کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-04-30 ساعت 13:04)hamideftex2014 نوشته:  سلام ... 139 روز از انتظار گذشته ... دریغ از یک اپ دیت.... تازه اون یدونم که تو 26 فبریه بوده به زور ایمیل بوده... من نمیدونم اصلا پرونده های ما هست یا همون روز انداختن تو کاغذ باطله ها... بابا شما که 210 رو رد کردین عجب صبری دارید.... پس کی باید یه لبخند بزنیم.
دوست من.....این نیز بگذرد......اینا رو می نویسیم که برنده های فردا خیلی جو گیر نشن و از حالا خودشونو آماده کنن!!
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، hamideftex2014 ، pari pariaaa ، kage.omid ، janatirad ، قصه گو
فک می کنین از قردا روند پرونده هامون سریع تر بره جلو ؟ کسی از پارسال خبری نداره که کلیر شدن هاشون از کی روی سرازیری افتاد ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، janatirad
دوستان یه سوال ... چند روز پیش یه خانمی که سفرت ایروان مصاحبه داره ازوم سوال کرد... که فرمی چیزی من میرم ایروان نباید پر کنم... راستش... من چون انکارا مصاحبه داشتم اخر اون توضیحاتشون یه فرمی بود که نام ادرس و میل و تلفن اون کسی که اونجا هست و ادرسشو میخواست پر کردم بردم... حالا نمیدونم این دوستان هم مثل ما که انکارا بودیم باید همین کار رو انجام بدن ... یا فرم دیگه و نوع دیگه ای رو باید پر کنن.. اگه کسی میدونه بگه من این بنده خدا رو راهنمایی کنم .ثواب داره... لطفا اگه جواب مثبت هست ادرس این فرم رو هم برام بزارین... با تشکر از همه.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-30 ساعت 13:11)nasim نوشته:  فک می کنین از قردا روند پرونده هامون سریع تر بره جلو ؟ کسی از پارسال خبری نداره که کلیر شدن هاشون از کی روی سرازیری افتاد ؟

خبری دارید؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-30 ساعت 10:17)nasim نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 10:12)میما نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 09:35)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان من خودم برنده هستم ولي همش همسرم اپديت مي شه 4و 29آپريل مي ترسم اخر به اون ويزا بدن من بمونم مثل پري پري

این چه حرفیه آخه، اول اینکه خانم پری پری الان شرایطش مناسب تر از ماس، یکی از اعضای خانواده کلیر شده و یک پاشون اونوره و به سادگی از محدودیت زمانی کلیرنس گذشتن، بعدش هم اینکه مشابه کیس ایشون و قبل تر ازز ایشون بسیار دوستان هستند، بعدش هم اینهمه مطلب راجع به آپدیت شدن و دلایلش تو این تاپیک هست، خانم عزیز شما مطالعه کنی متوجه میشی که زیاد آپدیت شدن دلیل بر کلیرنس نیست چه بسا آفسیر برای شما یک درخواست بررسی امنیتی گذاشته باشه برای شوهرتون چند تا.

خواهشم این هست که با سنجیدن بیشتر مطلب قبل ازینکه ارسال کنید از تضعیف کردن روحیه خودتون و دیگران جلوگیری کنید
دقیقا منم با میما موافقم

خانم پری پری و هر کیس دیگه ای که یک نفرشون ویزا گرفته شرایطشون از ماهایی که هیچ کدوممون نگرفتیم خیلی بهتره
لطفا بر اساس استدلال های اشتباه خودتون تضعیف روحیه نکنین
دوستان عزیز ببخشید یه چند لحظه وققتون رو بگیرم و یه روضه براتون در مورد ویزا گرفتن یک نفر و نگرفتن نفر دیگه براتون بخونم که خیالتون راحت بشه.
دوستان عزیز من واقعیت رو بر اساس مستندات میگم و میخوام با واقعیت روبرو بشید و دل کسی روی الکی خوش نکنیم.
دوستان اگر فکر می کنید زن یا شوهر یکیشون ویزا بگیره و نفر دوم میتونه از طریق ویزای خانوادگی اقدام کنه زهی خیال باطل.حالا میگید چرا؟
باید بگم قانونا که میشه و مشکلی نداره اما آنچنان پروسه ایی داره که آدم از کرده خودش پشیمون میشه و حاضره قید اینکار رو بزنه.
من دو تا از دوستانم از بچه های 2013 بودند که خانوم هاشون ویزا گرفتند و خودشون در لحظه آخر ویزا تموم شد و بهشون نرسید.این دوستان ما هم خوشحال خانوم هاشون رو آبان فرستادند به آمریکا.یکیشون که زودتر اقدام کرده کیس نامبرش آمده بود و حدود 500هزار دلار هم به حساب خانومش توی آمریکا پول گذاشته ازش برگه تمکن مالی رو قبول نکردن و گفتن باید اسپانسر بیاری.
در ضمن اعلام کردند ویزای خانوادگی زیاد صادر شده و فعلا ویزایی مقدور نیست و معلوم نیست که کی کارنت بشن و دعوت به مصاحبه بشن.این دوست دوم هم که این اولی رو دیده زکل پشیمون شده چون نه اسپانسر داره و نه پول تپل که به حساب زنش بزاره.برای همین هم من ویزای خانومم و پسرم رو نگرفتم و به جناب عراقی هم گفتم اگه خودم کلیر نشم خانوادگی اقدام نمی کنیم.چون واقعا پروسه سنگین و زمانبری داره.ماها که نمی تونیم یه دوره انتظار کلیرنس رو تحمل کنیم چطور میتونیم این دوره رو تحمل کنیم.در ضمن یه نکته مهم هم اینکه اون خانوم باید توی آمریکا باشن که زمانیکه شخص میره مصاحبه به آفیسر بگه همسرم آمریکاست میخوام پیش هم باشیم.چون اگه اون خانوم ایران باشه که آفیسره میگه شماها که پیش هم هستید میخوای بری آمریکا برای چی دیگه.یعنی همسر مون هم باید حدود بیش از یکسال توی آمریکا تنها زندگی کنه و از هم دور باشیم.خلاصه دوستان الکی دلتون رو خوش نکنید و مصمم باشید که همه افراد خانواده با هم ویزا بگیرن. یکی از افراد سرشناس مهاجرسرا هم خانم ROMANCE هستن که از سال 2012 تا حالا منتظرن و شوهرشون آمریکاست و تا اونجاییکه من میدونم دنبال اسپانسر هستند.اگر کسی براشون اسپانسر سراغ داره بگه که کارشون راه بیوفته.
ببخشید سرتون رو درد آوردم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، farshadm999 ، nasim ، kage.omid ، aaraam ، elnazgh ، janatirad ، soli asali ، NIKKI ، sophia
(2014-04-30 ساعت 13:30)reza_top60 نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 09:35)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان من خودم برنده هستم ولي همش همسرم اپديت مي شه 4و 29آپريل مي ترسم اخر به اون ويزا بدن من بمونم مثل پري پري

این چه حرفیه آخه، اول اینکه خانم پری پری الان شرایطش مناسب تر از ماس، یکی از اعضای خانواده کلیر شده و یک پاشون اونوره و به سادگی از محدودیت زمانی کلیرنس گذشتن، بعدش هم اینکه مشابه کیس ایشون و قبل تر ازز ایشون بسیار دوستان هستند، بعدش هم اینهمه مطلب راجع به آپدیت شدن و دلایلش تو این تاپیک هست، خانم عزیز شما مطالعه کنی متوجه میشی که زیاد آپدیت شدن دلیل بر کلیرنس نیست چه بسا آفسیر برای شما یک درخواست بررسی امنیتی گذاشته باشه برای شوهرتون چند تا.

خواهشم این هست که با سنجیدن بیشتر مطلب قبل ازینکه ارسال کنید از تضعیف کردن روحیه خودتون و دیگران جلوگیری کنید
دقیقا منم با میما موافقم

خانم پری پری و هر کیس دیگه ای که یک نفرشون ویزا گرفته شرایطشون از ماهایی که هیچ کدوممون نگرفتیم خیلی بهتره
دوستان عزیز ببخشید یه چند لحظه وققتون رو بگیرم و یه روضه براتون در مورد ویزا گرفتن یک نفر و نگرفتن نفر دیگه براتون بخونم که خیالتون راحت بشه.
دوستان عزیز من واقعیت رو بر اساس مستندات میگم و میخوام با واقعیت روبرو بشید و دل کسی روی الکی خوش نکنیم.
دوستان اگر فکر می کنید زن یا شوهر یکیشون ویزا بگیره و نفر دوم میتونه از طریق ویزای خانوادگی اقدام کنه زهی خیال باطل.حالا میگید چرا؟
باید بگم قانونا که میشه و مشکلی نداره اما آنچنان پروسه ایی داره که آدم از کرده خودش پشیمون میشه و حاضره قید اینکار رو بزنه.
من دو تا از دوستانم از بچه های 2013 بودند که خانوم هاشون ویزا گرفتند و خودشون در لحظه آخر ویزا تموم شد و بهشون نرسید.این دوستان ما هم خوشحال خانوم هاشون رو آبان فرستادند به آمریکا.یکیشون که زودتر اقدام کرده کیس نامبرش آمده بود و حدود 500هزار دلار هم به حساب خانومش توی آمریکا پول گذاشته ازش برگه تمکن مالی رو قبول نکردن و گفتن باید اسپانسر بیاری.
در ضمن اعلام کردند ویزای خانوادگی زیاد صادر شده و فعلا ویزایی مقدور نیست و معلوم نیست که کی کارنت بشن و دعوت به مصاحبه بشن.این دوست دوم هم که این اولی رو دیده زکل پشیمون شده چون نه اسپانسر داره و نه پول تپل که به حساب زنش بزاره.برای همین هم من ویزای خانومم و پسرم رو نگرفتم و به جناب عراقی هم گفتم اگه خودم کلیر نشم خانوادگی اقدام نمی کنیم.چون واقعا پروسه سنگین و زمانبری داره.ماها که نمی تونیم یه دوره انتظار کلیرنس رو تحمل کنیم چطور میتونیم این دوره رو تحمل کنیم.در ضمن یه نکته مهم هم اینکه اون خانوم باید توی آمریکا باشن که زمانیکه شخص میره مصاحبه به آفیسر بگه همسرم آمریکاست میخوام پیش هم باشیم.چون اگه اون خانوم ایران باشه که آفیسره میگه شماها که پیش هم هستید میخوای بری آمریکا برای چی دیگه.یعنی همسر مون هم باید حدود بیش از یکسال توی آمریکا تنها زندگی کنه و از هم دور باشیم.خلاصه دوستان الکی دلتون رو خوش نکنید و مصمم باشید که همه افراد خانواده با هم ویزا بگیرن. یکی از افراد سرشناس مهاجرسرا هم خانم ROMANCE هستن که از سال 2012 تا حالا منتظرن و شوهرشون آمریکاست و تا اونجاییکه من میدونم دنبال اسپانسر هستند.اگر کسی براشون اسپانسر سراغ داره بگه که کارشون راه بیوفته.

۵۰۰ هزار دلار؟ مطمئن هستید؟ کسی‌ که ۵۰۰ هزار دلار داره لاتاری ثبت نام کرده برنده بشه، بعد خانومشو تنها بفرسته آمریکا؟

من شنیده بودم اسپانسر میخوان اگه طرف کار نداشته باشه ولی‌ اولین بار هست می‌شنوم ۵۰۰ هزار دلار پول تو حساب میخوان! با این پول می‌شه ویزا سرمایه گذاری گرفت به صورت فوری!

http://travel.state.gov/content/visas/en...ative.html

اینجا صراحتاً نوشته اگه طرف سیتیزن نیست اسپانسر میخوان!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، masoud92

دقیقا منم با میما موافقم

البته به نظر من یه فرق اساسی بین ویزای خانوادگی و ویزای دی وی هست اون هم اینکه هرچه قدر طول بکشه مشکلی نیست و بالاخره میاد ولی ویزای ما تاریخ انقضا داره، من یکی که اصلا از اسم سپتامبر خوشم نمیاد!! .... البته به امید حق هممون ویزا می گیریمممممممممممم
تشکر کنندگان: nasim ، kage.omid ، soli asali ، masoud92 ، میما ، farshad varaste
خدا رو شکررررررررررررررر فردا هم که ارمنستان تعطیله و کارگران و کارمندان فعال و زحمتکششششششششششش میرن یه استراحتی بکنن!! بابا خسته شدن ها...این همه فعالیت.....چرا می خندین؟ جدی گفتم...... خدایا شکرت!!
تشکر کنندگان: nasim ، usawin2014 ، kage.omid ، mahan1331 ، armin021 ، pari pari ، elnazgh ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-30 ساعت 13:15)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 13:11)nasim نوشته:  فک می کنین از قردا روند پرونده هامون سریع تر بره جلو ؟ کسی از پارسال خبری نداره که کلیر شدن هاشون از کی روی سرازیری افتاد ؟

خبری دارید؟

Big Grin اگه خبری داشتم که این پست و نمی ذاشتم اینجا
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali
(2014-04-30 ساعت 13:54)خسته از وطن نوشته:  خدا رو شکررررررررررررررر فردا هم که ارمنستان تعطیله و کارگران و کارمندان فعال و زحمتکششششششششششش میرن یه استراحتی بکنن!! بابا خسته شدن ها...این همه فعالیت.....چرا می خندین؟ جدی گفتم...... خدایا شکرت!!

Big Grin خدا رو شکر بچه های زحمت کش ارمنستان یه استراحتی می کنن Big Grin
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-30 ساعت 13:54)nasim نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 13:15)hamideftex2014 نوشته:  

خبری دارید؟

Big Grin اگه خبری داشتم که این پست و نمی ذاشتم اینجا
تقریبا از 20 می...البته روش حساب نکن... چون کلا روند امسال با پارسال فرق داره
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، pari pariaaa
(2014-04-30 ساعت 13:43)farshadm999 نوشته:  

دقیقا منم با میما موافقم

۵۰۰ هزار دلار؟ مطمئن هستید؟ کسی‌ که ۵۰۰ هزار دلار داره لاتاری ثبت نام کرده برنده بشه، بعد خانومشو تنها بفرسته آمریکا؟

من شنیده بودم اسپانسر میخوان اگه طرف کار نداشته باشه ولی‌ اولین بار هست می‌شنوم ۵۰۰ هزار دلار پول تو حساب میخوان! با این پول می‌شه ویزا سرمایه گذاری گرفت به صورت فوری!

http://travel.state.gov/content/visas/en...ative.html

اینجا صراحتاً نوشته اگه طرف سیتیزن نیست اسپانسر میخوان!
دوست عزیز اولا این بنده خدا لاتاری برنده شده گفته خب بریم آمریکا دوما خانوم و فرزندانش ویزا گرفتن خودش نرسیده ویزا بهش.سوما برای خانوادگی اسپانسر میخوان این بنده خدا چون نداشته گفته بزار 500هزار دلار بزارم به حساب شاید بیخیال اسپانسر بشن که گفتن نخیر باید اسپانسر بیاری.چهارما این دوست ما موقعیت شغلی و اجتماعیش عالیه قصد مهاجرت ندارند که برن سرمایه گذاری اقدام کنند .اینا میخوان گرین کارت بگیرن که بچه هاش اونجا درس بخونن و خودش با خانومش هم هر شش ماه برن و بیان تا سیتیزن بشن. پنجما گرین کارت سرمایه گذاری اعتبارش دوساله هست و تمدید میشه و همش باید توی آمریکا باشی و 500هزار دلار هم برای طرح های کم بازده هست و معلوم نیست چه بلایی سر پولت میاد و خلاصه شیوه خوبی نیست و تنها برای کسانی که پول دارن آخرین تیر در تاریکی هست.
ششما خوشم میاد توی این تاپیک تا یه نفر یه چیزی میگه سریع جبهه میگیرن و میخوان بگن اینی که تو گفتی اینطور نیست و اونطوره و ما میدونیم و تو داری اشتباه میگی.من حرفی رو تا مطمئن نباشم به زبون نمیارم. این دوتا از دوستانم هستن و دارم وضعیتشون رو میبینم و این اطلاعات رو اونا بهم دادند.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: kage.omid ، aaraam ، farshadm999 ، elnazgh ، soli asali ، NIKKI ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، nedaba ، ebi1988

از 15 می ایروان روند کلیر کردنو افزایش داده بود که 9 تا کیس لاتاری اعلام کرد بعد 20 می وبعدشو دیگه نخوندم
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: maryam_a ، nasim ، kage.omid ، soli asali ، pari pariaaa ، عراقی
(2014-04-30 ساعت 13:55)nasim نوشته:  
(2014-04-30 ساعت 13:54)خسته از وطن نوشته:  خدا رو شکررررررررررررررر فردا هم که ارمنستان تعطیله و کارگران و کارمندان فعال و زحمتکششششششششششش میرن یه استراحتی بکنن!! بابا خسته شدن ها...این همه فعالیت.....چرا می خندین؟ جدی گفتم...... خدایا شکرت!!

Big Grin خدا رو شکر بچه های زحمت کش ارمنستان یه استراحتی می کنن Big Grin
حالا غير از اين دو روز شنبه و يك شنبه كه هميشه تعطيلن ، 1 - 9 - 26 - 28 ماه مي هم تعطيله خلاصه بچه ها خوشون رو هلاك كردن بايد يه استراحتي بكنند گناه دارند
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: nasim ، Vahid2014 ، soli asali ، pari pariaaa ، sophia
دوستان انرژی مثبت بدید بالاخره خبر های خوش میرسه اما امیدوارم خبرهای خوش به خیر همه باشه انشالا. . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان