کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-27 ساعت 22:31)ebi1988 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز و با آرزوی گرفتن ویزا برای همتون.
بچه ها یه سوال داشتم من سربازی نرفتم،۲۵ سالم و بگم متاسفانه یا خوشبختانه کارمند عملیاتی شرکت نفتم و توی قسمت برق کار میکنم، دو سال هم سابقه دارم،به نظرتون با توجه به تجربه هایی که دارین چک میخورم ؟ بعضی ها میگن این پروسه چک کردن از همون کی سی سی شروع میشه،درسته؟ بودن کسایی که کار دولتی داشتن و یکضرب گرفته باشن؟امیدی واسه یکضرب گرفتن هست یا نه؟

بازم واسه همتون بهترین ها رو آرزو دارم
مرسی

دوست عزیز امسال مخصوصا ایروان حتی اونایی که سربازی معاف بودن و کار خصوصی داشتن و کلیرنس دادن . پس از الان به فکر یه ضرب نباش که اگه خدایی نکرده کلیرنس خوردی یه وقت جا نخوری
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: kage.omid ، aaraam ، soli asali ، ebi1988 ، pari pariaaa ، peymanpakd ، janatirad ، zepehr
(2014-04-27 ساعت 21:48)Morteza 2014 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 21:18)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 21:10)Morteza 2014 نوشته:  من تو یکی از فرومها دیدم که نوشته برای آسیایها اوضاع امسال زیاد خوب نیست و این احتمال میره که کیسهای 8500 به بالای ایران و نپال دیگه کارنت نشن !!!
عزیز من جان من به فروم که نمی شه استناد کرد!! لطفا جو نده برادر من!ملت گناه دارن!! فقطططططططططططططط انرژی +++++++++++++++

شما اینو بخونید بعد بگید نمیشه استناد کرد ، در ضمن اون دوستی که تجزیه تحلیل کرده بود هیچوقت کل کیسها را در نظر نگرفته چون منبعی نداره

24th April 2014, 11:06 PM

Based on the CEAC data (as of 22nd Apr), Iran already have 3065 selectees get interview scheduled for CN up to 6500 and 3065 is still without ABD from 5350 to 6500. So, we can safely assume that Iran will hit more than 3500 selectees interview scheduled with CN up to 7425. So, now we know Iran has hit the country limit in term of interview scheduled. Let see how KCC is going to handle it in July cut off, will KCC put a special c
ut off for Iran because there already have enough Iranian in the queue? If they do, we should expect next VB to jump at least 2K CN. Therefore, my prediction for Asia should goes as follows:

July: 10000 (Iran 8000)
August: 14000 (Iran 8500, Nepal 11000 - country limit hit)
September: 18000 and above

I still don't think Asia will go current. Let see in 2 weeks time.

آقای محترم چرا از الان دوست داری دل اوننایی که بالای 8000 هستن و بلرزونی ! شما که تا الان وایسادی یه 3 ماه دیگه هم صبر کن اگه اون موقع به همین استنتد رسیدی بیا و اینجا از این پست ها بزار
نا سلامتی اومدیم اینجا به هم دیگه امید بدیم !Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: kage.omid ، armin021 ، H Pier ، soli asali ، ebi1988 ، خسته از وطن ، peymanpakd ، arashS ، janatirad ، zepehr
(2014-04-27 ساعت 23:51)h.shayan نوشته:  دوستان با عرض معذرت ی سوالی ذهن من رو مشغول کرده
کسانی که برنده میشن با توجه به اینکه معلوم نیست قطعا ویزا بهشون میدن یا نه میتونن تو لاتاری سال بعدش ثبت نام کنن یعنی اینجا الان کسی هست که برنده ۲۰۱۴ باشه و منتظر ویزا و برای ۲۰۱۵ هم باز ثبت نام کرده باشه که اگر نشد به هر دلیلی امسال شانسش رو دوباره امتحان کنه . میشه آیا ؟؟؟

بله می توونن سال بعد هم شرکت کنند بعضی از 2014 ای ها اینن کارو کردند . فک کنم توی یه تاپیکی هم کلی درباره اینکه شرکت کنند یا نه بحث داشتند
تشکر کنندگان: kage.omid ، H Pier ، exxedus ، h.shayan ، soli asali ، hamid_fs3 ، farshad varaste ، zepehr
(2014-04-27 ساعت 23:51)h.shayan نوشته:  دوستان با عرض معذرت ی سوالی ذهن من رو مشغول کرده
کسانی که برنده میشن با توجه به اینکه معلوم نیست قطعا ویزا بهشون میدن یا نه میتونن تو لاتاری سال بعدش ثبت نام کنن یعنی اینجا الان کسی هست که برنده ۲۰۱۴ باشه و منتظر ویزا و برای ۲۰۱۵ هم باز ثبت نام کرده باشه که اگر نشد به هر دلیلی امسال شانسش رو دوباره امتحان کنه . میشه آیا ؟؟؟
بله ميشه چرا نشه اينا كه كاراشون معلوم نيست.من خودم 2015 هم ثبت نام كردم فكر كنم خيلي از دوستان هم اين كارو كردن
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: H Pier ، exxedus ، nasim ، h.shayan ، soli asali ، سیمین راد ، shayesteh ، farshad varaste ، zepehr
(2014-04-27 ساعت 23:19)kamranh نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 22:25)byazdani نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 22:10)reza_top60 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 19:27)kamranh نوشته:  فایل جدید سیس
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...=183411987
از دوست خوبمون simon ممنونیم
دوستان این فایل اشتباه هست و دستکاری شده آخه من خودم و چند نفر از دئست هام رو چک کردم آخرین آپدیت شون مربوط به روز مصاحبه هست و آپدیت های بعدی در ستون آخرین آپدیت درج نشده.پس نشون میده این فایل دستکاری شده و تقلبی هست.
چون یکی از ویژگی های Google Doc اینه که هر کسی میتونه یک فایل رو ادیت کنه و برای بقیه share کنه.
با سلام
دقیقا همانطور که دوستمون هم گفتن این فایل ایراد داره و قابل استناد نیست.
با سپاس
چه یارو بی کار بوده از 6495 تا 7420 همین جوری کیس نامبر درست کرده من اینو از این سایت برداشتم شایدم ایراد خود فایل باشه ....
http://forums.immigration.com/forum/immi...04-25-2014
دوستان اگه کسی آدرس دقیق خود جایی که از طریق سفارت فایل سیس آپلود میشه را داره بزاره خیلی بهتره از این فروم ها ...
و در کل با تشکر از شما دوستان نکته سنج ....
كامران جان اگه دقت كرده باشي تمام فايلها روز دوم هر ماه آپلود ميشه و اون قابل استناد هست.
تاريخ فايلهاي سيس قبلي هم به اين شكل بود 02/02/2014-
02/03/2014 - 02/04/2014
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_top60 ، kamranh ، janatirad ، zepehr

به نظر من درست نبود این کار!
چون با اینکار اعتقاد به گرفتن ویزا و امید و از خودم میگرفتم. چون شدیدا امیدوارم که ویزامو میگیرم.
مثل اون کسی که میره وسط بیابون دعا کنه برای بارون، بعد با خودش چتر میبره!
کتاب راز و خوندین؟
عین واقعیته دوستان!
عین واقعیت!
اگه دوباره ثبت نام میکردم علاوه بر اینکه شانس یه نفر و ازش میگرفتم، این نشانه رو به کاینات میفرستادم که شاید نتونم ویزا بگیرم! در صورتی که من ویزامو میگیرم و حتما از اینجا میرم!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali_am76، amirrbco، H Pier، hank، kage.omid، m.sabet، mehdi2014، melina132، nasim، peidaye penhan، peymanpak، shirin_n، spring4940، uranus883 کاربر مخفی

Big Grin دوستان شب شده چرا هیچ کس نمی ره بخوابه Big Grin
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، kage.omid ، peidaye penhan ، pari pariaaa ، lighter ، peymanpakd ، zepehr ، H Pier ، shadi79 ، feel
(2014-04-27 ساعت 23:20)feel نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 22:33)uranus88 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:35)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 14:07)lucky girl نوشته:  اینم از جوا ب ایمیلم بغد از 185 روز انتظار:
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

We hope this information will be helpful to you.

GY

فقط Copy / Paste !
همشونم همينو مي نويسند! من تا حالا 5 بار ايميل زدم هر 5 بارم همين جوابو عينا دادند!
اين سري مي حوام ايميل بزنم آخرشم بگم كه اميدوارم چيز جديدي داشته باشيو جواب تكراري نديد!! 7 ماه براي بررسي صلاحيت يه نفر كافي نيست؟! Rolleyes

copy paste نیست فک کنم این یه autoreply باشه چون من دیشب (شنبه) آخر شب ایمیل زدم امروز همین جواب اومد که فک میکنم این دوروز باید سفارت قاعدتا تعطیل باشه. به نظر من این ایمیلا اصن خونده نمیشه. سرکاریم...

میشه بگین به چه ادرسی ایمیل میزنید من دنبال ادرس ایمیلش هستم ممنون میشم بفرمایید

توسایت abudhabiivo.net اون بالا تب contact us رو بزنید و مراحلو دنبال کنید. شرح درخواستتونو اون پایینش میتونید بنویسید. امیدوارم یه جوابی غیر ازین ایمیل اتوماتیکشون بگیرید Wink
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، zepehr
طبق آخرین آپدیت سایت سیس به تاریخ 04/22/2014
اگه کل آمار آنکارا و ایروان و ابوظبی رو مربوط به ایران بدونیم:

کل ویزای داده شده 313

منتظران مصاحبه 512

کلیرنس 781

مردود 18

متفرقه 4

جمع کل 1632

کل سهمیه ایران 3500

باقیمانده سهم ایران هزار و هشتصد و شصت و هشت 1868

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
سلام به همگی. ما دیروز مصاحبه داشتیم در ابوظبی. ترنسفر ما آقای مومنی و ملیکا خانم بودن. در 2 تا ماشین که بودیم آمار به این شکل بود :
یک آقای مجرد با سربازی-چک
یک خانواده 3 نفره جوان با سربازی-چک
یک زن و شوهر جوان با سربازی-چک (برنده خانمشون بودن که قرار شد ویزاشو بگیره و آقا منتظر بمونه)
یک خانم جوان و مجرد-یک ضرب
خودمون زوج بدون سربازی ، بدون سابقه کار ، چندین سفر اروپایی و آسیایی ، مصاحبه با سارا گرو- یک ضرب
آقای مومنی می گفت که برنامه اینه که حدود آخر این ماه 1000-1500 کیس رو کلیر می کنند. البته منبع حرفشونو نگفتن و بنابراین بهتره که خیلی روی حرفش حساب بار نکنید.
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
(2014-04-28 ساعت 02:11)alimarmar نوشته:  سلام به همگی. ما دیروز مصاحبه داشتیم در ابوظبی. ترنسفر ما آقای مومنی و ملیکا خانم بودن. در 2 تا ماشین که بودیم آمار به این شکل بود :
یک زن و شوهر جوان با سربازی-چک (برنده خانمشون بودن که قرار شد ویزاشو بگیره و آقا منتظر بمونه)
خودمون زوج بدون سربازی ، بدون سابقه کار ، چندین سفر اروپایی و آسیایی ، مصاحبه با سارا گرو- یک ضرب
آقای مومنی می گفت که برنامه اینه که حدود آخر این ماه 1000-1500 کیس رو کلیر می کنند. البته منبع حرفشونو نگفتن و بنابراین بهتره که خیلی روی حرفش حساب بار نکنید.

خیلی بهتون تبریک میگم . خداییش گرفتن ویزای یه ضرب یه عالم دیگه ای داره...

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-04-27 ساعت 13:48)armin021 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 13:41)mohamad2014 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 08:03)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 07:43)mehdikhosro نوشته:  يك سوال داشتم
اين سايت منتظرسرا آپديت ميشه ؟؟؟؟
يا اصلا خبري از اين افرادي كه اسمشون اينجا هست دارين؟؟
واقعا برخي الان نزديك 200 روز يا بالاتره كه منتظرن؟؟؟؟؟؟
اگر واقعا اينها اينقدر روزه كه منتظرن پس ما واسه چي بايد اينقدر هزينه كنيم بريم مصاحبه كه بعدشم اين سرنوشتمون باشه؟!!!!
بعله دوست من قریب به 200 روووووز انتظار. واقعا سخته. می خوای شما نرو مصاحبه!!! چون علاوه بر انتظار و بی خبری، هزینه مصاحبه تازه اول هزینه هاست!!!

برای فرار از ایران حاضرم یکسال هم کلیرنسم طول بکشه ولی آخرش برم ...

اگه یکسال کلیرنست طول بکشه که از سپتامبر میگذره و آخرشم نمیری!!!
آره ...ولی منظورم این بود فراراز اینجا ارزش هر چیزو دارهTongue
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، peymanpakd ، soli asali ، zepehr ، armin021
(2014-04-27 ساعت 23:37)nasim نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 21:48)Morteza 2014 نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 21:18)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 21:10)Morteza 2014 نوشته:  من تو یکی از فرومها دیدم که نوشته برای آسیایها اوضاع امسال زیاد خوب نیست و این احتمال میره که کیسهای 8500 به بالای ایران و نپال دیگه کارنت نشن !!!
عزیز من جان من به فروم که نمی شه استناد کرد!! لطفا جو نده برادر من!ملت گناه دارن!! فقطططططططططططططط انرژی +++++++++++++++

شما اینو بخونید بعد بگید نمیشه استناد کرد ، در ضمن اون دوستی که تجزیه تحلیل کرده بود هیچوقت کل کیسها را در نظر نگرفته چون منبعی نداره

24th April 2014, 11:06 PM

Based on the CEAC data (as of 22nd Apr), Iran already have 3065 selectees get interview scheduled for CN up to 6500 and 3065 is still without ABD from 5350 to 6500. So, we can safely assume that Iran will hit more than 3500 selectees interview scheduled with CN up to 7425. So, now we know Iran has hit the country limit in term of interview scheduled. Let see how KCC is going to handle it in July cut off, will KCC put a special c
ut off for Iran because there already have enough Iranian in the queue? If they do, we should expect next VB to jump at least 2K CN. Therefore, my prediction for Asia should goes as follows:

July: 10000 (Iran 8000)
August: 14000 (Iran 8500, Nepal 11000 - country limit hit)
September: 18000 and above

I still don't think Asia will go current. Let see in 2 weeks time.

آقای محترم چرا از الان دوست داری دل اوننایی که بالای 8000 هستن و بلرزونی ! شما که تا الان وایسادی یه 3 ماه دیگه هم صبر کن اگه اون موقع به همین استنتد رسیدی بیا و اینجا از این پست ها بزار
نا سلامتی اومدیم اینجا به هم دیگه امید بدیم !Big Grin
آقایون خانومها چرا انرژی منفی میدید والا به خدا گناه داره اذیت میکنید با این حرفها ...ایشالله که همه ایرانیها کارنت میشن و ویزا میگیرن...خودتونو بگذارید جای بقیه بعد اینجوری حرف بزنید
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
(2014-04-28 ساعت 02:11)alimarmar نوشته:  سلام به همگی. ما دیروز مصاحبه داشتیم در ابوظبی. ترنسفر ما آقای مومنی و ملیکا خانم بودن. در 2 تا ماشین که بودیم آمار به این شکل بود :
منم با مومنی رفتم مصاحبه ...آدم خوبیه ...ولی همچین حرف میزنه انگار سفارت از این دستور میگیره..خیلی غلو میکنه...روی حرفاش خیلی نمیشه حساب باز کرد...اما بر حسب تجربه یه چیزایی را هم درست میگه..سربازی یا کار دولتی = %99کلیرنس
(2014-04-28 ساعت 01:21)peymanpakd نوشته:  طبق آخرین آپدیت سایت سیس به تاریخ 04/22/2014
اگه کل آمار آنکارا و ایروان و ابوظبی رو مربوط به ایران بدونیم:

کل ویزای داده شده 313

منتظران مصاحبه 512

کلیرنس 781

مردود 18

متفرقه 4

جمع کل 1632

کل سهمیه ایران 3500

باقیمانده سهم ایران هزار و هشتصد و شصت و هشت 1868

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام دوستان، صبح آلي همگي پرتقالي، طبق اين ٢ ، ٢ تا ٤ تايي كه خودشون در اختيار ما گذاشتن، بايد همه ايراني ها ويزا بگيرن امسال، اگه غير از اين بشه، بايد به اونا هم مثل اينا شك كرد، به خدا
١ روز خوب مياد ...
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، arashS ، soli asali ، jojo_hami ، farshad varaste ، zepehr ، H Pier ، kage.omid ، nedaba ، miladfr12 ، shadi79

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان