کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
ما هم ویزای یک ضرب گرفتیم چند روز پیش توسط خانم سارا گرو تازه برگشتم از دبی بعد از ۶ ساعت پرواز خسته و داغون
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

(2014-04-27 ساعت 01:58)amaka747 نوشته:  ما هم ویزای یک ضرب گرفتیم چند روز پیش توسط خانم سارا گرو تازه برگشتم از دبی بعد از ۶ ساعت پرواز خسته و داغون

مبارکه ...
ایشالا همه یکضرب بگیرن مثل ما قضیشون فرسایشی نشه ....
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan ، kage.omid ، قصه گو ، janatirad ، amaka747 ، pari pariaaa ، meisam14
ما سلام و عرض صبح بخير خدمت دوستان
خواستم يك آمار بدم كه ما هنوز تو 20 مارچ گير كرديم
شايد اين آپديت ةا الكي بوده براي اينكه ما سرگرم باشيم ولي من هنوز هم اميدم رو از دست نميدم و ميدونم كه تا آخر همين هفته كلير ميشم و خيلي از دوستان ديگه هم اين اتفاق خوب براشون ميفته
بگووووو ايشاااااااااااااااااااااااااااااااالله
كيس نامبر : 2014ASxxx1xxx ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 27 اكتبر --> 26 نوامبر
آپديت ها : 16 ژانويه - 10 فوريه - 20 مارس - 29 می کلیرنس
يك سوال داشتم
اين سايت منتظرسرا آپديت ميشه ؟؟؟؟
يا اصلا خبري از اين افرادي كه اسمشون اينجا هست دارين؟؟
واقعا برخي الان نزديك 200 روز يا بالاتره كه منتظرن؟؟؟؟؟؟
اگر واقعا اينها اينقدر روزه كه منتظرن پس ما واسه چي بايد اينقدر هزينه كنيم بريم مصاحبه كه بعدشم اين سرنوشتمون باشه؟!!!!
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia
(2014-04-27 ساعت 07:43)mehdikhosro نوشته:  يك سوال داشتم
اين سايت منتظرسرا آپديت ميشه ؟؟؟؟
يا اصلا خبري از اين افرادي كه اسمشون اينجا هست دارين؟؟
واقعا برخي الان نزديك 200 روز يا بالاتره كه منتظرن؟؟؟؟؟؟
اگر واقعا اينها اينقدر روزه كه منتظرن پس ما واسه چي بايد اينقدر هزينه كنيم بريم مصاحبه كه بعدشم اين سرنوشتمون باشه؟!!!!
بعله دوست من قریب به 200 روووووز انتظار. واقعا سخته. می خوای شما نرو مصاحبه!!! چون علاوه بر انتظار و بی خبری، هزینه مصاحبه تازه اول هزینه هاست!!!
من تا آخر این هفته کلیر می شم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ای کاش وطن جائی برای ماندن بود
(2014-04-26 ساعت 22:38)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:33)armin021 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:11)omid05 نوشته:  ديگه خسته شدم همش انتظار انتظار...واقعا دوستمون درست ميگه چرا با ما اينكارو ميكنن ؟؟؟الان چند روزي هست كه ديگه سايت رو هم چك نمي كنم چون ديگه حفظ شدم!چند روز ديگه ميشه يك سال... اسم اين تاپيكو به جا كليرنس بايد بگذاريم انتظارررر
ببخشيد دوستان ولي ديگه تحمل ندارم Sad((

دوستای گلم یه کم تحمل کنیم. ۵ روز دیگه ماه می شروع میشه و برنده های ۲۰۱۵ رو اعلام میکنن. برنده ها که اعلام شن، روند کار ما رو هم تسریع میدن. نگران نباشین
این آرامش قبل از طوفانه. میگین نه؟
پس بشمرین!
۵
۴
۳
۲
۱
دی ری دی ری ری، دی ری دی ری ری، دی ری دی ری ری

( یادش بخیر پارسال که فهمیدم برنده شدم! صدام ۷ کشور اونورتر رفت! بعد که از خونه رفتم بیرون یه تصادف مشتی کردم و زدم ماشین و ترکوندم! تا چندوقت که پاهام رو زمین نبود!)...
من اصلا فکر اینکه برنده شم رو نمیکردم دقیق یادم نیست کی‌ برنده شدنم رو دیدم، یادمه صبح ساعت ۵ صبح بود ، بیدار شدم شدیدا تشنم بود رفتم آب بخورم اومدم دیدم خوابم نمیبره دیگه گفتم برم تو اینترنت یه دفعه سایت لاتاری و هم چک کردم دیدم وای بر من!!!! برنده شدم (یعنی‌ خانومم برنده شده) چنان تکونش دادم که بیدار شو بیدار شو بنده خدا تا ۱۰ دقیقه از ترس دست و پاش می‌لرزید! ولی‌ عجب روزی بود. امیدوارم زود تر کلیر بشیم تا این به یکی‌ از خاطرات خوب زندگیمون تبدیل بشه نه خاطره بد.

دقیقا .صبح زود بود با گوشیم روی تخت داشتم چک می کردم مال خودمو زدم دیدم نه نشدم . مال همسرم و زدم دیدم قبول شده آنچنان تکنیکی زدم و از تخت خودمو پرت کردم پایین که همسر فک کرد زلزله اومده . بعدش دور خوونه می دوویدم . واییییییی عجب روزی بود Big Grin بعدشم تلفن و برداشتم به همه نزدیکا گفتم Sad اینقد ذوق کردم .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: kamalir36 ، nedaba ، kage.omid ، hamid_fs3 ، قصه گو ، soli asali ، MEHR52 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، sophia ، NEURON
(2014-04-27 ساعت 04:25)zz24 نوشته:  با سلام
دوستان عزیز با توجه به اینکه چند روز دیگه برندگان دور 2014 اعلام میشه و از خداوند بزرگ آرزوی قبولی رو دارم سوالی ازتون داشتم دوستان

دور دوم برندگان 2014 بلخره اعلام شد؟اصلا مانند سال قبلش دور دومی برای برندگان 2014 در کار بود کسی بوده دور برنده شه؟(یادمه سال 2013 نزدیک 6 هزارو خورده ای برنده شدن چون 2 دور بود 2014 چی؟!)

دور دوم 2014؟؟؟؟؟؟؟ تا اونجایی که من می دونم 2015 می خواد اعلام شه و 2014 دور دوم نداشت
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: aghaghia ، nedaba ، kage.omid ، قصه گو ، meisam14 ، soli asali ، farshad varaste
(2014-04-26 ساعت 22:59)armin021 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 22:46)jojo_hami نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 20:51)armin021 نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 20:08)jojo_hami نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 19:46)armin021 نوشته:  سلام
بعضی از دوستان که کیسشون بیشتر از یه نفر هستش، میگن موقعی که کیس نامبر و تو سایت سیس وارد میکنن، اون پایین میتونن کلیک کنن رو هر نفر و وضعیت آپدیتها رو ببینن! من که کیس نامبرمو وارد میکنم چیزی اون پایین نمیاد!!! یعنی به خاطر اینه که من یه نفرم؟ لطفا دوستایی که مثل من یه نفر هستن جواب بدن.
با تشکر...

بله دوست عزیز، کیسهای یک نفره را اینجوری نشون میده
Big GrinBig Grin

ممنونم. حالا چرا یه جا نباید باشه که ما هم بتونیم روش کلیک کنیم؟! حداقل یه تنوع میشد!
بابا پوسیدم.

خب تقصیر خودتونه که تا الان تنهای تنها موندین و تهنایی رفتین مصاحبه! وگرنه الان سایتتون تنوع داشت!!

شاید قسمت بوده که برم اونور یه زنه سیاهه خیکی بگیرم!!!
Big Grin

به قول خارجی ها .... lol : ))))))))))) Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، meisam14 ، soli asali ، pari pariaaa
چرا توی منتظرسرا اسم من روش خط خورده ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، pari pariaaa
(2014-04-27 ساعت 09:33)nasim نوشته:  چرا توی منتظرسرا اسم من روش خط خورده ؟؟

خوب کلیر شدی دیگهBig Grin
فکر کنم اشتباه واردت کردن
مسئولین پیگیری کننWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia
(2014-04-26 ساعت 23:20)nazanin fatemi نوشته:  
(2014-04-26 ساعت 01:22)soli asali نوشته:  [font=Tahoma]
کاربران عزیز کسی نیست دلش بخواد تو منتظرسرا باشه و الان نیست ؟
جا مونده نداریم ؟ قدیم و جدید !
جدید کسی کلیرنس خورده و اسمش وارد نشده ؟
پیغام کنید برام دوستان
[/font]
ببخشید...بعد از مصاحبه باید وارد منتظر سرا بشیم ...یا از الان هم میشه

نازنيناميدوارم ويزاي ١ ضرب بگيري، اما اگه مصاحبه ارمنستانه، ميشه با soli asali جصحبت كني و از همين الان بياي تو منتظرسرا !.!Big GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
تشکر کنندگان: قصه گو ، meisam14 ، soli asali ، jojo_hami ، pari pariaaa ، nazanin fatemi ، sophia
دوستان من تایپیک پارسال و که می خونم تازه تا 19 می ارمنستان شروع کرده به کلیر کردن اون موقع هم همه منتظر کلیر شدن بودن که از 19 می دیگه این روند شروع شده بوذ و ارمنستان 10 نفر کلیر کرد و ادامه ماجرا پس به نظر من ما الان خیلی زود داریم پیگیری می کنیم حالا حالا ها وقت هستش ... می تونید تایپیک پارسال صفحه 520 تا 574 را بخونید من تا اینجا خوندم البته حالا اگه وقت کنم ادامه شو خواهم خوند ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
دوستان یه سری به تاپیک بچه های لاتاری 2015 بزنید روح تون شاد میشه.همشون هنوز قبول نشده برای خودشون کیس نامبر فرضی گذاشتن و محل مصاحبه انتخاب کردن و اصن یه وضعی.من که کلی روحم شاد شد و انرژی گرفتم و هر روز میرم اونجا.
http://www.mohajersara.com/thread-7017-p...#pid485516
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
٥ماه شد هيچ اپديتي نشدم هنوز Smile) به نظرتون إيميل بزنم دوستان؟؟
تشکر کنندگان: miladfr12 ، amohammadiazar ، artam2 ، soli asali ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان