کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-24 ساعت 10:46)عراقی نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 00:11)soli asali نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 23:44)azifa نوشته:  [عکس: i2yjg2e.jpg]

الان این تصویر آخرین آپدیت سیس ماست. شما از کجا متوجه می‌شید که کدوم فرد پرونده آپدیت شده؟ جون مادرتون جواب بدید. این سومین باره این سئوال رو مطرح می‌کنم.

اون پایین صفحه سمت چپ 2تا کیس نامبره که یکی فرد برندس و دیگری فرد همراه !
اگه روی هر کودوم کلیک کنید اطلاعات مربوط به همون شخص رو میبینید.

من کلیک کردم ولی هیچ عکس العملی اتفاق نیافتاد لطفا یک کم بیشتر توضیح بدید

برادر جان، نفر اول کیس، یعنی اونی که برنده شده، همونیه که پشت اسمش، یعنی بعد از ANK عدد 1 قرار گرفته و نفر دوم اونیه که بعد از اسمش عدد 2 قرار گرفته و الی آخر. حالا روی هر کدوم از این عدد ها کلیک کنید، در قسمت بالا اطلاعات مربوط به همون شخص دیده میشه. در حال حاضر چون هیچکدوم از اعضای کیس شما کلیر نشده اند، توضیحات همه یکسانه و همونه که عکسشو گذاشتید. در نتیجه فکر می کنید که وقتی کلیک می کنید اتفاقی نمی افته! اما به محض اینکه انشاللا یکیتون کلیر بشه، توضیحات مربوط به اون شخص تغییر خواهد کرد.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، amin arefi
دوستان سایت ارمنستان آپدیت شده فكر کنم Smile چک‌کنید لطفا
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، pari pariaaa
(2014-04-24 ساعت 13:10)5ina نوشته:  دوستان سایت ارمنستان آپدیت شده فكر کنم Smile چک‌کنید لطفا

اینا دیروز کلیر شدن دوست عزیز
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: farshad varaste ، 5ina ، ali1220 ، miladfr12 ، soli asali ، pari pariaaa ، meisam14 ، peidaye penhan ، alitab
باسلام من توسایت ابوظبی برای چک کردن وضعیت میرم 4عدد2حرف و5عددمیخواهدمثل 2014AS12345 درصورتی که من بعدازحرف 4عدددارم ممنون میشم راهنمائئ کنیدچطورمیتونم وضعیت توسایت ابوظبی چک کنم توسایت CEAC مشکل ندارم توآپریل درابوظبی کلیرنس خوردم باتشکر
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan
(2014-04-24 ساعت 14:08)k.abbasi نوشته:  باسلام من توسایت ابوظبی برای چک کردن وضعیت میرم 4عدد2حرف و5عددمیخواهدمثل 2014AS12345 درصورتی که من بعدازحرف 4عدددارم ممنون میشم راهنمائئ کنیدچطورمیتونم وضعیت توسایت ابوظبی چک کنم توسایت CEAC مشکل ندارم توآپریل درابوظبی کلیرنس خوردم باتشکر

هيچ مشكلي پيش نمياد، شما همون عددها رو بدون صفر وارد كنيد، ٥ عدد ماكزيمم هست...
تشکر کنندگان: soli asali ، artam2 ، farshad varaste ، peidaye penhan ، alitab
(2014-04-24 ساعت 14:08)k.abbasi نوشته:  باسلام من توسایت ابوظبی برای چک کردن وضعیت میرم 4عدد2حرف و5عددمیخواهدمثل 2014AS12345 درصورتی که من بعدازحرف 4عدددارم ممنون میشم راهنمائئ کنیدچطورمیتونم وضعیت توسایت ابوظبی چک کنم توسایت CEAC مشکل ندارم توآپریل درابوظبی کلیرنس خوردم باتشکر

شما همون چهارتارو بزن
2014as1234
مهم اینه که صفراشو نزنید..
مثلا اگه دو عددی هست : 2014as12
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: soli asali ، artam2 ، farshad varaste ، nedaba ، peidaye penhan ، alitab

دوست عزیز، من هم دقیقا همین مشکل را داشتم و بر خلاف نظر دوستان، با وارد نکردن صفر یا کم و زیاد کردن صفر ها یا وارد کردن عدد چهار رقمی و غیره و غیره و غیره، تنها پاسخی که می گرفتم این بود که کیس نامبر شما قابل شناسایی نیست و عدد را درست وارد کنید!!! تنها راه حل موجود این است که یک ایمیل به سفارت بزنید و مشکلتون را توضیح بدهید. آنها بررسی می کنند، یک آپدیت الکی می خورید! اما مشکل حل میشه و کیس نامبر شما توسط سایت شناخته میشه. یک ایمیل هم در جواب بهتون خواهند زد. مشکل ما که فقط از همین طریق حل شد.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، sophia ، nedaba ، peidaye penhan ، alitab
(2014-04-24 ساعت 12:44)freddyflientstone نوشته:  

الان این تصویر آخرین آپدیت سیس ماست. شما از کجا متوجه می‌شید که کدوم فرد پرونده آپدیت شده؟ جون مادرتون جواب بدید. این سومین باره این سئوال رو مطرح می‌کنم.

برادر جان، نفر اول کیس، یعنی اونی که برنده شده، همونیه که پشت اسمش، یعنی بعد از ANK عدد 1 قرار گرفته و نفر دوم اونیه که بعد از اسمش عدد 2 قرار گرفته و الی آخر. حالا روی هر کدوم از این عدد ها کلیک کنید، در قسمت بالا اطلاعات مربوط به همون شخص دیده میشه. در حال حاضر چون هیچکدوم از اعضای کیس شما کلیر نشده اند، توضیحات همه یکسانه و همونه که عکسشو گذاشتید. در نتیجه فکر می کنید که وقتی کلیک می کنید اتفاقی نمی افته! اما به محض اینکه انشاللا یکیتون کلیر بشه، توضیحات مربوط به اون شخص تغییر خواهد کرد.

کیس ما دو نفره است و نفر اول (برنده) خانمم هست و در روز مصاحبه به خانمم گفتند ویزا شامل حالتان میشود ولی من بخاطر سزبازی کلیرنس خوردم اما به خانمم گفتند شما میروید یا برای کلیر شدن شوهرتان منتظر میمانید که گفتیم منتظر میمانیم . حال در سایت سیس برای هر دوی ما Administrative Processing خورده و در روز 9 آپریل مصاحبه داشتیم که 10 آپریل آپدیت شدیم ولی امروز من (نفر دوم) با راهنمائی شما در سایت سیس روی نفر دوم کیس که کلیک کزدم دیدم 11 آپریل تارخ آپدیت را نشان میدهد . اگر خانمم شامل ویزا شده دیگر چرا برای او زده Administrating Processing وکلا اینها درست و طبیعی است . با تشکر از همه دوستان گلم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، peidaye penhan
(2014-04-24 ساعت 14:34)عراقی نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:44)freddyflientstone نوشته:  

کیس ما دو نفره است و نفر اول (برنده) خانمم هست و در روز مصاحبه به خانمم گفتند ویزا شامل حالتان میشود ولی من بخاطر سزبازی کلیرنس خوردم اما به خانمم گفتند شما میروید یا برای کلیر شدن شوهرتان منتظر میمانید که گفتیم منتظر میمانیم . حال در سایت سیس برای هر دوی ما Administrative Processing خورده و در روز 9 آپریل مصاحبه داشتیم که 10 آپریل آپدیت شدیم ولی امروز من (نفر دوم) با راهنمائی شما در سایت سیس روی نفر دوم کیس که کلیک کزدم دیدم 11 آپریل تارخ آپدیت را نشان میدهد . اگر خانمم شامل ویزا شده دیگر چرا برای او زده Administrating Processing وکلا اینها درست و طبیعی است . با تشکر از همه دوستان گلم

جای نگرانی نیست برای ما هم بهمین صورت است
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، peidaye penhan
روز مصاحبه آفیسر به چیزی گفت انگار 5-6 ماه دیگه سایت و چک کنین به کسی دیگه هم این حرف و زده ؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، farshadm999 ، artam2 ، soli asali ، farshad varaste ، peidaye penhan
(2014-04-24 ساعت 14:51)nasim نوشته:  روز مصاحبه آفیسر به چیزی گفت انگار 5-6 ماه دیگه سایت و چک کنین به کسی دیگه هم این حرف و زده ؟؟؟

دوست من به هم همینو گفت و من گفتم اینکه می‌شه بعد سپتامبر گفت بله ، گفتم یعنی‌ ویزا نمی‌گیریم گفت بله امکانش هست. جو خراب نمیکنم حقیقت رو میگم.

اگه دوست دارید یه کم علامت مثبت بذارم ته جملم. ولی‌ آفیسر اینو گفت مثبت هم نبود.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nasim ، قصه گو ، nedaba ، pari pariaaa ، NEURON ، mhsbhd
من فکر کنم یه کسی مشکوک شن این و می گن آخرشم یه اسم اینکه ویزا تموم شده رد می کنن . به کارت معافیت همسرم مشکوک شد فک کنم مشکل اینجا بود
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، meisam14 ، nedaba ، peidaye penhan ، pari pariaaa
(2014-04-24 ساعت 15:11)nasim نوشته:  من فکر کنم یه کسی مشکوک شن این و می گن آخرشم یه اسم اینکه ویزا تموم شده رد می کنن . به کارت معافیت همسرم مشکوک شد فک کنم مشکل اینجا بود

هیچ دلیلی‌ نداره کارشون من پروندم پاک پاک پاک پاک بود و هیچ دلیلی‌ برا مشکوک شدن نداشت. ولی‌ کیلیرنس خوردم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، amohammadiazar ، قصه گو ، nedaba ، peidaye penhan ، pari pariaaa
(2014-04-24 ساعت 15:25)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 15:11)nasim نوشته:  من فکر کنم یه کسی مشکوک شن این و می گن آخرشم یه اسم اینکه ویزا تموم شده رد می کنن . به کارت معافیت همسرم مشکوک شد فک کنم مشکل اینجا بود

هیچ دلیلی‌ نداره کارشون من پروندم پاک پاک پاک پاک بود و هیچ دلیلی‌ برا مشکوک شدن نداشت. ولی‌ کیلیرنس خوردم.

سربازی معاف بودی شما؟

والا پرونده ما هم پاک پاک بود اما گویا نیاز به پاک شده بیشتر داشت Big Grin
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، amohammadiazar ، peidaye penhan ، pari pariaaa
(2014-04-24 ساعت 15:27)nasim نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 15:25)farshadm999 نوشته:  

سربازی معاف بودی شما؟

والا پرونده ما هم پاک پاک بود اما گویا نیاز به پاک شده بیشتر داشت Big Grin

نه معاف نبودم ولی‌ از خدمتم نزدیک به ۸-۹ سال گذشته بود حتا تحصیلات بالایی‌ هم نداشتم، تازه خانومم برنده بود که اون هم عین من تحصیلات بالایی‌ نداشت رشته جفتمون هم اشی مشی‌ بود واقعاً نمیدونم تو پروندمون چی‌ چی‌ دید که کیلیرنس زد!!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nasim ، ffrfar ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان