کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-26 ساعت 01:17)h.shayan نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 22:27)masoud92 نوشته:  peymanpak

البته ما هم دقيقا همين طور بوديم، فقط ويزاي همسرم و گرفتيم، چون خود افيسر گفت شايد زماني كه من بخوام كلير بشم حتي خيلي قبل از سپتامبر،به دليل محدوديت ويزاي لاتاري، ممكن ويزا حتي براي همسرم هم تموم بشه، و ما چون قاطعانه پصميم رفتن داريم به توصيه خود افيسر ١ ويزا گرفتيم تا حتي اگه به من هم خداي نكرده نرسيد بعدا از طرف همسرم بتونم ويزا بگيرم، حالا من به عنوان ١ دوست به خانواده هايي كه شرايطشون مثل ماست پيشنهاد ميكنم اين كارو انجام بدن.

---------------------------------------------
کار خوبی کردین. ما هم ترجیح دادیم ویزای خانممو بگیریم و منتظر کلیر شدن خودم بمونم چون ممکنه ویزا تموم بشه و حداقل اون موقع میشه از طریق رابطه همسری برای اقامت خودم اقدام کنم

سلام دوستان من منتظر نتایج ۲۰۱۵ هستم ولی دارم تمام کامنت ها رو می خونم تا اطلاعاتم رو بالا ببرم . یک سوال برام پیش اومده یعنی افیسر امکان اینکه به یک یا چند عضو خانواده یک ضرب بده و به بقیه نده ؟ و اگر اینطوره تکلیف اون نفرات چی میشه اگر ویزا تموم شد با توجه به متن بالا !!! ممنون میشم که جواب بدین . ببخشید که امدم تو روم قبول شده ها فضولی...Big Grin

اگه میخوای این اتفاق برات بیوفته باید فقط بری سفارت ارمنستان !
یعنی اگه کسی به غیر فرد اصلی ( برنده ) کلیرنس بخوره ویزاش میمونه و مال بقیه رو همون موقع صادر میکنه ولی اگه فرد برنده کلیرنس بخوره تمام ویزا ها میمونه تا فرد برنده کلیر بشه !

(2014-04-26 ساعت 01:19)maryam_a نوشته:  آنكارا آپديت شده... كسي كلير نشده؟؟؟؟

نه متاسفانه !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: h.shayan ، lighter ، قصه گو ، nasim
(2014-04-25 ساعت 23:45)Maryrhm نوشته:  سلام دوستان. براي همه ارزوي ويزاي زود دارم. من هر وقت مي ام اينجا و منتظر بودن بچه ها رو مي بينم حسابي نگران مي شم. برنده اصلي منم با كار تو ص د ا س ي م ا شوهرم م ع م ا ر و معاف از سربازي ما تو جون مصاحبه داريم و به خاطر كار من فك كنم چ ك بخوريم دو ماهم بيشتر فرصت كلير نداريم يني ممكنه اصلا كلير نشيمSad

سلام دوست خوبم
وای به کاری که نسازد خدا
انشاءالله با تلاش شما بهترین ها خواهد آمد.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune  ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
تشکر کنندگان: soli asali ، Maryrhm ، janatirad ، قصه گو
با سلام خدمت دوستان عزیز,
خداروشکر ارمنستان یه تکون کوچولو به خودش داد و سه نفر جدید غیر از یه دونه قبلیه اعلام کرد.
تبریک به این دوستان Smile
با امید به کلیر شدن هر چه زودتر من و همه دوستان
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-04-25 ساعت 23:45)Maryrhm نوشته:  سلام دوستان. براي همه ارزوي ويزاي زود دارم. من هر وقت مي ام اينجا و منتظر بودن بچه ها رو مي بينم حسابي نگران مي شم. برنده اصلي منم با كار تو ص د ا س ي م ا شوهرم م ع م ا ر و معاف از سربازي ما تو جون مصاحبه داريم و به خاطر كار من فك كنم چ ك بخوريم دو ماهم بيشتر فرصت كلير نداريم يني ممكنه اصلا كلير نشيمSad

دوست مهاجر سرایی
از الان نگران فردات نباش
موفق باشی Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Maryrhm ، soli asali ، zepehr ، pari pariaaa ، khder ، قصه گو
ایا ابوظبی هم مثل ارمنستان تاحالا شده مثلا برنده رو کلیر کنه و همراهشو دیرتر کلیر کنه؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
سلام دوستان.
بارسال آمریکا به بعضی رشته ها مثل مهندسی نفت ویزای دنشجویی نداد.
به نظرتون برا لاتاری کسی که رشتش مهندسی نفته امکانش هست بهش ویزا ندن؟
مرسی
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، 2014winner
(2014-04-26 ساعت 15:19)mjarim نوشته:  سلام دوستان.
مرسی
سلام
همین طور که دوستان بارها تاکید کردند هیچ کس از روال و مبنا های پروسه کلیرشدن اطلاع ندارد همین امروز سفر نامه های امسال را می خواندم یکی از دوستان تاکید کرده بود با این که در شرکتهای در حال تحریم بسیاری کار کرده بود اما یک ضرب ویزا گرفته در اخر مطمین باشید امید معجزه می کند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-04-26 ساعت 15:19)mjarim نوشته:  سلام دوستان.
مرسی

سلام
برای این رشته هیچ مشکلی نیست از دوستان من با همین رشته یک ضرب گرفتن .
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: parsab ، khder ، قصه گو ، nedaba ، soli asali ، daria ، arashS ، azadeh2014
تا دوشنبه که خبری نخواهد بود متاسفانه Sad
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، قصه گو ، soli asali
از دوستان كسي بوده كه سرباز ٣پاه بوده و دوره كليرنسش تمام شده باشه و كلير شده؟
جدول خانم زري وحدتي را بررسي كردم،عليرغم اينكه جدول بسيار خوبي هست،اما خيلي وقته كه اطلاعات جدول به روز نشده!
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: soli asali
در نومیدی بسی امید است، پایان شب سیه کلیر شدن است....
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، 2014winner ، farshad varaste
(2014-04-26 ساعت 11:11)nasim نوشته:  

دوست مهاجر سرایی
از الان نگران فردات نباش
موفق باشی Smile

دوست عزیز، پروسه ی بررسی مدارک و پیشینه ی شما به احتمال زیاد، خیلی خیلی زودتر از این شروع شده. کاملا امکان داره که اگه کلیرنس بخورید، 30 - 40 روزه کلیر بشید. نگران نباشید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، Maryrhm
(2014-04-26 ساعت 17:00)nedaba نوشته:  از دوستان كسي بوده كه سرباز ٣پاه بوده و دوره كليرنسش تمام شده باشه و كلير شده؟
جدول خانم زري وحدتي را بررسي كردم،عليرغم اينكه جدول بسيار خوبي هست،اما خيلي وقته كه اطلاعات جدول به روز نشده!

دوست عزیز متاسفانه بعد از آخرین آپدیت این جدول فقط 2 نفر اطلاعات فرستادن برای ایشون که خب برای 2 نفر نمیشه جدول رو آپدیت کرد! دوستان متاسفانه همکاری نمیکنند در این زمینه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، soli asali ، amohammadiazar ، 2014winner ، masuodrh ، H Pier ، kage.omid ، nedaba
سلام
بعضی از دوستان که کیسشون بیشتر از یه نفر هستش، میگن موقعی که کیس نامبر و تو سایت سیس وارد میکنن، اون پایین میتونن کلیک کنن رو هر نفر و وضعیت آپدیتها رو ببینن! من که کیس نامبرمو وارد میکنم چیزی اون پایین نمیاد!!! یعنی به خاطر اینه که من یه نفرم؟ لطفا دوستایی که مثل من یه نفر هستن جواب بدن.
با تشکر...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-04-26 ساعت 19:46)armin021 نوشته:  سلام
بعضی از دوستان که کیسشون بیشتر از یه نفر هستش، میگن موقعی که کیس نامبر و تو سایت سیس وارد میکنن، اون پایین میتونن کلیک کنن رو هر نفر و وضعیت آپدیتها رو ببینن! من که کیس نامبرمو وارد میکنم چیزی اون پایین نمیاد!!! یعنی به خاطر اینه که من یه نفرم؟ لطفا دوستایی که مثل من یه نفر هستن جواب بدن.
با تشکر...
بله دوست عزیز دقیقا همین طوره که می فرمایید
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، armin021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان