کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-27 ساعت 13:48)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:41)mohamad2014 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 08:03)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 07:43)mehdikhosro نوشته:  يك سوال داشتم
اين سايت منتظرسرا آپديت ميشه ؟؟؟؟
يا اصلا خبري از اين افرادي كه اسمشون اينجا هست دارين؟؟
واقعا برخي الان نزديك 200 روز يا بالاتره كه منتظرن؟؟؟؟؟؟
اگر واقعا اينها اينقدر روزه كه منتظرن پس ما واسه چي بايد اينقدر هزينه كنيم بريم مصاحبه كه بعدشم اين سرنوشتمون باشه؟!!!!
بعله دوست من قریب به 200 روووووز انتظار. واقعا سخته. می خوای شما نرو مصاحبه!!! چون علاوه بر انتظار و بی خبری، هزینه مصاحبه تازه اول هزینه هاست!!!

برای فرار از ایران حاضرم یکسال هم کلیرنسم طول بکشه ولی آخرش برم ...

اگه یکسال کلیرنست طول بکشه که از سپتامبر میگذره و آخرشم نمیری!!!

تنها نگرانی رسیدن به 30 سپتامبر و تکرار اتفاق بد پارسال هست. وگرنه یک سال که نه خیلی ها بیش از 5 سال صبر میکنند.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-04-27 ساعت 14:07)lucky girl نوشته:  اینم از جوا ب ایمیلم بغد از 185 روز انتظار:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

GY

شما کدوم سفارت بودید؟چون پدر من در سال 2013 کلیرنس خورد بهش و آخرش هم زمان تموم شد و اصلا اون سفارت تو ایمیل راهنمایی نمیکرد که وبسایت رو چک کنیم!
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، peidaye penhan
(2014-04-27 ساعت 14:01)peymanmohajer نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:39)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 12:47)kamranh نوشته:  شما الان اگه حساب بکنید که نفر اول ارمنستان 194 روز شده تا 244 روز 50 روز مونده توی این 50 روز هم ایشون کلیر می شه و هم کیس هایی که حالا ممکنه 50 روز از مصاحبشون گذشته یا مثلا 100 روز گذشته اونا هم کلیر می شن فقط می مونه یه عده ایی که خوب به نظر من توی ماه Aug و یا sep مصاحبه داشته باشن که برای اونا یکم ریسکی می شه ولی بازم نمی شه یه معیار درستی ازش به دست آورد ولی به نظر من تا یکی دو ماه دیگه سیر کلیر شدن ها می رسه ... و امسال با توجه به آمار سیس به نظر من دقیقا همون 3500 نفر رو برای مصاحبه انتخاب کردن چون اگه کلشو جمع بزنی تا آخر ماه آپریل می شه 2832 نفر و تا آخر ماه سپتامبر 668 نفر مونده که به نظر من همین تعداد کیس هم بیشتر ایرانی نخواهیم داشت و من منتظر آپدیت جدید سیس می مونم ببینم پیش بینی هام چطوری می شه ...

این ۳۵۰۰ نفری که میگین، ۳۵۰۰ کیس هستن؟ یا با همراهاشون میشن اینقدر؟
این آمار و ارقام شفاف نیست!
من آخرش نفهمیدم! یعنی تا آخر ماه آپریل ۲۸۳۲ نفر کلا با همراهاشون مصاحبه رفتن؟ یا ۲۸۳۲ تا کیس؟

ببينيد دوست عزيز، واحد شمارش واسه مهاجرت تعداد ويزاست بنابراين هر نفر يه دونه حساب ميشه نه يه كيس. همه حساب و كتابا و تعداد و ... روي تعداد ويزاست. تعداد كلي ويزاي گوناگوني هم كه 50 هزار تاست (55 هزار منهاي اون كشور 5 هزارتاييه) به 50 هزار نفر اختصاص داده ميشه (نه 50 هزار كيس) و 7 درصدش ميشه 3500 ويزا (يا نفر) كه سهم ايرانه.

اینایی که میگین و من متوجه ام.
و میدونم ایران ۳۵۰۰ ویزا سهمیه داره.
من این ارقام دوستمون رو متوجه نشدم!
این عدد ۲۸۳۲ که میگن، ۲۸۳۲ نفر تنها هستند یا کلا با همراهاشون اینقدر ن؟
منظورم اینه که اگه ۲۸۳۲ نفر برنده باشن بعلاوه ی همراهاشون یهو میشن ۸۰۰۰ نفر! که اینطوری باید فاتحه رو خوند!!!
این رو توضیح بدین لطفا.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan
(2014-04-27 ساعت 14:07)lucky girl نوشته:  اینم از جوا ب ایمیلم بغد از 185 روز انتظار:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

GY

فقط Copy / Paste !
همشونم همينو مي نويسند! من تا حالا 5 بار ايميل زدم هر 5 بارم همين جوابو عينا دادند!
اين سري مي حوام ايميل بزنم آخرشم بگم كه اميدوارم چيز جديدي داشته باشيو جواب تكراري نديد!! 7 ماه براي بررسي صلاحيت يه نفر كافي نيست؟! Rolleyes
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-04-27 ساعت 12:13)peymanmohajer نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:53)سیمین راد نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ابوظبی 3 تا کیلیری داره

2014AS949
2014AS1249
2014AS1410

اگه اشتباه نكنم حداقل دو نفر منتظر سرائين: artam2 و shohreh63 Big Grin

ما كه نبوديمSad
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)Smile
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، pari pariaaa ، khder ، lighter
(2014-04-27 ساعت 14:36)artam2 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:53)سیمین راد نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ابوظبی 3 تا کیلیری داره

2014AS949
2014AS1249
2014AS1410

ما كه نبوديمSad

اگه اشتباه نکنم دفعهٔ پیش هم ۱شنبه بود که کلیر‌ها اعلام شد در ابوظبی.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، pari pariaaa
شاید این ها دوستانی باشن که کلیر کرده ابوظبی :
Beni2050
luck girl
artam2
shohreh63
maryam_a
usawin2014
parvaz_parsi
Babaksafi
parifari
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa
بچه هاي گل
كسي رو ميشناسين كه سربازي هم رفته باشه ولي يكضرب گرفته باشه ؟؟؟
اگه كسي با اين شرايط هست يا ميشناسين ميشه اسمشون رو بگين پليز؟ ممنون
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988
سلام دوستان عزيز. اگه يادتون باشه ما اومده بوديم دبى كه ويزاهامونو بگيريم، ولى متاسفانه شوكه شديم. چون ويزاى همسرم رو دادند ولى در كمال ناباورى به من گفتند كه شما هنوز كليرنستون تموم نشده و بايد همچنان سايت رو چك كنيد. نميدونيد[/php] چه حالى شديم ماSadSadSadSad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-04-27 ساعت 14:48)pari pari نوشته:  سلام دوستان عزيز. اگه يادتون باشه ما اومده بوديم دبى كه ويزاهامونو بگيريم، ولى متاسفانه شوكه شديم. چون ويزاى همسرم رو دادند ولى در كمال ناباورى به من گفتند كه شما هنوز كليرنستون تموم نشده و بايد همچنان سايت رو چك كنيد. نميدونيد[/php] چه حالى شديم ماSadSadSadSad

یا خدا !!!!! جدی میگین؟؟؟؟ مگه میشه؟؟ تو سایت ابوظبی اسم جفتتون رو میزد؟

وای خدا خیلی‌ ناراحت شدم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، H Pier ، farshad varaste ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، lighter ، sophia
ابوظبی 3 تا کیلیری داره

2014AS949
2014AS1249
2014AS1410

ما همچنان در جبهه منتظرین هستیم دوست عزیز Big Grin ولی امیدواریم که همه هرچه زودتر کلیر بشیم Rolleyes
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS
(2014-04-27 ساعت 14:48)pari pari نوشته:  سلام دوستان عزيز. اگه يادتون باشه ما اومده بوديم دبى كه ويزاهامونو بگيريم، ولى متاسفانه شوكه شديم. چون ويزاى همسرم رو دادند ولى در كمال ناباورى به من گفتند كه شما هنوز كليرنستون تموم نشده و بايد همچنان سايت رو چك كنيد. نميدونيد[/php] چه حالى شديم ماSadSadSadSad

واقعا؟؟؟؟؟

بازم خدارو شکر یکیتون ویزا داریدSad
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba ، H Pier ، قصه گو ، kage.omid ، pari pariaaa ، arashS ، lighter ، sophia
(2014-04-27 ساعت 14:42)soli asali نوشته:  شاید این ها دوستانی باشن که کلیر کرده ابوظبی :
Beni2050
hedipes
luck girl
سیمین راد
artam2
shohreh63
maryam_a
usawin2014
parvaz_parsi
Babaksafi
parifari

سولي جون، hedipes كه هفته پيش كلير شد...
سيمين هم نيست چون خودش اين كليري ها رو اعلام كرده ولي نگفته خودش كلير شده..
Artam هم گفت نيست
Shohreh هم نيست
منم نيستم
Smile هركسي كلير شده خودش بياد اعلام كنه براش هوررررا بكشيم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، artam2 ، lighter ، ebi1988 ، sophia
واییییییییییییییی
چقدر متاسف شدم پری عزیز نمیشد اینو زودتر بگن مگه همتون تو یک تاریخ آپدیت نشدین

(2014-04-27 ساعت 14:42)soli asali نوشته:  شاید این ها دوستانی باشن که کلیر کرده ابوظبی :
Beni2050
hedipes
luck girl
سیمین راد
artam2
shohreh63
maryam_a
usawin2014
parvaz_parsi
Babaksafi
parifari

سولی جان سپیده که با من کلیر شدhedipes
تشکر کنندگان: maryam_a ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، قصه گو ، pari pariaaa ، lighter ، sophia
(2014-04-27 ساعت 14:45)mehdikhosro نوشته:  بچه هاي گل
كسي رو ميشناسين كه سربازي هم رفته باشه ولي يكضرب گرفته باشه ؟؟؟
اگه كسي با اين شرايط هست يا ميشناسين ميشه اسمشون رو بگين پليز؟ ممنون

نه امسال همچین شخصی وجود نداشته
پارسال یک نفر بوده
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، H Pier ، قصه گو ، khder ، lighter ، sophia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان