کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-11 ساعت 14:08)azifa نوشته:  دوستان
در اون فایل داکی که خود CEAS منتشر کرده این‌طور که من دیدم کلن ۱۶۰۰ کیس در سه سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان پرونده دارن. اگر بگیم هر کیس به طور متوسط ۳ نفر هم داره یعنی می‌شه ۴۸۰۰ نفر در کل این سه سفارت.
حالا سهمیه‌ی امسال ایران چقدره؟

(شبیه مساله‌های دبستان شد Big Grin)

دوست گرامي
طبق فايل منتشر شده 2 آوريل كه شامل كارنتيها تا انتهاي مي (8 ماه از آغاز كار) هست مجموع نفرات سه سفارت 2891 هستن كه البته تعداد كمي غير ايراني - تعداد كمي ريجكتي و تعداد كمي عدم مراجعه را بايد در نظر بگيرين
59 تا ريجكتي تا حالا را ققط حساب كني دست بالاش ميشه 2832 نفر تا پايان مي (MAY)
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: nedaba ، sorooosh ، farshadm999 ، kage.omid ، pari pariaaa ، alitab ، soli asali ، masuodrh ، omid05
بچه ها يچيزي ته قلبم ميگه بزودي ارمنستان خيلي ها رو سورپرايز ميکنه و از سفارتها تو کلير کردن جلو ميزنه ببينيد کي گفتم....Wink
متاسفانه نشد،
سلام دوستان منتظرم
ما هم 135 روز بدون هیچ آپدیتی همچنان چشم انتظاریم و یقین داریم که این انتظار هم ی روزی به سر میاد. ایشالله هرچی خیره همون اتفاق بیفته.
موفق باسید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
سلام, من به تازگی مصاحبه داشتم و افیسر بهم گفت ویزای خودم و دخترم صادر میشه ولی همسرم کلیرنس خورد و قرار شد چند روز بعد برم سفارت برای گرفتن ویزا (ارمنستان).
ولی روز موعود در کمال تعجب در ورودی سفارت بهم گفتن که تلفنی با شخصی صحبت کنم, اون شخص ازم دوباره در مورد کارم پرسید و گفت که سیستم عکس دختر 5 ماهه ام رو نپذیرفته و ازم خواست برگردم ایران و زمان کلیر شدن همسرم با عکس جدید دخترم برای گرفتن هر سه ویزا برگردم ایروان. اما هیچ برگه ای به من ندادن.
الان واقعا نمیدونم کیس من دقیقا چه.مفهومی داره.
خواهشا راهنماییم کنید, خیلی نگرانم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، sorooosh ، soli asali ، قصه گو ، NEURON
(2014-04-11 ساعت 13:58)kage.omid نوشته:  ما هم 150 روز بدون هيچ آپديتي
دو نفر ديگه هم كه هم سراغ دارم عضو مهاجرسرا نيستن دقيقا 150 روز بدون آپديت هر دو ارمنستان

منم120 روزه هستم 1بار اپدیت شدم ما رو هم اضافه کن
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: kage.omid ، pari pariaaa ، azifa ، lida55 ، alitab ، usafirststeps ، soli asali ، قصه گو ، arashS ، farshad varaste
(2014-04-11 ساعت 15:15)NIKKI نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 14:08)azifa نوشته:  دوستان
در اون فایل داکی که خود CEAS منتشر کرده این‌طور که من دیدم کلن ۱۶۰۰ کیس در سه سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان پرونده دارن. اگر بگیم هر کیس به طور متوسط ۳ نفر هم داره یعنی می‌شه ۴۸۰۰ نفر در کل این سه سفارت.
حالا سهمیه‌ی امسال ایران چقدره؟

(شبیه مساله‌های دبستان شد Big Grin)

دوست گرامي
طبق فايل منتشر شده 2 آوريل كه شامل كارنتيها تا انتهاي مي (8 ماه از آغاز كار) هست مجموع نفرات سه سفارت 2891 هستن كه البته تعداد كمي غير ايراني - تعداد كمي ريجكتي و تعداد كمي عدم مراجعه را بايد در نظر بگيرين
59 تا ريجكتي تا حالا را ققط حساب كني دست بالاش ميشه 2832 نفر تا پايان مي (MAY)

پس تقریبا تمام پیش بینی‌‌ها و اون اماری که بچه ها زحمت کشیده بودن غلط از آب در اومد؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali
(2014-04-11 ساعت 13:07)ali1220 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 12:12)azifa نوشته:  ۱۸۶ روزه منتظریم. بدون یه آپدیت واقعی. واقعاً انگار بخت مهاجرت ما رو یکی محکم بسته.
شمایی که ۸۰ روزه منتظری، ۴۰ روزه منتظری، ببین جیک ما درومد؟ یک‌کم صبر داشته باشین. جای ما بودین سر به بیابون می‌ذاشتین احتمالاً.

کسی از دوستان هست این‌جا که بالای صد روز شده باشه و آپدیت نشده باشه؟

115 روز بدون آپدیت و منتظر Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

182 روز انتظار فقط اپدیت از طریق ایمیل..رکورد انتظار بالاتر داریم ؟؟؟
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
(2014-04-11 ساعت 14:46)pari pariaaa نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 13:17)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 12:48)pari pariaaa نوشته:  بدون آپديت و ريلكس با ١٧٢ روز انتظار Big Grin

من فکر کردم شما کلیر شودین مگه نشدین ؟

بخاطر تشابه نام كاربري من با pari pari عزيز خيلي ها فكر كردن كه من كلير شدم ولي ايها الناس من pari pariaaa ىِ ايروانم Big GrinBig GrinBig Grin
pari pari جان سفارتشون ابوظبي بود .

چه تشابه سلیقه‌ای ، ایشالا شما هم کلیر بشید.
خوشحالم.
حالا که همه دارین فخر میفروشین و پز میدین اینم از ما 143 روووووووز بدون هیچ آپدیت!!!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، elnazgh ، lida55 ، pari pariaaa ، reza_top60 ، aseman abi ، soli asali ، miladfr12 ، azifa ، قصه گو ، arashS
(2014-04-11 ساعت 12:12)azifa نوشته:  ۱۸۶ روزه منتظریم. بدون یه آپدیت واقعی. واقعاً انگار بخت مهاجرت ما رو یکی محکم بسته.
شمایی که ۸۰ روزه منتظری، ۴۰ روزه منتظری، ببین جیک ما درومد؟ یک‌کم صبر داشته باشین. جای ما بودین سر به بیابون می‌ذاشتین احتمالاً.

کسی از دوستان هست این‌جا که بالای صد روز شده باشه و آپدیت نشده باشه؟

بله پنج ماه بدون اپدیت.
تشکر کنندگان: usafirststeps ، kage.omid ، lida55 ، pari pariaaa ، aseman abi ، soli asali ، miladfr12 ، azifa ، قصه گو ، arashS
(2014-04-11 ساعت 15:34)افسان نوشته:  سلام, من به تازگی مصاحبه داشتم و افیسر بهم گفت ویزای خودم و دخترم صادر میشه ولی همسرم کلیرنس خورد و قرار شد چند روز بعد برم سفارت برای گرفتن ویزا (ارمنستان).
ولی روز موعود در کمال تعجب در ورودی سفارت بهم گفتن که تلفنی با شخصی صحبت کنم, اون شخص ازم دوباره در مورد کارم پرسید و گفت که سیستم عکس دختر 5 ماهه ام رو نپذیرفته و ازم خواست برگردم ایران و زمان کلیر شدن همسرم با عکس جدید دخترم برای گرفتن هر سه ویزا برگردم ایروان. اما هیچ برگه ای به من ندادن.
الان واقعا نمیدونم کیس من دقیقا چه.مفهومی داره.
خواهشا راهنماییم کنید, خیلی نگرانم

دوست عزیز کیس شما که مشخصا کلیرینس خورده ولی بهتره با خود سفارت مکاتبه کنید در این زمینه که هیچ برگه ای بهتون ندادن و کیس نامبرتون رو بدون صفرهاش در سایت سیس چک کنید. راستی کارتون آزاد بوده یا دولتی؟
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: kage.omid ، alitab ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، قصه گو
(2014-04-11 ساعت 16:47)usafirststeps نوشته:  حالا که همه دارین فخر میفروشین و پز میدین اینم از ما 143 روووووووز بدون هیچ آپدیت!!!

یعنی ما ایرانیای عزیز تا ثابت نکنیم توی یه مورد خاص از همه بدبخت تریم، ول نمیکنیم!........از آخرین آپدیت کیس ما هم 5 ماه میگذره!!!!! حالا ببینم کی میتونه از نظر بی آپدیتی رو دست بچه های ایروان بلند شه........
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: alitab ، reza_top60 ، Vahid2014 ، soli asali ، usafirststeps ، miladfr12 ، قصه گو ، arashS
(2014-04-11 ساعت 17:06)elnazgh نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 16:47)usafirststeps نوشته:  حالا که همه دارین فخر میفروشین و پز میدین اینم از ما 143 روووووووز بدون هیچ آپدیت!!!

یعنی ما ایرانیای عزیز تا ثابت نکنیم توی یه مورد خاص از همه بدبخت تریم، ول نمیکنیم!........از آخرین آپدیت کیس ما هم 5 ماه میگذره!!!!!!!!!

خیر خانم محترم. می‌خواستم دوستانی که بعد ۴۰ روز می‌آن و می‌گن که حالشون بده متوجه بشن کسانی هستن که خیلی بیشتر از اون‌ها منتظرن اما صداشون درنمی‌آد. این‌همه دوستان نماد صبوری هستند که اتفاقاً هیچ‌وقت هم نیومده‌ان بگن چقد بدبختیم و ناله کنن بلکه منطقی و صبورانه منتظرن ببینن نتیجه‌ی پرونده‌شون چی می‌شه.
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza_top60 ، alitab ، aseman abi ، soli asali ، kage.omid ، houmanmir ، miladfr12 ، قصه گو ، aaraam ، tenese ، omid05
دوستان فکر کنم یه خبرهای هست web watcher من الان 20 دقیقه هست ایروان و لود نمکنه و فقط اررو میده اما انکارا تو 2 ثانیه لود کرد .............به امید کلیر ................
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: elnazgh ، Vahid2014 ، soli asali ، sorooosh ، reza_top60 ، miladfr12 ، قصه گو ، pari pariaaa ، pari pari
(2014-04-11 ساعت 17:10)azifa نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 17:06)elnazgh نوشته:  

یعنی ما ایرانیای عزیز تا ثابت نکنیم توی یه مورد خاص از همه بدبخت تریم، ول نمیکنیم!........از آخرین آپدیت کیس ما هم 5 ماه میگذره!!!!!!!!!

خیر خانم محترم. می‌خواستم دوستانی که بعد ۴۰ روز می‌آن و می‌گن که حالشون بده متوجه بشن کسانی هستن که خیلی بیشتر از اون‌ها منتظرن اما صداشون درنمی‌آد. این‌همه دوستان نماد صبوری هستند که اتفاقاً هیچ‌وقت هم نیومده‌ان بگن چقد بدبختیم و ناله کنن بلکه منطقی و صبورانه منتظرن ببینن نتیجه‌ی پرونده‌شون چی می‌شه.
اگه شما خیلی صبرتون زیاد بود با یه شوخی که اونم نه با شما و با usafirststeps عزیز برای آروم کردن جو برای کیسهایی مثل خودم که آپدیت نمیشیم، کردم نمیدین سریع اعتراض کنین!
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، usafirststeps ، miladfr12

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان