کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-24 ساعت 14:41)hamed1286 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 14:34)عراقی نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:44)freddyflientstone نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 10:46)عراقی نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 00:11)soli asali نوشته:  اون پایین صفحه سمت چپ 2تا کیس نامبره که یکی فرد برندس و دیگری فرد همراه !
اگه روی هر کودوم کلیک کنید اطلاعات مربوط به همون شخص رو میبینید.

من کلیک کردم ولی هیچ عکس العملی اتفاق نیافتاد لطفا یک کم بیشتر توضیح بدید

برادر جان، نفر اول کیس، یعنی اونی که برنده شده، همونیه که پشت اسمش، یعنی بعد از ANK عدد 1 قرار گرفته و نفر دوم اونیه که بعد از اسمش عدد 2 قرار گرفته و الی آخر. حالا روی هر کدوم از این عدد ها کلیک کنید، در قسمت بالا اطلاعات مربوط به همون شخص دیده میشه. در حال حاضر چون هیچکدوم از اعضای کیس شما کلیر نشده اند، توضیحات همه یکسانه و همونه که عکسشو گذاشتید. در نتیجه فکر می کنید که وقتی کلیک می کنید اتفاقی نمی افته! اما به محض اینکه انشاللا یکیتون کلیر بشه، توضیحات مربوط به اون شخص تغییر خواهد کرد.

کیس ما دو نفره است و نفر اول (برنده) خانمم هست و در روز مصاحبه به خانمم گفتند ویزا شامل حالتان میشود ولی من بخاطر سزبازی کلیرنس خوردم اما به خانمم گفتند شما میروید یا برای کلیر شدن شوهرتان منتظر میمانید که گفتیم منتظر میمانیم . حال در سایت سیس برای هر دوی ما Administrative Processing خورده و در روز 9 آپریل مصاحبه داشتیم که 10 آپریل آپدیت شدیم ولی امروز من (نفر دوم) با راهنمائی شما در سایت سیس روی نفر دوم کیس که کلیک کزدم دیدم 11 آپریل تارخ آپدیت را نشان میدهد . اگر خانمم شامل ویزا شده دیگر چرا برای او زده Administrating Processing وکلا اینها درست و طبیعی است . با تشکر از همه دوستان گلم

جای نگرانی نیست برای ما هم بهمین صورت است
دوست عزیز می شه لطفا بفرمایید که شما که فقط خودتون به خاطر سربازی یا هر دلیل دیگه کلیرنس خوردید و همسرتون می تونسته ویزاشو همون زمان بگیره و نگرفته. آیا بعدا اگر خدایی نکرده کلیرنس شما طول کشید ایشون می تونن هر لحظه بخوان ویزاشونو بگیرن یا دیگه نمیتونن ؟
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan
به ما گفت از دو هفته دیگعه هر هفته سایتو چک کن.
نگفت شش ماه دیگه.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، mahan1331 ، nasim ، peidaye penhan ، pari pariaaa
شماره ١ برنده كيس هست و ٢ همسر ٣ فرزند
موفق باشين
تشکر کنندگان: مهدی 2014
(2014-04-23 ساعت 23:44)azifa نوشته:  [عکس: i2yjg2e.jpg]

الان این تصویر آخرین آپدیت سیس ماست. شما از کجا متوجه می‌شید که کدوم فرد پرونده آپدیت شده؟ جون مادرتون جواب بدید. این سومین باره این سئوال رو مطرح می‌کنم.

1 همسرتون هست كه برنده شده. ٢ خودتونين
تشکر کنندگان: soli asali ، مهدی 2014 ، peidaye penhan ، azifa
(2014-04-24 ساعت 16:33)a_sorkhabi نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 23:44)azifa نوشته:  الان این تصویر آخرین آپدیت سیس ماست. شما از کجا متوجه می‌شید که کدوم فرد پرونده آپدیت شده؟ جون مادرتون جواب بدید. این سومین باره این سئوال رو مطرح می‌کنم.

1 همسرتون هست كه برنده شده. ٢ خودتونين
اگه رو 01 پایین صفحه کلیک کنید و بالای صفحه هم بعد از کیس نامبر 01 باشه آپدیت زیر اون مربوط به نفر اصلی است. اگر روی 02 پایین صفحه کلیک کنید و بالای صفحه بعداز کیس نامبر 02 باشه آپدیت زیر اون مربوط به نفر دوم است
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan ، azifa
جدیدا خیلی طول میکشه تا یکی تو منتظرسرا نام نویسی کنه- تراکم کیسها کم شده یا افراد بی خیالتر شدن؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، nedaba ، peidaye penhan ، kage.omid ، pari pariaaa
همین الان در امضای یکی از دوستان دیدم که با وجود معافیت (نوعش رو نمیدونم) و کار خصوصی کلیرنس شامل حالشون شده و این موضوع به شدت من رو نگران کرد.... میخوام بدونم بقیه دوستان هم تجربه مشابهی داشتن و آیا نوع معافیت در این رابطه تاثیر گذاره؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sophia ، saeedshafiee ، soli asali ، nasim ، قصه گو ، peidaye penhan ، pari pariaaa
(2014-04-24 ساعت 15:43)majid_eng نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 10:46)عراقی نوشته:  من کلیک کردم ولی هیچ عکس العملی اتفاق نیافتاد لطفا یک کم بیشتر توضیح بدید

برادر جان، نفر اول کیس، یعنی اونی که برنده شده، همونیه که پشت اسمش، یعنی بعد از ANK عدد 1 قرار گرفته و نفر دوم اونیه که بعد از اسمش عدد 2 قرار گرفته و الی آخر. حالا روی هر کدوم از این عدد ها کلیک کنید، در قسمت بالا اطلاعات مربوط به همون شخص دیده میشه. در حال حاضر چون هیچکدوم از اعضای کیس شما کلیر نشده اند، توضیحات همه یکسانه و همونه که عکسشو گذاشتید. در نتیجه فکر می کنید که وقتی کلیک می کنید اتفاقی نمی افته! اما به محض اینکه انشاللا یکیتون کلیر بشه، توضیحات مربوط به اون شخص تغییر خواهد کرد.

کیس ما دو نفره است و نفر اول (برنده) خانمم هست و در روز مصاحبه به خانمم گفتند ویزا شامل حالتان میشود ولی من بخاطر سزبازی کلیرنس خوردم اما به خانمم گفتند شما میروید یا برای کلیر شدن شوهرتان منتظر میمانید که گفتیم منتظر میمانیم . حال در سایت سیس برای هر دوی ما Administrative Processing خورده و در روز 9 آپریل مصاحبه داشتیم که 10 آپریل آپدیت شدیم ولی امروز من (نفر دوم) با راهنمائی شما در سایت سیس روی نفر دوم کیس که کلیک کزدم دیدم 11 آپریل تارخ آپدیت را نشان میدهد . اگر خانمم شامل ویزا شده دیگر چرا برای او زده Administrating Processing وکلا اینها درست و طبیعی است . با تشکر از همه دوستان گلم

دوست عزیز می شه لطفا بفرمایید که شما که فقط خودتون به خاطر سربازی یا هر دلیل دیگه کلیرنس خوردید و همسرتون می تونسته ویزاشو همون زمان بگیره و نگرفته. آیا بعدا اگر خدایی نکرده کلیرنس شما طول کشید ایشون می تونن هر لحظه بخوان ویزاشونو بگیرن یا دیگه نمیتونن ؟

تا قبل از اتمام مهلت آخر سپتامبر میتونه بگیره ولی اگر من کلیر نشم کلا بیخیال میشیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: majid_eng ، soli asali ، lighter ، nedaba ، peidaye penhan
(2014-04-24 ساعت 17:40)alimomen نوشته:  جدیدا خیلی طول میکشه تا یکی تو منتظرسرا نام نویسی کنه- تراکم کیسها کم شده یا افراد بی خیالتر شدن؟

دوست عزیز روز مصاحبه ما پنج کیس لاتاری بودیم که فقط ما تو منتظر سرا هستیم ...خیلی از قبولیا عضو مهاجرسرا نیستن
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، sophia ، pari pariaaa
(2014-04-24 ساعت 17:59)عراقی نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 12:44)freddyflientstone نوشته:  برادر جان، نفر اول کیس، یعنی اونی که برنده شده، همونیه که پشت اسمش، یعنی بعد از ANK عدد 1 قرار گرفته و نفر دوم اونیه که بعد از اسمش عدد 2 قرار گرفته و الی آخر. حالا روی هر کدوم از این عدد ها کلیک کنید، در قسمت بالا اطلاعات مربوط به همون شخص دیده میشه. در حال حاضر چون هیچکدوم از اعضای کیس شما کلیر نشده اند، توضیحات همه یکسانه و همونه که عکسشو گذاشتید. در نتیجه فکر می کنید که وقتی کلیک می کنید اتفاقی نمی افته! اما به محض اینکه انشاللا یکیتون کلیر بشه، توضیحات مربوط به اون شخص تغییر خواهد کرد.

تا قبل از اتمام مهلت آخر سپتامبر میتونه بگیره ولی اگر من کلیر نشم کلا بیخیال میشیم
جناب عراقی اول تبریک بابت ویزای همسرتون دوم دمت گرم که شبیه خودمی.
آخه ما هم فوریه ایروان مصاحبه داشتیم که آفیسر گفت همسر و فرزندم میتونن الان ویزا بگیرن و خودم کلیرنس خوردم که ما گفتیم منتظر میمونیم تا با هم ویزا بگیریم.آفیسر گفت اگه پشیمون شدید تا قبل 30 سپتامبر بیایید بگیرید.ما هم اگه من کلیر نشم اون دو تا رو نمیگیریم تا حق کسی ضایع نشه.چون خانومم با یه بچه تنها نمیتونه بره و میگه نمیرم و ما هم کلا بیخیال میشیم.
ضمنا یعد مصاحبه ما دو تا آپدیت همگی خوردیم و آپدیت سوم رو من تنهایی خوردم توی مارچ و دیگه همین جوری مونده بدون آپدیت و جلوی اسم هر سه هم AP زده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
(2014-04-24 ساعت 18:13)reza_top60 نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 17:59)عراقی نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 14:34)عراقی نوشته:  کیس ما دو نفره است و نفر اول (برنده) خانمم هست و در روز مصاحبه به خانمم گفتند ویزا شامل حالتان میشود ولی من بخاطر سزبازی کلیرنس خوردم اما به خانمم گفتند شما میروید یا برای کلیر شدن شوهرتان منتظر میمانید که گفتیم منتظر میمانیم . حال در سایت سیس برای هر دوی ما Administrative Processing خورده و در روز 9 آپریل مصاحبه داشتیم که 10 آپریل آپدیت شدیم ولی امروز من (نفر دوم) با راهنمائی شما در سایت سیس روی نفر دوم کیس که کلیک کزدم دیدم 11 آپریل تارخ آپدیت را نشان میدهد . اگر خانمم شامل ویزا شده دیگر چرا برای او زده Administrating Processing وکلا اینها درست و طبیعی است . با تشکر از همه دوستان گلم

جناب عراقی اول تبریک بابت ویزای همسرتون دوم دمت گرم که شبیه خودمی.
آخه ما هم فوریه ایروان مصاحبه داشتیم که آفیسر گفت همسر و فرزندم میتونن الان ویزا بگیرن و خودم کلیرنس خوردم که ما گفتیم منتظر میمونیم تا با هم ویزا بگیریم.آفیسر گفت اگه پشیمون شدید تا قبل 30 سپتامبر بیایید بگیرید.ما هم اگه من کلیر نشم اون دو تا رو نمیگیریم تا حق کسی ضایع نشه.چون خانومم با یه بچه تنها نمیتونه بره و میگه نمیرم و ما هم کلا بیخیال میشیم.
ضمنا یعد مصاحبه ما دو تا آپدیت همگی خوردیم و آپدیت سوم رو من تنهایی خوردم توی مارچ و دیگه همین جوری مونده بدون آپدیت و جلوی اسم هر سه هم AP زده.
به امید خدا هر دوتون میگیرید.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، nedaba ، قصه گو ، reza_top60 ، peidaye penhan
(2014-04-24 ساعت 10:46)عراقی نوشته:  من کلیک کردم ولی هیچ عکس العملی اتفاق نیافتاد لطفا یک کم بیشتر توضیح بدید

دوست عزیز نگران نباش،تا موقعیکه شما ویزای همسرتون رو نگرفتین تو سایت سیس وضعیت ایشون هم مثل شماست.با این تفاوت که شما fbi چک خوردین ولی ایشون کلیر شدن.حالا اگه ویزاشونو بگیرید وضعیت همسرتون به issued تغییر پیدا میکنه.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، reza_top60 ، peidaye penhan ، pari pariaaa
سلام دوستای عزیزم باورم نمیشه برای اولین بار آپدیت شدیم 23 آپریل. هوورررررراااا
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
منم یه سوال دارم خواهشن جواب بدید روز مصاحبه افیسر به ما نگفت ویزای من اماده است ولی سایت ابوظبی اسم شوهرمو زده این یعنی چی؟
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan ، farazz ، alitab
به خدا افسردگی گرفتم ایا پارسالم اینقدر کلیر شدن طول میکشید 90 روزه شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، jojo_hami ، sophia ، lighter ، godot

کاربران در حال بازدید این موضوع: 4 مهمان