موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این گردوشکن، شوخیه یا واقعاً چیزی است که مثلاً می شود دانلود کرد و استفاده کرد؟
در سایت CEAC خودمان باید که ثبت نام کنیم یا مدّتی قبل یا بعد از مصاحبه خودش کیس را می شناسد؟
ممنون و متشکّر
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-14 ساعت 23:29)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستاي عزيزم
خدا قوت بابت اين همه صبر، من كه آدم خيلي عجولي بودم توي اين پروسه صبر ايوب گرفتم، به همتون حق مي ديدم از اين همه صبر كلافه باشيد، من كه خودم اولين بار نامه برنده شدنمو ديدم فكر مي كردم ظرف يك ماه يا خونه پرش سه ماه بعد رفتم آمريكاD: البته الان هم همون شد ولي با يك سال فاصله،
يك مطلب جالب براي يكي از همكارام اتفاق افتاده، نمي دونم كسي اطلاعات خاصي داره در اين مورد يا نه، حرف برنده شدنه لاتاري بود كه اين همكار ما گفت همزمان با لاتاري ٢٠١٤ ثبت نام كرده كه بعد از يكي دو ماه براش از كي سي سي نامه اومده چون متولد چهارم جولاي كه روز ملي آمريكا هست شما به قرعه كشي احتياج نداريد و نامه دعوت به سفارت براش اومده، ايشون هم مصاحبه كرده با همسرش ولي چون خانومش بارداره فعلا سفرشونو عقب انداخته، راستش من به اين قضيه شك داشتم ولي وقتي مداركشو ديدم باورم شد، خلاصه اش اينكه كسانيكه متولد اين روز هستن( به شرطي اينكه در پاسپورت و شناسنامه هم ثبت شده باشه ) اين اتفاق براشون ميفته،
مي دونم الان همتون منو دعوا مي كنين كه اين موضوع مربوط به اين تايپيك نيست ولي گفتم يكم حواستونو از كندي گذر زمان پرت كنم تا يك حال و هوايي عوض كرده باشيد
ضمنا اگر كسي رو ميشناسيد كه متولد اين روز باشه بهش خبر بديد تا پيگير باشه، نمي دونم حالا اين همكار ما واقعيت رو گفته يا خالي بسته،
شاد باشيد و به اميد كلير شدن همتون
پيوست: دعوام نكنيد، ولي من تقريبا به همه گفتم لاتاري برنده شدم ، تنها كسي كه خبر نداره خواجه عزيزمون حافظ مي باشد( البته فكر كنم اون هم الان خبر داشته باشه چون مامان بزرگم دو سه ماه پيش فوت كرد مطمئنا مامانيم بهش گفته) خوب تقصير من چيه بعد از اينكه خبرو پخش كردم با مهاجرسرا آشنا شدم و تذكران دوستان رو ديدم
سلام دوست من
راستش منم مثل شما هستم، و تنها چیزی که منو اذیت میکنه همین موضوعه که مادر گرامی کل جهان و از این قضیه باخبر کردن! تا اومدم بجنبم دیدم آدم فضایی ها هم فهمیدن من لاتاری بردم!!!
و این بیشتر از هر چیز منو اذیت میکنه! حتی گربه های محل هم منو میبینن میگن پس چی شد؟! هنوز نرفتی؟ ای بابا تو که هنوز اینجایی!!! خلاصه اینکه اگه زبونم لال یک درصد کلیر نشم نمیدونم چیکار کنم! احتمالا باید برم یه ناکجا آباد خودمو گم و گور کنم که اینا فکر کنن من رفتم!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
فکر کنم من اولین کسی باشم که ابوظبی ازم cv خواسته.
دوستانی که تجربه دارند آیا تو کلیر شدن تاثیری داره؟زمان را بیشتر میکنه یا کمتر؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 01:34)farshadm999 نوشته: (2014-04-15 ساعت 01:24)me_u نوشته: سلام.
فکر کنم من اولین کسی باشم که ابوظبی ازم cv خواسته.
دوستانی که تجربه دارند آیا تو کلیر شدن تاثیری داره؟زمان را بیشتر میکنه یا کمتر؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
سرافراز باشید.مثل سرو
دوست من شما کیلیرنس خوردید؟
اصلا فکر نمیکردم فکر کنم بهاتون صحبت کرده بودم سربازی هم نرفته بودید. چی شد؟
سلام.
من خدمت رفتم.از اول هم میدونستم کیلیرنس میخورم.شما منو با کس دیگری اشتباه گرفتی.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-15 ساعت 02:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-15 ساعت 02:13 توسط anahita 62.)
(2014-04-15 ساعت 00:02)anahita 62 نوشته: سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای منتظرم
من هم الان حدود 2 ماه از مصاحبه م گذشته و منتظر هستم
تازه متوجه شدم موقع ثبت نام در سیس شماره پاسپورت خودم و همسرم رو اشتباه زدم مثلا به جای حرف I عدد 1 زدم ولی مال پسرم و درست زدم .
حالا باید چی کار کنم ایا باید به سفارت ایمیل بزنم؟ ایا ممکنه این اشتباه پروسه کلیرنس رو طولانی تر بکنه؟
ممنون میشم از راهنمایی تون .
من خیلی نگرانم کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
اپدیت:
خودم و همسرم: 12feb----19feb----5mar
پسرم:11feb----20mar
(2014-04-15 ساعت 00:02)anahita 62 نوشته: سلام و خسته نباشید به همه ی دوستای منتظرم
من هم الان حدود 2 ماه از مصاحبه م گذشته و منتظر هستم
تازه متوجه شدم موقع ثبت نام در سیس شماره پاسپورت خودم و همسرم رو اشتباه زدم مثلا به جای حرف I عدد 1 زدم ولی مال پسرم و درست زدم .
حالا باید چی کار کنم ایا باید به سفارت ایمیل بزنم؟ ایا ممکنه این اشتباه پروسه کلیرنس رو طولانی تر بکنه؟
ممنون میشم از راهنمایی تون .
من خیلی نگرانم کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
اپدیت:
خودم و همسرم: 12feb----19feb----5mar
پسرم:11feb----20mar
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین