کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-04 ساعت 11:53)byazdani نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 10:56)rava نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 10:44)mira250 نوشته:  دوستان...کیس ما..در تاریخ 30 آپریل فقط برای من آپدیت خورد و 2 می هم برای هر سه تای اعضای کیس نامبر آپدیت خورد...بعد از مدتها این اتفاق افتاد...........خودم تعجب کردم ..گفتم خوبه پرونده از پشت شوفاژ ها پیدا شده..البته آپدیت ها در شرایطی بوجود امده که ما ایمیل به سفارت نزدیم...

با سلام خدمت شما دوست عزیز و همدرد
وضعیت منهم مثل شماست، 30 آپریل خودم همگیمون 2 می آپدیت شدیم.
البته باید یادآوری کنم که هفته پیش یه ایمیل مشتی از سفارت آمریکا تو ترکیه برام اومد که Please indicate your specific duties and riles from ......to now at........
که جای تعجب داشت چرا بعد از گذشت حدود 5 ماه از تاریخ مصاحبه و علیرغم ارسال CV و فرم 9 سوالی.
الله اعلم

سلام دوست عزیز
اگر ممکنه کمی از وضعیت کیستون شامل رشته، شغل، سربازی و اینکه اسپانسر داشتید یا نه بگید.
ممنون

با سلام
همسر و بچه هام دارای ویزا هستند ( البته تازه ویزاشونو دوباره تمدید کردند)
کارشناس ارشد، شرکت نیمه دولتی و تحریمی، خرید سربازی .
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، pari pariaaa ، reza_top60 ، soli asali ، nedaba
ديشب يه سري به تاپيك كليرنس ٢٠١٣ زدم
تنم لرزيد روحيم رو باختم بيچاره ها اخرش چه بد شانسي اوردن
اميدوارم امسال اينجوري نشه
از خدا ميخوام راه رو براي همه باز كنه چون اين مملكت ديگه مملكت نيست و ديگه شعار چو ايران نباشد تن من مباد واسه تو قصه هاست و اميد به روزهاي خوب واسه همه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-05-03 ساعت 22:13)farshadm999 نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 21:55)freddyflientstone نوشته:  ما به سلامتی 94 روزه هستیم و برای خودمون وزن و تشخصی به هم زدیم. حالا به نظر شما و با اجازه بزرگترا و رضایت 150 روزه ها (به بالا) ، خودمونو سبک بکنیم و یه ایمیل به سفارت بزنیم یا نه؟ یا که سنگین و وزین بشینیم تا 120 روزه بشیم ؟
پی نوشت : داره کم کم به اونایی که اون نامه ی معروفِ (( واللا از دست ما خارجه، باید صبر کنید تا مراحل قانونیتون طی بشه و...)) رو دریافت کردن حسودیم میشه آخه!

من شخصا ۳۳ روز شدم و تو این ۳۳ روز ۱ بار ایمیل زدم. اگه تا آخر این ماه کلیر نشم به آلن ایر هم ایمیل خواهم زد. به نظرم ایمیل بزنید.
من بعد از 90 روز ایمیل زدم جواب همیشگی رو دادن آپ هم شدم، بعد از 120 روز ایمیل زدم بسلامتی نه حال داشتن جواب بدن نه وقت کردن آپ کنن این برادران غیور
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: jojo_hami ، soli asali ، kage.omid ، nedaba ، NIKKI ، peidaye penhan
ماهم در عین ناباوری کلیرنس خوردیم
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، peymanpakd ، ALEX55 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، farshad varaste ، kage.omid
(2014-05-04 ساعت 12:18)rava نوشته:  با سلام
دوست عزیز اگه من درست متوجه شده باشم همسر و فرزندان تون ویزا دارند و دوباره رفتن مدیکال رو تمدید کردند و مجددا از سفارت درخواست کردید و سفارت هم ویزاهای قبلی رو باطل کرده و ویزای جدید با تاریخ جدید توی پاسها چسبونده؟ مگر همچنین چیزی امکان پذیره؟آخه من تا حالا فکر میکردم نمیشه ویزا رو تمدید کرد.
اگر مسئله رو کمی باز کنید ممنون میشم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali ، kiana11 ، armin021 ، قصه گو
Wink 
(2014-05-04 ساعت 12:40)I2AFSHIN نوشته:  ماهم در عین ناباوری کلیرنس خوردیم

حالا باورت شد؟ ;-)
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: soli asali ، reza_top60 ، armin021 ، قصه گو ، farshad varaste
این سایت آنکارا طبق روال هر هفته جمعه آپدیت نکرد امروزم که تعطیله
به نظرتون فردا آپدیت میکنه یا دوباره باید جمعه منتظر باشیم؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، قصه گو
خدا جون بسه ديگه
ماشديم خسته ديگه
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، قصه گو ، farshad varaste ، meisam14 ، jojo_hami
(2014-05-04 ساعت 12:54)reza_top60 نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 12:18)rava نوشته:  با سلام
دوست عزیز اگه من درست متوجه شده باشم همسر و فرزندان تون ویزا دارند و دوباره رفتن مدیکال رو تمدید کردند و مجددا از سفارت درخواست کردید و سفارت هم ویزاهای قبلی رو باطل کرده و ویزای جدید با تاریخ جدید توی پاسها چسبونده؟ مگر همچنین چیزی امکان پذیره؟آخه من تا حالا فکر میکردم نمیشه ویزا رو تمدید کرد.
اگر مسئله رو کمی باز کنید ممنون میشم

بله ، دقیقا همین اتفاق افتاد، البته باید یادآوری کنم که حتما قبل از تاریخ Admin Process Expires که در سایت سفارت جلوی شماره کیس افراد کلیر شده اعلام میشه باید اقدام بشه تا بدون دردسر و فقط با تمدید مدیکال ویزاتون به اندازه 6 ماه دیگه تمدید بشه.در غیر اینصورت دوباره گرفتار administrative process هم میشید.
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، farshad varaste ، قصه گو ، reza_top60
(2014-05-04 ساعت 08:55)rava نوشته:  
(2014-05-03 ساعت 21:07)farhoud نوشته:  سلام دوستان.بازم مشکل خیلی از دوستان خیلی کمتر از منه.من با خانوم هفته دوم اپریل مصاحبه داشتیم وکلیرنس خوردیم با این تفاوت که خانمم 5 ماهه بارداره و اگه تا1ماه نیم دیگه کلیر نشیم نمیتونه پرواز کنه ماهم که از خدامونه بچه آمریکا به دنیا بیاد.واگر نشه بچه 18 سپتامبر به دنیا میاد دیگه نمیدونم چی میشه.مردم از فکر وخیال.

انشااله که قدم کوچولوتون خیره و بزودی کلیر میشید.
اما اگه به احتمال خیلی جزئی کلیر نشدید میتونید دوباره مدیکالتونو تمدید کنید و ویزاتون 6 ماه از تاریخ مدیکال جدید تمدید میشه.فقط به تاریخهائی که تو سایت میزنن حتما دقت کنید.
این دقیقا کاریه که خانومم و بچه هام انجام دادن،یعنی با وجود اینکه ویزاشونو گرفته بودن رفتن دوباره مدیکالشونو تمدید کردن و ویزاشون شش ماه دیگه تمدید شد.البته یه هزینه مسافرت به ترکیه و مدیکال دارید.
ضمن عرض تبریک.اگر بچه اینجا بدنیا بیاد باید برای بچه هم ویزای جداگانه گرفت؟
پس بارداری مشکلی ایجاد نمی کند،چون در یکی از تاپیکها می خوندم که اگر باردار باشید کیستون رد می شه و خانمی که2 ماه باردار بوده کیسشون رد شده؟!! صحت نداره به این دلیل کیس رد شود.
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، armin021
(2014-05-04 ساعت 12:55)peymanpakd نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 12:40)I2AFSHIN نوشته:  ماهم در عین ناباوری کلیرنس خوردیم

حالا باورت شد؟ ;-)

هنوز نه
شماره کیس : 2014AS0006XXX / تاریخ رویت قبولی:۱ MAY / کنسولگری: آنکارا / تعداد افراد منظور در کیس :۲نفر / ارسال فرمها:May 27, 2013 mail / دريافت تاييديه فرمها : Jun 4 / کارنت شدن کیس:March 18 / تاريخ مصاحبه : هفته اول مي / مكان مصاحبه: ابوظبي / وضعیت : کلیرنس 4 May / مقصد :Houston
پروفایل دو نفره

تشکر کنندگان: nedaba ، armin021 ، قصه گو ، aaraam ، soli asali
(2014-05-04 ساعت 13:10)morteza88 نوشته:  خدا جون بسه ديگه
ماشديم خسته ديگه
وقتی اینجایی اینومیگی. ولی وقتی که اونجایی ادامه ی همین شعرو میخوونی :
به درد غربت
نکردیم عادت !
(2014-05-04 ساعت 13:38)behfaza نوشته:  
(2014-05-04 ساعت 13:10)morteza88 نوشته:  خدا جون بسه ديگه
ماشديم خسته ديگه
وقتی اینجایی اینومیگی. ولی وقتی که اونجایی ادامه ی همین شعرو میخوونی :
به درد غربت
نکردیم عادت !

بابا نگران نباشید ایشالا از همین هفته دیگه می افته رو غلتک
دیگه شماره های 2015 هم اعلام شده
زودتر باید تکلیفمونو معلوم کنن
نگران نباشید
نمی گم فقط زبان بخونید چون خودمم دیگه نمی تونم رو زبان خوندن تمرکز کنمRolleyes
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: قصه گو ، farshad varaste ، nedaba ، soli asali ، kage.omid ، reza_top60 ، nasim ، meisam14 ، arashS ، pari pariaaa
دیگه بسه، دیگه بسه انتظار
آسمون ابر رحمت و ببار...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a ، soli asali ، reza_top60 ، sal0811 ، nasim ، meisam14 ، jojo_hami
ماهم در عین ناباوری کلیرنس خوردیم
[/quote]

حالا باورت شد؟ ;-)
[/quote]

هنوز نه
[/quote]

همشهری غصه نخور ایشالا زودی کلیر می شیBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: farshad varaste ، nasim ، soli asali ، I2AFSHIN ، قصه گو ، meisam14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان