موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به جز 2013 ای هاا سال های قبلش بوده که بهشون ویزا نرسیده باشه ؟ یعنی اینقدر کلیر شدن و طول بدن آخرش بگن یا شما ریجکت شدین یا ویزا تموم شده ؟
آیا کسی آماری داره ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-25 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-25 ساعت 10:28 توسط phsadeghi.)
درود بر همه دوستانی که کلیرنس شدند
و به امید کلیر شدن همه عزیزان
من هفته دوم جون مصاحبه دارم و دارم خودم را برای اتفاقاتی که ممکنه بیافته آماده میکنم
مساله ای که من رو خیلی درگیر خودش کرده و نتونستم جوابی براش پیدا کنم احتمال کلیرنس خوردنمونه
من سربازی رو تو 3پاه گذراندم و همسرم تو شرکت دولتی کار می کنه
1- با توجه به تجربه دوستان می خواهم بدانم احتمال کلیرنس خوردن هرکدوممون چقدر هست؟
2- با نزدیک شدن به پایان پروسه 2014 در سپتامبر آیا باز کلیرنس معنی داره؟ منظورم اینه که اگه بررسی لازم هست از همین الان شروع می کنند و یا بعد از مصاحبه تازه بررسی می کنند؟
با تشکر از دوستان منتظر سرا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-25 ساعت 10:39)melina132 نوشته: (2014-04-25 ساعت 10:25)phsadeghi نوشته: درود بر همه دوستانی که کلیرنس شدند
و به امید کلیر شدن همه عزیزان
من هفته دوم جون مصاحبه دارم و دارم خودم را برای اتفاقاتی که ممکنه بیافته آماده میکنم
مساله ای که من رو خیلی درگیر خودش کرده و نتونستم جوابی براش پیدا کنم احتمال کلیرنس خوردنمونه
من سربازی رو تو 3پاه گذراندم و همسرم تو شرکت دولتی کار می کنه
1- با توجه به تجربه دوستان می خواهم بدانم احتمال کلیرنس خوردن هرکدوممون چقدر هست؟
2- با نزدیک شدن به پایان پروسه 2014 در سپتامبر آیا باز کلیرنس معنی داره؟ منظورم اینه که اگه بررسی لازم هست از همین الان شروع می کنند و یا بعد از مصاحبه تازه بررسی می کنند؟
با تشکر از دوستان منتظر سرا
درود بر شما که آرزو میکنم انشالله یک ضرب ویزاتونو بگیرید .
همسر بنده هم سرباز 3پاه بودن و شغل خصوصی و خود من هم خانه دارم. متاسفانه کلیرنس شامل حالمون شد و الانم 5 ماه منتظر هستیم.
حتماً این رو در نظر داشته باشید که شرایط افرادی که یکسان بودن هم نتیجه متفاوتی داشته و اصلاً قابل پیش بینی نیست . اما با همه این اوصاف اگر به شما کلیرنس هم بخوره جای هیچ نگرانی نیست چراکه تجربه دوستانی قدیمی میگه سرعت کلیر کردن در آخرای مراحل لاتری بیشتر میشه.
بدون هیچ نگرانی و استرسی به کارهاتون برسید. ایشالله هرچی خیره پیش میاد.ضمناً بررسی پرونده شما از زمان انتخاب شما شروع میشه و تا صدور ویزا ادامه خواهد داشت
موفق باشید
دوست عزیز، هیچ چیز قطعی نیست و امیدوارم که یکضرب ویزا بگیرید. اما با توجه به شرایطی که گفتید و با نگاهی به تجربه مشابه سابر دوستان ، احتمال اینکه کلیرنس بخورید بسیار بالاست. در مورد مدت زمان با قی مانده برای کلیرنس هم باید بگم که به نظر می رسه که روند بررسی پیشینه و سوابق برندگان، پیش از مصاحبه و تقریبا از زمان ارسال مدارک شروع میشه و روزی که شما برای مصاحبه میروید، تقریبا مشخصه که کلیرنس می خورید یا نه! بنا بر این خیلی نگران این موضوع نباشید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان وقتی کیسی کلیر میشه با ایمیل هم خبر میدن یا حتما باید سایت رو چک کرد؟
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اندکی صبر سحر نزدیک است. . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما الان 1 ماه و 5-6 روز هست که اصلا آپدیت نشدیم شما ها چطور؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)