کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
200 روز گذشت Sad Sad Sad
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-04-25 ساعت 09:01)مهدی 2014 نوشته:  200 روز گذشت Sad Sad Sad

درود بر مهدی خان با این پشتکار و استقامت.... بابا ایول داری ساعت 8 صبح جمعه ای ...... از ته قلبم امیدوارم همه به اونچه واقعا به نفعشونه برسن.....
(2014-04-24 ساعت 20:16)sjb نوشته:  به خدا افسردگی گرفتم ایا پارسالم اینقدر کلیر شدن طول میکشید 90 روزه شدیم

ما چی‌ بگیم که ۱۸۲ روزز
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، 5ina ، kage.omid ، soli asali ، meisam14 ، maryam_a ، mahan1331 ، قصه گو ، mhsbhd ، arashS ، alitab ، sophia ، ghasoo
(2014-04-25 ساعت 09:01)مهدی 2014 نوشته:  200 روز گذشت Sad Sad Sad

نگران نباش رفیق پشت سرتیم با ۱۸۲ روز، ایشالا ویزا میاد ، مهم اینکه الان کلی‌ کلاس داره همه میگن اون ۲۰۰ روزها و ۱۸۰ روزها
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، 5ina ، nedaba ، shadi79 ، H Pier ، lighter ، soli asali ، Prometheus ، قصه گو ، alitab
بچه ها به جز 2013 ای هاا سال های قبلش بوده که بهشون ویزا نرسیده باشه ؟ یعنی اینقدر کلیر شدن و طول بدن آخرش بگن یا شما ریجکت شدین یا ویزا تموم شده ؟

آیا کسی آماری داره ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، alitab ، ghasoo
درود بر همه دوستانی که کلیرنس شدند
و به امید کلیر شدن همه عزیزان

من هفته دوم جون مصاحبه دارم و دارم خودم را برای اتفاقاتی که ممکنه بیافته آماده میکنم
مساله ای که من رو خیلی درگیر خودش کرده و نتونستم جوابی براش پیدا کنم احتمال کلیرنس خوردنمونه

من سربازی رو تو 3پاه گذراندم و همسرم تو شرکت دولتی کار می کنه
1- با توجه به تجربه دوستان می خواهم بدانم احتمال کلیرنس خوردن هرکدوممون چقدر هست؟
2- با نزدیک شدن به پایان پروسه 2014 در سپتامبر آیا باز کلیرنس معنی داره؟ منظورم اینه که اگه بررسی لازم هست از همین الان شروع می کنند و یا بعد از مصاحبه تازه بررسی می کنند؟

با تشکر از دوستان منتظر سرا
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، alitab ، ghasoo
(2014-04-25 ساعت 10:25)phsadeghi نوشته:  درود بر همه دوستانی که کلیرنس شدند

من هفته دوم جون مصاحبه دارم و دارم خودم را برای اتفاقاتی که ممکنه بیافته آماده میکنم
مساله ای که من رو خیلی درگیر خودش کرده و نتونستم جوابی براش پیدا کنم احتمال کلیرنس خوردنمونه

1- با توجه به تجربه دوستان می خواهم بدانم احتمال کلیرنس خوردن هرکدوممون چقدر هست؟
2- با نزدیک شدن به پایان پروسه 2014 در سپتامبر آیا باز کلیرنس معنی داره؟ منظورم اینه که اگه بررسی لازم هست از همین الان شروع می کنند و یا بعد از مصاحبه تازه بررسی می کنند؟

درود بر شما که آرزو میکنم انشالله یک ضرب ویزاتونو بگیرید .
همسر بنده هم سرباز 3پاه بودن و شغل خصوصی و خود من هم خانه دارم. متاسفانه کلیرنس شامل حالمون شد و الانم 5 ماه منتظر هستیم.
حتماً این رو در نظر داشته باشید که شرایط افرادی که یکسان بودن هم نتیجه متفاوتی داشته و اصلاً قابل پیش بینی نیست . اما با همه این اوصاف اگر به شما کلیرنس هم بخوره جای هیچ نگرانی نیست چراکه تجربه دوستانی قدیمی میگه سرعت کلیر کردن در آخرای مراحل لاتری بیشتر میشه.
بدون هیچ نگرانی و استرسی به کارهاتون برسید. ایشالله هرچی خیره پیش میاد.ضمناً بررسی پرونده شما از زمان انتخاب شما شروع میشه و تا صدور ویزا ادامه خواهد داشت
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
(2014-04-25 ساعت 10:39)melina132 نوشته:  

همسر بنده هم سرباز 3پاه بودن و شغل خصوصی و خود من هم خانه دارم. متاسفانه کلیرنس شامل حالمون شد و الانم 5 ماه منتظر هستیم.
حتماً این رو در نظر داشته باشید که شرایط افرادی که یکسان بودن هم نتیجه متفاوتی داشته و اصلاً قابل پیش بینی نیست . اما با همه این اوصاف اگر به شما کلیرنس هم بخوره جای هیچ نگرانی نیست چراکه تجربه دوستانی قدیمی میگه سرعت کلیر کردن در آخرای مراحل لاتری بیشتر میشه.
بدون هیچ نگرانی و استرسی به کارهاتون برسید. ایشالله هرچی خیره پیش میاد.ضمناً بررسی پرونده شما از زمان انتخاب شما شروع میشه و تا صدور ویزا ادامه خواهد داشت
موفق باشید
دوست عزیز، هیچ چیز قطعی نیست و امیدوارم که یکضرب ویزا بگیرید. اما با توجه به شرایطی که گفتید و با نگاهی به تجربه مشابه سابر دوستان ، احتمال اینکه کلیرنس بخورید بسیار بالاست. در مورد مدت زمان با قی مانده برای کلیرنس هم باید بگم که به نظر می رسه که روند بررسی پیشینه و سوابق برندگان، پیش از مصاحبه و تقریبا از زمان ارسال مدارک شروع میشه و روزی که شما برای مصاحبه میروید، تقریبا مشخصه که کلیرنس می خورید یا نه! بنا بر این خیلی نگران این موضوع نباشید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: kage.omid ، قصه گو ، sophia ، alitab ، pari pariaaa ، nedaba ، soli asali ، ghasoo
(2014-04-25 ساعت 10:39)melina132 نوشته:  

موفق باشید
سلام دوست عزيز بنده هم دقيقا" با نظر اين دوست گرامى موافقم شما بدون هيچ استرسى به كارتون ادامه بدين ، مطمئن باشيد ما كليرنسى ها براى بچه هايى كه هنوز مصاحبه نرفتن يا تازه دارن ميرن آرزوى ويزاى يك ضرب را داريم
به اميد ويزاى يك ضرب براى شما
تشکر کنندگان: kage.omid ، قصه گو ، sophia ، alitab ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
(2014-04-25 ساعت 10:17)nasim نوشته:  بچه ها به جز 2013 ای هاا سال های قبلش بوده که بهشون ویزا نرسیده باشه ؟ یعنی اینقدر کلیر شدن و طول بدن آخرش بگن یا شما ریجکت شدین یا ویزا تموم شده ؟

آیا کسی آماری داره ؟
متاسفانه از 2010 به بعد ، قبلش رو نميدونم خبر دارم افرادي بودن كه يا ويزا بهشون نرسيده يا ازسپتامبر گذشته و پروندشون بسته شده.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، قصه گو ، aghaghia ، alitab ، pari pariaaa ، lighter ، nedaba ، soli asali ، sophia ، nasim ، ghasoo
سلام.

دوستان وقتی کیسی کلیر میشه با ایمیل هم خبر میدن یا حتما باید سایت رو چک کرد؟

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، قصه گو ، alitab ، soli asali ، ghasoo
(2014-04-25 ساعت 12:09)me_u نوشته:  سلام.

دوستان وقتی کیسی کلیر میشه با ایمیل هم خبر میدن یا حتما باید سایت رو چک کرد؟

سرافراز باشید.مثل سرو
سلام دوست عزیز
نه هیچ ایمیلی به کسی داده نمیشه. فقط باید سایت رو چک کنید
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، ghasoo
اندکی صبر سحر نزدیک است. . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
سلام دوستان.....من هفته اول جون در ابوطبی مصاحبه دارم....دعا می کنم تا اون موقع همه شما عزیزان.....کلیر بشید....تا جا برای ما ...کلیرنس های جدید ....باز بشه Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
بچه ها ما الان 1 ماه و 5-6 روز هست که اصلا آپدیت نشدیم شما ها چطور؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان