کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
پري جون ديدي چقدر تنوعات زندگيمون زياده؟! هممون تجربه هستيم واسه ديگران. تازه ميخواستيم از تمديد مديكال واسمون تعريف كني. از پرواز و هتل مجدد، و بگي بهترين راه كدومه واسه ويزا گرفتن.ولي ناراحت نشو.خودت ميدوني ما بچه هاي مهاجرسرا هميشه يار و ياورت هستيم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-04-27 ساعت 15:33)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 15:09)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:22)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:01)peymanmohajer نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:39)armin021 نوشته:  این ۳۵۰۰ نفری که میگین، ۳۵۰۰ کیس هستن؟ یا با همراهاشون میشن اینقدر؟
این آمار و ارقام شفاف نیست!
من آخرش نفهمیدم! یعنی تا آخر ماه آپریل ۲۸۳۲ نفر کلا با همراهاشون مصاحبه رفتن؟ یا ۲۸۳۲ تا کیس؟

ببينيد دوست عزيز، واحد شمارش واسه مهاجرت تعداد ويزاست بنابراين هر نفر يه دونه حساب ميشه نه يه كيس. همه حساب و كتابا و تعداد و ... روي تعداد ويزاست. تعداد كلي ويزاي گوناگوني هم كه 50 هزار تاست (55 هزار منهاي اون كشور 5 هزارتاييه) به 50 هزار نفر اختصاص داده ميشه (نه 50 هزار كيس) و 7 درصدش ميشه 3500 ويزا (يا نفر) كه سهم ايرانه.

اینایی که میگین و من متوجه ام.
و میدونم ایران ۳۵۰۰ ویزا سهمیه داره.
من این ارقام دوستمون رو متوجه نشدم!
این عدد ۲۸۳۲ که میگن، ۲۸۳۲ نفر تنها هستند یا کلا با همراهاشون اینقدر ن؟
منظورم اینه که اگه ۲۸۳۲ نفر برنده باشن بعلاوه ی همراهاشون یهو میشن ۸۰۰۰ نفر! که اینطوری باید فاتحه رو خوند!!!
این رو توضیح بدین لطفا.

جواب بدین لطفا
ذهنمو مشغول کرده شدیدا
عزیز دل
صفحات 453 و 461 رو بخون متوجه خواهی شد Smile

عمو فرشاد یه دونه ای
قلبم رفته بود کفه پام
خیلی ممنون برای راهنماییت
پس با این آمار و ارقام باید حسابی امیدوار باشیم که ویزا بهمون میرسه.
ایشا الله به امید خدا...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: farshad varaste ، nasim ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12
(2014-04-27 ساعت 15:14)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:48)pari pari نوشته:  سلام دوستان عزيز. اگه يادتون باشه ما اومده بوديم دبى كه ويزاهامونو بگيريم، ولى متاسفانه شوكه شديم. چون ويزاى همسرم رو دادند ولى در كمال ناباورى به من گفتند كه شما هنوز كليرنستون تموم نشده و بايد همچنان سايت رو چك كنيد. نميدونيد[/php] چه حالى شديم ماSadSadSadSad

سلام
واقعا متاسف شدم. راستش من 5و6 روز بود كه متوجه اين موضوع شده بودم ولي اميدوار بودم كه حدسم درست نباشه. در هر صورت اميدوارم كه زودتر كلير شمام بياد. Smile و كلير مام بياد و ويزاي شمام رو هم بگيريم Smile در هر صورت تبريك و تاسف...
ولي واقعا ضعيف عمل مي كنند و پر خطا! باور كنيد دوستان اون قضيه افتادن پرونده پشت شوفاژ و ازين حرفا كه واسه خنده مي گيم اصلا بعيد نيست كه اتفاق بيفته!!

سلام آقا مهدی گل گلاب، پرچمدار و پیشکسوت ابوظبی
امیدوارم به زودی زود یه شیرینیه مشتی تو سایت برات پخش کنم...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، miladfr12 ، مهدی 2014 ، arashS ، lighter ، meisam14 ، ALEX55 ، sophia
(2014-04-27 ساعت 14:45)mehdikhosro نوشته:  بچه هاي گل
كسي رو ميشناسين كه سربازي هم رفته باشه ولي يكضرب گرفته باشه ؟؟؟
اگه كسي با اين شرايط هست يا ميشناسين ميشه اسمشون رو بگين پليز؟ ممنون

Big Grin نه من که هم چین چیزی تا حالا ندیدم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، miladfr12 ، zepehr
(2014-04-27 ساعت 16:08)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 15:33)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 15:09)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:22)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:01)peymanmohajer نوشته:  ببينيد دوست عزيز، واحد شمارش واسه مهاجرت تعداد ويزاست بنابراين هر نفر يه دونه حساب ميشه نه يه كيس. همه حساب و كتابا و تعداد و ... روي تعداد ويزاست. تعداد كلي ويزاي گوناگوني هم كه 50 هزار تاست (55 هزار منهاي اون كشور 5 هزارتاييه) به 50 هزار نفر اختصاص داده ميشه (نه 50 هزار كيس) و 7 درصدش ميشه 3500 ويزا (يا نفر) كه سهم ايرانه.

اینایی که میگین و من متوجه ام.
و میدونم ایران ۳۵۰۰ ویزا سهمیه داره.
من این ارقام دوستمون رو متوجه نشدم!
این عدد ۲۸۳۲ که میگن، ۲۸۳۲ نفر تنها هستند یا کلا با همراهاشون اینقدر ن؟
منظورم اینه که اگه ۲۸۳۲ نفر برنده باشن بعلاوه ی همراهاشون یهو میشن ۸۰۰۰ نفر! که اینطوری باید فاتحه رو خوند!!!
این رو توضیح بدین لطفا.

جواب بدین لطفا
ذهنمو مشغول کرده شدیدا
عزیز دل
صفحات 453 و 461 رو بخون متوجه خواهی شد Smile

عمو فرشاد یه دونه ای
قلبم رفته بود کفه پام
خیلی ممنون برای راهنماییت
پس با این آمار و ارقام باید حسابی امیدوار باشیم که ویزا بهمون میرسه.
ایشا الله به امید خدا...
این حکایت همه ماست آرمین جان پس نگران نباش، وقتش که بشه خودش میاد:

ما درس سحر در ره میخانه نهادیم
محصول دعا در ره جانانه نهادیم

در خرمن صد زاهد عاقل زند آتش
این داغ که ما بر دل دیوانه نهادیم

سلطان ازل گنج غم عشق به ما داد
تا روی در این منزل ویرانه نهادیم

در دل ندهم ره پس از این مهر بتان را
مهر لب او بر در این خانه نهادیم

در خرقه از این بیش منافق نتوان بود
بنیاد از این شیوه رندانه نهادیم

چون می‌رود این کشتی سرگشته که آخر
جان در سر آن گوهر یک دانه نهادیم

المنه لله که چو ما بی‌دل و دین بود
آن را که لقب عاقل و فرزانه نهادیم

قانع به خیالی ز تو بودیم چو حافظ
یا رب چه گداهمت و بیگانه نهادیم
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، armin021 ، kage.omid ، ALEX55 ، behfaza ، sophia
(2014-04-27 ساعت 14:48)pari pari نوشته:  سلام دوستان عزيز. اگه يادتون باشه ما اومده بوديم دبى كه ويزاهامونو بگيريم، ولى متاسفانه شوكه شديم. چون ويزاى همسرم رو دادند ولى در كمال ناباورى به من گفتند كه شما هنوز كليرنستون تموم نشده و بايد همچنان سايت رو چك كنيد. نميدونيد[/php] چه حالى شديم ماSadSadSadSad

مگه سایت و برای هر دونفر چک نکردین ؟ ولی کار خوبی کردین که ویزای همسرتو گرفتی . Smile همه چیز درست می شه دوست مهاجرسرایی
Sad ولی خدا وکیلی بی انصافیه این همه آدم هزینه می کنه می ره یه کشور دیگه اینا نمی فهمن ما اگه اینقد پول و پله داشتیم که دهنمونو سرویس نمی کردیم واسه لاتاری Sad خدایا کمکون کن

ساده بگویم : دلم دنیای کودکی ام را می خواهد ... Sad
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، قصه گو ، pari pariaaa ، soli asali ، shadi79 ، مهدی 2014 ، elnazgh ، exxedus ، sophia ، pari pari
سلام به همگی
بچه ها به نظر من اینها اینقدر کلیرنس ها رو کش میدن تا یه سری جدید بیان مصاحبه و نهایتا همه رو نسبت به هم بسنجن و یه سری رو که خودشون میخوان انتخاب کنن همه این تاخیرها و ... بهانهاست پس بیخود حرص و جوش نخورید .
به امید دریافت ویزا برای همه ایرانیهای عزیز و اینکه همه انتخاب بشن و به همه ویزا برسه.
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، reza_top60 ، قصه گو ، مهدی 2014 ، kiana11 ، zepehr ، lighter
949 که parifari e شک ندارم Smile 61 روزه !!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، artam2 ، shadi79 ، قصه گو ، nedaba ، مهدی 2014 ، arashS
(2014-04-27 ساعت 16:39)soli asali نوشته:  949 که parifari e شک ندارم Smile 61 روزه !!

soli aslali از طرف خودم به خاطر منتظر سرا ازت تشکر می کنم خیلی خوبه Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_top60 ، قصه گو ، nedaba ، مهدی 2014 ، masuodrh
(2014-04-27 ساعت 16:37)rayan.rahpou نوشته:  سلام به همگی
بچه ها به نظر من اینها اینقدر کلیرنس ها رو کش میدن تا یه سری جدید بیان مصاحبه و نهایتا همه رو نسبت به هم بسنجن و یه سری رو که خودشون میخوان انتخاب کنن همه این تاخیرها و ... بهانهاست پس بیخود حرص و جوش نخورید .
به امید دریافت ویزا برای همه ایرانیهای عزیز و اینکه همه انتخاب بشن و به همه ویزا برسه.

"یه سری رو که خودشون میخوان انتخاب کنن " نه فک نمی کنم اخه از چه نظر ؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، kage.omid
(2014-04-27 ساعت 16:34)nasim نوشته:  

مگه سایت و برای هر دونفر چک نکردین ؟ ولی کار خوبی کردین که ویزای همسرتو گرفتی . Smile همه چیز درست می شه دوست مهاجرسرایی
Sad ولی خدا وکیلی بی انصافیه این همه آدم هزینه می کنه می ره یه کشور دیگه اینا نمی فهمن ما اگه اینقد پول و پله داشتیم که دهنمونو سرویس نمی کردیم واسه لاتاری Sad خدایا کمکون کن

ساده بگویم : دلم دنیای کودکی ام را می خواهد ... Sad

واقعا كه چه بي نظمي و بي برنامه اي هست اونجا!!! ماها رو چي فرض مي كنن؟؟؟ پس فرق جهان اول و سوم چيه... خوب تو سايت اعلام كنيد همينو كه يه نفر كليير شده ... دوست عزيزم ايشالا مشكلتون به زودي حل شه
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: soli asali ، H Pier ، قصه گو ، pari pariaaa ، kage.omid ، ALEX55 ، sophia ، pari pari
این حکایت همه ماست آرمین جان پس نگران نباش، وقتش که بشه خودش میاد:

ما درس سحر در ره میخانه نهادیم
محصول دعا در ره جانانه نهادیم

در خرمن صد زاهد عاقل زند آتش
این داغ که ما بر دل دیوانه نهادیم

سلطان ازل گنج غم عشق به ما داد
تا روی در این منزل ویرانه نهادیم

در دل ندهم ره پس از این مهر بتان را
مهر لب او بر در این خانه نهادیم

در خرقه از این بیش منافق نتوان بود
بنیاد از این شیوه رندانه نهادیم

چون می‌رود این کشتی سرگشته که آخر
جان در سر آن گوهر یک دانه نهادیم

المنه لله که چو ما بی‌دل و دین بود
آن را که لقب عاقل و فرزانه نهادیم

قانع به خیالی ز تو بودیم چو حافظ
یا رب چه گداهمت و بیگانه نهادیم
[/quote]

به به
چه قشنگ
انرژی گرفتم عمو فرشاد...
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، مهدی 2014 ، ALEX55
(2014-04-27 ساعت 14:48)pari pari نوشته:  سلام دوستان عزيز. اگه يادتون باشه ما اومده بوديم دبى كه ويزاهامونو بگيريم، ولى متاسفانه شوكه شديم. چون ويزاى همسرم رو دادند ولى در كمال ناباورى به من گفتند كه شما هنوز كليرنستون تموم نشده و بايد همچنان سايت رو چك كنيد. نميدونيد چه حالى شديم ماSadSadSadSad
پارسال تو فرودگاه آنکارا من یک دختر خانم جوون تهرانی رو دیدم که کیسش یک نفره بود و بهش گفته بودن کلیر شدی و بیا ویزاتو بگیر ولی پاس سفید بدون ویزا تحویلش داده بودن. رفته بود سفارت کلی هم داد و فریاد کرده بود ولی بنده خدا دست خالی برگشت. آخرشم نفهمیدم که ویزاشو گرفت یا نه. اون از عباس لیدر آنکارا شنیده بود که برای بعضی ها این حالت بیشتر از یک بار هم ممکنه اتفاق بیوفته! یعنی بنده خدا حتی به دفعه بعدشم دیگه مطمئن نبود که ویزاشو می گیره یا نه؟ من نمی دونم چطوری ممکنه همچین چیزی برای کسی اتفاق بیوفته. علاوه بر اشتباه انسانی یک احتمالش این هست که وقتی جواب آخرین چک رو می گیرن، نتیجه یکی از چک های قبلی باطل شده باشه. اگر اینجور باشه احتمال خطر برای کیس هایی که مدت زیادی منتظر بودن بیشتر میشه متاسفانه. اما این برای تضعیف روحیه شما نیست. بیشتر جنبه هشدار داره که هر زمان کلیر شدین تحت هر شرایطی بودین و در کوتاهترین زمان ممکنه خودتون رو با مدارک کامل به سفارت برسونین.
(2014-04-27 ساعت 16:37)rayan.rahpou نوشته:  سلام به همگی
(2014-04-27 ساعت 16:44)nasim نوشته:  "یه سری رو که خودشون میخوان انتخاب کنن " نه فک نمی کنم اخه از چه نظر ؟؟؟
هیچ انتخاب کردنی در کار نیست عزیزان. پارسال فقط چند روز آخر حول و حوش 20 سپتامبر که سهمیه ویزای ایرانی ها تموم شده بود به نظر میومد دارن انتخاب می کنن. یعنی در یک خانواده مثلاً 2 نفری فقط به برنده اصلی ویزا می دادن و اون ویزای اضافه رو می دادن به کس دیگه ای که کلیر شده بود. این چیزی هم که من میگم فقط به نظر ما می رسید و اصلاً مطمئن نیستم که با واقعیت جور در میومد.
(2014-04-27 ساعت 15:30)shohreh63 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:42)soli asali نوشته:  شاید این ها دوستانی باشن که کلیر کرده ابوظبی :
Beni2050
luck girl
artam2
shohreh63
maryam_a
usawin2014
parvaz_parsi
Babaksafi
parifari

ما نیستیم عزیز جان

دوست عزیز منم نیستم یه سوال داشتم توکدوم قسمت سایت کیس های کلیر رو اعلام میکنه که همه میتونن ببیننن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، farshad varaste ، nedaba
(2014-04-27 ساعت 15:11)pari pari نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:51)farshadm999 نوشته:  [quote='pari pari' pid='485694' dateline='1398593913']
سلام دوستان عزيز. اگه يادتون باشه ما اومده بوديم دبى كه ويزاهامونو بگيريم، ولى متاسفانه شوكه شديم. چون ويزاى همسرم رو دادند ولى در كمال ناباورى به من گفتند كه شما هنوز كليرنستون تموم نشده و بايد همچنان سايت رو چك كنيد. نميدونيد[/php] چه حالى شديم ماSadSadSadSad

یا خدا !!!!! جدی میگین؟؟؟؟ مگه میشه؟؟ تو سایت ابوظبی اسم جفتتون رو میزد؟

وای خدا خیلی‌ ناراحت شدم.

تو سايت ابوظبى فقط اسم همسرم رو ميزد. ما اصلا فكرشو نميكرديم كه اينجورى بشه. حالا همچنان من بايد منتظر باشم

یعنی چی اخه؟ سایت ابوظبی برای ما هم فقط اسم همسرمو میزنه در حالیکه برنده اصلی منم... یادمه تو پستای قبل دوستان گفته بودن اسم کسی رو میزنن که دلیل کلیرنس بیشتر اون شخص باشه... با ابن اوصاف یعنی کیس ما و امثال ما هم به مشکل میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، nasim ، قصه گو ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان