کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-14 ساعت 17:13)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خسته نباشید و امیدوارم که هرچه زودتر همتون کلیر بشید و برید پی زندگیتون،یه سوال داشتم
من کارمند شرکت نفت هستم و توی عملیات کار میکنم(نیروی فنی هستم) دو سالی سابقه دارم چند ماه دیگه قرارداد رسمی شدنم رو میبندم،میخواستم بدونم با توجه به کیس نامبرم که بالاست خیلی طول میکشه کلیر بشم؟
سربازی هم نرفتم.
اگر بگم کارم دولتی نیست یا قرار دادم تموم شده یا با پیمانکار کار میکنم از کجا میخوان بفهمن؟اصلا توصیه میشه این کار رو بکنم که ویزا یک ضرب بگیرم.
کلا نظرتون چیه؟
اگه بخوای دقیقا همین جایی و که کار می کنی و بگی مطمئن باش کلیرنس می خوری ببین توی فرم های اولیه اگه چیزی از اینجایی که کار می کنی و ننوشتی بگو کارت شرکت خصوصیه این نظر منه بازم ببین بقیه بچه ها چه نظری دارن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، miladfr12
(2014-04-14 ساعت 16:57)گلپری نوشته:  سلام ببخشید می خواستم بدونم اگر کلیرنس بخوریم دو باره باید برای گرفتن ویزا بعد مدت اعلام کرده باید به دبی بریم و ایا گذرنامه ها رو پس میدن یا نگه میدارن

بله بعد از اینکه کیستون توی سایت اوومد باید به سفارت برین پاس هاتونو تا 3 روز کاری می گیرن ویزا و صاذر می کنن دوباره بهتون پس می دن
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: sorooosh ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba
خدا رو شکر ابوظبی دست از آپدیت های هیأتی برداشته..انشاله که روند کلیر کردنشون متوقف نشه
امروز هم چند نفر از کارنتی های سری اول رو آپدیت کرد ..انشاله که به زودی کلیر شن
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-04-14 ساعت 21:14)masuodrh نوشته:  خدا رو شکر ابوظبی دست از آپدیت های هیأتی برداشته..انشاله که روند کلیر کردنشون متوقف نشه

با سلام شما از سايت سيس متوجه اپديت دوستان شديد يا از طريق ديگه؟
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
بابا یکی به من میگه به چه ادرسی باید ایمیل زد واسه طولانی شدن کلیر ومتنش چه باشه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12
(2014-04-14 ساعت 22:09)Morteza1350 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 21:14)masuodrh نوشته:  خدا رو شکر ابوظبی دست از آپدیت های هیأتی برداشته..انشاله که روند کلیر کردنشون متوقف نشه

با سلام شما از سايت سيس متوجه اپديت دوستان شديد يا از طريق ديگه؟

طریق دیگه مون کجا بود آخه دوست خوبم؟؟؟!!!!
از انگشتان بینوای خودم و سایت سیس استفاده میکنم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: قصه گو ، sani1348 ، soli asali ، miladfr12 ، kiana11 ، alitab ، nedaba ، farshad varaste
بچه ها من دیروز تولدم بود فکر میکنین این هفته کادوی تولدم کلیرم کنن !!!! :d
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-04-14 ساعت 23:04)2014winner نوشته:  بچه ها من دیروز تولدم بود فکر میکنین این هفته کادوی تولدم کلیرم کنن !!!! :d
سلام
فروردینی عزیز امیدوارم کادو تولدت را از سفارت بگیری که بهترین کادو دنیاست از ته قلبم ارزو می کنم این هفته فقط هفته شانس خودت باشد به امید کلیر شدندت
از طرف تمام فروردینی ها
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-04-14 ساعت 23:04)2014winner نوشته:  بچه ها من دیروز تولدم بود فکر میکنین این هفته کادوی تولدم کلیرم کنن !!!! :d

یه موقع نمی‌خوام نا امیدتون کنم من مصاحبم ۲ روز بعد تولدم بود ( البته تولد شناسنامه ایم) و ۲ روز بعد تولد کلیر خوردم کادو تولد خداوند متعال به بنده بود!! Big GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
(2014-04-14 ساعت 22:31)feel نوشته:  بابا یکی به من میگه به چه ادرسی باید ایمیل زد واسه طولانی شدن کلیر ومتنش چه باشه

ایمیل سفارت ابوظبی
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.
و این متن
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
و این هم یکی دیگه
I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely
سلام به همه دوستاي عزيزم
خدا قوت بابت اين همه صبر، من كه آدم خيلي عجولي بودم توي اين پروسه صبر ايوب گرفتم، به همتون حق مي ديدم از اين همه صبر كلافه باشيد، من كه خودم اولين بار نامه برنده شدنمو ديدم فكر مي كردم ظرف يك ماه يا خونه پرش سه ماه بعد رفتم آمريكاD: البته الان هم همون شد ولي با يك سال فاصله،
يك مطلب جالب براي يكي از همكارام اتفاق افتاده، نمي دونم كسي اطلاعات خاصي داره در اين مورد يا نه، حرف برنده شدنه لاتاري بود كه اين همكار ما گفت همزمان با لاتاري ٢٠١٤ ثبت نام كرده كه بعد از يكي دو ماه براش از كي سي سي نامه اومده چون متولد چهارم جولاي كه روز ملي آمريكا هست شما به قرعه كشي احتياج نداريد و نامه دعوت به سفارت براش اومده، ايشون هم مصاحبه كرده با همسرش ولي چون خانومش بارداره فعلا سفرشونو عقب انداخته، راستش من به اين قضيه شك داشتم ولي وقتي مداركشو ديدم باورم شد، خلاصه اش اينكه كسانيكه متولد اين روز هستن( به شرطي اينكه در پاسپورت و شناسنامه هم ثبت شده باشه ) اين اتفاق براشون ميفته،
مي دونم الان همتون منو دعوا مي كنين كه اين موضوع مربوط به اين تايپيك نيست ولي گفتم يكم حواستونو از كندي گذر زمان پرت كنم تا يك حال و هوايي عوض كرده باشيد
ضمنا اگر كسي رو ميشناسيد كه متولد اين روز باشه بهش خبر بديد تا پيگير باشه، نمي دونم حالا اين همكار ما واقعيت رو گفته يا خالي بسته،
شاد باشيد و به اميد كلير شدن همتون
پيوست: دعوام نكنيد، ولي من تقريبا به همه گفتم لاتاري برنده شدم ، تنها كسي كه خبر نداره خواجه عزيزمون حافظ مي باشد( البته فكر كنم اون هم الان خبر داشته باشه چون مامان بزرگم دو سه ماه پيش فوت كرد مطمئنا مامانيم بهش گفته) خوب تقصير من چيه بعد از اينكه خبرو پخش كردم با مهاجرسرا آشنا شدم و تذكران دوستان رو ديدم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-04-14 ساعت 17:34)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:25)masoud92 نوشته:  بالاخره ايروان يكي رو كلير كرد (2014AS4234) جالبه نبايد خيلي وقت از مصاحبش گذشته باشه. نه؟

ebi1988 جان اينكه سربازي نرفتي امتياز خوبيه براي يه ضرب شدنت. در مورد كارت هم مشاغل دولتي معمولا كليرنس مي خورن. مهمه كه داخل فرماي ارساليت چي نوشتي اگه اونجا اشاره اي كردي خب موقع مصاحبه كه نمي توني انكار كني اما اگه تو فرمها سربسته نوشتي و اشاره به دولتي بودنش نكردي موقع مصاحبه هم زياد موضوع را باز نكن. مثل يكي از دوستان كه پارسال كيس نامبر بالاي 10 هزار داشت و سربازي نرفته بود و تو كار واردات بود و موقع مصاحبه خيلي مختصر گفته بود كارم وارداته . همين و بس و اونها هم نپرسيده بودن در چه زمينه اي. اون يه ضرب شده بود

مسعود جان این کیس چند روزه که کلیر شده و توی سایت درج شده بود البته اشتباها توی ستون تاریخ که گویا سفارت زحمت کشیدند و تصحیح فرمودند

پس چرا اين كيس توي سيس هنوز تو ادمين پروسسينگ هست؟ كي پس ميزنه ايشود؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، مهدی 2014
اين مطلب مربوط به آقاي ghorbat يكي از برندگان سال 2012.يه توضيحي درباره مصاحبه داده بودن جالب بود

این حقیقت برای همه بیشتر محرض میشه که همه چیز سوای از این که کیس ها با هم فرق داره و شرایط افراد در تصمیم گیری موثر هست ، دست افیسر هست و به روز مصاحبه بستگی داره .. من الان دیگه با خیال راحت این مطلبو با دوستان به اشتراک میذارم . . . من بطور اتفاقی با یه اقای از ایالت کالیفرنیا آشنا شدم که در زمان کارمندیش در سفارت کار میکرده و در حال حاضر باز نشسته شده . . . من قضیه خودمو ( جریان ویزا گرفتن در سفارت با اون شرایط ) براش تعریف کردم و گفتم بنظر من آفیسر تصمیم میگیره برای دادن ویزا ...!!! بعد اون فرد که اسمش روبرتو بود گفت مگه شما اینو نمیدونستین ؟؟؟Tongue بعد یه توضیح مختصر داد که تمام کیس های صدور ویزا قبل از تاریخ مصاحبه سیستمی میشن و فایل شما تکمیل میشه ، در روز مصاحبه آفیسر باید تصمیم بگیره که به شما ویزا بدن یا ندن . . . !!! و جالبه که من براش از استرسم گفته بودم !!! بعد به من گفت که استرس برای چی داشتین ؟؟؟ شما که لاتاری برنده شدین و ویزاتونو هم میگیرین دیگه مشکلی ندارین . و گفت اصلاً کیس لاتاری هر کی برنده بشه ویزا میگیره مگر به چند دلیل یکی که قوانین را رعایت نکنه ( راستش دیگه روم نشد بپرسم کدام قوانین را !!! ) دوم اینه که آفیسر پی به اطلاعات نادرست یا اشتباه ببره و یا اسم شخص در بلک لیست باشه و سوم اینه که برنامه لاتاری بسته بشه ...!!! بعد من بهش گفتم چرا بعضی ها که مشکل دارن مثلاً در زمان ثبت نام اشتباه کردن ولی براش تاریخ مصاخبه میدن و حتی این همه هزینه میکنه جالبه پول ویزا را هم ازش میگیرن !!! بعد ریجکتش میکنن . . . برام توضیح داد که سفارت این حق را برای فرد قائل میشه که بیاد و توضیح بده و اگر آفیسر را بتونه متقاعد کنه ، ویزاشو میگیره !!! بعد به من گفت که خیلی امکان این حالت ها ضعیفه !!! بعد من هم زود زدم تو پرش و گفتم که من 2 تا کیس در این دوره از لاتاری حداقل از ایران میدونم که ریجکت شدن . . . وقتی براش توضیخ دادم ، به من گفت این ها کیس هایی هستند که برای سفارت خیلی مهمه و متقاعد کردن آفیسر کار راحتی نیست ... برای اون دوستمون که اسم یکی از بچه هاشونو ننوشته بودن توضیح داد که خیلی ها هستند که بعد از قبول شدن فرزندی را به اعضای کیس خودشون اضافه میکنن و از خانوداه اون فرزند پول میگیرن . . . و در رابطه با اون دوستمون که اشتباهی سهمیه استرالیا خورده بود گفت که در این خالت هم خیلی سخت میشه آفیسر را متقاعد کرد و این کار سوء استفاده از سهمیه کشور دیگه ای هست و حق یکنفر را در آن کشور ضایع کرده . . . کلاً این چیزایی بود که به من گفت و من اون موقع به اشتراک نذاشتم ، گفتم الان تا من اینو بگم خیلی شاید بخوان بحث بکنن که من نتونم جواب بدم ولی الان که دیدم خدارو شکر بچه ها هم به این نتیجه رسیدن با خودم گفتم بهتره که بگم . . .Cool
تمام صحبت های بالا را به نقل از یه انسان آمریکایی حدود 65 سال گفتم که مدعی بود کارمند بازنشته هست و قبلاً در سفارت کار میکرده . . .!!! و هیچ مدرک دیگه ای هم برای صحت گفته هایش ندارم .
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای منتظرم
من هم الان حدود 2 ماه از مصاحبه م گذشته و منتظر هستم
تازه متوجه شدم موقع ثبت نام در سیس شماره پاسپورت خودم و همسرم رو اشتباه زدم مثلا به جای حرف I عدد 1 زدم ولی مال پسرم و درست زدم .
حالا باید چی کار کنم ایا باید به سفارت ایمیل بزنم؟ ایا ممکنه این اشتباه پروسه کلیرنس رو طولانی تر بکنه؟
ممنون میشم از راهنمایی تون .

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، مهدی 2014 ، pari pariaaa
(2014-04-15 ساعت 00:29)feel نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 23:21)lida55 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 22:31)feel نوشته:  بابا یکی به من میگه به چه ادرسی باید ایمیل زد واسه طولانی شدن کلیر ومتنش چه باشه

ایمیل سفارت ابوظبی
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx.
و این متن
I would like to inform you that , I had my visa interview at the U.S Embassy in .......... on .............. and the embassy officer told me to check my status after 2 months, but now after....... month, my administrative processing has been still pending and I'm really worried about my case .
و این هم یکی دیگه
I would appreciate if you kindly inform me about the latest status of my case.
I am Looking forward to hearing your kind response and many thanks for your kind cooperation in advance.
Yours sincerely
دوست عزیز از شما تشکر میکنم این ادرس لینک هست نه امیل چند گزینه میاد کدوم باید انتخاب کنم و ایا ادرس ایمیل نداره ممنون میشم دوستان سریع راهنمایی کنن

دوست عزیز این تنها راه تماس با ابوظبی در مورد کیسهای لاتاری هست شما باید به تک تک گزینه ها جواب بدین
I already had my immigrant visa interview in Abu Dhabi.
Case number: 2014AS
Applicant name: xxxxxx, xxxx
Email address: xxxxxxxxxxxxxxxx
Interview date was: xx/xx/20
Passport country/travel document: IRAN
Citizenship/Nationality: IRANIAN
Visa type: Diversity visa ('Visa Lottery')
I am the: Diversity Visa winner (I want to move to the USA)
My issue: What is the status of my Administrative Processing?
My inquiry: اینجا هم متن رو میزارین و دکمه submit رو میزنین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان