کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام به دوستان عزیز

من هم امروز مجدد آپدیت شدم
17 آوریل مصاحبه

18و24و28و29 آوریل آپدیت شدم!
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: amirrbco ، sophia ، arashS ، pari pari ، nasim ، قصه گو ، ALEX55 ، kage.omid ، soli asali ، nedaba ، میما ، janatirad
(2014-04-29 ساعت 19:52)armin021 نوشته:  پسر!
تو کار و زندگی نداری؟؟؟
ببینم، نکنه معتاد شدی؟
آره دیگه معتاد شدی!
کی؟! من؟!
آره، تو!
این چه زندگیه برای خودت درست کردی؟
چی شده مگه؟
چی میخواستی بشه؟! پاشو خودتو جم کن ببینم!
سوخت اون کامپیوتر بیچاره! از وقتی از مصاحبه اومدی شد یه بار خاموشش کنی؟ اصلا کامپیوتر هیچی! شد برق اتاقت یه شب خاموش شه؟ شدی جغد! شبا بیداری! ای بابا! روزا هم که بیداری!!! پس کی میخوابی تو؟
یه نگاه به خودت کردی؟ ریختشو نگاه! پسر چرا به خودت نمیرسی؟ پاشو اون ریشاتو بزن!!! نقش رابینسون کوروزو رو دادن بهت بری بازی کنی؟
ای بابا! تو با کامپیوتر و چراغ اتاق و ریش من چیکار داری؟
پاشو بریم بیرون یه دور بزنیم!
من نمیام!
به درک نیا! ببینم این چه سایتیه بازه؟!
مهاجرسرا!
مهاجرسرا چیه دیگه پسر؟ تو باید الان بری زبان سرا! زبان الان به دردت میخوره! اینجا دیگه کجاست؟!
دست از سرم بردار تو رو خدا! حال ندارم! من که الان چند وقته با کسی کاری ندارم، تو هم با من کار نداشته باش! نشستم اینجا صدامم که در نمیاد! دلمم میخواد زبان بخونم، ولی هروقت میام زبان کار کنم، ذهنم اجازه نمیده! فکرم و نمیتونم متمرکز کنم! هزار بار امتحان کردم، نمیشه! نمیشه! نمیشه!

(( این مکالمه ی ذهن پریشون خودم با خودم بود))

مهاجرسرا
سیگار
تاپیک کلیرنس
رفرش
چای
پست(انرژی مثبت)
رفرش
سیس(۲۶ مارچ)
سیگار
مهجرسرا
پاسخ(انرژی مثبت)
رفرش
سیگار
مهجرسرا
رفرش
پاسخ(انرژی مثبت)
سیس(۲۶ مارچ)
چای
مهاجرسرا
رفرش
رفرش
رفرش
سیس(۲۶ مارچ)
مهجرسرا
سیگار
سیس( لعنت به...)
سیگار
چای
بازم سیگار...
(با تمام اینکه به کلیر شدنم شک ندارم و میدونم بعدا این دوران خاطره انگیز میشه و ازش یاد خواهم کرد)
رفرش!!!
باز هم رفرش!!!

این همه توضیح نمی خواست یک کلا م

سرویس شدن دهنمون Big Grin البته + سیگار Smile))))))))))))

اما واقعا جالبه الان دقیقا یک سال هست که کاملا معتاد اینجا شدم . قبلا توی کارم الان هم که خوونه نشین شدم توی خوونه Big Grin زندگی دیگه اینجاهم صفای خودشو داره
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، shadi79 ، ALEX55 ، soli asali ، nedaba ، sophia ، meisam14
بجه ها میشه ادرس سیس رو بزارید گوشی رو عوض کردم بک اپ یادم رفت ادرسا پریدهSad
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-29 ساعت 21:12)shahryar7021 نوشته:  بجه ها میشه ادرس سیس رو بزارید گوشی رو عوض کردم بک اپ یادم رفت ادرسا پریدهSad

https://ceac.state.gov/
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، lighter
(2014-04-29 ساعت 13:30)wahid64 نوشته:  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

تا 30 سپتامبر باتری مون پر شد از اینهمه انرژی مثبت
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: ebi1988 ، shadi79 ، nasim ، soli asali ، قصه گو ، mhsbhd ، lighter ، meisam14 ، hameddjj ، farshad varaste ، pari pariaaa
من نگران ایروانم خسسسسسسسسسته میشن انقدر زحمت میکشن بیچاره ها ..... :|
کیس: **35
سفارت : ایروان
(2014-04-29 ساعت 15:25)armin021 نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 15:16)nasim نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 15:10)armin021 نوشته:  بوی ویزا میاد...

Big Grin من دماغم کیپه هیچ بویی نمی فهمم Big Grin

ای بابا،
چطور بوش رو متوجه نمیشین؟!
۲۹ آپریله ها!
۲ روز دیگه میشه ماه می!
مثل اینکه یادتون رفته اسامی ۲۰۱۵ اعلام میشه!
قطار قطار آپدیت و کلیر تو راهه!
کار ما میوفته تو سرازیری و گوله د ، فرار!!!
د، فرار و توجه ویژه بهش داشته باشین!
یا به قولی الفرار!!!
نبود یو اس؟؟؟
حرکته ها!!!

بتاز که من باهاتم فقط یهو نخوریم زمین سرمون بخوره به سنگ سپتامبر
آپدیتها :
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، armin021 ، lighter
دوستان لطفا تا می تونید زبان بخونید چون زبان بهترین پارتی بی منت هست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

سلام بچهها امیدوارممممممم که به زودی همتون بیاین اینجا و خبر خوش اکی شدن ویزاتون رو بدید.
چون خیلی از شما ها تجربه دارید و زیاد هم به تاپیک های دیگه سر نمیزنید یه سوال داشتم که اگه میشه راهنماییم کنید.
من کاردانی دارم و چند وقت پیش از کارشناسی انصراف دادم ،پس گواهی اشتغال به تحصیل نمیتونم بگیرم،ریز نمرات رو هم ترجمه کردم،دیپلمم هم هنرستانی بوده و توی فرم اولیه زدم some university degree ،به نظرتون کافی هستن یا برم پول شهریه دانشگاه رو بدم و گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم؟اینجا کسی هست شرایط من رو داشته باشه
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، meisam14
(2014-04-29 ساعت 20:09)اسفند89 نوشته:  سلام به دوستان عزیز

من هم امروز مجدد آپدیت شدم
17 آوریل مصاحبه

18و24و28و29 آوریل آپدیت شدم!

تو را به خدا آدرس بده بیام یک دستی هم روی سر ما بکش شاید فرجی بشه ، دریغ از حتی یک آپدیت !!!
آپدیتها :
تشکر کنندگان: soli asali ، اسفند89 ، lighter
(2014-04-29 ساعت 18:40)خسته از وطن نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 18:15)pari pariaaa نوشته:  ما که همچنان رو 22 اکتبر موندیم ... خدااااااااییییااااااااا فرجییییییییییییی ......................

تنها نیستی عزیز.........دریغغغغغغغغغغ از یک آپدیت خشک و خالی!!!

ما هم در كنارتون هستيم از ٢٥ اكتبر بدون آپديت
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، خسته از وطن ، قصه گو ، lighter ، arashS ، sksara
(2014-04-29 ساعت 22:08)amiekin نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 18:15)pari pariaaa نوشته:  ما که همچنان رو 22 اکتبر موندیم ... خدااااااااییییااااااااا فرجییییییییییییی ......................

ماهم در کنار شما از 20 دسامبر بدون آپدیت فقط نفر اصلی با ایمیل Tongue
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: amirrbco ، pari pariaaa ، soli asali ، خسته از وطن ، قصه گو ، lighter
داشتم منتظرسرا ۲۰۱۳ رو نگاه می‌کردم عکسشو انگار پارسال از تمام کسایی که ستاره دار هستن یعنی‌ کسایی که ۱ نفرشون ویزا گرفت هیچ کدوم کلیر نشدن و فقط ۲ نفر که ۱ نفر همون موقع ویزا گرفته نفر بعدی کلیر شده!!

برام سوال شده اگه کسی‌ ویزا نفر برندش همون موقع آماده باشه و بگیره امکان اینکه نفر دوم ویزا بگیره کمتر میشه؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، lighter
(2014-04-29 ساعت 22:11)ali1220 نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 22:08)amiekin نوشته:  

ماهم در کنار شما از 20 دسامبر بدون آپدیت فقط نفر اصلی با ایمیل Tongue

ما هم 28 فوریه موندیم بدون تغییر
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، قصه گو ، sophia ، lighter ، میما
سلام
بچه ها خودتونو آماده کنید برا ورودی های جدید، با یه دنیا سوال و هیجان.
آماده باشید که از پس فردا درسهای رو که یادگرفتیم باید یاد بچه های جدید بدیم. و یادتون نره اولین چیرو که باید بهشون یاد بدیم صبر و آرامشه. Smile
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان