کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
ترکیخ شماره های 428 و 102 رو کلیر کرده امیدوارم که ایرانی باشند و به امید کلیر بقیه بچه ها.من همچنان منتظر کلیر خودم هستم.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تبریک به دوستان عزیز کلیر شده مبارکتون باشه
2014AS102
2014AS428
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
خیلی مبارکه مسعود جان بالاخره دوران انتظار شما هم تمام شد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-04-11 ساعت 18:25)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 18:16)hamed1286 نوشته:  شمارش معکوس تا پایان مهلت دریافت ویزا :
http://www.timeanddate.com/countdown/gen...959&p0=263

حداقل دلمون خوشه تا پایان این مهلت بهشتی هستیم یا جهنمی Big Grin Wink

اوه اوه یعنی‌ اگه من قرار باشه اندازه مثلا الدرادو یا پری پری هم کارم طول بکشه تقریبا به ویزا نمیرسم!

هر کی‌ رفت آمریکا جای من هم حال کنه. Big GrinBig Grin

هرچی جلوتر بریم مدت زمان کلیرنس کوتاهتر میشه ...
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تبریک به دوستان کلییر شده انکارا
مسعود جان مبارکه مبببببببببببببببببببببببببببببببببببببارک
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبریک مسعود عزیزBig Grin

ایروان فقط زود باش......................Cool
(2014-04-11 ساعت 18:26)masoudsadry نوشته:  بچه ها ما بعد از 191 روز كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير شديم..اين يعني پايان انتظار سخت بالاخره ميرسه.هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

آقا بسیار تبریک. شما واقعاً حقتون بود. دومین نفر منتظرسرا Smile
۲ نفر (مهندس IT (برنده) و نقاش)/ مصاحبه ۷ اکتبر آنکارا/ آپدیت‌ها: ۱۷ و ۱۸ آوریل، ۱۵- ۲۴ و ۲۹ می، کلیر شدن ۳۰ می---پروفایل دونفره Tongue
سفرنامه‌ اول
سفرنامه دوم
تغییر PTT
(2014-04-11 ساعت 18:26)masoudsadry نوشته:  بچه ها ما بعد از 191 روز كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير شديم..اين يعني پايان انتظار سخت بالاخره ميرسه.هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا

مبارک انشالا . خیلی خوشحالیم براتون. هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.Big Grin \o/ \o/ \o/
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
اقا مسعود گل مبارک باشه خدا رو شکر هوووررررررررررااااااااا
متاسفانه نشد،
اقا مسعود گل مبارک باشه خدا رو شکر هوووررررررررررااااااااا
متاسفانه نشد،

یعنی اگه تا آخر عمرم بارها این جمله رو تو هر جایی بشنوم مهم نیست از کی از خوشحالی باز گریم میگیره تبر یک به شما دوست عزیز
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
(2014-04-11 ساعت 18:57)hamidrezapir1 نوشته:  

مبارک انشالا . خیلی خوشحالیم براتون. هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.Big Grin \o/ \o/ \o/

آقا مسعود مبارک باش، آخرین آپدیت تون کی‌ بود وقتی‌ که چک کردید
مبارک به دوستان کلیر شده

واقعا دیگه ایروان باید شرم کنه !! شرم و حیا هم خوب چیزیه والا!!Tongue
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....

سلام دوست عزیز
من میرم سایت آنکارا هنوز آپدیت نکرده. شما از کجا دارید میبینید آپدیت سایتو؟
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، arashS ، meisam14
آقاي صدري مباركتون باشه.ممكنه اون يكي كيس lot2014 باشه؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: alitab ، kage.omid ، pari pariaaa ، soli asali ، pari pari ، lighter ، sani1348 ، azifa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان