگم؟
ببخشین بچه ها این حرفا رو فقط به شما میتونستم بگم. آخه به جز شما با کی میتونم درد دل کنم. بعضی موقع ها هست آدم چیزی و نداره و نداشتنش آدم و عذاب نمیده، ولی این بدترین نمونه ی ممکنه! چون از یه طرف داریش، از یه طرف هنوز نداریش! شوق اولیه خیلی قشنگ بود. میدونین از وقتی یادم میاد از رنگ آبی خوشم نمیومد! چون پرسپولیسیم! آخرش این برگه ی بد رنگ آبی رو دادن به ما!
ولی در آخر انگار یکی آروم داره تو گوشم میگه بچه جون کسی که این شانس و بهت داده و خواست خودش بوده که تقدیر اینطوری برات رقم بخوره، خودشم تا آخر این مسیر باهاته و رفیق نیمه راه نیست. میگه نگران نباش و همه چیزو بسپر به خودش.
این شب لعنتی آخرش صبح میشه. بعضی وقتا فکر میکنم این چک لعنتی باعث میشه وقتی ویزا گرفتیم بیشتر بهمون مزه بده!
دعا کنید، نذر کنید، کارای خیر بکنید، دست کسی و بگیرید. و از خدا بخواهیدوقتی کلیر شدیم یکی از بنده های خوبش بشیم و کارای خیر و فراموش نکنیم. آدم خوب بودن اینور آب و اونور آب نداره.
در آخر سپاس فراوان از مدیران عزیز سایت و پیشکسوتان ودوستان گلم که بدون چشم داشت این اطلاعات گرانبها رو در اختیارمون گذاشتن و بسیار دلسوزانه راهنمایی و کمکمون کردن. این همدلی و سخاوت رو تحسین میکنم و بهترین ها رو براتون آرزومندم.
دوستون دارم...
دوست خوبم شما فراموش نكن بعد از گرفتن ويزا هر چه دارى اول خدا و بعدش همان رنگ آبى و وزاتو گرفتى به خواست خدا رنگ آبى را مقدس كن و استقلالى شو CoolBig GrinBig GrinBig Grin بخدا ويزا تم ميگيرى به آرزوى ديرينت ميرسى عزيز
اصلا" نگرانى مفهومى نداره خوشحال باش : ????????D
كيس ##17 - تاريخ مصاحبه 22 ژانويه - تعداد نفرات 3 نفر - تعداد آپديت ٨ بار كه ١ بار با ايميل - كشور ابوظبى - مقصد فعلا" سياتل - وضعيت در انتظار كلير - Big Grin
تشکر کنندگان: irn22 ، farshad varaste ، soli asali ، hedipes ، قصه گو ، morteza88 ، armin021 ، pari pariaaa ، NIKKI ، nedaba
دستان من قراره ويزام آماده بشه با يكى از اين وسيله ها برم ويزامو بگيرم به بيام سرزمين آرزوها باهم جشن بگير ??????++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++?++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++?????????
(2014-04-10 ساعت 12:42)sani1348 نوشته:  
دوستون دارم...
دوست خوبم شما فراموش نكن بعد از گرفتن ويزا هر چه دارى اول خدا و بعدش همان رنگ آبى و وزاتو گرفتى به خواست خدا رنگ آبى را مقدس كن و استقلالى شو CoolBig GrinBig GrinBig Grin بخدا ويزا تم ميگيرى به آرزوى ديرينت ميرسى عزيز
من دیروز این برگه آبی رو گرفتم به نظرم خیلی خوش رنگه :-‏)‏ میخوام با خیال راحت کارامو ادامه بدم
شما هم نگران نباش بده هرروز میایم اینجا به هم سر میزنیم؟‏!‏
ایشالا زود ویزاتون آماده میشه و این روزا میشه خاطره 
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، mrpahlevani ، قصه گو ، armin021 ، pari pariaaa ، amin arefi ، nedaba
[quote='armin021' pid='476922' dateline='1397116435']
سلام
دوستون دارم...

نصف این درد و مرضات مال پرسپولیسی بودنته افتخار کن قابل دونستنت بهت برگه آبی دادن آبی سرورته حیف اون ویزا که به تو بدن
ضمنا استرستم مال جدول لیگ برتره که با این همه هوچی بازی تیمت هنوزم زیر سرورش استقلاله.........برو از خدا بترس استقلالی شو
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، sorooosh ، reza_top60 ، morteza88 ، NIKKI ، nedaba
سلام دوستان ما هم کیسمون سه نفره که 24 مارچ مصاحبه و کارت آبی گرفتیم که دیرو 9 اپریل در سایت سیس آپدیت شد و جلو کیس شماره 03 ما Readyنوشته که مضمون متن اینو میرسونه که مصاحبه و ابن صحبتهاست کسی اطلاع داره مارا هم از نگرانی در بیاره در ضمن آفیسر یا همون کنسول فقط به سایت سفارت ایروان و آدرس اون اشاره کرد و از ما خواست اون سایتو چک کنیم و اگه نیاز به چک سایت سیس بود قطعا در فرم آبی اشاره ای به اون سایت میشد البته من فکر میکنم لطفا توضیح بفرمایید به امید موفقیت همه دوستان
تشکر کنندگان: soli asali ، hamed1286
(2014-04-10 ساعت 12:42)sani1348 نوشته:  
دوستون دارم...

به این دوست عزیز باید برگه قرمز میدادن (دور از جون - خدا یی نکرده ) ... پرسپولیسیه دوست داره دیگه رنگ قرمز رو Smile))
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: morteza88 ، nedaba
(2014-04-10 ساعت 13:25)asg1340 نوشته:  سلام دوستان ما هم کیسمون سه نفره که 24 مارچ مصاحبه و کارت آبی گرفتیم که دیرو 9 اپریل در سایت سیس آپدیت شد و جلو کیس شماره 03 ما Readyنوشته که مضمون متن اینو میرسونه که مصاحبه و ابن صحبتهاست کسی اطلاع داره مارا هم از نگرانی در بیاره در ضمن آفیسر یا همون کنسول فقط به سایت سفارت ایروان و آدرس اون اشاره کرد و از ما خواست اون سایتو چک کنیم و اگه نیاز به چک سایت سیس بود قطعا در فرم آبی اشاره ای به اون سایت میشد البته من فکر میکنم لطفا توضیح بفرمایید به امید موفقیت همه دوستان

مورد ما هم مثل شماست. موارد دیگه هم همینطورن.ظاهرا عادیه.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان