کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
مگه تعطیلات عیدشون تموم نشد؟؟؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، artam2 ، 2014winner ، قصه گو
(2014-04-22 ساعت 17:14)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 16:43)soli asali نوشته:  بچه های پارسال خیلی روابطشون با هم بهتر بود ! امسال اصلا اینطور نیست متاسفانه همش دعوا و تیکه انداختن به همدیگس تو این تاپیک !
همه هم اینطور نیستن ها .. 2-1 نفری هستن که جو رو خراب میکنن ! یکی از همون 3-2 نفرم خودمم !
یه مقدار رعایت کنید بهتره داریم الگوی 2015ای ها میشم.

منم یکیشم خودم میدونم. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوبه که لااقل خودت می دونیBig GrinWinkBig GrinWink
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
(2014-04-22 ساعت 17:41)khder نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 17:14)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 16:43)soli asali نوشته:  بچه های پارسال خیلی روابطشون با هم بهتر بود ! امسال اصلا اینطور نیست متاسفانه همش دعوا و تیکه انداختن به همدیگس تو این تاپیک !
همه هم اینطور نیستن ها .. 2-1 نفری هستن که جو رو خراب میکنن ! یکی از همون 3-2 نفرم خودمم !

منم یکیشم خودم میدونم. Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوبه که لااقل خودت می دونیBig GrinWinkBig GrinWink

انسان صادقی هستم دیگه ، چی‌ کار کنم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.

همه به احترام سپهبد سولی عسلی، ایست، خبردار
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، farshad varaste ، soli asali ، pari pariaaa ، nasim ، behfaza ، mahan L ، khder ، meisam14 ، قصه گو
(2014-04-22 ساعت 17:20)makan_sky نوشته:  کلیرنس چی هست اصلا؟

يه نوع شامپوء...Big GrinBig GrinBig Grin

دوست عزيز وقتى به سلامتى شما مصاحبه رفتى اگه تا اون موقع تحقيقات در مورد كيس شما به اتمام رسيده باشه شما ويزاى يه ضرب مىگيريد و گرنه شما وارد مرحله ادارى مىشويد و هر موقع اين مراحل ادارى و بررسي ها در مورد پرونده شما به اتمام رسيد به اميد خداااااا اون موقع پرونده شما كلير (شفاف) شده است.....به اين پروسه كليرنس گفته ميشود
تشکر کنندگان: kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa ، nasim ، khder ، miladfr12 ، azifa ، meisam14 ، میما ، قصه گو ، sophia ، NEURON ، آلیس-1980
(2014-04-22 ساعت 18:03)aseman abi نوشته:  

دوست عزيز وقتى به سلامتى شما مصاحبه رفتى اگه تا اون موقع تحقيقات در مورد كيس شما به اتمام رسيده باشه شما ويزاى يه ضرب مىگيريد و گرنه شما وارد مرحله ادارى مىشويد و هر موقع اين مراحل ادارى و بررسي ها در مورد پرونده شما به اتمام رسيد به اميد خداااااا اون موقع پرونده شما كلير (شفاف) شده است.....به اين پروسه كليرنس گفته ميشود

چقدرم این پروسه شیرین و دلچسبه، به به، به به، مردم از خوشی، چقده لذت داره، به به، به به، مثل نون خامه ای میمونه!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: aseman abi ، soli asali ، shadi79 ، 2014winner ، sal0811 ، alitab ، miladfr12 ، meisam14 ، قصه گو ، sophia
Smile 
(2014-04-22 ساعت 15:41)H Pier نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 15:33)zzarin نوشته:  دوستانی که رفتین مصاحبه ارمنستان ، میتونید بگید ازتون چه سوال هایی می پرسن ، کلا جو اونجا چه جوری بود ؟ من خودم برنده اصلی هستم و همسرم که سربازی رفته ، احتمال داره ماهم کلیرنس بخوریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست گرامی .. تجربه به این شکل نشون داده که اگر شما تجربه کار در موسسات دولتی نداشته باشین ویزاتون رو میگیرین اما به طور 99.99 درصد همسرتون وارد پروسه کلیرنس خواهد شد.
از امسال کسی نبوده که سربازی رفته باشند و ویزای یکضرب گرفته باشند. اگر هم بوده یا سربازی رو به صورت کامل نرفتند و یا در یک کشور مثلا اروپایی زندگی میکردند.
سلام دوست عزیز
میشه لطفا بفرمایید منظورتون از اینکه "سربازی رو به صورت کامل نرفتن" چی هست. آیا موردی سراغ دارید احیانا؟
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 18:03)aseman abi نوشته:  

ببخشید اصلا نتونستم جلو خودمو نگه دارم و این پست رو نزارم

Smile))))))))))))))))))))))))))

Big GrinBig GrinBig Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aseman abi ، nasim ، khder ، sal0811 ، miladfr12 ، kage.omid
(2014-04-22 ساعت 17:32)byazdani نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 17:15)mira250 نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 15:46)byazdani نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 13:41)mira250 نوشته:  سلام دوستان منتظر خوبید؟
عرض کنم خدمت شما که در 195 روز انتظار ایمیل دادیم سفارت و در جواب گفتند که کماکان از 30 مارچ برای شما هیچ آپدیتی مشاهده نشده و بقیه صحبتهای تکراری...جالبه در سایت سیس آپدیتی که برای ما ثبت شده 10 آپریل هست که البته بعد از ایمیلی بود که بعد از 6 ماه انتظار زدیم ..ولی ایندفعه که ایمیل زدیم هیچگونه اپدیت با ایمیل هم برای ما ثبت نشد..پس اپدیت واقعی ما 30 مارچ هست نه این 10 آپریل که برای ما در سایت ثبت شده..گفتم این مورد را بگم که اگر موردی مشابه ما بود تعجب نکنه..
سلام دوست عزیز
میشه کمی از شرایط کیستون شامل محل سربازی، حساسیت شغلی، مدرک و رشته توضیح بدین؟
ممنون
من سربازی ارتش بودم---کارمند قراردادی مخابرات---رشته تحصیلی ام مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستش
فکر کنم همون مخابراته کارو طولانی کرده. ان شاءالله که بزودی کلیر میشید. خصوصا شما که همسر و فرزندتون ویزا گرفتن و رفتن اونور. راستی پیشنهاد میدم با توجه به شرایط ویژتون دفعه دیگر که خواستید ایمیل بزنید حتما اشاره به این موضوع بکنید که خانوادتون از دوری شما اذیتند و خلاصه اینکه کمی موضوع را احساسی کنید. چون شنیدم که اونا خیلی به مسائل انسانی اهمیت میدن و ممکنه این موضوع سبب پیگیری جدی تر وضعیت کیستون بشه. شاید مکاتبه با KCC هم خالی از لطف نباشه. بهر حال براتون آرزوی موفقیت میکنم.
ممنون
ممنونم از راهنمایی شما..اتفاقا در دو ایمیل اخیر دقیقا به مسایل احساسی و دلتنگی دخترم که انصافا هم همینطوره خیلی اشاره کردیم..حتی به kcc ایمیل دادیم البته قبل حضور خانواده ام در امریکا که جواب دادن با سفارت مکاتبه نمایید...
تاریخ مصاحبه : 9 اکتبر 2013 / برنده اصلی : همسر / تعداد نفرات : 3 نفر /
سفارت : آنکارا / کیس نامبر : **20145
تاریخ کلیر همسر و دخترم : نوامبر 2013 / تاریخ دریافت ویزا همسر و دخترم : فبریه 2014 / تاریخ ورود همسر و دخترم به آمریکا (سیاتل ) : 31 مارچ 2014
تاریخ کلیر : 5 می 2014 / تاریخ مهاجرت همسر و فرزندم به ویرجینیا : 7 می 2014
تاریخ ورود اینجانب به ویرجینیا : 11 jun
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، H Pier ، قصه گو ، kage.omid
درود بر دوستان عزیز

دوستان چطوره که یه آمارگیری بشه از دوستانی که کلیرنس شدند تا ببینیم کار دولتی و خدمت در سپاه یا ارتش و یا اساس خدمت سربازی در کلیرنس چقدر تاثیر دارد
به عبارت دیگه چند درصد کلیرنسها بعلت سربازی ست و چند درصدش برای کار دولتی و چند درصد به علل دیگر

من با امکانات سایت آشنا نیستم دوستانی که آشنا هستند یه روش اجرایی براش پیشنهاد بدند

با تشکر

روز مصاحبه نیمه اول جون 2014
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali ، nedaba ، miladfr12 ، meisam14 ، میما ، قصه گو
(2014-04-22 ساعت 11:57)hamed1286 نوشته:  دوستانیکه بالای 6 ماه انتظار هستند ایمیل زدید ؟! پیگیری کردید؟
چه جواب دادند ؟
مارو هم در جریال بزارید لطفا....
ما هرچی اییل میزنیم میگن باید 6 ماهه شید تا ما بتونیم اقدامی بکنیم ... گویا تا 6 ماهه نشه سفارت نمیتونه در پروسه دخالتی بکنه ...

byazdani
2014winner
azifa
farazz
vahid2014
tenese
mira250
tabrizi
godot
elnazgh
pari pariaaa
monthmehr
amiekin
خسته از وطن
مهدی 2014
Beni2050
arnish
NIKKI

ما چشممون به شماهاست .... چرا اقدامی نمیکنید. من شخصا ماهی دوتا ایمیل میزنم و بهم میگن باید 6 ماهه بشید تا ما بتونیم کمک کنیم... چرا شماها که 6 ماهه هستید حرکتی نمیکنید ؟!؟!؟!؟

دوست عزیز، سفارت ایروان به هیچ عنوان پاسخگو نیست تازه توی سایت سفارت گفته زیر سه ماه پاسخگو نیستیم ولی الان به 6 ماهه هاهم جواب تکراری میده. چه یک ماه بگذره از مصاحبه و چه 6 ماه همین جواب رو کپی و پیست میکنن:

Dear inquirer,

Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When your case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with your passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
PS. If your medical exams expire you will need to redo them after your administrative processing is done.
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
(2014-04-22 ساعت 18:55)phsadeghi نوشته:  درخدمدوستان عزیز

دوستان چطوره که یه آمارگیری بشه از دوستانی که کلیرنس شدند تا ببینیم کار دولتی و خدمت در سپاه یا ارتش و یا اساس خدمت سربازی در کلیرنس چقدر تاثیر دارد
به عبارت دیگه چند درصد کلیرنسها بعلت سربازی ست و چند درصدش برای کار دولتی و چند درصد به علل دیگر

من با امکانات سایت آشنا نیستم دوستانی که آشنا هستند یه روش اجرایی براش پیشنهاد بدند

با تشکر

روز مصاحبه نیمه اول جون 2014

دوست عزیز، به واقع بگم براتون که هیچ آمار درست حسابی نمیشه دراورد! بنا به دلایل مختلف. پس ذهنتون رو درگیر آمار نکنید!
خدمت سربازی انجام شده، کار دولتی یا کار خصوصی که به نوعی وابسته به دولت می باشد و یا به نوعی حساسیت ایجاد کند، یا همینطور رشته ی تحصیلی حساس موجب کلیرنس خواهد شد.
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، miladfr12 ، janatirad
(2014-04-22 ساعت 11:57)hamed1286 نوشته:  دوستانیکه بالای 6 ماه انتظار هستند ایمیل زدید ؟! پیگیری کردید؟
چه جواب دادند ؟
ما هرچی اییل میزنیم میگن باید 6 ماهه شید تا ما بتونیم اقدامی بکنیم ... گویا تا 6 ماهه نشه سفارت نمیتونه در پروسه دخالتی بکنه ...

byazdani
2014winner
azifa
farazz
vahid2014
tenese
mira250
tabrizi
godot
elnazgh
pari pariaaa
monthmehr
amiekin
خسته از وطن
مهدی 2014
Beni2050
arnish
NIKKI

ما چشممون به شماهاست .... چرا اقدامی نمیکنید. من شخصا ماهی دوتا ایمیل میزنم و بهم میگن باید 6 ماهه بشید تا ما بتونیم کمک کنیم... چرا شماها که 6 ماهه هستید حرکتی نمیکنید ؟!؟!؟!؟

پس ماها که کلا تا آخر سپتامبر 5 ماه و خورده ای وقت داریم کلا بیخیال شیم؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، miladfr12
(2014-04-22 ساعت 20:19)عراقی نوشته:  
چه جواب دادند ؟

byazdani
2014winner
azifa
farazz
vahid2014
tenese
mira250
tabrizi
godot
elnazgh
pari pariaaa
monthmehr
amiekin
خسته از وطن
مهدی 2014
Beni2050
arnish
NIKKI

پس ماها که کلا تا آخر سپتامبر 5 ماه و خورده ای وقت داریم کلا بیخیال شیم؟

من خدایی خیلی‌ برام سخته چند روزه بهترین راه ممکن رو پیدا کردم صبح رو با استاد فسنقری شروع می‌کنم با آهنگ شراره بیدار میشم تا شب نمی‌‌فهمم کلیر چی‌ چی‌ هست اصلا! خدایی این ۱ هفته‌ا‌ی مثل برق و باد گذشت.

خودتو دوست من بسپار به استاد فسنقری تمومه کلیر میشی‌.

https://www.dropbox.com/s/8xickbh4wuao5dn/dj.mp4

اینم برا اینکه روحیتون عوض شه DBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: maryam_a ، sal0811 ، alitab ، soli asali ، exxedus ، nedaba ، miladfr12 ، azifa ، H Pier ، pari pariaaa ، kage.omid ، farshad varaste
منکه فکر نمیکنم خدمت البته مقدس سربازی به کلیرنس ربط داشته باشه
شما هر کجا که خدمت کرده باشی میتونی الکی یه چیز دیگه بگی
اونا میان از یگانت استعلام میکنن؟؟
یا فرضا شما بگو معاف شدم در حالیکه نشدی و از این قبیل داستانات
اونا چه جوری میخوام راستی و درستی حرفات رو در بیارن؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان