کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها یه کیسی رو الان چک کردم تو آنکارا..بعد از 18 دسامبر..امروز آپ شده..روی من یکی کم شد
حالا جالبه همین کیس تو همین روزا کلیر بشه..کلا هرچی آپدیت کمتر باشه پیچیدگی پرونده هم کمتره..
یعنی مخلص کلام..هم اونایی که زیاد آپ میشن خوش باشن..هم اونایی که آپ نمیشن..هر دوش باحاله
چرا ناامیدی؟؟؟ مگه امید چشه؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-04-29 ساعت 18:52)usafirststeps نوشته:  ماهم همچنان 22 نوامبر !!!!!

به اميد خدا همه چه آپديت چه غير آپديت ، خيلي زود زود زود كلير ميشيم و به اين روزا ميخنديم .;-)
بگو آمين
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-04-29 ساعت 15:25)armin021 نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 15:16)nasim نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 15:10)armin021 نوشته:  بوی ویزا میاد...

Big Grin من دماغم کیپه هیچ بویی نمی فهمم Big Grin

ای بابا،
چطور بوش رو متوجه نمیشین؟!
۲۹ آپریله ها!
۲ روز دیگه میشه ماه می!
مثل اینکه یادتون رفته اسامی ۲۰۱۵ اعلام میشه!
قطار قطار آپدیت و کلیر تو راهه!
کار ما میوفته تو سرازیری و گوله د ، فرار!!!
د، فرار و توجه ویژه بهش داشته باشین!
یا به قولی الفرار!!!
نبود یو اس؟؟؟
حرکته ها!!!
وایسیییینن وایسییین من جا موندم Big Grin منم ببرین پیلیز Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، meisam14 ، arashS ، armin021 ، mahssa ، ALEX55 ، soli asali
(2014-04-29 ساعت 11:00)janatirad نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 14:11)shilan نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 19:56)مامان خانم نوشته:  [quote='soli asali' pid='485843' dateline='1398611582']
[quote='shilan' pid='485824' dateline='1398608514']
[quote='soli asali' pid='485821' dateline='1398607518']
خانم یا آقا بودن فرقی برای اونا نداره . کار - رشته تحصیلی - و سربازی از عوامل کلیرنس هست!
سلام

نه فکر نمی کنم منم فوق لیسانس هستم و کار دولتی ندارم فقط شوهرم کلیرنس خورد کاملا مشخص خانمی که مدارک رو می گیره می پرسه کار دولتی یا سربازی در اون صورت برگه آبی رو میذاره تو پرونده و رد خور نداره کلیرنس در این دو صورت

یه سوال تو ذهنم اومد!
افسر سفارت شما رو دید یا شما ایشون رو !!! Smile
انگار دوستان با ذره بین تمام حرکات افسرای سفارتو مو به مو نگاه که چه عرض کنم اسکن کردن!!! Big Grin
والا ما بس با عجله مدارک میدادیم و جواب سوالا رو تو ذهنموم بالا و پایین میکردیم که اصلا تو این باغا نبودیم!
تبریک میگم دوستان به این همه دقت ، تبریک میگم!!!!
دوست عزیز دقت بیش از حد به اطراف تو خانواده ما ارثی خوب و بدشو نمی دونم ولی آره واقعا اونطور که من به اونا دقت کردم اونا به ما نیگا نکردنWink
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: meisam14 ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، sophia
هوووراااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم آپ شدیم امروز

وای خدایا شکرت

انگار راستی راستی داره یه بوهایی میاد Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: maryam_a ، artam2 ، nedaba ، pari pariaaa ، lighter ، sorooosh ، arashS ، ghafari88 ، قصه گو ، shadi79 ، kage.omid ، ALEX55 ، soli asali ، Saeedv13
مثل اينكه كسانيكه آپريل مصاحبه شدن امروز آپديت شدن... ياد ١٠ فوريه بخير... خيليييي خوب بود..
تشکر کنندگان: masuodrh ، nasim ، artam2 ، nedaba ، pari pariaaa ، sophia ، قصه گو ، ALEX55 ، soli asali ، میما
من به نظرم 10 فوریه تازه اطلاعات ما برای بررسی به کی سی سی یا هر سازمان دیگه ای که لازمه ارسال شده..شاید هم توهم میزنم
ولی خودم از فوریه حساب میکنم شروع کلیرنس رو..چون ابوظبی قبل از اون به جز چند کیس بدون مورد..هیچ کلیری هم نداشت
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: artam2 ، pari pariaaa ، sophia ، meisam14 ، maryam_a ، قصه گو ، nasim ، soli asali ، مهدی 2014
یعنی مال شما دوستان که کیستون روی هزارو خورده ای هست از فوریه آپدیت هاتون شروع شد ؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، sani1348
(2014-04-29 ساعت 18:34)janatirad نوشته:  منم کنار خودتون جا بدید 20 مارچ...... و دیگر هیچ.... Sad

ما هم ٢٠ مارچ فقط وفقط
2014AS4XXX | سفارت: ابوظبي | کارنت: ٩ژانويه | مصاحبه: ١٨مارس | ویزا : ٢٨ آگوست | ورود به آمریکا: ١٧ ژانويه ٢٠١٥ | سوشال ٤ روز بعد از ورود | گرين كارت ١٥ روز بعد از ورود | ساكن: Newport Beach CA
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، lighter ، amirrbco ، قصه گو ، shadi79 ، soli asali ، janatirad
(2014-04-29 ساعت 19:34)nasim نوشته:  یعنی مال شما دوستان که کیستون روی هزارو خورده ای هست از فوریه آپدیت هاتون شروع شد ؟

نسیم جان..10 فوریه شروع شد..و فعلا مال خیلی از ما تو 10 فوریه متوقف شده..یعنی فقط یکبار آپدیت
حالا وقتی حرف از نا امیدی میزنین..یه کم خودتون رو جای ما بذارین..البته آرزو میکنم که هیچ وقت به اندازه ما منتظر نمونین و خیلی زود کلیر شین
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، artam2 ، nasim ، nedaba ، meisam14 ، maryam_a ، قصه گو ، soli asali ، sani1348 ، sophia ، janatirad
(2014-04-29 ساعت 19:39)masuodrh نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 19:34)nasim نوشته:  یعنی مال شما دوستان که کیستون روی هزارو خورده ای هست از فوریه آپدیت هاتون شروع شد ؟

نسیم جان..10 فوریه شروع شد..و فعلا مال خیلی از ما تو 10 فوریه متوقف شده..یعنی فقط یکبار آپدیت
حالا وقتی حرف از نا امیدی میزنین..یه کم خودتون رو جای ما بذارین..البته آرزو میکنم که هیچ وقت به اندازه ما منتظر نمونین و خیلی زود کلیر شین

البته اونهایی هم که کیسشون از شماها بالاتر هست کلی انتظار کشیدن تا کارنت شن .( اما به جرات می توونم بگم انتظار بعد مصاحبه خیلی سخت تره از قبلش ) در کل توی این پروسه همه باید دهنمون سرویس شه و انتظار بکشیم گویا این داداشامون لذت می برن از انتظار های ما Big Grin

Smile نا امید نباشین مطمئنن شما هم بزودی انتظارتون به پایان می رسه . هممون خسته ایم . خدایا یه نیم نگاه به این پایین بنداز لطفا
تشکر کنندگان: masuodrh ، amirrbco ، meisam14 ، قصه گو ، kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia
پسر!
تو کار و زندگی نداری؟؟؟
ببینم، نکنه معتاد شدی؟
آره دیگه معتاد شدی!
کی؟! من؟!
آره، تو!
این چه زندگیه برای خودت درست کردی؟
چی شده مگه؟
چی میخواستی بشه؟! پاشو خودتو جم کن ببینم!
سوخت اون کامپیوتر بیچاره! از وقتی از مصاحبه اومدی شد یه بار خاموشش کنی؟ اصلا کامپیوتر هیچی! شد برق اتاقت یه شب خاموش شه؟ شدی جغد! شبا بیداری! ای بابا! روزا هم که بیداری!!! پس کی میخوابی تو؟
یه نگاه به خودت کردی؟ ریختشو نگاه! پسر چرا به خودت نمیرسی؟ پاشو اون ریشاتو بزن!!! نقش رابینسون کوروزو رو دادن بهت بری بازی کنی؟
ای بابا! تو با کامپیوتر و چراغ اتاق و ریش من چیکار داری؟
پاشو بریم بیرون یه دور بزنیم!
من نمیام!
به درک نیا! ببینم این چه سایتیه بازه؟!
مهاجرسرا!
مهاجرسرا چیه دیگه پسر؟ تو باید الان بری زبان سرا! زبان الان به دردت میخوره! اینجا دیگه کجاست؟!
دست از سرم بردار تو رو خدا! حال ندارم! من که الان چند وقته با کسی کاری ندارم، تو هم با من کار نداشته باش! نشستم اینجا صدامم که در نمیاد! دلمم میخواد زبان بخونم، ولی هروقت میام زبان کار کنم، ذهنم اجازه نمیده! فکرم و نمیتونم متمرکز کنم! هزار بار امتحان کردم، نمیشه! نمیشه! نمیشه!

(( این مکالمه ی ذهن پریشون خودم با خودم بود))

مهاجرسرا
سیگار
تاپیک کلیرنس
رفرش
چای
پست(انرژی مثبت)
رفرش
سیس(۲۶ مارچ)
سیگار
مهجرسرا
پاسخ(انرژی مثبت)
رفرش
سیگار
مهجرسرا
رفرش
پاسخ(انرژی مثبت)
سیس(۲۶ مارچ)
چای
مهاجرسرا
رفرش
رفرش
رفرش
سیس(۲۶ مارچ)
مهجرسرا
سیگار
سیس( لعنت به...)
سیگار
چای
بازم سیگار...
(با تمام اینکه به کلیر شدنم شک ندارم و میدونم بعدا این دوران خاطره انگیز میشه و ازش یاد خواهم کرد)
رفرش!!!
باز هم رفرش!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-04-29 ساعت 18:40)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 18:15)pari pariaaa نوشته:  ما که همچنان رو 22 اکتبر موندیم ... خدااااااااییییااااااااا فرجییییییییییییی ......................

تنها نیستی عزیز.........دریغغغغغغغغغغ از یک آپدیت خشک و خالی!!!

من میترسم آخرش این سپتامبر تموم شه و این کیس کوفتی ما یه بار هم آپدیت نشه!
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
دوستاى عزيزم از همتون ممنونم كه با من همدردى كرديد. ببخشيد منو كه اگر بهتون استرس دادم. اميدوارم همتون به زودى كليير بشيد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-04-29 ساعت 18:40)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 18:15)pari pariaaa نوشته:  ما که همچنان رو 22 اکتبر موندیم ... خدااااااااییییااااااااا فرجییییییییییییی ......................

تنها نیستی عزیز.........دریغغغغغغغغغغ از یک آپدیت خشک و خالی!!!

منم تك و تنها رو يه تخته سنگ از 24 اكتبر كاشتن.....سوت و كور....اتوبوسى هم اين وسط رد نمىشه...ديگه كم كم دارم به سنگواره تبديل مىشم....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان