کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان این گردوشکن، شوخیه یا واقعاً چیزی است که مثلاً می شود دانلود کرد و استفاده کرد؟
در سایت CEAC خودمان باید که ثبت نام کنیم یا مدّتی قبل یا بعد از مصاحبه خودش کیس را می شناسد؟
ممنون و متشکّر
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-14 ساعت 23:29)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستاي عزيزم
خدا قوت بابت اين همه صبر، من كه آدم خيلي عجولي بودم توي اين پروسه صبر ايوب گرفتم، به همتون حق مي ديدم از اين همه صبر كلافه باشيد، من كه خودم اولين بار نامه برنده شدنمو ديدم فكر مي كردم ظرف يك ماه يا خونه پرش سه ماه بعد رفتم آمريكاD: البته الان هم همون شد ولي با يك سال فاصله،
يك مطلب جالب براي يكي از همكارام اتفاق افتاده، نمي دونم كسي اطلاعات خاصي داره در اين مورد يا نه، حرف برنده شدنه لاتاري بود كه اين همكار ما گفت همزمان با لاتاري ٢٠١٤ ثبت نام كرده كه بعد از يكي دو ماه براش از كي سي سي نامه اومده چون متولد چهارم جولاي كه روز ملي آمريكا هست شما به قرعه كشي احتياج نداريد و نامه دعوت به سفارت براش اومده، ايشون هم مصاحبه كرده با همسرش ولي چون خانومش بارداره فعلا سفرشونو عقب انداخته، راستش من به اين قضيه شك داشتم ولي وقتي مداركشو ديدم باورم شد، خلاصه اش اينكه كسانيكه متولد اين روز هستن( به شرطي اينكه در پاسپورت و شناسنامه هم ثبت شده باشه ) اين اتفاق براشون ميفته،
مي دونم الان همتون منو دعوا مي كنين كه اين موضوع مربوط به اين تايپيك نيست ولي گفتم يكم حواستونو از كندي گذر زمان پرت كنم تا يك حال و هوايي عوض كرده باشيد
ضمنا اگر كسي رو ميشناسيد كه متولد اين روز باشه بهش خبر بديد تا پيگير باشه، نمي دونم حالا اين همكار ما واقعيت رو گفته يا خالي بسته،
شاد باشيد و به اميد كلير شدن همتون
پيوست: دعوام نكنيد، ولي من تقريبا به همه گفتم لاتاري برنده شدم ، تنها كسي كه خبر نداره خواجه عزيزمون حافظ مي باشد( البته فكر كنم اون هم الان خبر داشته باشه چون مامان بزرگم دو سه ماه پيش فوت كرد مطمئنا مامانيم بهش گفته) خوب تقصير من چيه بعد از اينكه خبرو پخش كردم با مهاجرسرا آشنا شدم و تذكران دوستان رو ديدم

سلام دوست من
راستش منم مثل شما هستم، و تنها چیزی که منو اذیت میکنه همین موضوعه که مادر گرامی کل جهان و از این قضیه باخبر کردن! تا اومدم بجنبم دیدم آدم فضایی ها هم فهمیدن من لاتاری بردم!!!
و این بیشتر از هر چیز منو اذیت میکنه! حتی گربه های محل هم منو میبینن میگن پس چی شد؟! هنوز نرفتی؟ ای بابا تو که هنوز اینجایی!!! خلاصه اینکه اگه زبونم لال یک درصد کلیر نشم نمیدونم چیکار کنم! احتمالا باید برم یه ناکجا آباد خودمو گم و گور کنم که اینا فکر کنن من رفتم!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
سلام.
فکر کنم من اولین کسی باشم که ابوظبی ازم cv خواسته.
دوستانی که تجربه دارند آیا تو کلیر شدن تاثیری داره؟زمان را بیشتر میکنه یا کمتر؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-04-15 ساعت 01:24)me_u نوشته:  سلام.
ممنون میشم پاسخ بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو

دوست من شما کیلیرنس خوردید؟

اصلا فکر نمیکردم فکر کنم بهاتون صحبت کرده بودم سربازی هم نرفته بودید. چی‌ شد؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، مهدی 2014 ، nedaba
(2014-04-15 ساعت 01:34)farshadm999 نوشته:  
ممنون میشم پاسخ بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو

سلام.
من خدمت رفتم.از اول هم میدونستم کیلیرنس میخورم.شما منو با کس دیگری اشتباه گرفتی.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: soli asali ، مهدی 2014 ، nedaba ، pari pariaaa
(2014-04-15 ساعت 00:02)anahita 62 نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای منتظرم
من هم الان حدود 2 ماه از مصاحبه م گذشته و منتظر هستم
تازه متوجه شدم موقع ثبت نام در سیس شماره پاسپورت خودم و همسرم رو اشتباه زدم مثلا به جای حرف I عدد 1 زدم ولی مال پسرم و درست زدم .
حالا باید چی کار کنم ایا باید به سفارت ایمیل بزنم؟ ایا ممکنه این اشتباه پروسه کلیرنس رو طولانی تر بکنه؟
ممنون میشم از راهنمایی تون .

من خیلی نگرانم کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟

اپدیت:
خودم و همسرم: 12feb----19feb----5mar
پسرم:11feb----20mar

(2014-04-15 ساعت 00:02)anahita 62 نوشته:  سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای منتظرم
تازه متوجه شدم موقع ثبت نام در سیس شماره پاسپورت خودم و همسرم رو اشتباه زدم مثلا به جای حرف I عدد 1 زدم ولی مال پسرم و درست زدم .
حالا باید چی کار کنم ایا باید به سفارت ایمیل بزنم؟ ایا ممکنه این اشتباه پروسه کلیرنس رو طولانی تر بکنه؟

اپدیت:

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-14 ساعت 18:26)Hadi2014 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:43)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:38)masoud92 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:34)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:25)masoud92 نوشته:  بالاخره ايروان يكي رو كلير كرد (2014AS4234) جالبه نبايد خيلي وقت از مصاحبش گذشته باشه. نه؟

ebi1988 جان اينكه سربازي نرفتي امتياز خوبيه براي يه ضرب شدنت. در مورد كارت هم مشاغل دولتي معمولا كليرنس مي خورن. مهمه كه داخل فرماي ارساليت چي نوشتي اگه اونجا اشاره اي كردي خب موقع مصاحبه كه نمي توني انكار كني اما اگه تو فرمها سربسته نوشتي و اشاره به دولتي بودنش نكردي موقع مصاحبه هم زياد موضوع را باز نكن. مثل يكي از دوستان كه پارسال كيس نامبر بالاي 10 هزار داشت و سربازي نرفته بود و تو كار واردات بود و موقع مصاحبه خيلي مختصر گفته بود كارم وارداته . همين و بس و اونها هم نپرسيده بودن در چه زمينه اي. اون يه ضرب شده بود

مسعود جان این کیس چند روزه که کلیر شده و توی سایت درج شده بود البته اشتباها توی ستون تاریخ که گویا سفارت زحمت کشیدند و تصحیح فرمودند

آها. مرسي از راهنماييتون. تعجب مي كنم كه زمان زيادي از مصاحبش نمي گذره. يعني موردي اينجور شده يا بقيه هم نزديكه؟

امیدوارم دوستامون Hadi2014 یا shahryar7021 باشند که کلیر شدند
و نیز امیدوارم تا 2-3 هفته اینده با نزدیکی به زمان اعلام اسامی برندگان 2015 خبرای خوبی را از هر سه سفارت داشته باشیم

ممنون. من هنوز کلير نشدم.
متاسفانه من هم نيستمSad
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: قصه گو ، مهدی 2014 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-15 ساعت 02:13)anahita 62 نوشته:  

اپدیت:

اپدیت:
سلام دوست عزيز
ببخشيد منظورتون از ثبت نام در سيس چيه ؟ وچه زمان ثبت نام كردين ؟ مگه سيس خودش نميشناسه شما رو ؟ در كدام قسمت ثبت نام كردين و شماره پاسپورت رو وارد كردين ؟
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali
(2014-04-14 ساعت 20:00)nasim نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:13)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خسته نباشید و امیدوارم که هرچه زودتر همتون کلیر بشید و برید پی زندگیتون،یه سوال داشتم
من کارمند شرکت نفت هستم و توی عملیات کار میکنم(نیروی فنی هستم) دو سالی سابقه دارم چند ماه دیگه قرارداد رسمی شدنم رو میبندم،میخواستم بدونم با توجه به کیس نامبرم که بالاست خیلی طول میکشه کلیر بشم؟
سربازی هم نرفتم.
اگر بگم کارم دولتی نیست یا قرار دادم تموم شده یا با پیمانکار کار میکنم از کجا میخوان بفهمن؟اصلا توصیه میشه این کار رو بکنم که ویزا یک ضرب بگیرم.
کلا نظرتون چیه؟
اگه بخوای دقیقا همین جایی و که کار می کنی و بگی مطمئن باش کلیرنس می خوری ببین توی فرم های اولیه اگه چیزی از اینجایی که کار می کنی و ننوشتی بگو کارت شرکت خصوصیه این نظر منه بازم ببین بقیه بچه ها چه نظری دارن

متاسفانه از شرکت نفت نوشتم تا شرکت تابع ای که توش کار میکنم،ولی یه مساله دیگه هست اونم این که قراردادم این ماه تموم میشه و باید قرارداد رسمی ببندیم.
به نظرتون فرم هام رو توی سفارت عوض کنم بعد اصلاحش کنم؟بعد اگه کلیر بخورم میتونن بفهمن که دقیقا کجا کار کردم؟
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، soli asali
(2014-04-14 ساعت 17:13)ebi1988 نوشته:  اگر بگم کارم دولتی نیست یا قرار دادم تموم شده یا با پیمانکار کار میکنم از کجا میخوان بفهمن؟اصلا توصیه میشه این کار رو بکنم که ویزا یک ضرب بگیرم.
کلا نظرتون چیه؟

ابی جان منم همکار شمام اما تو بخش خصوصی Cool
خدمتتون عرض شود که روز مصاحبه دقیقاً اسم شرکت رو چک می کنن و ازتون می پرسن هنوز تو همین شرکت کار می کنی؟ مطمئن باش اگه بگی نه یه چرا؟؟؟ دنبالشهBig Grin و همینطور ازت دقیقاً می پرسه خصوصیه یا نه و کارت مرنبط با نفته یا نه
کلاً رو نفت خیلی حساسن و اگر خدایی نکرده برگه آبی گرفتی ناراحت نشو چون همه نفتیا برگه آبین Big Grin
البته اینم بگم که یکی از دوستان که مهندسی گل بود تو دبی یه ضرب گرفتWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: ebi1988 ، kage.omid ، masuodrh ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-15 ساعت 06:36)sani1348 نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 02:13)anahita 62 نوشته:  

اپدیت:
سلام دوست عزيز
ببخشيد منظورتون از ثبت نام در سيس چيه ؟ وچه زمان ثبت نام كردين ؟ مگه سيس خودش نميشناسه شما رو ؟ در كدام قسمت ثبت نام كردين و شماره پاسپورت رو وارد كردين ؟
اگه منظورت ثبت نام csc هست كه هيچ مشكلي نيست توو خود سايت آدرس ايميل هست موارد رو بهشون اطلاع بده برات درست مي كنن. من هم همين مشكل رو داشتم دو روزه حل شد. يو اس ويزا تا زماني كه هنوز ويزا ايشو نشده قابل تغييره
Case Number: 2014AS7XX - Single - Interview: Oct 2013 Ankara - Visa Issued: June 2014 - Destination: Houston

تشکر کنندگان: forgiven ، مهدی 2014 ، nedaba ، soli asali ، aghaghia
(2014-04-15 ساعت 07:44)ebi1988 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 20:00)nasim نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:13)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خسته نباشید و امیدوارم که هرچه زودتر همتون کلیر بشید و برید پی زندگیتون،یه سوال داشتم
من کارمند شرکت نفت هستم و توی عملیات کار میکنم(نیروی فنی هستم) دو سالی سابقه دارم چند ماه دیگه قرارداد رسمی شدنم رو میبندم،میخواستم بدونم با توجه به کیس نامبرم که بالاست خیلی طول میکشه کلیر بشم؟
سربازی هم نرفتم.
اگر بگم کارم دولتی نیست یا قرار دادم تموم شده یا با پیمانکار کار میکنم از کجا میخوان بفهمن؟اصلا توصیه میشه این کار رو بکنم که ویزا یک ضرب بگیرم.
کلا نظرتون چیه؟
اگه بخوای دقیقا همین جایی و که کار می کنی و بگی مطمئن باش کلیرنس می خوری ببین توی فرم های اولیه اگه چیزی از اینجایی که کار می کنی و ننوشتی بگو کارت شرکت خصوصیه این نظر منه بازم ببین بقیه بچه ها چه نظری دارن

متاسفانه از شرکت نفت نوشتم تا شرکت تابع ای که توش کار میکنم،ولی یه مساله دیگه هست اونم این که قراردادم این ماه تموم میشه و باید قرارداد رسمی ببندیم.
به نظرتون فرم هام رو توی سفارت عوض کنم بعد اصلاحش کنم؟بعد اگه کلیر بخورم میتونن بفهمن که دقیقا کجا کار کردم؟
به نظر من خالي نبنديم بهتره. چون يكي رفته بود واسه مصاحبه كانادا ازش پرسيده بودن چرا تو سايتهاي اجتماعي مختلف اسمت فرق داره. يعني تا اين حد همه چي ازت مي دونن. بهتره كه الكي شك بهشون نندازي.
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، ebi1988 ، nedaba ، soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa
(2014-04-15 ساعت 01:34)farshadm999 نوشته:  
ممنون میشم پاسخ بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو

با سلام و عرض صبح بخیر
لطفا بفرمایید چند روز پس از مصاحبه در خواست CV کرد و اینکه آیا فرم 10 سئوالی رو هم از شما خواست
با تشکر -
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، ebi1988 ، soli asali ، قصه گو
(2014-04-15 ساعت 08:27)Ramin geologist نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:13)ebi1988 نوشته:  اگر بگم کارم دولتی نیست یا قرار دادم تموم شده یا با پیمانکار کار میکنم از کجا میخوان بفهمن؟اصلا توصیه میشه این کار رو بکنم که ویزا یک ضرب بگیرم.
کلا نظرتون چیه؟

ابی جان منم همکار شمام اما تو بخش خصوصی Cool
خدمتتون عرض شود که روز مصاحبه دقیقاً اسم شرکت رو چک می کنن و ازتون می پرسن هنوز تو همین شرکت کار می کنی؟ مطمئن باش اگه بگی نه یه چرا؟؟؟ دنبالشهBig Grin و همینطور ازت دقیقاً می پرسه خصوصیه یا نه و کارت مرنبط با نفته یا نه
کلاً رو نفت خیلی حساسن و اگر خدایی نکرده برگه آبی گرفتی ناراحت نشو چون همه نفتیا برگه آبین Big Grin
البته اینم بگم که یکی از دوستان که مهندسی گل بود تو دبی یه ضرب گرفتWink
در تایید حرفهای رامین عزیز باید بگم من هم برگه ابی گرفتم
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: ebi1988 ، Ramin geologist ، soli asali ، pari pariaaa
ممنون میشم پاسخ بدید.

سرافراز باشید.مثل سرو

آنكارا از ما خواست اول فكر مي كردم تاثير داره ولي با مقايسه شماره كيسم و تاريخ مصاحبه با يكي از بچه هاي سايت مي بينم كه شبيه هم هستيم و حتي اون با شماره بزرگتر 2 هفته زودتر از من مصاحبه شده ولي هر دو هنوز كلير نشديم.
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، me_u

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان