کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-22 ساعت 10:57)maryam_a نوشته:  نفر اصلي كيس ١٥٥٠ ابوظبي دوباره ديروز آپديت شده...

دستت درد نکنه ! Smile
ولی چه اعصابی داری شما ، هر روز چک میکنید این همه رو ؟ Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

منم موافقم . آمار بچه ها رو كه صفحه های قبل گذاشتن یكم تحلیل تجزیه كردم و به این نتیجه رسیدم كه برای بیش از 90 درصد بچه ها ویزا خواهد بود و انشاا... كه میگیرن.Smile نگران نباشید چون تا شماره 6500 ، 2891 نفر كارنت شدن و بیشترین تراكم كیسهای ایرانی تا شماره 8000 حالا یك نسبت ساده میگیرم به این صورت كه تا شماره 6500 تعداد 2891 كیس ایرانی وجود داره حالا در 8000 چند تاست؟ جواب 3558 نفر میشه و كیسهای بیشتر از 8000 (با توجه به نمونه آماری كه در آمار كیس نامبرهاست در همین مهاجرسرا میباشد) خیلی خیلی كم است مثلا شماره 0 تا 1000، حدود 50 تا 70 كیس رای دادن و 1000 تا 2000 هم حدود 50 تا 70 و به همین صورت تا 8000 اما از 8000 تا 9000 تنها 5 كیس رای داده اند البته واقعیت به این صورت نخواهد بود. اما به هر حال یه نمونه از یك جامعه است كه می توان تا حدودی بهش اعتماد داشت . و اینم در تا كید دوست عزیزم میگم كه همه شاید نگیرن ( البته از خدا میخوام كه این طور نباشه و همه موفق به گرفتن ویزا بشن) ولی بیش از 90 درصد انشاا... خواهند گرفت.Big Grin
البته اینم توجه داشته باشید كه سهم ایران 3500 تاست ولی سال گذشته تا 3750 البته اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح كنند. و ممكنه امسالم زیادش كنندBig Grin.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
(2014-04-22 ساعت 12:53)soli asali نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 10:57)maryam_a نوشته:  نفر اصلي كيس ١٥٥٠ ابوظبي دوباره ديروز آپديت شده...

دستت درد نکنه ! Smile
ولی چه اعصابی داری شما ، هر روز چک میکنید این همه رو ؟ Smile

اعصاب نميخواد كه!!!! رندوم اين كيسو ديدم ديروز و امروز آپديت شده.. شانس خوب من بود ديگه! Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، ALEX55 ، pari pariaaa ، قصه گو ، masuodrh
(2014-04-07 ساعت 02:44)mehdi.topol نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 00:20)hamed1286 نوشته:  بعد از بررسی این سند نتیجه این شد، امیدوارم کمکی کرده باشم

[عکس: 61342873798905720696.jpg]

نمودار بر اساس کیس
[عکس: 79146704036408837584.jpg]

نمودار براساس نفرات
[عکس: 19459298345099836245.jpg]

این آمار باتوجه به آخرین تغییرات سایت CEAC تا تاریخ 1 آپریل 2014 می باشد.

---------------------------------------------------------------------------------
تعداد کل ویزاها برای تمامی کشورها: 50000 ویزا
سهمیه ایران 7 درصد تعداد کل ویزاها و برابر با 3500 عدد ویزاست.

بنابراین :

اگر تمامی پرونده های برسی شده در سفارت ابوظبی را مربوط به کشور ایران درنظر بگیریم:
تا بحال 371 کیس ، معادل 629 نفر از هموطنان عزیز، ویزای ورود به کشور آمریکا را دریافت کرده اند.
و 2871 ویزا باقیمانده

و تا 30 سپتامبر 2014 ، 5 ماه و بیست و سه روز زمان باقیست... Big Grin

با اجترام و تشکر از همه دوستان
به امید کلیر شدن همه دوستانم در منتظرسرا
بسیار عالی...ممنون و سپاسگذار بابت بررسی ک کردی
سلام دوست عزیز
ببخشید می توانید بگویید که این آمار را چگونه از سایت سیس استخراج کردید
ممنون موفق باشید
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-22 ساعت 12:54)mahan L نوشته:  منم موافقم . آمار بچه ها رو كه صفحه های قبل گذاشتن یكم تحلیل تجزیه كردم و به این نتیجه رسیدم كه برای بیش از 90 درصد بچه ها ویزا خواهد بود و انشاا... كه میگیرن.Smile نگران نباشید چون تا شماره 6500 ، 2891 نفر كارنت شدن و بیشترین تراكم كیسهای ایرانی تا شماره 8000 حالا یك نسبت ساده میگیرم به این صورت كه تا شماره 6500 تعداد 2891 كیس ایرانی وجود داره حالا در 8000 چند تاست؟ جواب 3558 نفر میشه و كیسهای بیشتر از 8000 (با توجه به نمونه آماری كه در آمار كیس نامبرهاست در همین مهاجرسرا میباشد) خیلی خیلی كم است مثلا شماره 0 تا 1000، حدود 50 تا 70 كیس رای دادن و 1000 تا 2000 هم حدود 50 تا 70 و به همین صورت تا 8000 اما از 8000 تا 9000 تنها 5 كیس رای داده اند البته واقعیت به این صورت نخواهد بود. اما به هر حال یه نمونه از یك جامعه است كه می توان تا حدودی بهش اعتماد داشت . و اینم در تا كید دوست عزیزم میگم كه همه شاید نگیرن ( البته از خدا میخوام كه این طور نباشه و همه موفق به گرفتن ویزا بشن) ولی بیش از 90 درصد انشاا... خواهند گرفت.Big Grin
البته اینم توجه داشته باشید كه سهم ایران 3500 تاست ولی سال گذشته تا 3750 البته اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح كنند. و ممكنه امسالم زیادش كنندBig Grin.

آقا من هرچی میام نا امید بشم این جمله را که توی بعضی از پستهای دوستان میخونم قند تو دلم آب میشه: "بیش از 90% ویزا خواهند گرفت"......Tongue
آقا جون من اگه این جمله غلطه بهم بگید! من تحملشو دارم. Big Grin چون تنها روزنه ی امید منه البته بعد از خدا !Wink
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
سلام دوستان منتظر خوبید؟
عرض کنم خدمت شما که در 195 روز انتظار ایمیل دادیم سفارت و در جواب گفتند که کماکان از 30 مارچ برای شما هیچ آپدیتی مشاهده نشده و بقیه صحبتهای تکراری...جالبه در سایت سیس آپدیتی که برای ما ثبت شده 10 آپریل هست که البته بعد از ایمیلی بود که بعد از 6 ماه انتظار زدیم ..ولی ایندفعه که ایمیل زدیم هیچگونه اپدیت با ایمیل هم برای ما ثبت نشد..پس اپدیت واقعی ما 30 مارچ هست نه این 10 آپریل که برای ما در سایت ثبت شده..گفتم این مورد را بگم که اگر موردی مشابه ما بود تعجب نکنه..
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
تشکر کنندگان: morteza88 ، masuodrh ، H Pier ، soli asali ، tenese ، miladfr12 ، kage.omid ، pari pariaaa ، قصه گو ، janatirad ، sophia
به همه ویزا میرسه عزیزم، میرسه، شما قندرو آب کن، صابون و هم بمال، میرسه، به همه میرسه، میرسه، میرسهههههههههههه...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
بله جدا نمیشه کاری کرد ..... من هم از بس این سایت سیس رو چک کردم و همون همیشگی رو دیدم ... برام عادی شده... امیدوارم صبح پیروزی برای همه ما که در انتظار هستیم طلوع کنه و این صبر به نتیجه مطلوب برسه..... موفق باشید.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
دوستان در اجرای آپدیت سایت وزین ایروان سایز جداول کوچکتر شد بسیار خستههههههههههههههههههههه نباشییییییییییییییییییییید
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: H Pier ، nasim ، NEURON ، miladfr12 ، soli asali ، kage.omid ، pari pariaaa ، قصه گو
همه چیز رو به بد داره پیش می ره . اوضاع کاری اوضاع لاتاریییی اوضاع اقتصادی ........

امیدوارم لا اقل این مهاجرت برای هممون درست شه تا از این وضعیت در آییم . باید صبر کرد در مقابل همه این سختی ها . یه جایی بالاخره پشت این دنیا و زندگی و می زنیم به خاک .

آخرین آپدیت ما هم 14 آپریل

خونه نشین خسته از این دنیا و آدم هاش

خدایا ذره ای معجزه نیاز دارم لطفت و دریغ نفرما . آمین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
میدونین چیه؟

یه حقیقتی که مطرحه اینه که چه ویزامون امروز بیاد چه یکماه دیگه زیاد فرقی نداره، چون در هر صورت زبان خیلیامون ضعیفه و باید زبانمونو خوبتر کنیم، به نظرم زمان صدور ویزا زیاد مهم نیست چه امروز بیاد چه ماه دیگه درهرصورت ما باید قبلش تمرین کنیم تا بتونیم انگلیسیو خوب حرف بزنیمو بعد بریم امریکا
بنابران به نظرم زیاد استرس و حرص زود اومدن ویزا رو نخورید، جاش بشینین زبان بخونین
اینجوری هم خیالتون راحته که زبان بلدین هم باعث میشه به طولانی شدن پروسه کلیرتون فکر نکنیند که در نتیجه از استرستون کم میشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2014as0001xxx // ankara // interview novamber // 1 nafar // 1 Update
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، pari pariaaa ، peidaye penhan ، قصه گو ، janatirad
(2014-04-22 ساعت 14:17)armin021 نوشته:  ۲ شب پیش خواب دیدم رفتم نونوایی, در آخر نون به همه رسید!

ان شا الله که خیر هست چرا که نان سمبل برکت است.
امیدواریم که این ویزاهای مهاجرتی برای همه باعث خیر و برکت باشه.
(2014-04-22 ساعت 15:14)ssafaye66 نوشته:  میدونین چیه؟

یه حقیقتی که مطرحه اینه که چه ویزامون امروز بیاد چه یکماه دیگه زیاد فرقی نداره، چون در هر صورت زبان خیلیامون ضعیفه و باید زبانمونو خوبتر کنیم، به نظرم زمان صدور ویزا زیاد مهم نیست چه امروز بیاد چه ماه دیگه درهرصورت ما باید قبلش تمرین کنیم تا بتونیم انگلیسیو خوب حرف بزنیمو بعد بریم آمریکا
بنابران به نظرم زیاد استرس و حرص زود اومدن ویزا رو نخورید، جاش بشینین زبان بخونین
اینجوری هم خیالتون راحته که زبان بلدین هم باعث میشه به طولانی شدن پروسه کلیرتون فکر نکنیند که در نتیجه از استرستون کم میشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به عنوان کسی که سالها دارم زبان میخونم (از کودکی) چند بار آیلتس دادم وتا دلت بخاد معلم عوض کردم(حتی معلم نیتیو) چند تا کشور انگلیسی زبان مدتی ساکن بودم هر چی هم کلاس بری باز توی آمریکا در ابتدای کارمشکل به هم میزنی ب(به خاطر لهجه-اصطلاحات عامیانه-سرعت مکالمه و....) پس این فکرو از سرت بکن بیرون که با کلاس مشکلت حله-- من یک دوست آمریکایی دارم وقتی حرف میزنه کلی دقت میکنم بازم چندتا از کلماتشو ممکنه موجه نشم ولی با انگلیسی ها این مشکل رو ندارم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
[q'ssafaye6]
یه حقیقتی که مطرحه اینه که چه ویزامون امروز بیاد چه یکماه دیگه زیاد فرقی نداره، چون در هر صورت زبان خیلیامون ضعیفه و باید زبانمونو خوبتر کنیم،...
----------------------------------------------------------
البته که درست میفرمایین اما گاهی به قول عمو سعید( مدیر و پیشکسوت سایت ) اینقدر روی مساله یادگیری زبان تاکید میشه که اثرمعکوس میذاره .
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، nedaba ، Lemony ، kage.omid ، pari pariaaa ، mahan L ، قصه گو
(2014-04-22 ساعت 15:14)ssafaye66 نوشته:  میدونین چیه؟

یه حقیقتی که مطرحه اینه که چه ویزامون امروز بیاد چه یکماه دیگه زیاد فرقی نداره، چون در هر صورت زبان خیلیامون ضعیفه و باید زبانمونو خوبتر کنیم، به نظرم زمان صدور ویزا زیاد مهم نیست چه امروز بیاد چه ماه دیگه درهرصورت ما باید قبلش تمرین کنیم تا بتونیم انگلیسیو خوب حرف بزنیمو بعد بریم آمریکا
گل گفتي دوست عزيز...
من پارسال به محض قبولي كلاس زبانو شروع كردم... تا روز مصاحبه نفهميدم چي جوري زمان گذشت!
ولي واقعاً تنها چاره ما خوندنه زبانه تا گذشت زمان كمتر حس بشه...
الان فكر ميكنم با اين سطح معلومات زبانم اگه كلير بشيم امادگيش رو دارم يا نه ...راه درازي در پيش داريم پس بايد با درايت پيش بريم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، امین 13 ، pari pariaaa ، قصه گو ، janatirad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان